Sziasztok!
Tegnap este regisztráltam ide magam, mert kerestem a megoldást a problémámra. Nevemből adódóan S I, S II és S III tulaja vagyok/voltam, de S IV nem biztos hogy lesz
Szóval gyári volt a telóm, full üres, mindent lepucoltam róla és lassú volt, akadozott, be-be laggolt ilyenek. Gondoltam kicsit frissítem. Teljesen tanácstalan voltam a dologhoz. Olvasgattam, videót néztem, regisztem máshova is ahol tettem fel kérdést, de nem kaptam akkor választ és türelmetlenül neki álltam. Volt egy ilyenem: Alapsáv verziója: I9300NELK2 és Kernelverzió: 3.0.31-1071725 4.1.2-es Android verzióval.
Mostanra lett egy: I9300XXEMC2 és 3.0.31-611730 és egy S4 Revolution v6.0 ROM-om 4.2.2vel.
Lehet más oldal ROM-ját linkelni vagy írjam le hol találtam? Nevében is benne van, hogy az S3-ra került egy elég jó rom az S4-ről. Részemről jobb mint a régi gyárim, de a Kernerrel picit nem vagyok kibékülve. Tudtok ajánlani egy stabil, de gyors Kernelt?
Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy adott az 1Gb ram is amiből nekem 828Mb-ot lát. Na de ha nem csinálok semmit sem is (ritkán 600) 650-750 foglalta, rosszabb esetben ez felkúszik 800ra. Ezt úgy is lehet nézni, hogy nem nyúlok hozzá 2-4 órája és felveszem megnézni ezt a részét és ennyit mutat, pedig előtte töröltem a háttérben futó alkalmazásokat.
Újjonckénti sokadik kérdésemre hagytam a végére is
Megvan az adott romom. Telepítés előtt én ki tudok belőle venni appokat, hogy ne kerüljön telepítésre?
Köszönöm előre is a válaszokat, segítséget és bocsi, hogy az első ilyen hosszú lett
Üdv. Mindenkinek!