én pedig teljesen meg vagyok elégedve az ICS-el
nekem tökéletesen működik, akadás, laggolás eddig nem volt, egyszer sem kellett újraindítanom kényszerítetten a telefont azóta, amióta fentvan (egyszer kellett újraindítanom, amikor rootolni próbáltam). Hibátlanul működik a rendszer, játékok egy hangyányival, de simábban futnak a GB-hez képest.
Viszont egy valami idegesít, mégpedig hogy a kamera, fényképezésnél mintha sokkal agresszívabban állítgatná az automata fókuszálást. Ezt arra értem, hogy szinte sosem áll meg, és jó néhány képet emiatt rontottam el, mert rányomtam a kameragombra első állásban, hogy fókuszáljon, majd amikor jónak éreztem, akkor lenyomtam mégjobban a gombot, hogy csinálja a képet, de még utána is fókuszált, és tök homályos képet csinált.
Megpróbáltam rootolni a telefont, de nekem ez a cmd-s, fastbootos megoldás valahogy nem tetszik, és az eljárás nagyon úgy néz ki, mint a GB-s, loadernyitás utáni rootolásnak a menete. Valamiért nem is működött nekem, talán lehet hogy ehhez is nyitni kéne a bootloadert?
Jó lenne, ha lenne már valami normális rootolási megoldás, mert iszonyú bosszúságot tudott okozni nekem a szervizes eset is, meg az is, hogy az akksiidőt csak úgy lehetne javítani, ha tudnánk futtatni Battery Calibrationt. Amihez szintén root kell. De mivel nincs, ezért megoldhatatlan.
Akksiidőm maradt ugyan annyi, vagy talán egy hangyapénisznyit javult.
Ami felkeltette még az érdeklődésem, és jópofának találtam, az az arcképfelismerős képernyőzár. Viszont ezzel is vannak némi problémák, mert úgy állítottam be direkt a képet, hogy nem szemmagassába tartottam a telefont, hanem normál telefonnyomkodós pózban, hogy bármikor fel tudjam oldani a képernyőt probléma és minden megerőltetés nélkül. Namost még így is elég sokszor hibázik, jó háttérfénnyek, közepessel és kevés fény mellett is. Pedig a képet jó fényviszonyok között csináltam, és mégis jó fényviszonyok között teljesít rosszabbul. Inkább rossz fények mellett produkál jobban. Viszont 1 nap használat után meguntam, elmúlt a varázsa, erre rátett egy lapáttal az előbb említett probléma. Én jobban örülnék egy olyan képernyőfeloldásnak, ami ujjlenyomat alapú, valódi ujjlenyomat olvasóval. Nagyok az elvárásaim?
Összegezve:
Pro:
Gyorsabb
Gördülékenyebb
Szebb
Kicsit jobb akksiidő
Kontra:
Eltolt kameraszoft
Gyengén teljesítő arcfelismeréses képernyőzár
Még mindig nincs jó root hozzá