Nézd, én nem fogom adni a lovat alád, hogy fényezhesd magadat. Kettőnk közül én írtam be linket, te csak utalást tettél rá, ráadásul ugye olyanra, ami nincs is. Egyetlen CWM.zip van (pontosabban volt) az XDA-n az ICS-es Note-k rootolásához.
Hátha elolvasod (vagy legalább más, aki nem hisz annak, aki ilyen nagy mellénnyel osztja az észt), itt van pár link:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Register or Login
Register or Login (ez már volt az előzőben)
Azt hiszem, ezek után illene (már csak hogy ne maradj hazugságban itt, mindenki előtt) beírnod azt a két CWM.ZIP linket az XDA fórumról, ami biztonságos.
Én nagyon várom.
Sziasztok!
RStwingo:
-már bocs,de amit írsz annak nincs sok értelme,felteszel egy olyan cwm.zip fájlt ami ugye hibás!!!-ebből nincs másik csak az amit belinkeltél - ez ugyan az amit töröltek az XDA-ról... a te leírásodat idézve azért teszed fel hogy ebből feltelepíthesd a superSU 0.95.zip-et...MIÉRT is???...mikor a superSU simán telepíthető a gyári recoveryből is minden kockázat nélkül!!!!..utána felteszed a busyboxot és készen is vagy a rootolással.Igaz nincs CWM-ed de minek is az ,ha csak rootot akarnak sokan!!!!NINCS semmi kockázat így ellenben az általad javasoltakkal.Amennyiben meg később még is kellene a CWM...amit szerintem sokan csak azért tesznek fel ,mert a másiknak is van,alig használják!!!...akkor RomManagerrel felteszed és szintén nincs semmi kockázata vagy felteszel egy custom kernelt ami szintén telepít ugye cwm-et és annak sincs kockázata!!!
SZERINTEM TÖREKEDJÜNK A BIZTONSÁGOS HASZNÁLATRA..ha már ajánlunk valamit és ne azt hangoztassuk,hogy kinek a felelőssége és mit csinál.
Az meg egy teljesen más szemszög hogy neked mi tetszik...és mi hogyan sikerül- nem sikerül...itt nem az egyén a fontos,hanem a közösségi segítő szándék.Ne az egódat erősítsd ...érthető a "szerintem" a "nekem így is jó"..."nálam működik" szemlélet is de az nem a közösség segítése.Az XDA-n egy hatalmas fórumon,ha azt mondják NE használjátok akkor annak oka van...
A fentiek az én véleményemet tükrözik...ez is egy meglátás,de azt hiszem közelebb áll a valósághoz...
Béke!!!
Nem tudom mind kettőtök mit háborog olyanon, amiről szó sincs és főleg leírva nincs egyetlen hozzászólásban sem, csak Ti lovagoltok rajta.
Nagy mellényem van?, lehet, lehet, hogy van mire is, de neked meg ...... akkor.
Osztom az eszet, hozzád képest Én csak kismiska vagyok, egy újonc, kisinas
Mielőtt valakit ismeretlenül hazugnak nevezel, jó volna ha megtanulnál értő olvasni, mutasd már meg nekem, hova írtam le, hogy ÉN az általatok ugyan annak hit cwm.zippel, de lehet akár az is csak más néven (linket nem tudok, mert nem tegnap töltöttem le és nem csak az XDA létezik a világon)
wipe data/factory resetet csináltam vagy hogy
mindenki nyugodt szívvel csinálhatja? mert sehol nem írtam ilyet. A rootrol és recoveryről volt szó (
azt meg biztonságosan lehet vele feltenni), ha egy kicsit előrébb olvastál volna akkor tudnád, és ez vonatkozik rád is
206cc, nem a végébe kell bele szólni, hanem el kell olvasni az elejétől és akkor nem ugranál senkinek, teszem hozzá feleslegesen.
Az általam belinkelt dolgokat, kipróbáltátok és lett eMMC brick a telefonnak a roottól vagy a recoverytől, ha valamiről véleményt mondunk és hazugnak nevezünk valakit, akkor először ki kell próbálni a dolgot saját magad, hogy saját szemeddel lásd a dolgokat. (száj van, de mersz az nincs)
Az általam linkelt rootot, nem lehet feltenni a gyári recoveryvel (ha kipróbáltad volna, tudnád) ezért kell a touchos
forrása You are not allowed to view links.
Register or
Login vagy itt You are not allowed to view links.
Register or
Login 206cc Miért jobb a Te általad említett root , busybox és recovery feltevés ? és miért fáj neked, hogy ha valakinek csak arra kell a recovery, mert a szomszédnak és barátnak is van, ez téged miért is zavar?, akkor kiakar kire mit ?
Nekem pl, mentés és visszaállítás miatt kell, nem beszélve arról, hogy minek is legyen a telefonon még egy felesleges program, mikor enélkül is lehet ugyan az a recoverym, ja és egyszerre meg tudom csinálni a roottal.
A 6.0.1.2-s recovery forrása : You are not allowed to view links.
Register or
LoginTehát ha az általam belinkelt rossz, akkor a
rom manager is rosszat fog telepíteni.
Mi köze az eMMC bricknek a roothoz ? SEMMI és a 6.0.1.2-s CWM recoveryhez ? SEMMI
Akkor miről beszéltek
És cégül:
Letöltöttem azt, amit te linkeltél a data.hu-n, és összehasonlítottam azzal, amit levettek az XDA-ról mert veszélyes.
Az utolsó bájtig egyezik!!!
És ez mit bizonyít, betűk számok megváltoztatása nem feltétlen jár terület nagyság változtatással vagy
betűről betűre le ellenőrizted ?
Na én ezzel le is zárom a dolgot, nyugodtan lehet hazugnak hinni, és egyéb másnak is, nem különösebben érdekel,
DE miért is hazudtam vezettem félre telefonos társaimat, lehet szervizes vagyok és így lesz munkám amitől jól meggazdagszom? hmmm
amit írtam a roottal és recoveryvel kapcsolatban azt fent tartom, mindenki annak hisz akinek akar és azt hisz amit akar, mindenki maga dönt.