2024, 11 28, 09:46:25

Szerző Téma: Galaxy Note - ICS ROM  (Megtekintve 145018 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető borgmedve

• Navigáció / Navigation: iGO Primo 2, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance I9070
  • PDA ROM: XXLQL, HarshJelly 5.1, CoCore-E 9.0 beta
Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2600 Dátum: 2012, 09 13, 09:08:11 »
Üdv!

Lenne egy olyan problémám, hogy N7000XXLRI-re való frissítés után a független telefonom, hálózat zár feloldást kér. Ez mitől lehet? Eddig ilyen problémám nem volt. Frissítés előtt az első Német 4.0.4-es rom volt rajta és azzal nem volt ilyen gondom. Jó pár gyári rom volt már a készüléken. Ötlet?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2601 Dátum: 2012, 09 13, 09:39:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv!

Lenne egy olyan problémám, hogy N7000XXLRI-re való frissítés után a független telefonom, hálózat zár feloldást kér. Ez mitől lehet? Eddig ilyen problémám nem volt. Frissítés előtt az első Német 4.0.4-es rom volt rajta és azzal nem volt ilyen gondom. Jó pár gyári rom volt már a készüléken. Ötlet?

Szia!

Olvass vissza itt és a Note általános témában. Találsz bőven írást ezzel kapcsolatban.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2602 Dátum: 2012, 09 13, 17:45:33 »
Üdv!

A készüléked nem eredeti független, hanem függetlenített. Bekeményített a Samsung, végre megint meglesz azok megbecsülése, akik plusz pénzt áldoztak a gyári független készülékre...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2603 Dátum: 2012, 09 13, 18:14:34 »
A készüléked nem eredeti független, hanem függetlenített. Bekeményített a Samsung, végre megint meglesz azok megbecsülése, akik plusz pénzt áldoztak a gyári független készülékre...
ezzel nem értek egyet. Szerinted többet ér az az ember, aki többet fizet a készülékért egy forgalmazónak?

a Samsungnak mindegy, mivel minden egyes készülékért ugyanannyit kap a szolgáltatótól, függetlenül attól, hogy az mennyit kér érte...

Ez baromira nem a vásárlóról szól, hanem a szolgáltatók védelméről.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
« Reply #2604 Dátum: 2012, 09 13, 18:25:43 »
ezzel nem értek egyet. Szerinted többet ér az az ember, aki többet fizet a készülékért egy forgalmazónak?

a Samsungnak mindegy, mivel minden egyes készülékért ugyanannyit kap a szolgáltatótól, függetlenül attól, hogy az mennyit kér érte...

Ez baromira nem a vásárlóról szól, hanem a szolgáltatók védelméről.

Nem az ember ér többet,hanem a készüléke!!!!....és ez nem csak a szolgáltatókról szól,arról is hogy mindenféle sufni gsm boltokban áfa csalással megvett készülékek ne verjék le azon árat amit a valós független készülékek érnek!
206cc

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2605 Dátum: 2012, 09 13, 22:01:14 »
Szerinted többet ér az az ember, aki többet fizet a készülékért egy forgalmazónak?
Ezt pontosan hol írtam?
Ne haragudj, de nem szeretem, ha mások számba adnak olyat, amit nem mondtam.

Ha valaki nem akarja/tudja/szeretné kifizetni a független készülék 140e Ft-os árát, hanem megveszi 30-40e Ft-os kezdőrészlettel és fizeti részletekben a többit vagy megveszi a 140ezres készüléket 99e-ért szolgáltatófüggőn, az IGENIS tudja be, fogadja el, hogy nem rendelkezik annyi joggal, mint akik megvették a független készüléket teljes áron.

A független készüléket megvásárlóknak JÁR, hogy akkor is megmaradjon a garancia, ha 3 fajta kártyával (egyidőben, rövid egymásutánban, váltva) használja a készüléket...
A független készüléket vásárlónak JÁR, hogy bármilyen ROM-ot rárakhasson a készülékére lezárásos következmények nélkül.

Aki nem függetlent vásárolt bármilyen okból (senkit nem érdekel, miért), az tudomásul kell vegye, el kell fogadja, hogy az olcsóbb árnak ezek a korlátozások az "árai". És nem felháborodva lenni, ha neki, az olcsóbban beszerzett készülékkel nem adatik meg ugyanaz a szabadság.

Emberre sehol nem tettem semmiféle utalást/megjegyzést, lévén mindenki maga dönti el, függőt vesz olcsóbban vagy függetlent drágábban. Szó nem volt olyanról, hogy az hitványabb ember, aki függőt vesz, sem az, hogy az lenne a jános, aki függetlent vesz.
Csak illik mindenkinek tisztában lennie azzal, hogy mikor jogos a felháborodása és mikor nem...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #2606 Dátum: 2012, 09 13, 23:23:14 »
Több jog?... Meg hogy JÁR???
Mi ez? Valami hitbizomány?... Szerény tapasztalatom szerint nincs számottevő különbség szolgáltatós és független egy időben történő vásárlása esetén... A részlet fizetéssel meg nem olcsóbb, de inkább drágább lesz a készülék...
Aki függetlent vesz, annak arra van szüksége(vagy mint én türelmetlen volt), aki meg nem akar különböző kártyákat használni, annak jó a szolgáltatós(mint ahogy nekem is megint az lesz a következő)

Én nem hiszem, hogy jogokat, pláne nem előjogokat vásárolunk meg!!

Viszont lenne egy kérdésem....
Azt ugye tudjuk, hogy azokat a telefonokat, amik eredetileg szolgáltatósok, de valamikor függetlenítették, lezárják az újabb samsung romok... az eredetileg függetlenekkel semmi gond,,,
No de mondjuk, akik eredetileg is szolgáltató függően vették meg a telefont, azokkal csinálnak valamit az új romok???... merthogy ugye azok eleve is le vannak zárva... akkor azokkal sem csinálnak semmit ezek a romok??
Vagy mégis?.... Valakinek tapasztalat e tárgyban??  :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2607 Dátum: 2012, 09 13, 23:35:24 »
Másik kérdésem meg az lenne, hogy az újabb romokkal használta-e már valaki a Triangle Away progit??
Rendesen megy rajtuk, vagy sem?... Köszi!

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #2608 Dátum: 2012, 09 14, 09:18:03 »
Másik kérdésem meg az lenne, hogy az újabb romokkal használta-e már valaki a Triangle Away progit??
Rendesen megy rajtuk, vagy sem?... Köszi!

Rocket rom LRK-n nekem rendesen működött.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2609 Dátum: 2012, 09 14, 09:26:21 »
Rocket rom LRK-n nekem rendesen működött.
Köszönöm...
Az alaplap csere óta csak gyári romokat teszek föl Mobile Odinnal és mivel így már 100%, hogy független a cucc, nincs is semmi gondom velük.... Viszont tegnap feltoltam az LRQ-t és valahogy nem volt az igazi... akadozott, stb.
Gondoltam feltolom PC-ről... amikor downloadba tettem a kütyüt, kiderült, hogy a számlálóm 2-őt(!) mutat...
Lehet, hogy már a Mobile Odin sem a régi?  :hmm:

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #2610 Dátum: 2012, 09 14, 09:39:12 »
Köszönöm...
Az alaplap csere óta csak gyári romokat teszek föl Mobile Odinnal és mivel így már 100%, hogy független a cucc, nincs is semmi gondom velük.... Viszont tegnap feltoltam az LRQ-t és valahogy nem volt az igazi... akadozott, stb.
Gondoltam feltolom PC-ről... amikor downloadba tettem a kütyüt, kiderült, hogy a számlálóm 2-őt(!) mutat...

De hisz ez "nagyszerű".  >:( 

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2611 Dátum: 2012, 09 14, 09:57:14 »
Mi ez? Valami hitbizomány?... Szerény tapasztalatom szerint nincs számottevő különbség szolgáltatós és független egy időben történő vásárlása esetén... A részlet fizetéssel meg nem olcsóbb, de inkább drágább lesz a készülék...
Aki függetlent vesz, annak arra van szüksége(vagy mint én türelmetlen volt), aki meg nem akar különböző kártyákat használni, annak jó a szolgáltatós(mint ahogy nekem is megint az lesz a következő)

Én nem hiszem, hogy jogokat, pláne nem előjogokat vásárolunk meg!!

Viszont lenne egy kérdésem....
Azt ugye tudjuk, hogy azokat a telefonokat, amik eredetileg szolgáltatósok, de valamikor függetlenítették, lezárják az újabb samsung romok... az eredetileg függetlenekkel semmi gond,,,
No de mondjuk, akik eredetileg is szolgáltató függően vették meg a telefont, azokkal csinálnak valamit az új romok???... merthogy ugye azok eleve is le vannak zárva... akkor azokkal sem csinálnak semmit ezek a romok??
Vagy mégis?.... Valakinek tapasztalat e tárgyban??  :hmm:

A szolgáltatós készülék ugyanúgy lezárva marad, ahogy volt. Nekem Telenoros a készülékem és az is maradt.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2612 Dátum: 2012, 09 14, 12:14:11 »
A szolgáltatós készülék ugyanúgy lezárva marad, ahogy volt. Nekem Telenoros a készülékem és az is maradt.
Ok... tehát a szolgáltatós telefonok is nyugodtan romolhatóak...
Már csak azt kell kiderítenem, hogy hogyan ugrott a számlálóm kettesre...  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2613 Dátum: 2012, 09 14, 12:26:14 »
Ok... tehát a szolgáltatós telefonok is nyugodtan romolhatóak...
Már csak azt kell kiderítenem, hogy hogyan ugrott a számlálóm kettesre...  :hmm:

Nálam még nem történt ilyen a Mobile Odinnal sem. Gondolom akármilyen kernelt nem raktál rá a pc-s Odinnal.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2614 Dátum: 2012, 09 14, 12:33:28 »
Nálam még nem történt ilyen a Mobile Odinnal sem. Gondolom akármilyen kernelt nem raktál rá a pc-s Odinnal.
Pc-s odint most használtam először mióta alaplapot cseréltek... épp ez a furcsa!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2615 Dátum: 2012, 09 14, 12:47:13 »
Pc-s odint most használtam először mióta alaplapot cseréltek... épp ez a furcsa!

minimum 1x rootoltad, az 1.

a másikat még meg kell találni...nem lehet, hogy alaplap csere után amit feltoltak, arra ugrott? Az odin a szervizben is odin... és akkor megvan a 2

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2616 Dátum: 2012, 09 14, 12:52:37 »

Én nem hiszem, hogy jogokat, pláne nem előjogokat vásárolunk meg!
Nézd, tetszik vagy nem, ez így van.
Az aláírt hűségszerződés, az (elvileg) bűncselekmény otthoni függetlenítés, a 24 hónap hűség letelte UTÁN is csak közel 10e Ft-ért elvégzett hivatalos függetlenítés MIND-MIND azok jogait korlátozza, akik szolgáltatós készüléket vesznek.
Erről nem szeretnék többet írni.
Sir Winston Churchill

rstwingo

• Vendég
« Reply #2617 Dátum: 2012, 09 14, 13:04:33 »
Köszönöm...

Nekem T-s a Note és eddig egyetlen rommal se volt bajom LR-I;K;Q
A triangla away 1.51 óta bármelyik 2.3-s és 4.0-s rommal tökéletesen működik (párszor teszteltem)
Az LRQ-s romot nem lehet feltenni mobil odinnal, valami miatt hibásan teszi fel, az xda-n is volt emiatt figyelmeztetés
Mostanában a root részét se használom a mobil odinnak, mert mindig valami galiba lesz miatta,
inkább a gyári recoverys rootot használom az biztos , és már van állandó recoverym is hozzá, így nem kell kernel csere, ha csak mentést szeretnék vagy visszaállítást.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2618 Dátum: 2012, 09 14, 13:47:54 »
A triangla away 1.51 óta bármelyik 2.3-s és 4.0-s rommal tökéletesen működik (párszor teszteltem)
Az LRQ-s romot nem lehet feltenni mobil odinnal, valami miatt hibásan teszi fel, az xda-n is volt emiatt figyelmeztetés
Mostanában a root részét se használom a mobil odinnak, mert mindig valami galiba lesz miatta,
inkább a gyári recoverys rootot használom az biztos , és már van állandó recoverym is hozzá, így nem kell kernel csere, ha csak mentést szeretnék vagy visszaállítást.

Melyik az a gyári recovery-s root?

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2619 Dátum: 2012, 09 14, 14:14:58 »
Nézd, tetszik vagy nem, ez így van.
Az aláírt hűségszerződés, az (elvileg) bűncselekmény otthoni függetlenítés, a 24 hónap hűség letelte UTÁN is csak közel 10e Ft-ért elvégzett hivatalos függetlenítés MIND-MIND azok jogait korlátozza, akik szolgáltatós készüléket vesznek.
Erről nem szeretnék többet írni.
Akkor ne írj! :D... Ezt sem tudom mire írtad... Én azt írtam, hogy szerintem nincs több joga és nem jár több annak, aki független telefont vesz és hogy szerintem nem kerül kevesebbe a szolgáltatós hűségnyilatkozatos...
Ehhez semmi köze annak, hogy mennyire illegális a függetlenítés ha nem a szolgáltató csinálja... amiben mellesleg szinte egyetértünk... :)

Más...
Nagy hasznát vettem az elmúlt hét folyamán a segítségednek a pár ezer km-es motorostúrán... még egyszer köszi!... :D :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2620 Dátum: 2012, 09 14, 14:19:20 »
Ez biztató, met a Note II már megint T-s lesz nagy valószínűséggel...
Engem is érdekelne ez a recovery-s root, meg az állandó recovery... :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2621 Dátum: 2012, 09 14, 15:02:49 »
Akkor ne írj! :D... Ezt sem tudom mire írtad... Én azt írtam, hogy szerintem nincs több joga és nem jár több annak, aki független telefont vesz és hogy szerintem nem kerül kevesebbe a szolgáltatós hűségnyilatkozatos...
Ehhez semmi köze annak, hogy mennyire illegális a függetlenítés ha nem a szolgáltató csinálja... amiben mellesleg szinte egyetértünk... :)

Más...
Nagy hasznát vettem az elmúlt hét folyamán a segítségednek a pár ezer km-es motorostúrán... még egyszer köszi!... :D :D

Sőt, ha úgy nézzük, akkor a szolgáltatós készülék a legdrágább...

Nem elérhető k5.20

« Reply #2622 Dátum: 2012, 09 14, 15:28:15 »
Melyik az a gyári recovery-s root?

So present option for rooting is - You can select any of one.
NEW 20 Aug2012

1.Rooting with stock recovery - Thanx to Entropy who direct this way,as well always looking for safety measures for us, Chainfire for creating great tool SuperSu (and many more), Phil3759 as files,scripts derived from his Thread and Linus Yang for Busybox.

- Download Root_SuperSu 0.95
-Copy downloaded file to Ext SD card.
-Reboot into recovery (vol up+Home+power)
-Select install zip from ext SD card
-select 'root_SuperSU-*.zip' which you have copied to Ext card above
-Reboot device
-You can see superSU on appl drawer. open it and update.
-Now This will give you only SuperSU not busybox, though application which doesn't depends on system busybox will still works.e.g.Titanium Backup.
-To get full Root+busybox, Download Root_busybox *.zip
-Copy Root_busybox* only to Ext SD card
-Reboot into recovery, Select Install zip from Ext SD card. select Root_busybox* .zip and Flash.
-Done !

PS : If you can't see superSU after flashing above file(sometimes happen if there is too low space like in LQ3 ROM, then use this Root_superSU, followed by same above Root_busybox file.

Immediately after This I recommend to
1.Backup EFS
2.Flash any safe kernel with mobile Odin.

UnRoot :

Busybox uninstaller - Flash in recovery
Complete unroot (busybox+Superuser) - Flash in recovery

Erre gondolt. De ez ott van a GYIK-ban is...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
« Reply #2623 Dátum: 2012, 09 14, 15:30:40 »
Srácok a Mobil Odinból melyik verziótól vesztek észre problémákat??...ezt jó lenne tisztázni,mert lehet csak az a verzió volt hibás.Ne írjuk azért le egy hibás telepítés után,hogy nem jó!!!!!
206cc

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2624 Dátum: 2012, 09 14, 15:42:47 »
So present option for rooting is - You can select any of one.
NEW 20 Aug2012

1.Rooting with stock recovery - Thanx to Entropy who direct this way,as well always looking for safety measures for us, Chainfire for creating great tool SuperSu (and many more), Phil3759 as files,scripts derived from his Thread and Linus Yang for Busybox.

- Download Root_SuperSu 0.95
-Copy downloaded file to Ext SD card.
-Reboot into recovery (vol up+Home+power)
-Select install zip from ext SD card
-select 'root_SuperSU-*.zip' which you have copied to Ext card above
-Reboot device
-You can see superSU on appl drawer. open it and update.
-Now This will give you only SuperSU not busybox, though application which doesn't depends on system busybox will still works.e.g.Titanium Backup.
-To get full Root+busybox, Download Root_busybox *.zip
-Copy Root_busybox* only to Ext SD card
-Reboot into recovery, Select Install zip from Ext SD card. select Root_busybox* .zip and Flash.
-Done !

PS : If you can't see superSU after flashing above file(sometimes happen if there is too low space like in LQ3 ROM, then use this Root_superSU, followed by same above Root_busybox file.

Immediately after This I recommend to
1.Backup EFS
2.Flash any safe kernel with mobile Odin.

UnRoot :

Busybox uninstaller - Flash in recovery
Complete unroot (busybox+Superuser) - Flash in recovery

Erre gondolt. De ez ott van a GYIK-ban is...

Ja hogy úgy gyári recovery-s root. Félreértettem a recovery miatt. Ezt használtam már én is pont az LQ3-val.