2024, 11 28, 18:53:58
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982840 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11350 Dátum: 2013, 09 24, 14:37:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, felraktam a artu V9-es romjára egy gyári vodást oddinnal  és elcsesződött. elment a  root belőle de azt visszaraktam, elment a telefon rész belőle mármint nem jön fel a pinkód ablak meg valami factori módot ír ki egy keretben így nincs hálózatom. felraktam rá újból artu V9-es romját de ez sem segített rajta. Kérlek segítsetek egy bajtársatokon  :'( :ima:
Efs mappát rakd vissza. Remélem volt mentésed

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lenpapa

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxi S6 G920F
  • PDA ROM: Xtrestolite 3.0 Beta 3 MM
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11351 Dátum: 2013, 09 24, 18:42:49 »
Üdv mindenkinek!Hát végig olvastam ezt a 454-oldalt,van is káosz a fejemben!Ugyanakkor meg ámulok hogy mennyí hozzáértő van itt a fórumon.Megkockáztatnék egy kérdést.A legujabb magyar független XXEMG4 gyári szoftver van fent a telomon,de viszket az ujjam és szeretném kípróbálni az odinos fríssítést.Megtetszett a samsung által kiszívárogtatott és letölthető 4.2.2-es.Mível olvastam az EMG4 veszélyeiről,amit az EFS mappára jelent, azt kédezném ,a 4.2.2-es feltolásával is számíthatok-e arra hogy elcsesződik az IMEI számom?Előre köszönöm a választ!! 

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #11352 Dátum: 2013, 09 24, 22:35:22 »
Üdv mindenkinek!Hát végig olvastam ezt a 454-oldalt,van is káosz a fejemben!Ugyanakkor meg ámulok hogy mennyí hozzáértő van itt a fórumon.Megkockáztatnék egy kérdést.A legujabb magyar független XXEMG4 gyári szoftver van fent a telomon,de viszket az ujjam és szeretném kípróbálni az odinos fríssítést.Megtetszett a samsung által kiszívárogtatott és letölthető 4.2.2-es.Mível olvastam az EMG4 veszélyeiről,amit az EFS mappára jelent, azt kédezném ,a 4.2.2-es feltolásával is számíthatok-e arra hogy elcsesződik az IMEI számom?Előre köszönöm a választ!!
A 4.2-es  teszt Samu rom nem írja át az efs mappát. Viszont egy rootot és efs mappa mentést  mindenképpen ajánlanék mielőtt bármilyen rom felrakáshoz kezdenél! Lemented több helyre és nem lesz gond többé ha valami balul sülne el

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #11353 Dátum: 2013, 09 24, 23:39:24 »
A 4.2-es  teszt Samu rom nem írja át az efs mappát. Viszont egy rootot és efs mappa mentést  mindenképpen ajánlanék mielőtt bármilyen rom felrakáshoz kezdenél! Lemented több helyre és nem lesz gond többé ha valami balul sülne el

Nem vagyok biztos benne, de az XXEMG4 már megváltoztatta az efs-t nem? Akkor XXUFME7 (4.2.2) felrakása után kell egy új modemet letölteni, mert nem fog működni a hálózat.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #11354 Dátum: 2013, 09 25, 13:17:01 »
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Eddig mindig szolgáltatónál (T) vásároltam mobilt. Utoljára februárba részletre S3-at. Sajna a nyaralás alkalmával (most szeptemberbe) beázott. Megrendeltem a házhoz jövőst 26-ra de még nem jelentkeztek.(Bosszantó mert nehéz szabit intézni) Mindegy nem ez a kérdés. Ha csak pénzért csinálják meg (60000 Ft) és elveszik a további garanciát akkor gondolkoznék azon hogy inkább veszek egy újat. Néztem és 91-93 000 között látni készüléket ami EU garanciás és német. Erre lehet feltenni cm-et vagy sammobilos romot a nyelv miatt? Lehet-e rootolni? Érdemes-e ezzel foglalkozni? A tanácsokat előre is köszönöm.

Nem elérhető Mr.Gold007

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S 7 edge
  • PDA ROM: Nugat 7.0
« Reply #11355 Dátum: 2013, 09 25, 18:27:02 »
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Eddig mindig szolgáltatónál (T) vásároltam mobilt. Utoljára februárba részletre S3-at. Sajna a nyaralás alkalmával (most szeptemberbe) beázott. Megrendeltem a házhoz jövőst 26-ra de még nem jelentkeztek.(Bosszantó mert nehéz szabit intézni) Mindegy nem ez a kérdés. Ha csak pénzért csinálják meg (60000 Ft) és elveszik a további garanciát akkor gondolkoznék azon hogy inkább veszek egy újat. Néztem és 91-93 000 között látni készüléket ami EU garanciás és német. Erre lehet feltenni cm-et vagy sammobilos romot a nyelv miatt? Lehet-e rootolni? Érdemes-e ezzel foglalkozni? A tanácsokat előre is köszönöm.
Lehet vele mindent csinálni most vettem én is 2 db német s3 ast.rootoltam is és romoltam is vele. :ok:
Galaxy S 7 edge

Nem elérhető lenpapa

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxi S6 G920F
  • PDA ROM: Xtrestolite 3.0 Beta 3 MM
« Reply #11356 Dátum: 2013, 09 25, 18:49:32 »
Üdv. mindenkinek! Köszönöm a gyors választ,még csak azt kérdezném,hogy amennyíben mégis elcsesződik a 4,2.2-es felrakásától ,honnan tudok megfelelő modemet letöltení? EFS mappa mentést csínáltam!

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #11357 Dátum: 2013, 09 25, 18:59:56 »
ha ilyenkor a kijelző ép marad és annak nincs baja és kék a telefon akkor megvenném :) :P de még lehet akkor is ha fehér.. :P valaki tudja h jó lehet e még abban a készülékben a kijelző? nekem az üveg repedt el azért kérdem :S

Nem elérhető Mr.Gold007

« Reply #11358 Dátum: 2013, 09 25, 19:40:02 »
ha ilyenkor a kijelző ép marad és annak nincs baja és kék a telefon akkor megvenném :) :P de még lehet akkor is ha fehér.. :P valaki tudja h jó lehet e még abban a készülékben a kijelző? nekem az üveg repedt el azért kérdem :S
Én is ilyen repedt üvegeseket veszek,ebayon 2 rugo hozzá az üveg azt kicserélem :ok:
Galaxy S 7 edge

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #11359 Dátum: 2013, 09 25, 19:51:13 »
Én is ilyen repedt üvegeseket veszek,ebayon 2 rugo hozzá az üveg azt kicserélem :ok:
rendes original gorilla? mint az új? és te megtudod csinálni h patent legyen? nem 35 ezerér? :D

Nem elérhető Mr.Gold007

« Reply #11360 Dátum: 2013, 09 25, 20:31:28 »
rendes original gorilla? mint az új? és te megtudod csinálni h patent legyen? nem 35 ezerér? :D
Már csináltam egy párat. :D
Galaxy S 7 edge

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #11361 Dátum: 2013, 09 25, 21:37:33 »
Már csináltam egy párat. :D
ment PÜ!

« Reply #11362 Dátum: 2013, 09 26, 08:12:41 »

Nem töréskár érte tehát az üveg, a széle jó. Beázott, és nincs kép, hogy érintés van-e nem látom.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #11363 Dátum: 2013, 09 26, 14:37:32 »
A házhoz jövő szerviz mennyi idő alatt javít keretet?

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #11364 Dátum: 2013, 09 26, 14:45:04 »
Van ez az intelligens képernyőzár, amitől ugye nem kellene hogy a képernyő kikapcsoljon, amíg nézem.
Namost az enyém nem elég intelligens. Mert kikapcsol. Hiába nézem kigúvadt szemekkel.

Van valami trükkje, hogy jól csinálja a dolgát?

Nem elérhető tendetiti

• PDA: OnePlus 5T
  • PDA ROM: Oxygen 5.0.4
« Reply #11365 Dátum: 2013, 09 26, 14:56:00 »
A házhoz jövő szerviz mennyi idő alatt javít keretet?

Cserél, nem javít. Az egész elejét, oldalát mert egyben van. Kb. 20-25 perc.

Küldve SGS III-ról Tapatalk4-el.

Benefon Delta, Nokia 2110, Nokia 8110, Nokia 3110, Nokia 6150, Nokia 3210, Nokia 6680, Samsung V200, Samsung Omnia i900, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S3, OnePlus X, Oneplus 5T.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11366 Dátum: 2013, 09 26, 16:49:34 »
Cserél, nem javít. Az egész elejét, oldalát mert egyben van. Kb. 20-25 perc.

Én is úgy értettem. :-D
Köszi.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető tendetiti

• PDA: OnePlus 5T
  • PDA ROM: Oxygen 5.0.4
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11367 Dátum: 2013, 09 26, 18:04:07 »
Én is úgy értettem. :-D
Köszi.

:-)

Benefon Delta, Nokia 2110, Nokia 8110, Nokia 3110, Nokia 6150, Nokia 3210, Nokia 6680, Samsung V200, Samsung Omnia i900, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S3, OnePlus X, Oneplus 5T.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #11368 Dátum: 2013, 09 26, 18:19:12 »
Nem töréskár érte tehát az üveg, a széle jó. Beázott, és nincs kép, hogy érintés van-e nem látom.
köszönöm a választ! milyen színű a készülék? mennyiért válnál meg tőle így használhatatlanul tulajdonképpen? :)

« Reply #11369 Dátum: 2013, 09 26, 19:35:43 »
köszönöm a választ! milyen színű a készülék? mennyiért válnál meg tőle így használhatatlanul tulajdonképpen? :)
Van még egy esélyem. Kint volt a szerelő, szétszedte, látszott a beázás nyoma de ezt mondtam is. Azt mondta ezt így nem lehet be küldeni garanciális javításra (csere a monitor -foltos- és valószínűleg az alaplap is csere kb 75 000 Ft). Meg kell tisztítani a rárakodott vízkő és kicsapódásoktól, hogy ne legyenek nyomok és akkor meglehet próbálni beküldeni gariba javítani. Tovább érdeklődtem ismer-e valakit és mennyiért. Ö megcsinálja, és utána intézi a garis javítást. 30 e Ft. és egy hét. Most várok. Tehát döntés egy hét múlva ha még aktuális lesz az igény.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #11370 Dátum: 2013, 09 26, 19:49:34 »
Van még egy esélyem. Kint volt a szerelő, szétszedte, látszott a beázás nyoma de ezt mondtam is. Azt mondta ezt így nem lehet be küldeni garanciális javításra (csere a monitor -foltos- és valószínűleg az alaplap is csere kb 75 000 Ft). Meg kell tisztítani a rárakodott vízkő és kicsapódásoktól, hogy ne legyenek nyomok és akkor meglehet próbálni beküldeni gariba javítani. Tovább érdeklődtem ismer-e valakit és mennyiért. Ö megcsinálja, és utána intézi a garis javítást. 30 e Ft. és egy hét. Most várok. Tehát döntés egy hét múlva ha még aktuális lesz az igény.
70 körül van olyan ami garis szép állapotú független.. nekem is megcsinálnák 38 ezerér.. de nem ér annyit az ilyen törött üvegesekért adnak 50 et..  én biztos nem adnék annyit javításért :) jelzem ha aktuális..

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #11371 Dátum: 2013, 09 26, 20:04:04 »
Van ez az intelligens képernyőzár, amitől ugye nem kellene hogy a képernyő kikapcsoljon, amíg nézem.
Namost az enyém nem elég intelligens. Mert kikapcsol. Hiába nézem kigúvadt szemekkel.

Van valami trükkje, hogy jól csinálja a dolgát?
Mondjuk, hogy bekapcsolod ezt a funkcíót :-) Sötétben meg nem műxik megfelelően, mert az előlapi kamerát használja. És ahogy mondani szokás, a fény leképezéséhez sajnos fény kell. :-)

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #11372 Dátum: 2013, 09 27, 08:04:57 »
Mondjuk, hogy bekapcsolod ezt a funkcíót :-) Sötétben meg nem műxik megfelelően, mert az előlapi kamerát használja. És ahogy mondani szokás, a fény leképezéséhez sajnos fény kell. :-)

Az a gond, hogy be van kapcsolva. Ez még megy :)
Most kipróbáltam úgy, hogy 20-25 cm-re volt a szememtől és mintha jobban működne, csak sajnos nem vagyok 20 éves. Meg 30 sem. Így nem olyan jól látom a képernyőt.

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #11373 Dátum: 2013, 09 27, 16:22:41 »
Híváskor mindig bekapcsol a kihangosítás. Sokszor elég ciki.

Hol lehet ezt kikapcsolni?

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #11374 Dátum: 2013, 09 27, 20:24:29 »
Sziasutok.kérdésem a következő.Rootolt telefonon melyik gameloft vagy EA game játék indul rendesen.? Mert pl.a modern combat nem indul.valaki irjon ha tud egx listát melyikrt lehet felrakni ? Nagyon köszi és mindenkinek jó pihit a hétvégére. :ok: