Elnézést,nem vitatkozni akarok,de a 4.0.4.-es független rom van rajta,ugyan az,mint ami ide lett linkelve. xeh jelzéssel.
MACIKA szó szerint ezt írta a xeh jelzésű romra "Ott van szépen leírva, a telefonodon DBT (német) ROM van. "
A 112. oldalon van lefényképezve a kies, és közvetlen utána a "Macika" hozzászólása.
Akkor hol az igazság?
Én nem vitatkozni és okoskodni szeretnék,csak nem értem az ellentmondásokat.
Ezek szerint vagy: A kies és Macika téved,vagy ezek nem magyar romok.
Üdv.
Egy ici-picit cinikusnak érzem a hozzászólásodat.
Ha ingerel,vagy idegesít,nem szeretném tovább rabolni az értékes idődet.
Köszönöm szépen az eddigi segítségeket!!!!
További jó fórumozást!!
Semmilyen cinikusság nincs benne, csak jó volna ha értenéd is mit írt le Macika, Te napok Óta miután nyomozol
Rátetted a KIES-re de az nem frissítette, miért?: mert nem a megfelelő rom volt rajta
És ezt írta le Macika, hogy a Német DBT rom volt a telefonodon (a képen látszik), DE mivel a KIES az IMEI számot is ellenőrzi és az nem felelt meg a DBT roommal, így nem frissíti fel (magyarán a KIES érzékelte, hogy nem a telefon gyári romja van rajta)
Te elkezdtél nyomozni, hogy mi volt az eredeti romja, amire kaptál ötleteket, sőt írtam PM-be hogy küld el az EFS mappát és megnézem neked hogy mi az eredeti területi kód(nem küldted el)
Erre jössz hogy a hivatalos magyar romok nem magyar romok
A romok közti különbség CSC az csak a területi beállítások miatt van
A Samsung nem legyárt 122 romot, hanem egyet és a területnek megfelelő CSC kódot beállítják + a szolgáltatósoknál, még a szolgáltató teszi bele a saját dolgait, DE a rom akkor is ugyan az
Az Én telefonomon is egy francia rom van fent, de a T-mobilos CSC területi kóddal beállítva, így még a KIES is lefrissítené, mert gyárinak látja
Remélem Így érthető volt