Sziasztok!
Lenne egy kis problémám!
2-3 hete észrevettem, hogy néha bevibrált a kijelzó és volt 1-2 alkalommal hogy ki is kapcsolt a teló. Az akkumulátorom már nagyon gáz, szerintem teljesen ki van, mert 1-2 óra használat és lemerül. Tegnap viszont az történt, hogy nap közben kikapcsolt használat közben és egy háromszög jelent meg egy hőmérővel:) Szerintem túlmelegedett, mert tűz forró volt az akku és a töltő közötti rész. Este pedig ismét melegedett és bevibrált a képernyő és kikapcsolt. Na azóta nem tudom életre kelteni a telefon. Csináltam egy full wipe és formázást, a teló elindúlt de 1 perc és lefagyott, majd magától ujjraindúlt és megint nem tölt be semmi, a samsung feliratnál megáll. Ismét formázás wipe és romfelrakás, megint elindúl de 1 perc után lefagy és samsung logonál nem megy tovább. És csak akkor tudom elindítani ha a töltőre rá van dugva, mihelyst leveszem a töltőről kikapcsol. Remélem csak az akku feküdt ki más baja nincs a telónak. Valaki tpasztalt vagy találkozott már ilyesmivel? Mi lehet szerintetek a probléma? Nemsokára megyek szerzek valahonnan egy akkut kipróbálni, de addig is szivesen fogadnék ötleteket.
A Samsung garancia meddig érvényes? 12+12 hónap? az enyém már több mint 1 éves de 2 nincs még. A garancia érvényesítésénél számit a telefon állapota, mert az enyém pár helyen meg van repedve meg a keret törve, nem vészes de látszik
Ha netán nem akku a baja és nem érvényesíthető a garancia, akkor milyen hasonló kaliberű telefont tudnátok ajánlani, amit legalább rootolni lehet és 1-2 játék titanium mentését fel tudom használni, vagy a recovery backupot.
Előre is köszi a válaszokat.