2024, 11 27, 09:44:42
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982656 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető chicano69

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12125 Dátum: 2014, 03 06, 15:35:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
oda van irva mellé gravitibox(jb) (kk)

köszi
már megtaláltam, hamarabb kérdeztem, ahelyett, hogy utánanéztem volna
pedig elég triviális  :D

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #12126 Dátum: 2014, 03 06, 15:49:26 »
oda van irva mellé gravitibox(jb) (kk)

ismét köszönöm
működik  :D :D

Nem elérhető jagusz01

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXALE8
« Reply #12127 Dátum: 2014, 03 06, 21:21:17 »
Sziasztok!
Van egy garis telom, aminél most semmit se ér, mert leejtettem, és a kijelző elrepedt rajta.
Csak az üveg.
Samsung azt mondta, 35ezer a javítás komplett kijelző csere.

Mit tanácsoltok?
Van valami tippetek rá?
Amúgy műkődik, és minden jó, csak nem nem néz ki jól :(

Nem elérhető szax

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #12128 Dátum: 2014, 03 07, 16:47:47 »
Sziasztok! 4.3-ra szeretnék rootot tenni, de a többszöri CF-Autoroot után sem települ fel.. Mi lehet a gond?

okoska44

• Vendég
« Reply #12129 Dátum: 2014, 03 07, 17:51:09 »
Hát tudjál róla és esetleg más is nem hogy repedés de ha már egy mélyebb karc van a kijelzőn a samus szerviz nem fog a telefonon semmit javítani.

Épp 1 hónapja csinálták a kamerám és a közbe beszélgettem a csávóval szerviz elött nézni kell neki a szoftot root ot és a kijelző épségét. (nagy fa*ság, ő minta és ez csak nálunk van így)
Te szegény:(.AS javítás kb 35 ezer.az ember hiába vigyázz mégis bekövetkezik a baj.Sajnálom

Nem elérhető ZORDOKIN

• Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: Note 4
« Reply #12130 Dátum: 2014, 03 10, 15:51:39 »
Sziasztok.

Kolléga sw-t szeretett volna frissíttetni egy eddig tökéletesen működő függetlenített készüléken (tmobile). Bevitte a hivatalos szervizbe ahol a feltelepített sw nem talált hálózatot, bent azt mondták neki, hogy alaplapcsere mivel ki van lőve a készülék, megcsinálják de illegális (ezt a részét hagyjuk is). Beszámolták neki alkatrésznek ami szerintem butaság volt a részéről de így döntött. Csak a saját kíváncsiságom kielégítésére feltennék pár kérdést:

Ha eddig működött az, hogy lehet? Ha ki van lőve a telefon azt valami módon kiüthető belőle? Mi köze van ehhez a sw-frissítéshez?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv
Nokia 2110 -3110-6110-6150-5110-8810-7110-8210-6210-6310I-9210i-9310-sony ericsson p900-p990-3650-7650-6600-6610-7610-6680-n70-n73-n82-samsung omnia2-htc desire hd-sajnos pár napig tulajdonosa voltam egy szifon 4s kukafonnak is-és most SIII... Note4 ...kb ennyi...  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető SYMLY

• PDA: S4 I9506
  • PDA ROM: I9506XXUCNI1 (T)
« Reply #12131 Dátum: 2014, 03 10, 21:27:54 »
Sziasztok.

Kolléga sw-t szeretett volna frissíttetni egy eddig tökéletesen működő függetlenített készüléken (tmobile). Bevitte a hivatalos szervizbe ahol a feltelepített sw nem talált hálózatot, bent azt mondták neki, hogy alaplapcsere mivel ki van lőve a készülék, megcsinálják de illegális (ezt a részét hagyjuk is). Beszámolták neki alkatrésznek ami szerintem butaság volt a részéről de így döntött. Csak a saját kíváncsiságom kielégítésére feltennék pár kérdést:

Ha eddig működött az, hogy lehet? Ha ki van lőve a telefon azt valami módon kiüthető belőle? Mi köze van ehhez a sw-frissítéshez?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv

Hááát ezt jó lenne látni élőbe. gyanúsan csak efs probléma lehetett és ezt otthon simán lehet orvosolni ha alaplap ki van lőve akkor a telefont be se lehetne kapcsolni de ha csak a térerő akkor ott bizony csúnya lehúzás volt.

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #12132 Dátum: 2014, 03 11, 10:37:44 »
Üdv,

Függetleníteni szeretnék egy gyári T-Mobilos 4.3-as SIII-at de ami megoldásokat találtam egyik sem működik (kódos balhé 4.3-on nem megy ugye, VoodooSIIIunlock és GalaxSim unlock szintém nem nyerő, boxom meg nincs).
Tud esetleg valaki egy működő procedúrát 4.3-as függetlenítésre? (nem szeretnék visszamenni 4.1.1-re csak emiatt, mert ahogy olvastam az új bootloader miatt elég macerás a downgrade és mivel nem az enyém a gép nem téglásítanám inkább...)

Választokat előre is köszönöm,
Tocso

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #12133 Dátum: 2014, 03 11, 11:41:10 »
Üdv,

Függetleníteni szeretnék egy gyári T-Mobilos 4.3-as SIII-at de ami megoldásokat találtam egyik sem működik (kódos balhé 4.3-on nem megy ugye, VoodooSIIIunlock és GalaxSim unlock szintém nem nyerő, boxom meg nincs).
Tud esetleg valaki egy működő procedúrát 4.3-as függetlenítésre? (nem szeretnék visszamenni 4.1.1-re csak emiatt, mert ahogy olvastam az új bootloader miatt elég macerás a downgrade és mivel nem az enyém a gép nem téglásítanám inkább...)

Választokat előre is köszönöm,
Tocso
Szia.
Halkan súgom...itt ezen a fórumon ez warez téma!Szólni fognak érte. :hmm: :-X
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #12134 Dátum: 2014, 03 11, 13:34:02 »
Szia.
Halkan súgom...itt ezen a fórumon ez warez téma!Szólni fognak érte. :hmm: :-X
Szia,

Köszönöm az észrevételt, de ha a Play store-on is van unlocker program dögivel ez miért számít wareznek itt a fórumon? Nem lopott a telefon, hűség már nincs rá tehát ki van teljesen fizetve, csak kicsit pofátlannak tartom a T-Mobile 15-20 ezres függetlenítő árát. Külföldön élek és itt fél év után ingyen kapsz kódot úgy, hogy még másfél év hátravan a rabságból... na ezért tartom pofátlannak az otthoni árakat.  De jelzem ha normális áron lenne egy percig nem gondolkodnánk a "warez" megoldáson (bár továbbra is gáz, hogy a saját tulajdonú telefon után még fizetni kell, hogy átmehessek másik szolgáltatóhoz, főleg annak tudatában, hogy hányszorosan lett kifizetve a 2 év alatt a készülék ára, ergo már régen kivásárolta magát az ember...)

De elnézést, ha bármilyen szabályzatot megsértettem... mondjuk a FAQ-ban is benne van az Unlock így az is tele van "warezzel"

Nem elérhető ZORDOKIN

• Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: Note 4
« Reply #12135 Dátum: 2014, 03 11, 17:19:27 »

Hááát ezt jó lenne látni élőbe. gyanúsan csak efs probléma lehetett és ezt otthon simán lehet orvosolni ha alaplap ki van lőve akkor a telefont be se lehetne kapcsolni de ha csak a térerő akkor ott bizony csúnya lehúzás volt.

Sajnos ezeket én is így gondoltam, szidtam is érte, hogy miért adta le mert tuti lehetett volna segíteni rajta, de mivel én nem igazán vagyok híve a belekotorászásnak így kérdeznem kellett. Voltaképpen mindegy is, csak kíváncsi voltam. Én mint laikus arra gondoltam, hogy az efs fájl menthető akkor át is írható, így a SW frissítésnél ezt törölték vagy visszahozták a letiltott imei-t és ezért nem lehetett hálózat. De akkor ez baromság. :D Ezt is megtudtam. :D Köszönöm a válaszod.
Nokia 2110 -3110-6110-6150-5110-8810-7110-8210-6210-6310I-9210i-9310-sony ericsson p900-p990-3650-7650-6600-6610-7610-6680-n70-n73-n82-samsung omnia2-htc desire hd-sajnos pár napig tulajdonosa voltam egy szifon 4s kukafonnak is-és most SIII... Note4 ...kb ennyi...  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #12136 Dátum: 2014, 03 11, 21:01:30 »
Szia,

Köszönöm az észrevételt, de ha a Play store-on is van unlocker program dögivel ez miért számít wareznek itt a fórumon? Nem lopott a telefon, hűség már nincs rá tehát ki van teljesen fizetve, csak kicsit pofátlannak tartom a T-Mobile 15-20 ezres függetlenítő árát. Külföldön élek és itt fél év után ingyen kapsz kódot úgy, hogy még másfél év hátravan a rabságból... na ezért tartom pofátlannak az otthoni árakat.  De jelzem ha normális áron lenne egy percig nem gondolkodnánk a "warez" megoldáson (bár továbbra is gáz, hogy a saját tulajdonú telefon után még fizetni kell, hogy átmehessek másik szolgáltatóhoz, főleg annak tudatában, hogy hányszorosan lett kifizetve a 2 év alatt a készülék ára, ergo már régen kivásárolta magát az ember...)

De elnézést, ha bármilyen szabályzatot megsértettem... mondjuk a FAQ-ban is benne van az Unlock így az is tele van "warezzel"
Igaz benne van a faq-ban.De mivel maga az unlock illegális,ezért a fórumon nem lehet vitatott téma.  ;)
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető SYMLY

« Reply #12137 Dátum: 2014, 03 12, 20:14:33 »
Üdvözlet!

Kérdezném, hogy 4.3 ra recovrey ből flash elhető e V5 ös MIUI (ami ugye 4.2.2 es).

Nem elérhető Király Márta

• Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #12138 Dátum: 2014, 03 13, 05:12:41 »
Üdvözlet!

Kérdezném, hogy 4.3 ra recovrey ből flash elhető e V5 ös MIUI (ami ugye 4.2.2 es).
Nem én vagyok a guru de töbször flash eltem már visszafelé és ment full wipe mindenkép, és az imei miatt tudni kell, hogy v2 vagy v1 az efs.Tehát szerintem igen.

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #12139 Dátum: 2014, 03 13, 15:32:03 »
MÉGIS lesz kitkat: :taps: :D :ok: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #12140 Dátum: 2014, 03 13, 15:35:30 »
MÉGIS lesz kitkat: :taps: :D :ok: You are not allowed to view links. Register or Login
de ha olyan mint note 3,s4 en(idáig) akkor minek?mondjuk itt lehet rootolni,ha bele nem xarja a knox xarságát,de bele fogja,mondjuk ha nem kell gari,vagy lejárt akkor mindegy. :D akkor jöhet,majd meglátjuk.

amúgy meg ha az update list-re nyomsz,ott még véletlen sincs s3-om,meg ez már régi.

Nem elérhető SYMLY

« Reply #12141 Dátum: 2014, 03 13, 15:38:33 »
Nem én vagyok a guru de töbször flash eltem már visszafelé és ment full wipe mindenkép, és az imei miatt tudni kell, hogy v2 vagy v1 az efs.Tehát szerintem igen.

Hát igazábol pont a EFS miatt aggódok van mentésem viszont ha most v2 van mert 4.3 ML2 alatt már az van és flashelek miuit netán nem müxik az efs ha vissza flasselek recoverybe egy 4.3 as vagy 4.4 es főzöttet akkor ujra jó lehet?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12142 Dátum: 2014, 03 13, 19:58:12 »
Hát igazábol pont a EFS miatt aggódok van mentésem viszont ha most v2 van mert 4.3 ML2 alatt már az van és flashelek miuit netán nem müxik az efs ha vissza flasselek recoverybe egy 4.3 as vagy 4.4 es főzöttet akkor ujra jó lehet?
Szerintem elég ha csak raksz rá egy v2-es modemet. Pl. Ml2-ami most is van neked.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető SYMLY

« Reply #12143 Dátum: 2014, 03 13, 21:59:46 »
Hát nem.

Nézi a built.drop ott és egyből le is áll a frissítés hibaüzivel. így amíg nem lesz 4.3 as alpú miui addig nem tudom kipróbálni csak ez miatt nem akarok odin nal downgrade elni mert tényleg csak kipróbálni akarom 1-2 napra

Gizike88

• Vendég
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #12144 Dátum: 2014, 03 13, 23:26:40 »
Alkohol gyorsabban oldja a zsírt.... :D

Tapatalk 2-vel írtam a Note-omról
Az ecet a legjobb,olcsó és gyors.

Gizike88

• Vendég
« Reply #12145 Dátum: 2014, 03 14, 22:27:54 »
Sziasztok!
Van egy garis telom, aminél most semmit se ér, mert leejtettem, és a kijelző elrepedt rajta.
Csak az üveg.
Samsung azt mondta, 35ezer a javítás komplett kijelző csere.

Mit tanácsoltok?
Van valami tippetek rá?
Amúgy műkődik, és minden jó, csak nem nem néz ki jól :(
Próbálj meg valahol venni egy roncs készüléket,ahol még a kijelző ép.Én is elejtettem,csúszik mint a fene.Persze kijelzővel lefelé szőnyegre esett.Nem lett baja.Az ember vigyázz,de a baj mindig előfordulhat. ;)

Nem elérhető Bástya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8 és Note 3
  • PDA ROM: 7.1.1 Gyári
« Reply #12146 Dátum: 2014, 03 21, 19:29:50 »
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, amit ITT kaptam, de elhagyom az S 3 fórumot   :'(  , mert hétfőtől a Note 3 fórumot fogom olvasgatni!    :D

Kösz mégegyszer!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #12147 Dátum: 2014, 03 21, 20:13:30 »
Gratulálok, jó választás volt! ;)

Nem elérhető Bástya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8 és Note 3
  • PDA ROM: 7.1.1 Gyári
« Reply #12148 Dátum: 2014, 03 22, 16:16:16 »
Eladóvá vált szeretett S3-asom! Kék, T-függő, 5 hónap gari van még rá, garantáltan karcmentes, összes tartozékával, számlával.
Érdeklődni priviben!

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #12149 Dátum: 2014, 03 25, 10:52:46 »
Sygic navigációs prg-ról:

Egyszer megadtam a programban az e-mail címemet, azóta 5 percenként rákérdez, hogy csatlakozom-e.
Azért adtam meg, mert vásároltam egy plugint a programhoz, és ott kellett az e-mail címem.

Navigálás közben bosszantó, főleg külföldön, városban, mikor nagy fehér kijelzőn középen megjelenik, hogy kívánok-e a hálózathoz csatlakozni.
Nem-et nyomva 5 perc múlva ismét megkérdezi.
Már tele van az összes törpöm.
Nem tudom kitörölni az e-mail címemet.