2024, 11 27, 23:38:37

Szerző Téma: Galaxy Note - ICS ROM  (Megtekintve 144893 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

rstwingo

• Vendég
Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2800 Dátum: 2013, 01 08, 10:17:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De jó Nektek, hogy ilyen jól bírja az akksi. Nekem már csak 41% van benne.
Mobilnetet soha nem kapcsolom ki, 3G-t sem tiltom.
Igaz, több, mint 100 program van feltelepítve.
Wifi és GPS ki van kapcsolva, ha nem használom.
Ti kikapcsoljátok a mobilnetet, 3G-t?

Akkor nézd meg ezt a fogyasztást

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nababika

• Nem: Férfi
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #2801 Dátum: 2013, 01 08, 11:28:22 »
Akkor nézd meg ezt a fogyasztást

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt milyen rommal érted el? Nekem kezd elegem lenni a JB instabilitásával, és a magas fogyasztásával.

rstwingo

• Vendég
« Reply #2802 Dátum: 2013, 01 08, 11:53:49 »
Köszönöm a gyors választ,de nemsokkal fentebb Te írtad pl az LRI romra,hogy az német.
A kies szerint is az (DBT).
Tehát akkor ezek valóban függetlenek,de csak magyar nyelvel rendelkeznek,de nem független magyar romok.

Te miről beszélsz, szerintem fogalmad nincs róla  :)

Ezek mind magyar romok, az hogy LRI annak semmi köze a némethez vagy magyarhoz, esetleg oroszhoz, az csak a szoftver verzióra utal
A lényeg a XEH jelen van, mert ez jelzi hogy magyar  :olvass:

Törődj bele, hogy ez mind magyar rom HIVATALOS, ezekkel jönnek ki a gyárból, kereskedőktől, ezekkel veszed meg
de nekem mindegy várjál nyugodtan a nemlétező magyar romra, a türelem hátha romot teremt

rstwingo

• Vendég
« Reply #2803 Dátum: 2013, 01 08, 12:39:32 »
Ezt milyen rommal érted el? Nekem kezd elegem lenni a JB instabilitásával, és a magas fogyasztásával.

Ez a Note2-é de az egy is majdnem ugyan ezt tudta nálam

Nem elérhető nababika

« Reply #2804 Dátum: 2013, 01 08, 12:41:03 »
Sziasztok. Visszatérnék ICS-re de nem tudom melyik a legjobb, legfrissebb ICS rom. Melyiket ajánljátok ha esetleg nem gyárit akarnék rárakni?. A sammobilon ezt találtam  N7000XXLRI_N7000NEELP4_NEE.zip | 646.6 MB a telefonom Norvég. A másik kérdésem, hogy a sammobilos romot fel tudom-e rakni CWM-bol? Persze abyssi kernellel gondoltam.

Ez a Note2-é de az egy is majdnem ugyan ezt tudta nálam

Ok de melyik rommal?

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
  • PDA: iPhone 11
  • PDA ROM: iOS 13.3.1
Re: Galaxy Note - ICS - KIES
« Reply #2805 Dátum: 2013, 01 08, 12:44:46 »
Ott van szépen leírva, a telefonodon DBT (német) ROM van. De az IMEI-d alapján a Te telefonodnak más CSC-je kellene legyen, más ROM kellene legyen rajta. Így innentől kezdve ő már nem foglalkozik a telefonoddal.

Egészen addig, míg vissza nem rakod az eredeti, a Kies igényességének megfelelő gyári ROM-ot. Nem lesz egyszerű megtalálni, melyiket fogadja el...

Elnézést,nem vitatkozni akarok,de a 4.0.4.-es független rom van rajta,ugyan az,mint ami ide lett linkelve. xeh jelzéssel.
MACIKA szó szerint ezt írta a xeh jelzésű romra "Ott van szépen leírva, a telefonodon DBT (német) ROM van. "

A 112. oldalon van lefényképezve a kies, és közvetlen utána a "Macika" hozzászólása.
Akkor hol az igazság?

Én nem vitatkozni és okoskodni szeretnék,csak nem értem az ellentmondásokat.
Ezek szerint vagy: A kies és Macika téved,vagy ezek nem magyar romok.
Üdv.

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
  • PDA: iPhone 11
  • PDA ROM: iOS 13.3.1
« Reply #2806 Dátum: 2013, 01 08, 13:02:08 »
Te miről beszélsz, szerintem fogalmad nincs róla  :)

...de nekem mindegy várjál nyugodtan a nemlétező magyar romra, a türelem hátha romot teremt

Egy ici-picit cinikusnak érzem a hozzászólásodat.
Ha ingerel,vagy idegesít,nem szeretném tovább rabolni az értékes idődet.
Köszönöm szépen az eddigi segítségeket!!!!
További jó fórumozást!!

rstwingo

• Vendég
« Reply #2807 Dátum: 2013, 01 08, 13:12:34 »
Sziasztok. Visszatérnék ICS-re de nem tudom melyik a legjobb, legfrissebb ICS rom. Melyiket ajánljátok ha esetleg nem gyárit akarnék rárakni?. A sammobilon ezt találtam  N7000XXLRI_N7000NEELP4_NEE.zip | 646.6 MB a telefonom Norvég. A másik kérdésem, hogy a sammobilos romot fel tudom-e rakni CWM-bol? Persze abyssi kernellel gondoltam.

Ok de melyik rommal?

ICS-ből ha gyárit akarsz, akkor teljesen mindegy melyik LRI-st rakod fel, abból is van magyar (visszább megtalálható)
Ha meg főzöttet, az mindenkinél más volt jó és más kernellel
Én a Rocket romot használtam CF-kernellel (természetesen magamnak átalakítva)

JB-ből meg a SVA romját használtam, szintén átalakítva és az tudott majdnem ennyi készenléti időt

rstwingo

• Vendég
Re: Galaxy Note - ICS - KIES
« Reply #2808 Dátum: 2013, 01 08, 13:37:15 »
Elnézést,nem vitatkozni akarok,de a 4.0.4.-es független rom van rajta,ugyan az,mint ami ide lett linkelve. xeh jelzéssel.
MACIKA szó szerint ezt írta a xeh jelzésű romra "Ott van szépen leírva, a telefonodon DBT (német) ROM van. "

A 112. oldalon van lefényképezve a kies, és közvetlen utána a "Macika" hozzászólása.
Akkor hol az igazság?

Én nem vitatkozni és okoskodni szeretnék,csak nem értem az ellentmondásokat.
Ezek szerint vagy: A kies és Macika téved,vagy ezek nem magyar romok.
Üdv.
Egy ici-picit cinikusnak érzem a hozzászólásodat.
Ha ingerel,vagy idegesít,nem szeretném tovább rabolni az értékes idődet.
Köszönöm szépen az eddigi segítségeket!!!!
További jó fórumozást!!

Semmilyen cinikusság nincs benne, csak jó volna ha értenéd is mit írt le Macika, Te napok Óta miután nyomozol

Rátetted a KIES-re de az nem frissítette, miért?: mert nem a megfelelő rom volt rajta
És ezt írta le Macika, hogy a Német DBT rom volt a telefonodon (a képen látszik), DE mivel a KIES az IMEI számot is ellenőrzi és az nem felelt meg a DBT roommal, így nem frissíti fel (magyarán a KIES érzékelte, hogy nem a telefon gyári romja van rajta)
Te elkezdtél nyomozni, hogy mi volt az eredeti romja, amire kaptál ötleteket, sőt írtam PM-be hogy küld el az EFS mappát és megnézem neked hogy mi az eredeti területi kód(nem küldted el)
Erre jössz hogy a hivatalos magyar romok nem magyar romok  ??? ???
A romok közti különbség CSC az csak a területi beállítások miatt van
A Samsung nem legyárt 122 romot, hanem egyet és a területnek megfelelő CSC kódot beállítják + a szolgáltatósoknál, még a szolgáltató teszi bele a saját dolgait, DE a rom akkor is ugyan az

Az Én telefonomon is egy francia rom van fent, de a T-mobilos CSC területi kóddal beállítva, így még a KIES is lefrissítené, mert gyárinak látja
Remélem Így érthető volt

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #2809 Dátum: 2013, 01 08, 15:49:49 »

szia     .. aksifogyasztás miatt ne térj vissza Ics re ....  és stabil a JB  sosem fagyott nekem egyik sem még.

vedd meg ezt az alkalmazást , mert egyéni beállítás csak a pro verzióban van . ekkor ha épp nem használod akkor a cpu-hoz is hozzányúl , egy mag megy az is kicsi frekvencián , beállíthatod óránként vagy kétóránként bekapcsoljon , 1 percre vagy 30  másodpercre, leellenőrzi emaileket , stb stb .
Szinte semmit nem fogyaszt ez alatt a készenléti idő alatt. Majdnem tudja amit RsTwingo belinkelt aksiidőt .
Használat közben merülni fog , ebbe bele kell törődni .... 2500mAh az aksi ..... a kijelző elviszi az energia nagy részét . Külső aksiról tudod pótolni  csak vagy hálózatról . Ez GB , Ics , JB romoknál is így volt,van,lesz....

Nem elérhető nababika

Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2810 Dátum: 2013, 01 08, 17:10:13 »
szia     .. aksifogyasztás miatt ne térj vissza Ics re ....  és stabil a JB  sosem fagyott nekem egyik sem még.

vedd meg ezt az alkalmazást , mert egyéni beállítás csak a pro verzióban van . ekkor ha épp nem használod akkor a cpu-hoz is hozzányúl , egy mag megy az is kicsi frekvencián , beállíthatod óránként vagy kétóránként bekapcsoljon , 1 percre vagy 30  másodpercre, leellenőrzi emaileket , stb stb .
Szinte semmit nem fogyaszt ez alatt a készenléti idő alatt. Majdnem tudja amit RsTwingo belinkelt aksiidőt .
Használat közben merülni fog , ebbe bele kell törődni .... 2500mAh az aksi ..... a kijelző elviszi az energia nagy részét . Külső aksiról tudod pótolni  csak vagy hálózatról . Ez GB , Ics , JB romoknál is így volt,van,lesz....
Megvettem, köszi a fáradozásodat. Kiderül mit tud ezzel.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető ZTG

• PFC Fan
  • PDA: N7000
  • PDA ROM: N7000XXLQ3
« Reply #2811 Dátum: 2013, 04 01, 15:14:19 »
Tudna valaki segíteni hogyan rottolhatnám az N7000-es note-ot 4.0.3, XXLQ3, baseband: XXLPT, ami Telenoros?
Végig olvastam a topicot, de igazán nem találtam biztos megoldást.
A külső memóriakártyára másolt és onnan telepített SU és busybox zip telepítése nem működik. Minden felment simán de nem lett root az újraindítás után. :(

Köszi a segítséget előre is.

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2812 Dátum: 2013, 04 02, 00:14:07 »
Tudna valaki segíteni hogyan rottolhatnám az N7000-es note-ot 4.0.3, XXLQ3, baseband: XXLPT, ami Telenoros?
A külső memóriakártyára másolt és onnan telepített SU és busybox zip telepítése nem működik. Minden felment simán de nem lett root az újraindítás után. :(

Pedig ultraprecízen összeszedte Sharp a témát You are not allowed to view links. Register or Login.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

rstwingo

• Vendég
« Reply #2813 Dátum: 2013, 04 03, 13:05:33 »

És nem beszélve arról, hogy Chinfild XXLQ3-s rootolt kernelét kell feltenni recoveryből és már kész is

Nem elérhető atikanj

« Reply #2814 Dátum: 2013, 04 03, 22:20:52 »

szia
 miért ragaszkodsz az ICS romhoz ? korábbi hozzászólásaimban találsz  gyári JB , rootolt JB romot bőven hozzá CWM-et tartalmazó kernelt is ,,,,,,

Egy rootolt gyári rom , ami PC odinnal mehet fel nem lesz sárga háromszöged a számlálód sem számol ... ....  JB ..... nagy előrelépés hidd el ..... kernel elérhetőség is ott van ....

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #2815 Dátum: 2013, 04 04, 00:09:12 »
Sziasztok.

Új Rocket Rom. You are not allowed to view links. Register or Login. XXLSZ-en alapul.

Hétvégén fel is teszem majd.  :taps:

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #2816 Dátum: 2013, 04 04, 09:05:18 »
Sziasztok.

Új Rocket Rom. You are not allowed to view links. Register or Login. XXLSZ-en alapul.

Hétvégén fel is teszem majd.  :taps:

Oppá, elnézést kérek, hogy rossz fórumtémába linkeltem. Meglátszik, hogy már késő éjszaka volt.
Belinkelem a JB témába, remélem nem gond.

Nem elérhető ZTG

• PFC Fan
« Reply #2817 Dátum: 2013, 04 04, 18:37:15 »
szia
 miért ragaszkodsz az ICS romhoz ? korábbi hozzászólásaimban találsz  gyári JB , rootolt JB romot bőven hozzá CWM-et tartalmazó kernelt is ,,,,,,

Egy rootolt gyári rom , ami PC odinnal mehet fel nem lesz sárga háromszöged a számlálód sem számol ... ....  JB ..... nagy előrelépés hidd el ..... kernel elérhetőség is ott van ....

Nem elérhető ZTG

• PFC Fan
« Reply #2818 Dátum: 2013, 04 04, 18:56:34 »
szia

Szia!
Erre gondoltál? You are not allowed to view links. Register or Login

Ha nem, adnál egy linket? Köszi előre is.

Nem elérhető ZTG

• PFC Fan
« Reply #2819 Dátum: 2013, 04 04, 18:58:50 »
És nem beszélve arról, hogy Chinfild XXLQ3-s rootolt kernelét kell feltenni recoveryből és már kész is

Szia!

Ezt nem találtam meg (Chinfild XXLQ3).  :-X

Nem elérhető atikanj

« Reply #2820 Dátum: 2013, 04 04, 19:54:50 »
Szia!
Erre gondoltál? You are not allowed to view links. Register or Login

Ha nem, adnál egy linket? Köszi előre is.

szia  ez sem rossz de van újabb aksibarátabb is ....

ez pedig egy kernel hozzá ...

Nem elérhető ZTG

• PFC Fan
« Reply #2821 Dátum: 2013, 04 09, 22:18:54 »
szia  ez sem rossz de van újabb aksibarátabb is ....

ez pedig egy kernel hozzá ...

Szia!

Köszi a segítséget!

Nem elérhető Gyuláé

• PFC Fan
  • PDA: Note3 SM-9005. Note4 SM-N910F
  • PDA ROM: 4.4.2 4.4.4
« Reply #2822 Dátum: 2014, 12 20, 20:38:08 »
Szevasztok
Note3 SM N9005 készülékem van,és sikerült elrontanom,úgy,hogy nincs hálózatom,és az imei is eltünt.
Van valami megoldás? Tudtok segíteni?

Nem elérhető csopak

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Note GT-N7000
  • PDA: Gt-N7000
  • PDA ROM: 2.6.35.7-N7000 BOkk2
« Reply #2823 Dátum: 2014, 12 28, 10:55:17 »
Hallo,
talan valaki tudna segiteni adott egy N7000 rajta volt XXLT3 rootolva Philz kernellel,idaig minden ok,feltettem az XXLT5-öt es kaptam egy sarga haromszöget es a root eltünt.Azomban ha CWM modban startolom a Philz nyilik meg.
Köszönet