2024, 11 24, 02:00:57

Szerző Téma: Sony Xperia S  (Megtekintve 87508 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető gvoczelka

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Sony Xperia S+iPhone 5C
  • PDA ROM: SXS:4.1.2(.96), i5C:7.1
Re: Sony Xperia S
« Reply #50 Dátum: 2012, 06 05, 21:24:28 »
Igen :) Most megpróbálom PCC-vel frissíteni .75-ös Buildre :) Elég lassan tölt egyébként, pedig a kijelzőn volt egy fólia, amit leszedtem a vodánál, az volt ráírva, hogy 30perc alatt feltölthető. seria.hu-n azt mondták, hogy az csak a másikfajta gyorstöltővel lehetséges, asszem az EP850-nel. Nekem EP800-as töltőt adtak hozzá. Nem értem, miért kell valamit reklámozni, ami nem igaz. Már másfél órája töltöm, 21%-ról, és még csak 95%-nál tart :(
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #51 Dátum: 2012, 06 05, 21:47:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen :) Most megpróbálom PCC-vel frissíteni .75-ös Buildre :) Elég lassan tölt egyébként, pedig a kijelzőn volt egy fólia, amit leszedtem a vodánál, az volt ráírva, hogy 30perc alatt feltölthető. seria.hu-n azt mondták, hogy az csak a másikfajta gyorstöltővel lehetséges, asszem az EP850-nel. Nekem EP800-as töltőt adtak hozzá. Nem értem, miért kell valamit reklámozni, ami nem igaz. Már másfél órája töltöm, 21%-ról, és még csak 95%-nál tart :(
Szerintem idővel gyorsulni fog a töltés, ha már "be van járatva"..
Ja és ne csodálkozz, ha lassan megy a PCC-s frissítés. Ma indult meg a XMP és LWW ICS frissítése, szóval le lehet terhelve...

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #52 Dátum: 2012, 06 05, 22:42:34 »
az a probléma, hogy nem akar frissíteni.
A PC Companion azt írja ki, az Előkészítés szakaszban, hogy: Nem sikerült telepíteni vagy elindítani telefonszoftver-frissítési összetevőket.

Mi lehet a probléma?
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #53 Dátum: 2012, 06 06, 11:26:49 »
Sikerült megoldani a problémát, a SUS simán frissített :)
Pda kronológia:

Nem elérhető SziszkaTb

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia S
  • PDA ROM: 4.0.4. 6.1.A.2.45
« Reply #54 Dátum: 2012, 06 06, 23:13:13 »
Itt a városba első között vettem meg a készüléket:) Vételnél az eladó közölte h. ki kell sütni, furcsállottam de mért ne.:S Aksi idő aktiv használat mellett kb. 6-8 óra ha agressiven nyomom lemegy 2-3 óra alatt is (kicsit csalódás volt számomra) Bár x10i mellett már megszokhattam volna. A doboz tartalmazta a töltőt, HDMI-kábelt, egy kijelző fóliát meg a készüléket. 3 hetesen vittem szervizbe sárgulás miatt, több mint 1 hónapot vártam rá. Visszakaptam és mintha az életem egy részét kaptam volna vissza. Az aksi problémára kellene megoldást találni és 110%osan elégedett lennék vele.

Ötletekkel ne kiméljetek:)

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #55 Dátum: 2012, 06 07, 01:05:15 »
Egy kis javulást hozhatna akksiidő terén egy Battery Calibration futtatás, de mivel sajnos rootolni a telefont csak bootloader nyitás után lehet (ami garivesztéssel jár), ezért a Sony bekaphatja... remélem az ICS érkezésével kicsit jobb lesz az akksiidő, mert nem merek elindulni töltő nélkül itthonról. Én ugyan ma elég sokat nyüstöltem a telefont, de 3x!!!!! kellett feldugnom töltőre... Ez nem kicsit bosszant
Pda kronológia:

Nem elérhető Maxentius

• PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910C
  • PDA ROM: N910CXXU1BOC3 | Android 5.0.1
« Reply #56 Dátum: 2012, 06 08, 10:44:18 »
Egy kis javulást hozhatna akksiidő terén egy Battery Calibration futtatás, de mivel sajnos rootolni a telefont csak bootloader nyitás után lehet (ami garivesztéssel jár), ezért a Sony bekaphatja... remélem az ICS érkezésével kicsit jobb lesz az akksiidő, mert nem merek elindulni töltő nélkül itthonról. Én ugyan ma elég sokat nyüstöltem a telefont, de 3x!!!!! kellett feldugnom töltőre... Ez nem kicsit bosszant

Hú látom, itt is kicsit felpörgött az élet. :) Amúgy érdemes Nokiás microUSB-töltővel tölteni, az 1200 mA-es (a miénk töltőtől függően 800/850 mA-s), azaz picivel több, mint egy óra alatt csutkára tölti a telót.

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #57 Dátum: 2012, 06 08, 12:25:57 »
Vettem egy XS-t, és felpörgött :P

Sajnos nekem nincs Nokia töltőm, csak szivargyújtós, és az sem túl erős. Nem tudom pontosan hány ampert tud tolni, de kocsiban navigálás közben (Waze) egyáltalán nem ment feljebb az akksi, éppenhogy megtartotta a töltöttségi szintjét.
Amikor megvettem, nagyon hirdette a kijelzőt védő fólia, hogy 30perc alatt fel lehet tölteni a telefont... csakhogy pont nem azzal a töltővel, amit az enyémhez adtak :(
Pda kronológia:

Nem elérhető judyart

• Nem: Nő
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: official Jelly Bean 4.1
Re: Re: Sony Xperia S
« Reply #58 Dátum: 2012, 06 08, 12:48:19 »
Vettem egy XS-t, és felpörgött :P

Sajnos nekem nincs Nokia töltőm, csak szivargyújtós, és az sem túl erős. Nem tudom pontosan hány ampert tud tolni, de kocsiban navigálás közben (Waze) egyáltalán nem ment feljebb az akksi, éppenhogy megtartotta a töltöttségi szintjét.
Amikor megvettem, nagyon hirdette a kijelzőt védő fólia, hogy 30perc alatt fel lehet tölteni a telefont... csakhogy pont nem azzal a töltővel, amit az enyémhez adtak :(
sztem azt a szuper töltőt még nem is lehet kapni. Én csak olyat láttam hogy előrendelést vesznek rá fel.
Judyart

Nem elérhető Maxentius

« Reply #59 Dátum: 2012, 06 08, 14:38:54 »
sztem azt a szuper töltőt még nem is lehet kapni. Én csak olyat láttam hogy előrendelést vesznek rá fel.

Édesmindegy, ha egyszer a Nokiáé gyorsabban tölt. :D Nekem sincs amúgy, bnőmnek még Nokiája van, amiatt tudom néha feltölteni, cserébe jobban is melegszik a töltés után az XS.

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #60 Dátum: 2012, 06 08, 15:27:49 »
seria fórumban azt írta valaki, hogy ő a Sony márkaboltban vette, és ott ezt a szupertöltőt adták hozzá. Már megint a szolgáltatók kispórolnak a csomagból mindent! :(
És amit adnának a csomaghoz SmartTag-eket, azok is piszokdrágák, 5500Ft+1700Ft posta expansyson
Pda kronológia:

Nem elérhető Maxentius

« Reply #61 Dátum: 2012, 06 09, 09:33:20 »
seria fórumban azt írta valaki, hogy ő a Sony márkaboltban vette, és ott ezt a szupertöltőt adták hozzá. Már megint a szolgáltatók kispórolnak a csomagból mindent! :(
És amit adnának a csomaghoz SmartTag-eket, azok is piszokdrágák, 5500Ft+1700Ft posta expansyson

Nem csak a szolgáltatók spórolják ki, én GSM-boltban vettem függetlenül, se szupertöltő, se NFC-tagek, de legalább volt hozzá bőrtok (elvileg ez a hivatalos magyar pakk, úgyhogy inkább nem szóltam).

Nem elérhető clayman

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: 1+1
« Reply #62 Dátum: 2012, 06 09, 21:19:27 »
Sziasztok!

Most gondolkozom egy Xperia S-re váltáson.
Nincsenek nagy igényeim, lényegében a sokak által említett "hibákat" általában észre sem veszem.
Ami zavar: az olvasottak az akksiról. Utánanézve azt olvastam, hogy  2 hét használat után javul, csak nem szabad használni gyors töltőt. Van aki már mondjuk >2 hónapja nyüstöli? 

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #63 Dátum: 2012, 06 10, 10:12:48 »
én egy na híján 1 hete nyüstölöm, de már javult az akksiidő! Egyre gyorsabbak a töltések is rajta, és egyre kevésbé merül gyorsabban. Remélhetőleg az akksi problémát az ICS frissítés megoldja
Pda kronológia:

Nem elérhető stigmong

• PDA ROM: 4.0.4
« Reply #64 Dátum: 2012, 06 11, 18:47:45 »
sziasztok! tud valaki segíteni? olvasom, hogy van 73-as, 75-ös build is de nekem nem frissül sem PCC-vel sem SUS-al. mindig 67-es és azt írja, hogy már a legfrissebb szoftvert használom.

Nem elérhető judyart

« Reply #65 Dátum: 2012, 06 11, 19:25:02 »
sziasztok! tud valaki segíteni? olvasom, hogy van 73-as, 75-ös build is de nekem nem frissül sem PCC-vel sem SUS-al. mindig 67-es és azt írja, hogy már a legfrissebb szoftvert használom.
t-mobileos a telod? Mert akkor nem is fog, hacsak nem dúrod fel flashtool-lal a .73-ast. Utána már frissül.

Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről
Judyart

Nem elérhető stigmong

• PDA ROM: 4.0.4
« Reply #66 Dátum: 2012, 06 11, 19:39:17 »
t-mobileos a telod? Mert akkor nem is fog, hacsak nem dúrod fel flashtool-lal a .73-ast. Utána már frissül.

Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről

t-s. köszönöm.

Nem elérhető djatis

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: N7000xxla6
« Reply #67 Dátum: 2012, 06 13, 11:26:21 »
Nem csak a szolgáltatók spórolják ki, én GSM-boltban vettem függetlenül, se szupertöltő, se NFC-tagek, de legalább volt hozzá bőrtok (elvileg ez a hivatalos magyar pakk, úgyhogy inkább nem szóltam).

Hy.
Nekem is volt 1 ilyen xperia S-em 1 hét alatt gyorsan meg is szabadultam tőle.
Nagyon gáz az akksija. Szrintem eléggé elbeltázott teló lett.
Am nekem német t-mobilos volt és a super töltőtadták hozzá sőt 3db nfc kártya is benne volt. am ez csak magyar országra jön ezek nélkül mindegy hogy szolgáltatós a teló vagy független.

Nem elérhető judyart

« Reply #68 Dátum: 2012, 06 13, 14:38:10 »

Hy.
Nekem is volt 1 ilyen xperia S-em 1 hét alatt gyorsan meg is szabadultam tőle.
Nagyon gáz az akksija. Szrintem eléggé elbeltázott teló lett.
Am nekem német t-mobilos volt és a super töltőtadták hozzá sőt 3db nfc kártya is benne volt. am ez csak magyar országra jön ezek nélkül mindegy hogy szolgáltatós a teló vagy független.
nekem elviszi az egy napot, aztán meg mindegy, mert éjszaka úgyis megy a töltőre. ;) ismerek én olyat aki az S2-t is napi 2x-3x tölti. ;)
Judyart

Nem elérhető adam08

• PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8
« Reply #69 Dátum: 2012, 06 17, 22:00:21 »
Sziasztok!
Két hete én is vettem egy Xperia S-t nagyon jó, nagyon szeretem, egy gondom van vele, hogy kártyafüggő, mert a T-mobile-nál tudtam csak elég jó áron hozzájutni! Valaki nem tud segíteni ezen probléma megoldásában?
Előre is köszi!

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #70 Dátum: 2012, 06 19, 01:11:04 »
Ezen sajnos nem lehet segíteni. Csak ha perkálsz érte. Vagy a neten perkálsz érte, vagy egy telefonos boltban.
Pda kronológia:

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #71 Dátum: 2012, 06 19, 07:22:18 »
Ezen sajnos nem lehet segíteni. Csak ha perkálsz érte. Vagy a neten perkálsz érte, vagy egy telefonos boltban.
Vagy a t-mobilnál...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető judyart

« Reply #72 Dátum: 2012, 06 19, 08:34:42 »
Samsungnál meg lehetett szoftveresen oldani, Sonynál nem lehet?
Judyart

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #73 Dátum: 2012, 06 19, 11:22:18 »
Samsungnál meg lehetett szoftveresen oldani, Sonynál nem lehet?
Sony-nál annyira nem lehet, hogy ha SIM lock van, akkor még a Bootloader-t sem lehet nyitni Root és ROM miatt...

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető judyart

« Reply #74 Dátum: 2012, 06 19, 13:32:47 »
Sony-nál annyira nem lehet, hogy ha SIM lock van, akkor még a Bootloader-t sem lehet nyitni Root és ROM miatt...
hm.. Ezt nem tudtam, akkor ez nem a "betegesen" romolók álma, mondjuk én örülök hogy nem kell vele állandóan vacakolni...
Judyart