2024, 11 28, 21:33:28
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982844 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO, Navigon
  • PDA: SG S6 Edge. G925F
  • PDA ROM: XXU3COI9 5.1.1
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11300 Dátum: 2013, 09 16, 18:26:46 »
Sziasztok!!

Azután szeretnék érdeklődni, hogy létezik, hogy a google maps erőssen szívja az akksit?? Mert nekem úgy tűnik mióta frissített az új verzióra azóta nem bír ki egy napot sem az akkumulátor. Vagy mivel tudom megnézni mi műveli ezt??

Előre is köszönöm.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #11301 Dátum: 2013, 09 16, 19:07:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!!

Azután szeretnék érdeklődni, hogy létezik, hogy a google maps erőssen szívja az akksit?? Mert nekem úgy tűnik mióta frissített az új verzióra azóta nem bír ki egy napot sem az akkumulátor. Vagy mivel tudom megnézni mi műveli ezt??

Előre is köszönöm.

Elvileg az új 7-es már nem csinál ilyeneket , legalább is 7-es óta nem fut háttérbe.Régi szívhatta , mert feszt elindult háttérbe ha leállítom nem indul újra.
Akkumulátor használatnál nincs más ami nagyban fogyasztja akksit?

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
« Reply #11302 Dátum: 2013, 09 16, 20:31:30 »
Elvileg nincs. Elvileg. Most kikapcsoltam a fancy widget gps helymeghatározást hátha az. De azért köszi.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #11303 Dátum: 2013, 09 16, 21:36:35 »
Elvileg nincs. Elvileg. Most kikapcsoltam a fancy widget gps helymeghatározást hátha az. De azért köszi.

gps le tudja szívni aksidat

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
« Reply #11304 Dátum: 2013, 09 16, 21:48:27 »
Holnap meglátjuk.

Nem elérhető BigApple

• PFC Fan
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11305 Dátum: 2013, 09 17, 14:18:46 »
Holnap meglátjuk.

Wakelock detector. Ezt letöltöd megmondja mi hányszor ébreszti fel a telefont.

Tapatalk 4-el küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető lenpapa

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxi S6 G920F
  • PDA ROM: Xtrestolite 3.0 Beta 3 MM
« Reply #11306 Dátum: 2013, 09 17, 18:16:18 »
Üdvözlök mindenkit! Néhány napja lettem tulajdonosa egy 6 hónapos SGS 3-nak.Napok óta olvasgatok itt a fórumon és nagyon sok ismeretet szereztem a készülékkel kapcsolatban.Most már megkockáztatok egy kérdést is:a telefonomon a szoftver verziója I9300XXELKC. A Samfirmware oldalán kiderítettem,hogy ez egy 2012.dec-i lengyel szoft. Kédezném Tőletek akik már otthon vagytok ebben a témában, hogy miként kezdjem el a szoftverfríssítést, és melyíket érdemes felrakni? Ezzel a szoftverrel egyelőre csak az a gondom, hogy nagyon gyorsan lemerűl az aksi.Előre is köszönöm ha megtíszteltek válaszaítokkal!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #11307 Dátum: 2013, 09 18, 11:44:49 »
Üdvözlök mindenkit! Néhány napja lettem tulajdonosa egy 6 hónapos SGS 3-nak.Napok óta olvasgatok itt a fórumon és nagyon sok ismeretet szereztem a készülékkel kapcsolatban.Most már megkockáztatok egy kérdést is:a telefonomon a szoftver verziója I9300XXELKC. A Samfirmware oldalán kiderítettem,hogy ez egy 2012.dec-i lengyel szoft. Kédezném Tőletek akik már otthon vagytok ebben a témában, hogy miként kezdjem el a szoftverfríssítést, és melyíket érdemes felrakni? Ezzel a szoftverrel egyelőre csak az a gondom, hogy nagyon gyorsan lemerűl az aksi.Előre is köszönöm ha megtíszteltek válaszaítokkal!

Hali.Hát hogy melyiket érdemes fel rakni az tőled függ.A szolgáltató független a Samu ältall kiadott rom.Nincs bele piszkälva.A szolgáltatói viszont pluszban tartalmazza az adott szolgáltató APN beällítäsait és "saját" alkalmazásokat. Felrakás: Samfirware-ről szärmazó rom ès Odin. (Lehetőleg v3.04) Az utóbbit csak a goooogli segítségével szerezheted be. A letöltött romot kicsomagolod amiben egy .tar fäjl található ès egy .dll de az neked nem kell.A megnyitott Odin-ba a PDA részhez be tallózod a *.tar fájlt. A bal oldalon a pipákat NEM bántod.Ha ezzel meg vagy és a telefon DOWNLOAD módban van akkor csak nyomsz egy Start gombot ès vársz míg a telefon be nem kapcsol. Ha a start után a console ablakban meg áll az Odin Setup Connection.... üzenettel akkor a driverekkel gond van.Helyre állítása Samsung Kies-el majd PC reboot és persze a telefont is.(Aksi Ki-Be majd Hang le+Home+Power) Ezután működni fog....1000 dolog van még de az alapokat leírtam és meguntam a sok gépelést :D valami baj van vagy kérdésed van kérdezz bátran segítünk szívesen.

Tapatalk 4 küldve GT-I9300-ről

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

lizso

• Vendég
« Reply #11308 Dátum: 2013, 09 18, 11:46:12 »
Sziasztok,

az autómban van egy bluetooth-os kihangosítós fejegység. Be tudom valahogy állítani a telefonon (vagy valami programmal), hogy csatlakozás után automatikusan szinkronizálja a névjegyeket?
Előre is köszi, ha valakinek van megoldása...

Nem elérhető mamago1972

• PFC Fan
  • PDA: S3
  • PDA ROM: JB 4.1.2
« Reply #11309 Dátum: 2013, 09 18, 13:08:51 »
Aki hívta már a mobil szervizt, adna telefonszámot? Vagy ki kell hívni? Samsung oldalán nem találok semmit.

szizso

• Vendég
« Reply #11310 Dátum: 2013, 09 18, 13:56:31 »
Aki hívta már a mobil szervizt, adna telefonszámot? Vagy ki kell hívni? Samsung oldalán nem találok semmit.

Nem elérhető djrooli

• PDA: Samsung Galaxy S3 LTE (I9305)
  • PDA ROM: I9305XXBME1
« Reply #11311 Dátum: 2013, 09 18, 14:58:13 »
Sziasztok most vettem egy i9305-öt függetlenül, viszont a kínai szoftver van rajta,  természetesen angol is van benne, de MoreLocal 2-vel nem tudtam magyar nyelvet varázsolni rá.
JZO54K.i9305ZHBMD1 build számú
i9305XXBMD2 baseband verziójú
Az enyémre francia firm-el volt és arra tudtam tenni magyart, erre viszont nem.
Nem akarok belenyúlni odinnal, hogy áttegyem rá. Valami más megoldás van rá szerintetek?
Nincs rootolva és jó lenne a gyári update-et nem elbukni.

Valami ötlet? Köszi előre is!!!!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #11312 Dátum: 2013, 09 18, 15:17:00 »
a samu fantasztikus  :D  (tudom ezeknek kb semmi alapja)de ha igy lenne ,lesz,azért ez szép tölük,gs2 igen gs3 sehol semmi  tényleg igy le lennénk xarva? ahogy a 4,2 is igérték meg stb aztán sehol semmi.faxa csapat  >:( gs4 et meg kenjék a hajukra  lehet nem samu lasz a következő ,de tényleg.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #11313 Dátum: 2013, 09 18, 15:22:59 »
a samu fantasztikus  :D  (tudom ezeknek kb semmi alapja)de ha igy lenne ,lesz,azért ez szép tölük,gs2 igen gs3 sehol semmi  tényleg igy le lennénk xarva? ahogy a 4,2 is igérték meg stb aztán sehol semmi.faxa csapat  >:( gs4 et meg kenjék a hajukra  lehet nem samu lasz a következő ,de tényleg.

Ez egy oltári nagy vicc, ha megnézed a listát. Raja van az S2, meg az SGS is, de pl a Note 2 sincs.
Ezt is valami hülye írta össze, az van ráírva, ami épp eszébe jutott...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #11314 Dátum: 2013, 09 18, 15:29:35 »
Ez egy oltári nagy vicc, ha megnézed a listát. Raja van az S2, meg az SGS is, de pl a Note 2 sincs.
persze tudom,baromság ez a lista,csak 4,2 öt is mióta igérik? le vagyunk xarva na,bár én tökéletesen elvagyok a cián 4,3 mon , (gyári sehol nincs hozzá) csak látnák már valamit,de semmi de semmi.marad a cián kit kat,mer gs3 -ra kb sose lesz. :D

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11315 Dátum: 2013, 09 18, 15:47:48 »

Hát igen . Még a 4.3 alig van bejelentve néhány telóra. Ezek jórészére már új hivatalos frissítés se jelentettek , be nem még , hogy kitkat változatot.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11316 Dátum: 2013, 09 18, 16:20:50 »
Amúgy elvileg lehet abban valami , hogy ezekre a telefonokra is megjelenik , mert elvileg van valami újítás kitkat-be ami elérhetővé tenné régebbi 4.x mobilokra is, de nem csak ezekre.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #11317 Dátum: 2013, 09 18, 18:38:09 »
Sziasztok most vettem egy i9305-öt függetlenül, viszont a kínai szoftver van rajta,  természetesen angol is van benne, de MoreLocal 2-vel nem tudtam magyar nyelvet varázsolni rá.
JZO54K.i9305ZHBMD1 build számú
i9305XXBMD2 baseband verziójú
Az enyémre francia firm-el volt és arra tudtam tenni magyart, erre viszont nem.
Nem akarok belenyúlni odinnal, hogy áttegyem rá. Valami más megoldás van rá szerintetek?
Nincs rootolva és jó lenne a gyári update-et nem elbukni.

Valami ötlet? Köszi előre is!!!!

Piszkálhatod Odinnal. A gyári rom pakolást nem számolja a flash counter...és az alapján nézi a telefon hogy megpiszkálták-e vagy sem :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #11318 Dátum: 2013, 09 18, 19:34:02 »
hali! ha végigrepedt az üveg a telefonon akkor megszívtam? vagy háztól házig garissal meglehet dumálni? mert amúgy akartam szólni nekik h kopik le magától az a szürke cucc...

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #11319 Dátum: 2013, 09 18, 20:45:09 »
hali! ha végigrepedt az üveg a telefonon akkor megszívtam? vagy háztól házig garissal meglehet dumálni? mert amúgy akartam szólni nekik h kopik le magától az a szürke cucc...
Gari van rá,nem?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #11320 Dátum: 2013, 09 18, 21:04:08 »
Gari van rá,nem?
igen.. még 2 év vagy 20 hónap.. nemtom pontosan valahogy így..

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #11321 Dátum: 2013, 09 18, 21:16:37 »
igen.. még 2 év vagy 20 hónap.. nemtom pontosan valahogy így..
Akkor a kérdésed úgymond oka fogytán maradt. ;)
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #11322 Dátum: 2013, 09 18, 21:25:03 »
Akkor a kérdésed úgymond oka fogytán maradt. ;)
na most ezt nem értem :P az én véleményem az h ezt nem javítják mivel leesett.. tény h nem magasról de akkor is..  de a kérdés az lenne h ha kijönnének akkor a szervizes arccal meglehet e dumálni h mivel a széléről kopik a festék így gondolom így is úgy is panelt kell cserélni és akkor arra fognánk nem erre :P valakinek volt már ilyennel tapasztalata?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #11323 Dátum: 2013, 09 18, 21:40:09 »
na most ezt nem értem :P az én véleményem az h ezt nem javítják mivel leesett.. tény h nem magasról de akkor is..  de a kérdés az lenne h ha kijönnének akkor a szervizes arccal meglehet e dumálni h mivel a széléről kopik a festék így gondolom így is úgy is panelt kell cserélni és akkor arra fognánk nem erre :P valakinek volt már ilyennel tapasztalata?
Azt nem írtad hogy földhöz vágtad csak hogy megrepedt. ;) Itt már járt valaki úgy hogy (az állítása szerint) minden külső behatás nélkül megrepedt az üveg. 

Nem elérhető (613)Spawn_;)

• PDA: Galaxy s9
  • PDA ROM: UAE Factory 8.0.0, AP: G960FXXU2BRI3 CP: G960FXXU2BRHA CSC: G960FOXM2BRHA
« Reply #11324 Dátum: 2013, 09 18, 21:53:11 »

Hali,

Az én esetemben 35e Huf volt így okosan a csere.

Arra figyeljen viszont mindenki ha bármi külső behatástól származó kárt hivatalosan akar javítatni (pl. Képernyő csere kb 60e huf szervizben) akkor is ugrik már a gari.

Csak óvatosan mindenki és persze okosan. ;)

Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!!!