2024, 11 28, 16:51:29
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982817 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető lenpapa

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxi S6 G920F
  • PDA ROM: Xtrestolite 3.0 Beta 3 MM
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11400 Dátum: 2013, 10 02, 20:12:42 »
Segítsetek!!! Nagy baj történt ,hosszú küzdés után úgy tünt síkerűlt felraknom az ultima romot.Installálta is majd újraínduláskor,mikor kérte a pin kódot azt írta ki "sajnos a telefon leállt". Dovnload módban a számítógép nem látja,így új gyári szoftvert feltenni nem tudok.Recoveri módban csináltam egy faktori-resetet,igy most már angolul írja ugyanazt! Mít tudok csínální,segítsetek könyörgöm!!!

Nem elérhető Ben2488

• PDA: LG G2 D802 ;Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000)
  • PDA ROM: CarbonROM ,Stock*Root*
« Reply #11401 Dátum: 2013, 10 02, 20:21:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Segítsetek!!! Nagy baj történt ,hosszú küzdés után úgy tünt síkerűlt felraknom az ultima romot.Installálta is majd újraínduláskor,mikor kérte a pin kódot azt írta ki "sajnos a telefon leállt". Dovnload módban a számítógép nem látja,így új gyári szoftvert feltenni nem tudok.Recoveri módban csináltam egy faktori-resetet,igy most már angolul írja ugyanazt! Mít tudok csínální,segítsetek könyörgöm!!!

SD kártya ki tegyél rá egy romot (lehetőleg olyat amit ismersz) és utána full wipe-al tedd fel, hirtelen most ez a megoldás jutott az eszembe. (amúgy független vagy szolgáltatós?)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #11402 Dátum: 2013, 10 03, 06:41:41 »
Sziasztok! Felraktam a Windows 8-at. S3-mat szeretném usb modemnek használni. Van amikor jó 1-2 percig. Utána szétkapcsol. Eszközkezelőben sárga felkiáltó jel fogad a samsung android devicen. Illesztő program hiba. Másik nettel nem tölt le semmit Windows updateről.
Van rá megoldás?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zerdelyi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic 11.2.6
  • PDA: Samsung Galaxy S III.
  • PDA ROM: XXEMA1 (Italy unbranded) 2013.01.08.
« Reply #11403 Dátum: 2013, 10 06, 10:55:17 »
Sziasztok!
Keresek olyan felhasználót, akinek van tapasztalata S3-as telefon törött üveg-előlap cseréjében. Olyanra gondolok, hogy a kézenfekvő szerviz lehetőségeken kívül (környékemen az egyik bolt 55 ezer forintot mondott rá, amit nagyon sokallok) valamilyen praktikusabb megoldást valaki nem talált-e? Pl. beszerezni az alkatrészt neten rendelve valami olcsóbb, de megbízható forrásból, illetve vagy valami olcsó és ügyes emberkével kicseréltetni, esetleg házilag kicserélni. Youtube-on talűáltam egy tutorialt, ha tudnék beszerezni olcsón/olcsóbban üveget, talán meg is merném próbálni... :-l
Szóval ha valaki tudna segíteni, kérem, jelezze!
Köszi, üdv.

Nem elérhető Mr.Gold007

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S 7 edge
  • PDA ROM: Nugat 7.0
« Reply #11404 Dátum: 2013, 10 06, 11:01:54 »
Sziasztok!
Keresek olyan felhasználót, akinek van tapasztalata S3-as telefon törött üveg-előlap cseréjében. Olyanra gondolok, hogy a kézenfekvő szerviz lehetőségeken kívül (környékemen az egyik bolt 55 ezer forintot mondott rá, amit nagyon sokallok) valamilyen praktikusabb megoldást valaki nem talált-e? Pl. beszerezni az alkatrészt neten rendelve valami olcsóbb, de megbízható forrásból, illetve vagy valami olcsó és ügyes emberkével kicseréltetni, esetleg házilag kicserélni. Youtube-on talűáltam egy tutorialt, ha tudnék beszerezni olcsón/olcsóbban üveget, talán meg is merném próbálni... :-l
Szóval ha valaki tudna segíteni, kérem, jelezze!
Köszi, üdv.
Én már cseréltem egy párat ha csak az üveg törött és minden funkcioja müködik akkor 15 rugoért szoktam cserélni ha érdekel.És 3 honap garanciát adok rá.
Galaxy S 7 edge

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #11405 Dátum: 2013, 10 06, 21:09:47 »
Sziasztok! Először is, már volt róla szó másik topikba, de szeretném tisztázni. Akksival vannak bajok, ugye USB-s a töltő, de van, hogy rádugom, egyből tölt, van,hogy kell neki 3-4 mp míg érzékeli, de tegnap pl. nem is töltötte, akksit kivettem, visszatettem, és jó lett. Valamint régebben volt, hogy iszonyat gyorsan töltötte, most pedig lassabban, 10-20 perc alatt kb. 5%-ot, ez normális? Lehet ROM hiba? Mert eddig rendbe volt (Omega v49).

Előre is köszönöm!

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #11406 Dátum: 2013, 10 07, 14:10:00 »
Sziasztok!
Segítség! Sehogy se tudok rájönni(bár már egyszer kétszer beállítottam) hogy állítsam be, hogy a hívott lássa a telefonszámomat.
Köszönöm.

Nem elérhető Zoli-s3

• easy andro ID
  • PDA: P30pro; One+2(A2003); HTC One(M7); SGSIII(i9300)
  • PDA ROM: 9.1; 3.10.49(LP5.1.1)Oxy2.1.2; 3.62.401.1 (JB 4.3 gyári) Sense 5.5; XXELLA (JB 4.1.2)
« Reply #11407 Dátum: 2013, 10 07, 14:18:42 »
Sziasztok!
Segítség! Sehogy se tudok rájönni(bár már egyszer kétszer beállítottam) hogy állítsam be, hogy a hívott lássa a telefonszámomat.
Köszönöm.

Belépsz a tárcsázóba -> Menü gomb -> Hívásbeállítások (Legalsó menüpont fogaskerék) -> További beállítások menüpont -> Hívásazonosító

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #11408 Dátum: 2013, 10 07, 14:21:30 »
Belépsz a tárcsázóba -> Menü gomb -> Hívásbeállítások (Legalsó menüpont fogaskerék) -> További beállítások menüpont -> Hívásazonosító
Jártam erre felé (tárcsázó) de segítséged nélkül még biztos sok felfedezést tettem volna míg megtalálom. Köszönöm.

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #11409 Dátum: 2013, 10 07, 21:30:18 »
Sziasztok! Először is, már volt róla szó másik topikba, de szeretném tisztázni. Akksival vannak bajok, ugye USB-s a töltő, de van, hogy rádugom, egyből tölt, van,hogy kell neki 3-4 mp míg érzékeli, de tegnap pl. nem is töltötte, akksit kivettem, visszatettem, és jó lett. Valamint régebben volt, hogy iszonyat gyorsan töltötte, most pedig lassabban, 10-20 perc alatt kb. 5%-ot, ez normális? Lehet ROM hiba? Mert eddig rendbe volt (Omega v49).

Előre is köszönöm!
Próbáld másik USB kábellel, nekem sima kínai gagyi kábellel jó lett a töltés.

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy s3 Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXDLID 4.1.1
« Reply #11410 Dátum: 2013, 10 08, 12:21:33 »
Sziasztok!

Bár tudom, hogy sokszor le volt írva, de pont ebbe a sok leírásba gabalyodtam bele. Csinálni akartam egy teljes gyári visszaállítást. Rootolt telefonomat triangle away segítségével nulláztam, majd letöltöttem a I9300XXEMG4_I9300OXFEMG2_XEH romot amit sikeresen felraktam, előtte full wipe. A telefon felállt minden szépnek látszott, de download módban az írja, hogy download: yes (1count), a másik kettő official. Mit rontottam el?

Nem elérhető SGS-Trilogy

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Google / Sygic / Here
  • PDA: OnePlus One
« Reply #11411 Dátum: 2013, 10 08, 18:42:35 »
Sziasztok!

Tegnap este regisztráltam ide magam, mert kerestem a megoldást a problémámra. Nevemből adódóan S I, S II és S III tulaja vagyok/voltam, de S IV nem biztos hogy lesz :)
Szóval gyári volt a telóm, full üres, mindent lepucoltam róla és lassú volt, akadozott, be-be laggolt ilyenek. Gondoltam kicsit frissítem. Teljesen tanácstalan voltam a dologhoz. Olvasgattam, videót néztem, regisztem máshova is ahol tettem fel kérdést, de nem kaptam akkor választ és türelmetlenül neki álltam. Volt egy ilyenem: Alapsáv verziója: I9300NELK2 és Kernelverzió: 3.0.31-1071725 4.1.2-es Android verzióval.
Mostanra lett egy: I9300XXEMC2 és 3.0.31-611730 és egy S4 Revolution v6.0 ROM-om 4.2.2vel.
Lehet más oldal ROM-ját linkelni vagy írjam le hol találtam? Nevében is benne van, hogy az S3-ra került egy elég jó rom az S4-ről. Részemről jobb mint a régi gyárim, de a Kernerrel picit nem vagyok kibékülve. Tudtok ajánlani egy stabil, de gyors Kernelt?
Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy adott az 1Gb ram is amiből nekem 828Mb-ot lát. Na de ha nem csinálok semmit sem is (ritkán 600) 650-750 foglalta, rosszabb esetben ez felkúszik 800ra. Ezt úgy is lehet nézni, hogy nem nyúlok hozzá 2-4 órája és felveszem megnézni ezt a részét és ennyit mutat, pedig előtte töröltem a háttérben futó alkalmazásokat.
Újjonckénti sokadik kérdésemre hagytam a végére is :) Megvan az adott romom. Telepítés előtt én ki tudok belőle venni appokat, hogy ne kerüljön telepítésre?

Köszönöm előre is a válaszokat, segítséget és bocsi, hogy az első ilyen hosszú lett :)

Üdv. Mindenkinek!

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #11412 Dátum: 2013, 10 09, 06:46:43 »
Próbáld másik USB kábellel, nekem sima kínai gagyi kábellel jó lett a töltés.

Barátnőm,sima nem USB-s,S2-höz járt töltőjével simán tölt..akkor be kell ruházni egyre... :(

Nem elérhető zerdelyi

• PFC Fan
« Reply #11413 Dátum: 2013, 10 09, 14:09:22 »
Sziasztok!
Kérnék szépen rom ajánlatokat s3-ra.
Gondolok ilyenekre, hogy melyik gyári romot ajánlanátok, illetve van-e s4 rom port már, amit érdemes használni, és főzött romok közül melyek jönnek be leginkább nektek?
Köszönöm előre a segítséget. Az életvezetési tanácsokat viszont nem...  ;)

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #11414 Dátum: 2013, 10 09, 14:27:05 »
Sziasztok!
Kérnék szépen rom ajánlatokat s3-ra.
Gondolok ilyenekre, hogy melyik gyári romot ajánlanátok, illetve van-e s4 rom port már, amit érdemes használni, és főzött romok közül melyek jönnek be leginkább nektek?
Köszönöm előre a segítséget. Az életvezetési tanácsokat viszont nem...  ;)

Én az Omegáról váltottam át erre:

CyanogenMod 10.2 [4.3]

Nekem tetszik, főleg, mert eddig megbízható volt, nem fagyott.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #11415 Dátum: 2013, 10 09, 14:37:04 »

CyanogenMod 10.2 [4.3]

én is csak ajánlani tudom,nálam mindent visz,azóta semmi gondom a teló-val,végre olyan mint amilyennek szerettem volna mikor vettem. :D

Nem elérhető zerdelyi

• PFC Fan
« Reply #11416 Dátum: 2013, 10 09, 15:17:00 »

CyanogenMod 10.2 [4.3]

És melyik? A nightly, vagy a temasek?
Amúgy köszi.

(Más esetleg?  :) )

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11417 Dátum: 2013, 10 09, 15:21:25 »
És melyik? A nightly, vagy a temasek?
Amúgy köszi.

(Más esetleg?  :) )
minden kép temasek,a nighly csupasz xar,temasek más világ. ;)

Nem elérhető zerdelyi

• PFC Fan
« Reply #11418 Dátum: 2013, 10 09, 15:25:46 »
minden kép temasek,a nighly csupasz xar,temasek más világ. ;)

Szuper! Köszi.
És mi az az Omega?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11419 Dátum: 2013, 10 09, 15:27:26 »
Szuper! Köszi.
És mi az az Omega?

hát rom :D

de ez az amit én sose tennék s3 -ra, ;)

Nem elérhető (613)Spawn_;)

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Galaxy s9
  • PDA ROM: UAE Factory 8.0.0, AP: G960FXXU2BRI3 CP: G960FXXU2BRHA CSC: G960FOXM2BRHA
« Reply #11420 Dátum: 2013, 10 09, 17:34:55 »
Hali,

Ti mit tennétek ha a szerviz "izzadtságból fakadó beázásos korrózió" miatt megtagadja a javítást és vissza vonja a garanciát?! Egyik kedves munka társam jár most ebben a cipőben.

Küldve az én GT-I9300-ről Tapatalk használatával You are not allowed to view links. Register or Login

Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!!!

Nem elérhető djsnow2013

• PFC Fan
  • PDA: galaxys3
  • PDA ROM: 4.0.4
« Reply #11421 Dátum: 2013, 10 09, 19:28:38 »
sziasztok. mivel uj vagyok ebben a temaban egy kis segitseget kerek. mivel halozatrol van a telo ki kellet nyitni ez nem is baj mert kinyitottak de viszont a sorozatszam 000000000 lett. ezt hogy lehet vissza allitani ?! illetve szeretnek fozott romot feltenni a telomra, melyik lenne a legjobb ??!! cwm az mar van rajta illetve rootolva is van. ja es persze kell kernel is az melyik lenne a legjobb ??!! es ami fontos ha fozott rom megy ra nem fog vissza zarni a telo halozatra ??!!

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11422 Dátum: 2013, 10 09, 23:10:18 »
sziasztok. mivel uj vagyok ebben a temaban egy kis segitseget kerek. mivel halozatrol van a telo ki kellet nyitni ez nem is baj mert kinyitottak de viszont a sorozatszam 000000000 lett. ezt hogy lehet vissza allitani ?! illetve szeretnek fozott romot feltenni a telomra, melyik lenne a legjobb ??!! cwm az mar van rajta illetve rootolva is van. ja es persze kell kernel is az melyik lenne a legjobb ??!! es ami fontos ha fozott rom megy ra nem fog vissza zarni a telo halozatra ??!!

Pont erről beszéltünk itt 4-5 hozzászólással lejjebb.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető djsnow2013

• PFC Fan
« Reply #11423 Dátum: 2013, 10 10, 08:13:11 »
vissza olvastam de az en bajomra nem talalok leirast. nekem nem az EMAI szamom hanem a sorozatszam a 0000000000....erre keresek megoldast ! tenyleg nagyon uj vagyok ebben a temaban. Latom hogy valamit nullazni is kell meg modemot cserelni, eskuszom nem ertem mit kell csinalnom hogy pl jelly beam legyen a telomon mit kell nullazni illetve milyen modemot kell cserelni rajta....Legfokepp a 0000000 bajra keresek orvossagot, De ha valakinek van kedve irhat privat uzenetet es lepesrol lepesre segitene nekem hogy uj romot toljak a telomra

Nem elérhető djsnow2013

• PFC Fan
« Reply #11424 Dátum: 2013, 10 10, 08:55:08 »
elnezest kerek hogy egymas utan irok elfelejtettem leirni hogy a Build szama: IMM76D.I9300XXALF2