Szerinted többet ér az az ember, aki többet fizet a készülékért egy forgalmazónak?
Ezt pontosan hol írtam?
Ne haragudj, de nem szeretem, ha mások számba adnak olyat, amit nem mondtam.
Ha valaki nem akarja/tudja/szeretné kifizetni a független készülék 140e Ft-os árát, hanem megveszi 30-40e Ft-os kezdőrészlettel és fizeti részletekben a többit vagy megveszi a 140ezres készüléket 99e-ért szolgáltatófüggőn, az IGENIS tudja be, fogadja el, hogy nem rendelkezik annyi joggal, mint akik megvették a független készüléket teljes áron.
A független készüléket megvásárlóknak JÁR, hogy akkor is megmaradjon a garancia, ha 3 fajta kártyával (egyidőben, rövid egymásutánban, váltva) használja a készüléket...
A független készüléket vásárlónak JÁR, hogy bármilyen ROM-ot rárakhasson a készülékére lezárásos következmények nélkül.
Aki nem függetlent vásárolt bármilyen okból (senkit nem érdekel, miért), az tudomásul kell vegye, el kell fogadja, hogy az olcsóbb árnak ezek a korlátozások az "árai". És nem felháborodva lenni, ha neki, az olcsóbban beszerzett készülékkel nem adatik meg ugyanaz a szabadság.
Emberre sehol nem tettem semmiféle utalást/megjegyzést, lévén mindenki maga dönti el, függőt vesz olcsóbban vagy függetlent drágábban. Szó nem volt olyanról, hogy az hitványabb ember, aki függőt vesz, sem az, hogy az lenne a jános, aki függetlent vesz.
Csak illik mindenkinek tisztában lennie azzal, hogy mikor jogos a felháborodása és mikor nem...