2024, 11 24, 02:16:23

Szerző Téma: Sony Xperia S  (Megtekintve 87510 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető mmarta

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Sony Xperia S
« Reply #25 Dátum: 2012, 05 06, 19:44:47 »
nrg86:
Az enyém független, webshopban vettem, de nem volt benne HDMI kábel, helyette 2 Smarttag fityegő. Amikor előzetesen rákérdeztem mi van a csomagban, vagyis miért nincs kábel azt mondták, az attól függ honnan szerzik be, ki a beszállító. Vagyis a doboz tartalma a beszerzési helytől függ. Van akinek tok van benne.
Nagyon nem vagyok még képben, 3 féle bootolást tud:
fastboot: hangerő fel+bekapcs gomb
normál: amikor simán bekapcsoljuk
flash: frissítéshez használandó, hangerő le+bekapcs gomb
Én semmilyen menüvel nem találkoztam, hiába próbáltam. Van PC-re is fastboot ezzel parancsmódban lehet a telót birizgálni, ROM-ot rárakni, ha jó rémlik. De majd kijavítanak, ha lükeséget írtam.  :D

Az akku az első napokban nekem is gyalázatos volt, de úgy tűnik beállt, így normál használat mellett (mindenből egy kevés) 1,5-2 napot bírja. Mondjuk játékokat nem nagyon játszok rajta, de wifi, mobilnet, böngészés, zenehallgatás azért van.
Feltettem a JuiceDefendert, csak a simát, és látványosan megnőtt az üzemidő.

Nem elérhető Maxentius

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910C
  • PDA ROM: N910CXXU1BOC3 | Android 5.0.1
« Reply #26 Dátum: 2012, 05 08, 21:02:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nrg86:
Az enyém független, webshopban vettem, de nem volt benne HDMI kábel, helyette 2 Smarttag fityegő. Amikor előzetesen rákérdeztem mi van a csomagban, vagyis miért nincs kábel azt mondták, az attól függ honnan szerzik be, ki a beszállító. Vagyis a doboz tartalma a beszerzési helytől függ. Van akinek tok van benne.
Én semmilyen menüvel nem találkoztam, hiába próbáltam. Van PC-re is fastboot ezzel parancsmódban lehet a telót birizgálni, ROM-ot rárakni, ha jó rémlik. De majd kijavítanak, ha lükeséget írtam.  :D

Az akku az első napokban nekem is gyalázatos volt, de úgy tűnik beállt, így normál használat mellett (mindenből egy kevés) 1,5-2 napot bírja. Mondjuk játékokat nem nagyon játszok rajta, de wifi, mobilnet, böngészés, zenehallgatás azért van.

Na, akkor valszeg a két NFC-s tag mellé kaptál EP850-es gyorstöltőt is. Mennyi idő alatt tölt fel? :D Mert ha elég gyors, akkor lehet, hogy én is beszerzek majd egyet, idegesítően lassú az USB-n keresztüli töltés (de a fali se valami gyors).

Nem elérhető nrg86

• PDA: Sony Xerpia S
« Reply #27 Dátum: 2012, 05 11, 10:09:27 »
Köszi köszi a dolgokat :)
flash: frissítéshez használandó, hangerő le+bekapcs gomb ez érdekelne hogy ezzel fel tudom tenni a 73as fwét flashtoolal vagy muszáj  rootolni atelót?
Nekem 1délelött alat reggel 6tól folyamatos wifi 1óra játék folyamatos face és idöjárás frissités meg félóra telozás melett 13:00ig 20%ot esett a töltöttség!

Nem elérhető nrg86

• PDA: Sony Xerpia S
« Reply #28 Dátum: 2012, 05 12, 06:55:22 »
Sony Xperia S-re 73-as Build elérhető gyári Sony PC Companion 2.1-el!Végre :)

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
« Reply #29 Dátum: 2012, 05 12, 15:11:33 »
Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető penell

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
« Reply #30 Dátum: 2012, 05 12, 21:31:02 »
Sziasztok! A T-mobilos csomagban milyen tartozékok vannak? Ami legjobban érdekelne az a bőrtok.

Nem elérhető Istifink

• PDA: Sony Xperia S
« Reply #31 Dátum: 2012, 05 13, 05:38:22 »
A T-mobilos csomagban hálózati töltő (egyben adatkábel), HDMI-kábel és képernyővédő van. Bőrtok nincs.

Nem elérhető penell

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
« Reply #32 Dátum: 2012, 05 13, 09:32:51 »
A T-mobilos csomagban hálózati töltő (egyben adatkábel), HDMI-kábel és képernyővédő van. Bőrtok nincs.
                Köszönöm

Nem elérhető mmarta

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #33 Dátum: 2012, 05 13, 17:53:43 »
Na, akkor valszeg a két NFC-s tag mellé kaptál EP850-es gyorstöltőt is. Mennyi idő alatt tölt fel? :D Mert ha elég gyors, akkor lehet, hogy én is beszerzek majd egyet, idegesítően lassú az USB-n keresztüli töltés (de a fali se valami gyors).

Igen, EP850-es a töltő, de hogy gyors lenne? Sosem mértem mennyi idő alatt tölt fel, csak saccolom, hogy 10-20%-os aksit kb. 1.5 óra alatt tölti fel.

Nem elérhető Maxentius

« Reply #34 Dátum: 2012, 05 14, 10:43:04 »

Ezt a kis leírást jómagam "szerény" személye szerkesztette meg...  :angyal:

Igen, EP850-es a töltő, de hogy gyors lenne? Sosem mértem mennyi idő alatt tölt fel, csak saccolom, hogy 10-20%-os aksit kb. 1.5 óra alatt tölti fel.

Legalábbis hivatalosan gyorstöltőnek hívják, elvileg kétszer olyan gyorsan tölt fel, mint az alap EP800-as.

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
« Reply #35 Dátum: 2012, 05 14, 10:50:27 »
Ezt a kis leírást jómagam "szerény" személye szerkesztette meg...  :angyal:

Legalábbis hivatalosan gyorstöltőnek hívják, elvileg kétszer olyan gyorsan tölt fel, mint az alap EP800-as.
Szép munka.  :ok:
Be lehetne rakni ide is egy gyik topicba.
Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető Maxentius

« Reply #36 Dátum: 2012, 05 14, 12:33:31 »
Szép munka.  :ok:
Be lehetne rakni ide is egy gyik topicba.

Köszi.  :oops: Amolyan első hsz-ként itt is?

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google Maps, Waze
  • PDA: LG G5
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #37 Dátum: 2012, 05 22, 16:02:50 »
Mi van itt? Hol fórumoznak a Sony XS tulajok?? :shock:
Üdv !

Nem elérhető judyart

• PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: official Jelly Bean 4.1
Re: Re: Sony Xperia S
« Reply #38 Dátum: 2012, 05 22, 17:56:56 »
nrg86:

írnál beállítást a juicedefenderhez? Én 2 hét után is szenvedek az aku idővel.
S2 volt előtte azzal nap végére még bőven maradt 40%-on de ez örülök ha du 4-re nem merül le. Vackok ki vannak kapcsolva, régi romolós vagyok, tudom mi mit fogyaszt.
Pl éjjel képes 40-45%-ot is megzabálni wifi mellett úgy hogy nem nyúlok hozzá!
Szóval pls ha írnál hozzá beállítást hálás lennék!
Köszi!

Küldve Xperia S kütyüm gyönyörű BRAVIA kijelzőjéről!
Judyart

Nem elérhető Maxentius

« Reply #39 Dátum: 2012, 05 24, 12:14:55 »
Mi van itt? Hol fórumoznak a Sony XS tulajok?? :shock:

Például You are not allowed to view links. Register or Login... :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #40 Dátum: 2012, 05 24, 14:56:24 »
Itt lehetne külön témákat nyitni, nem ömlesztve lenne az info :)
Valakinek el kellene vállalnia a Topikgazdaságot...
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
« Reply #41 Dátum: 2012, 05 24, 17:40:59 »
Kösz, olvasgatom azt is. Egész korrekt kis fórum, mégis ez itt a "szülőföldem". :ok:
Üdv !

Nem elérhető Maxentius

« Reply #42 Dátum: 2012, 05 26, 06:31:23 »
Itt lehetne külön témákat nyitni, nem ömlesztve lenne az info :)
Valakinek el kellene vállalnia a Topikgazdaságot...
Nem lenne rossz ötlet...  :whistle:

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
« Reply #43 Dátum: 2012, 05 27, 12:05:09 »
ICS. Kellemes lesz.  :ok:   
Üdv !

Nem elérhető gvoczelka

• PDA: Sony Xperia S+iPhone 5C
  • PDA ROM: SXS:4.1.2(.96), i5C:7.1
« Reply #44 Dátum: 2012, 06 05, 00:26:29 »
Sziasztok! Én a mai nap lettem Xperia S tulaj, Defy-ről váltottam :) Vodánál vettem, barátomék segítségével, ezúton is köszi nekik :)
Nekem a csomagban volt:
Telefon, töltő (EP800), adatkábel, MH650c headset. Ennyi, se több, se kevesebb. Azért reméltem, hogy kapok hozzá SmartTag-et, vagy bőrtokot, vagy HDMI kábelt, de egyiket sem kaptam, ami kicsit elkeserítő :(

6.0.A.3.73-as Build van rajta, de már kiírta a PC Companion, hogy van rá valami frissítés. talán a .75-ös. Érdemes rá frissíteni, vagy inkább várjam meg az ICS-t? A mostani frissítésnél törlődnek a programok, stb, vagy ez csak valami kis javítás, és minden marad úgy ahogy van?

Tapasztalat:
Amikor elkezdtem használni a telefont, ez volt az első szavam/gondolatom: HÚBAZZEG.
A kijelző gyönyörű, a fényképező nagyon szép képet csinál, nagyon gyors a telefon, meg vagyok elégedve a gyári launcherrel (X10i-n is ez a fajta launcher volt nekem anno), pörgős, nincs sehol akadás, tökéletesen működik, a játékok gyönyörűek rajta.
Viszont, ami nagyon zavar, hogy zabálja az akksit rendesen. Pl haverral kipróbáltuk gtalkon a videóchatet, és kb az 5perces beszélgetés alatt merült majdnem 10%-ot az akksi. Lehetséges, hogy azért, mert még új? Ugyanis amikor bent a vodában a kezembe nyomták a telefont, akkor meg se nyikkant, kiderült, hogy csutkára le volt merülve. Lehetséges, hogy egy 100%-os feltöltés után magához tér? Ugyanis a vodában kb 15percig felrakták nekem töltőre, hogy tudjam használni, mert a régi simkártyámból csináltak microsimet 2másodperc alatt, és ugye utána már ha szerettem volna se tudtam volna használni a Defy-t, legalább addig amig hazaérek, így muszáj volt tölteni valamennyit, hogy elérhető legyek...

Eddig tökéletesen megvagyok elégedve a kütyüvel, hozza azt, amit elvártam tőle, és látszik rajta, hogy minőségi Sony termék. Most kellemeset csalódtam, mert amikor az X10i-m volt, kicsit megingott a bizalmam, annyira nem szerettem.

A gyári ROM tökéletes, én mindig is gyári ROM párti voltam, X10i-nél is, Defy-nél is, X10mini pronál is. Csak az előzőeknél mindig volt valami kis bibi, ami miatt rákényszerültem a romolgatásra (Defynél pl a gyári rom tök jó volt, csak az akksi nem bírt ki fél napot vele, míg egy cm7-tel lazán bírta a 2napot). Viszont ennél a telefonnál teljes mértékben meg vagyok elégedve! Le a kalappal a Sony előtt :)
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető judyart

« Reply #45 Dátum: 2012, 06 05, 10:23:08 »
Sziasztok! Én a mai nap lettem Xperia S tulaj, Defy-ről váltottam :) Vodánál vettem, barátomék segítségével, ezúton is köszi nekik :)
Nekem a csomagban volt:
Telefon, töltő (EP800), adatkábel, MH650c headset. Ennyi, se több, se kevesebb. Azért reméltem, hogy kapok hozzá SmartTag-et, vagy bőrtokot, vagy HDMI kábelt, de egyiket sem kaptam, ami kicsit elkeserítő :(

6.0.A.3.73-as Build van rajta, de már kiírta a PC Companion, hogy van rá valami frissítés. talán a .75-ös. Érdemes rá frissíteni, vagy inkább várjam meg az ICS-t? A mostani frissítésnél törlődnek a programok, stb, vagy ez csak valami kis javítás, és minden marad úgy ahogy van?

Tapasztalat:
Amikor elkezdtem használni a telefont, ez volt az első szavam/gondolatom: HÚBAZZEG.
A kijelző gyönyörű, a fényképező nagyon szép képet csinál, nagyon gyors a telefon, meg vagyok elégedve a gyári launcherrel (X10i-n is ez a fajta launcher volt nekem anno), pörgős, nincs sehol akadás, tökéletesen működik, a játékok gyönyörűek rajta.
Viszont, ami nagyon zavar, hogy zabálja az akksit rendesen. Pl haverral kipróbáltuk gtalkon a videóchatet, és kb az 5perces beszélgetés alatt merült majdnem 10%-ot az akksi. Lehetséges, hogy azért, mert még új? Ugyanis amikor bent a vodában a kezembe nyomták a telefont, akkor meg se nyikkant, kiderült, hogy csutkára le volt merülve. Lehetséges, hogy egy 100%-os feltöltés után magához tér? Ugyanis a vodában kb 15percig felrakták nekem töltőre, hogy tudjam használni, mert a régi simkártyámból csináltak microsimet 2másodperc alatt, és ugye utána már ha szerettem volna se tudtam volna használni a Defy-t, legalább addig amig hazaérek, így muszáj volt tölteni valamennyit, hogy elérhető legyek...

Eddig tökéletesen megvagyok elégedve a kütyüvel, hozza azt, amit elvártam tőle, és látszik rajta, hogy minőségi Sony termék. Most kellemeset csalódtam, mert amikor az X10i-m volt, kicsit megingott a bizalmam, annyira nem szerettem.

A gyári ROM tökéletes, én mindig is gyári ROM párti voltam, X10i-nél is, Defy-nél is, X10mini pronál is. Csak az előzőeknél mindig volt valami kis bibi, ami miatt rákényszerültem a romolgatásra (Defynél pl a gyári rom tök jó volt, csak az akksi nem bírt ki fél napot vele, míg egy cm7-tel lazán bírta a 2napot). Viszont ennél a telefonnál teljes mértékben meg vagyok elégedve! Le a kalappal a Sony előtt :)
sztem érdemes frissíteni, bár már a 73-mal is javult a tmobilos 67-es romhoz képest az akuidő. Sztem pc-s frissítéssel nem töröl semmit.
Hát az aku rendes teljesítményét kb egy hetes használat után nyeri el. De azért olyan nagy csodát nem kell várni tőle. Nálam kb 1 nap. De a 75-tel sokat javult azért!
Én ajánlanék egy éjszakás hosszú töltést! ;)

Küldve Xperia S kütyüm gyönyörű BRAVIA kijelzőjéről.
Judyart

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #46 Dátum: 2012, 06 05, 14:01:51 »
Én most navigáltam vele kb 1 órán keresztül, úgy, hogy autóstöltőn volt, reggel 9kor vettem le a töltőről, játszottam vele kb 20 percet haverommal Wifin keresztül a N.O.V.A. 3-mal, és most 50%-on van az akksi :)
De akkor frissítek egyet rajta :)

Most az a problémám, hogy én hülye, ki mertem próbálni a Timescape-et, és az meg letöltötte a Galériámba a Facebookomról az összes fényképet, ami megtalálható az adatlapomon... És sehogy sem tudom kitörölni. Valaki esetleg ötlet?
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető judyart

« Reply #47 Dátum: 2012, 06 05, 16:53:46 »
Én most navigáltam vele kb 1 órán keresztül, úgy, hogy autóstöltőn volt, reggel 9kor vettem le a töltőről, játszottam vele kb 20 percet haverommal Wifin keresztül a N.O.V.A. 3-mal, és most 50%-on van az akksi :)
De akkor frissítek egyet rajta :)

Most az a problémám, hogy én hülye, ki mertem próbálni a Timescape-et, és az meg letöltötte a Galériámba a Facebookomról az összes fényképet, ami megtalálható az adatlapomon... És sehogy sem tudom kitörölni. Valaki esetleg ötlet?
sztem előbb a fiók szinkronizálásnál kapcsold ki a Facebookot, és utána lehet, hogy menni fog! Hál istennek nekem még soha nem sikerült beszinkronizáltatni a Facebook fiókot.

Judyart

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #48 Dátum: 2012, 06 05, 19:25:42 »
Sikerült kikapcsolnom a szinkronizálást, és abban a pillanatban el is tünt a Galériából a nem oda való! :)
Pda kronológia:

Nem elérhető judyart

« Reply #49 Dátum: 2012, 06 05, 20:06:07 »
Sikerült kikapcsolnom a szinkronizálást, és abban a pillanatban el is tünt a Galériából a nem oda való! :)
akkor teljes siker! ;)

Judyart