2024, 11 27, 07:46:19
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982652 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető jimbo

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12175 Dátum: 2014, 03 29, 20:38:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy kaptatok e ma vagy 1-2 napja frissítést?
Ha igen akkor tudtok róla valamit, hogy mit is tartalmazott a frissítés?

Előre is köszönöm!

Telenorra egy 43 mb-os frissítés jött. Beletették a myTelenor appot. Maradt 4.3-as na5/na8/nb2 lett.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető mormi1987

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300BOUGMK3
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12176 Dátum: 2014, 04 01, 21:14:29 »
Sziasztok!

Tegnap kijött a szervizes és alaplapot cserélt a telefonomban illetve kicserélte a jack csatlakozó+antenna csatlakozót,ami elvileg az MP3 szaggatás hibát okozta. Na most az a gond,hogy újra jelentkezett ma a hiba. A készülék belső memóriáján tárolom a zeneszámokat. Továbbra is azt írja ki bizonyos időközönként a telefon,hogy "fülhallgató csatlakoztatva" ,próbáltam 2 fülessel is,de sajnos mind a kettőnél jelentkezett a probléma. A telefonon gyári T-s 4.3-as van. Van valakinek valamilyen tippje az adott probléma megoldásához? Szerintetek az MP3-akat kellene átkonvertálni vagy mi lehet a megoldás? Nem vészes hiba,de azért kissé zavaró ennél a kategóriánál az,hogy nem tudok rendesen zenét hallgatni.... Köszi előre is!

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #12177 Dátum: 2014, 04 04, 08:07:20 »
Sziasztok!

Lenne egy kis problémám!
2-3 hete észrevettem, hogy néha bevibrált a kijelzó és volt 1-2 alkalommal hogy ki is kapcsolt a teló. Az akkumulátorom már nagyon gáz, szerintem teljesen ki van, mert 1-2 óra használat és lemerül. Tegnap viszont az történt, hogy nap közben kikapcsolt használat közben és egy háromszög jelent meg egy hőmérővel:) Szerintem túlmelegedett, mert tűz forró volt az akku és a töltő közötti rész. Este pedig ismét melegedett és bevibrált a képernyő és kikapcsolt. Na azóta nem tudom életre kelteni a telefon. Csináltam egy full wipe és formázást, a teló elindúlt de 1 perc és lefagyott, majd magától ujjraindúlt és megint nem tölt be semmi, a samsung feliratnál megáll. Ismét formázás wipe és romfelrakás, megint elindúl de 1 perc után lefagy és samsung logonál nem megy tovább. És csak akkor tudom elindítani ha a töltőre rá van dugva, mihelyst leveszem a töltőről kikapcsol. Remélem csak az akku feküdt ki más baja nincs a telónak. Valaki tpasztalt vagy találkozott már ilyesmivel? Mi lehet szerintetek a probléma? Nemsokára megyek szerzek valahonnan egy akkut kipróbálni, de addig is szivesen fogadnék ötleteket.
A Samsung garancia meddig érvényes? 12+12 hónap? az enyém már több mint 1 éves de 2 nincs még. A garancia érvényesítésénél számit a telefon állapota, mert az enyém pár helyen meg van repedve meg a keret törve, nem vészes de látszik :)

Ha netán nem akku a baja és nem érvényesíthető a garancia, akkor milyen hasonló kaliberű telefont tudnátok ajánlani, amit legalább rootolni lehet és 1-2 játék titanium mentését fel tudom használni, vagy a recovery backupot.

Előre is köszi a válaszokat.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #12178 Dátum: 2014, 04 04, 08:58:41 »
Egyelőre ne gondolkozz másik telefonon, szerintem nem lesz baj a garanciával, bár az akkura nem vonatkozik a két év, lehet venned kell másikat, mondjuk olcsóbb mint egy új telefon.

OFF: bevallom én is gondolkozom a telefoncserén, bár csak nyár végén, 3 kiszemelt van(még): LG, Xiaomi, Meizu. Mindegyikből a még meg nem jelent. ;D
G3 - MI3s - MX4.  :D  Az S sorozatot lehet elhagyom, hacsak nem dob valami jobbat a Samsung az S5 helyett. :-X

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan
« Reply #12179 Dátum: 2014, 04 04, 09:33:07 »
Egyelőre ne gondolkozz másik telefonon, szerintem nem lesz baj a garanciával, bár az akkura nem vonatkozik a két év, lehet venned kell másikat, mondjuk olcsóbb mint egy új telefon.

OFF: bevallom én is gondolkozom a telefoncserén, bár csak nyár végén, 3 kiszemelt van(még): LG, Xiaomi, Meizu. Mindegyikből a még meg nem jelent. ;D
G3 - MI3s - MX4.  :D  Az S sorozatot lehet elhagyom, hacsak nem dob valami jobbat a Samsung az S5 helyett. :-X

Szia!

Hát én is remélem csak az akku lesz a baj, csak annyi a probléma, hogy nem tudom gyárira visszarakni. Felraktam a 4 fájlos 4.3 gyárit, de már el sem indul. a downloadmódban meg a count 4-en áll és azt ugye csak rootlova lehet visszaállítani:)
Nekem ugy tünik mintha a belső sd sérült volna meg, felmegy a room, recoveryben meg sok hibaüzi van, nem tudja mountolni a data meg efs meg ilyen mappákat:(

Nem elérhető god95

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy SIII GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #12180 Dátum: 2014, 04 04, 14:39:31 »
Nálam észrevett bugok a 4.3-ba.
-Néha vibrál a kijelző alacsony százalékon.
-Néhány zene egyszer-kétszer akad pár másodpercig.
-Lapozási hiba (gyári romoknál kép linkelve.)
-Wi.Fi néha nem kapcsol -be vagy éppen -ki.
-Az alap samu zene widget háttere elsötétedik (nem átlátszó mint alapból).
-A Beállítások és a TouchWiz rengetegszer crashel.
-A galériában megjelenedő képek bugjai (nem látszik a fénykép csak egy szürke lap).
-720p-s filmek akadoznak miközben ha jóltudom 1080p-t is tudnia kéne folyamatosan.
-Ez igazábol pozitív de nemhiszem, hogy igy kéne lennie, ha lemürülök teljesen és szinte rögtön visszakapcsolom azt írja hogy még van kb 40% és még vígan elvan órákon át.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha más is észrevette ezeket örülnék ha irná mert akkor kicsit jobban érezném magam, hogy nemcsak az én S-em b*szakodna.
Köszi

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan
« Reply #12181 Dátum: 2014, 04 04, 16:47:54 »
Sziasztok!

GOD95: alacsony százalékon ha vibrál a kijelző az azt jelenti meghalt vagy meg fog halni az akkumulátorod! Nekem 3 hete kezdte a vibrálást, és tegnap este meghalt a teló, akku kipurcant és tönkrevágta a telómat, a külső sérülések miatt nem lehet gariztatni így 50 körül lenne a javítása :) + egy új akku :)

Hát köszönöm az S3-as csapat és topikgazdák segítségét, de nem akarok ennyi pénzt beleinvesztálni ezért váltottam LG G2-re :)
Még 1-szer köszönöm mindenki segítségét és remélem az LG G2-nél is ilyen jó és segítőkész csapat lesz !!!

A G2 eddig nagyon tettszik, még a gyári rommal is iszonyat gyors, főleg az s3 gyári romjához képest. Most megyek olvasgatni a G2 topikot és elsőkörben rootolom hátha a játékok mentéseit vissza tudom varázsolni :)

Sziasztok!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #12182 Dátum: 2014, 04 04, 16:50:27 »
Sziasztok!

GOD95: alacsony százalékon ha vibrál a kijelző az azt jelenti meghalt vagy meg fog halni az akkumulátorod! Nekem 3 hete kezdte a vibrálást, és tegnap este meghalt a teló, akku kipurcant és tönkrevágta a telómat, a külső sérülések miatt nem lehet gariztatni így 50 körül lenne a javítása :) + egy új akku :)

Hát köszönöm az S3-as csapat és topikgazdák segítségét, de nem akarok ennyi pénzt beleinvesztálni ezért váltottam LG G2-re :)
Még 1-szer köszönöm mindenki segítségét és remélem az LG G2-nél is ilyen jó és segítőkész csapat lesz !!!

A G2 eddig nagyon tettszik, még a gyári rommal is iszonyat gyors, főleg az s3 gyári romjához képest. Most megyek olvasgatni a G2 topikot és elsőkörben rootolom hátha a játékok mentéseit vissza tudom varázsolni :)

Sziasztok!
  mindenképp jó választás :D samut tessék felejteni, csak megszokott volt,de szinte mind jobb most.

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #12183 Dátum: 2014, 04 04, 17:09:33 »
Az itt sokszor emlegetett 3 fájlos 4.3-as romot onnan lehetne letölteni???

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan
« Reply #12184 Dátum: 2014, 04 04, 17:15:34 »
  mindenképp jó választás :D samut tessék felejteni, csak megszokott volt,de szinte mind jobb most.

Szia!

Látom neked is g2-őd van. tudsz majd segíteni a kezdeti lépésekben? Root meglesz, de tovább még nem merek menni, még a romokat sem láttam hogy milyenek vannak és hogy kell feltenni:) Most a gyári 4.4.2 van rajta és nagyon jó, de mindjárt tibivel gyomlálok egy kicsikét :):)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #12185 Dátum: 2014, 04 04, 17:35:13 »
Szia!

Látom neked is g2-őd van. tudsz majd segíteni a kezdeti lépésekben? Root meglesz, de tovább még nem merek menni, még a romokat sem láttam hogy milyenek vannak és hogy kell feltenni:) Most a gyári 4.4.2 van rajta és nagyon jó, de mindjárt tibivel gyomlálok egy kicsikét :):)
  igen van,elméletileg,(lányom nyulta :D)csak root van,nálam is ,mármint nem nálam,de semmi gebasz,úgy jó ez ahogy van,nem köll birizgálni,sajna samu ezt a szintet sose fogja elérni,csak senki nem mer tovább lépni,pedig kéne már. de lg g2 topicban mindent megtalálsz,sok volt samus,segitségével ;)

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan
« Reply #12186 Dátum: 2014, 04 04, 18:26:02 »
  igen van,elméletileg,(lányom nyulta :D)csak root van,nálam is ,mármint nem nálam,de semmi gebasz,úgy jó ez ahogy van,nem köll birizgálni,sajna samu ezt a szintet sose fogja elérni,csak senki nem mer tovább lépni,pedig kéne már. de lg g2 topicban mindent megtalálsz,sok volt samus,segitségével ;)

Hát nem megy még a rootolása sem :(

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #12187 Dátum: 2014, 04 04, 19:21:56 »
Sajnálom Ngar, bíztam a gariban. :'(
Jó a G2, a feleségem is azt kapott születésnapjára tőlem a múlt hónapban! :ok: :D

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12188 Dátum: 2014, 04 05, 08:25:44 »
Sziasztok!

Alacsony százalékon ha vibrál a kijelző az azt jelenti meghalt vagy meg fog halni az akkumulátorod! Nekem 3 hete kezdte a vibrálást, és tegnap este meghalt a teló, akku kipurcant és tönkrevágta a telómat, a külső sérülések miatt nem lehet gariztatni így 50 körül lenne a javítása :) + egy új akku :)

Szia! Azért kár volt hagyni meghalni az s3-mat. :( Te magad írtad, hogy nagyon melegszik és dagadt az akud. Én ha ezt észre veszem abban a pillanatban vágom ki azt az aksit.
Vettél volna bele pár ezerért egy új aksit és akkor még pénzed is lett volna belőle ha eladod a telt...

Egyébként én is gondolkozom egy G2-n. Viszont lehet megvárom a G3-mat.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S1 - Galaxy TAB 3 8.0 LTE - CC5500
  • PDA ROM: Cyanogenmod
« Reply #12189 Dátum: 2014, 04 05, 10:31:14 »

Nagyon beletettétek a bogarat a fülembe a G2-vel :-)

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #12190 Dátum: 2014, 04 05, 22:22:43 »

Ha véletlenül szembe találkoztok egy jó árban megbízható forrásból eladásra kerülő G2-vel szóljatok:-)

Nem elérhető szax

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #12191 Dátum: 2014, 04 05, 22:50:05 »
Sziasztok! Van valami mód xposed-al felturbózott gyári 4.3-as rom esetén, hogy ne 1-2 másodperccel ébredjen fel a képernyő amikor megnyomom a home/bekapcs gombot?

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #12192 Dátum: 2014, 04 06, 13:01:01 »
Ha véletlenül szembe találkoztok egy jó árban megbízható forrásból eladásra kerülő G2-vel szóljatok:-)
Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy...bár nem lehet akkora különbség de nagyon jó áron láttam és nem is magas havi tarifával!
Igaz ami igaz,ki mennyit tud rászánni de tényleg érdemesebb onnan újonnan megvenni,gyűjtögetni rá...mint használtan pár ezressel olcsóbban megvenni aztán ki tudja hányszor volt víz alatt meg hasonló! :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #12193 Dátum: 2014, 04 06, 13:02:22 »
Sziasztok! Van valami mód xposed-al felturbózott gyári 4.3-as rom esetén, hogy ne 1-2 másodperccel ébredjen fel a képernyő amikor megnyomom a home/bekapcs gombot?
Én most próbálgattam és volt hogy előbb ébredt mint az s4-em.  :whistle:
Lehet függ attól is hogy épen milyen programok futkosnak a háttérben. :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #12194 Dátum: 2014, 04 06, 13:06:00 »
Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy...bár nem lehet akkora különbség de nagyon jó áron láttam és nem is magas havi tarifával!
Igaz ami igaz,ki mennyit tud rászánni de tényleg érdemesebb onnan újonnan megvenni,gyűjtögetni rá...mint használtan pár ezressel olcsóbban megvenni aztán ki tudja hányszor volt víz alatt meg hasonló! :oops:

Telekom-os vagyok, de vannak progik, amik a munkámhoz kellenek, amiket nem tudom, hogy mennek-e vagy sem vele, bár elvileg kellene. Van igazság abban amit mondasz, pár ezressel olcsóbban meg biztos, hogy nem is érdekelne használtban:-) A forrás ismerete a másik, ami nagyon fontos, a nagyon jó ár mellé.  Ha bár melyik nincs vagy kétséges, akkor már nem szabad használtan venni:-)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #12195 Dátum: 2014, 04 06, 13:11:37 »
Telekom-os vagyok, de vannak progik, amik a munkámhoz kellenek, amiket nem tudom, hogy mennek-e vagy sem vele, bár elvileg kellene. Van igazság abban amit mondasz, pár ezressel olcsóbban meg biztos, hogy nem is érdekelne használtban:-) A forrás ismerete a másik, ami nagyon fontos, a nagyon jó ár mellé.  Ha bár melyik nincs vagy kétséges, akkor már nem szabad használtan venni:-)
Igen,tényleg azért mondom mert vagy majdnem újonnan adja el mert közben meggondolta magát és alig van különbség az új meg az ő általa szabott ár között,viszont még is használt!Vagy már gyűrte,csavarta jól meg is látni az ár is olyan...de azt meg nem venné meg senki.
Ezeken a telefonokon ezt már nagyon észre venni szerintem. :oops:
Azok a programok tuti mennek rajta ha s3-on mentek...igaz pontosan nem tudom miről van szó...  :)

Bertrand Russell

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #12196 Dátum: 2014, 04 06, 13:27:43 »
Igen,tényleg azért mondom mert vagy majdnem újonnan adja el mert közben meggondolta magát és alig van különbség az új meg az ő általa szabott ár között,viszont még is használt!Vagy már gyűrte,csavarta jól meg is látni az ár is olyan...de azt meg nem venné meg senki.
Ezeken a telefonokon ezt már nagyon észre venni szerintem. :oops:
Azok a programok tuti mennek rajta ha s3-on mentek...igaz pontosan nem tudom miről van szó...  :)

Remélem, hogy futni fognak:-)
Még tájékozódom azért:-)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #12197 Dátum: 2014, 04 08, 09:26:33 »
hali! vki leírná nekem h h működik ez a galaxy sim unlock? egyáltalán független lesz tőle a telefon? köszi előre is!

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #12198 Dátum: 2014, 04 08, 11:11:35 »
hali! vki leírná nekem h h működik ez a galaxy sim unlock? egyáltalán független lesz tőle a telefon? köszi előre is!

Erre a kérdésedre itt biztosan nem kapsz választ, mert warez

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #12199 Dátum: 2014, 04 08, 12:22:26 »
Erre a kérdésedre itt biztosan nem kapsz választ, mert warez
akkor ad vki elérhetőséget aki privátban vagy bárhol segítene nekem ebben?