Sziasztok! Én a mai nap lettem Xperia S tulaj, Defy-ről váltottam
Vodánál vettem, barátomék segítségével, ezúton is köszi nekik
Nekem a csomagban volt:
Telefon, töltő (EP800), adatkábel, MH650c headset. Ennyi, se több, se kevesebb. Azért reméltem, hogy kapok hozzá SmartTag-et, vagy bőrtokot, vagy HDMI kábelt, de egyiket sem kaptam, ami kicsit elkeserítő
6.0.A.3.73-as Build van rajta, de már kiírta a PC Companion, hogy van rá valami frissítés. talán a .75-ös. Érdemes rá frissíteni, vagy inkább várjam meg az ICS-t? A mostani frissítésnél törlődnek a programok, stb, vagy ez csak valami kis javítás, és minden marad úgy ahogy van?
Tapasztalat:
Amikor elkezdtem használni a telefont, ez volt az első szavam/gondolatom: HÚBAZZEG.
A kijelző gyönyörű, a fényképező nagyon szép képet csinál, nagyon gyors a telefon, meg vagyok elégedve a gyári launcherrel (X10i-n is ez a fajta launcher volt nekem anno), pörgős, nincs sehol akadás, tökéletesen működik, a játékok gyönyörűek rajta.
Viszont, ami nagyon zavar, hogy zabálja az akksit rendesen. Pl haverral kipróbáltuk gtalkon a videóchatet, és kb az 5perces beszélgetés alatt merült majdnem 10%-ot az akksi. Lehetséges, hogy azért, mert még új? Ugyanis amikor bent a vodában a kezembe nyomták a telefont, akkor meg se nyikkant, kiderült, hogy csutkára le volt merülve. Lehetséges, hogy egy 100%-os feltöltés után magához tér? Ugyanis a vodában kb 15percig felrakták nekem töltőre, hogy tudjam használni, mert a régi simkártyámból csináltak microsimet 2másodperc alatt, és ugye utána már ha szerettem volna se tudtam volna használni a Defy-t, legalább addig amig hazaérek, így muszáj volt tölteni valamennyit, hogy elérhető legyek...
Eddig tökéletesen megvagyok elégedve a kütyüvel, hozza azt, amit elvártam tőle, és látszik rajta, hogy minőségi Sony termék. Most kellemeset csalódtam, mert amikor az X10i-m volt, kicsit megingott a bizalmam, annyira nem szerettem.
A gyári ROM tökéletes, én mindig is gyári ROM párti voltam, X10i-nél is, Defy-nél is, X10mini pronál is. Csak az előzőeknél mindig volt valami kis bibi, ami miatt rákényszerültem a romolgatásra (Defynél pl a gyári rom tök jó volt, csak az akksi nem bírt ki fél napot vele, míg egy cm7-tel lazán bírta a 2napot). Viszont ennél a telefonnál teljes mértékben meg vagyok elégedve! Le a kalappal a Sony előtt