Üdvözletem,
Nemtudom mit csináltok vele, de nekem egész nap megy a wifi, és a push mail + gmail, és még játszok is vele, és van, hogy két napot kibír nekem.
A bl kinyitásáról csak annyit, hogy azt szerintem vissza lehet csukni. Én x10minipro-t használtam a minicm7.2.2-t, nyitott bl-el, és simán vissza lehet zárni.
sxs-re sajna én sem találok még főzött romokat, de már várom a cyanogentől
Zagor, a kamerától meg nesokat várj. Lehet, hogy 12Mp, de nekem nagyon zajosnak tűnnek a képek még iso200-nál is. Lehet elfogult vagyok a dslr gépem miatt, de akkoris
Üdv,
Bandika
Nna kellemes komment volt a tied Bandika.
Tükrözted amit én gondoltam. Valószínűleg nem megfelelően használják az emberek a készüléket. Az a baj, hogy én a GO launcher app kill részét csak azért használom, hogy ha egy-egy probram beakad, azt ki tudjam lőni, de amúgy soha semmit nem szoktam kipusztítani, akadás nélkül futnak a háttérben és sem akksiidőben sem sebességben nem érzek problémát. Ugyanígy van, aki neten úgy szapulja a razr akksiidejét, mint az állat. Annyi, hogy a programokat megveszem, nem lopom (szerintem sokat számít), ésszel használom a kütyüt. Alapból 1nap az akksiidő aktív használattal. Ha úgy hozza a szitu kihúz 3-4 napot is, de akkor 2G-s mobilneten vagoyk, vagy éppenséggel azon is csak napi 5-6 órát szaggatva, fényerőt leveszem, procit lehúzom 800Mhz-ig (még akadásmentesen navigál és a játékok is ugyanúgy hasítanak, csupán dupla ideig tart minden kb. :])....
A root pedig azért lenne fontos... NEM az idióta instabil főzött romok miatt..... Hanem a meglévő megfelelő kihasználhatósága miatt. Pl én egy nem rootolt telefonnal gyakorlatilag alig tudnék mit kezdeni. Egy csomó programom, rendszerfigyelő, ftpszerver (fájlcseréhez a legjobb, ha csinálok hotspot-ot, indítok wifi szervert a telón, és es file explorerrel más emberek csatlakozva villángyorsan átveszik maguknak amik kellenek.) .... Ezek (nekem) már annyira alap dolgok, hogy nem tudom mit kezdek ha nem tudom rootolni az xperia s-t.
De majd meglátjuk.
Ha valaki cserélne vodás/függetlent, november végi, garis, független fullos razr-ra, írjon.