0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Mindenki úgy emlegeti az LRU romot, mint JB-t, pedig a számozása szerint nem az... Próbálta már valaki?Én asszem megkóstolom a spanyolt...
Ess neki, aztán várjuk az élményeket.
Semmi különös... egy újabb ICS... egyelőre az LRT-hez hasonló kvalitásokkal... Mondjuk elsőre csinált egy 4001-et a quadranton!
Mennyi volt az LRT-vel?Egyébként részemről annyi észrevétel van az LRT-hez, hogy a készenléti ideje ami nagyon jó. Használat közben viszont szépen eszegeti az akkut. Ha egyszer végre kijön a hivatalos JB, akkor azzal vajon jobb lesz-e a használat közbeni fogyasztás?
Az LRT-vel kb. 3600 körül volt... Most mindent visszaállítottam, lefagyasztottam a mirelitnek valót és most adok neki legalább egy napot... addigra összerázódik...Az akku időre én is kíváncsi vagyok.
A modem ugyanaz, mint az LRT-ben?
Az LRT-vel sem birkózott meg a Mobile Odin!... Ugyanazokat a hibákat csinálta, mint az LRQ-nál... pl. a gépelésnél csak null, null, null.. jelenik meg és semmilyen régi módon nem szűnik a probléma... csak ha PC-s odinnal újratelepítem... ebben az esetben megszűnik a root, de az egyszerűen megoldható...
Kezd érdekesebb lenni. vissza raktam egy régebbi kiest hátha az még frissíti a 2.3.6-ot a telóra is visszaraktam a 2.3.6-ot és már annál is van null efekt és a kies nem ismeri fel szoftver verziót. Valakinek valami ötlet?
Sziasztok!Most először megnéztem volna Kiessel a szoftverfrissítést és csatlakozás után ez fogadott."Az eszköz nem támogatja a KIES rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést.A jelenlegit felismerte..Ha eszközök fülön keresztül meg nem támogatja az inicializálást...Mi ez?Köszönöm!!
Ettől függetlenül az ota megèrkezhet nem?
Köszönöm.
értesítést persze nem kapsz sehonnan ,hogy megjelent . de úgyis mindennap nézed ....
Miből és hogyan lehet kikövetkeztetni,az "országot?SSN-N7000GSMHFCC ID:A3LGTI9220
Az nv_data.bin fájlból tudod kiolvasni, hexa editorral
Független magyar nincs az oldalon amit ajánlottál.Köszönöm a jó szándékodat,de innentől ez nekem magas picit.Inkább várom türelmesen azt a csodás napot,amikor megjelenik a Samfirmware oldalon a végleges gyári JB. Remélem hamar lesz. Köszönöm még egyszer!!
Hát nagyon sokat kerestem,de sehol nincs gyári magyar rom. Amik a Samfirmware-n vannak,azokban csak van magyar nyelv.SAJNOS!!