Üdv!
Gondoltam nyitnék egy külön topic-ot a következő két programnak, de nem tudtam.
Biztos mindenkinek gond az üzemidő (ha komolyabb programokat futtat). Ahogy észrevettem ez a tegrának tudható be és épp ezért elkezdtem nézegetni XDA-n miket lehet csinálni. Egész hasznos dolgokat lehet találni már, szóval ajánlom: You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz első program az idő növelésére a GearBox nevet kapta.Telepítéséhez nem kell root.
Segítségével könnyen tudjuk állítani hány mag működjön aktívan a telefonban és azok milyen órajelen fussanak. Egy jól eltalált beállítással nyerhetünk egy kis plusz időt. De ahogy olvastam a hozzászólásokat van akinél problémákat szül, szóval csak saját felelősségre. Én is kipróbáltam és 1 napig 2 maggal futtattam a telót és tökéletesen futott minden. Csak jött nap végén a probléma amit írtak is. Lefagyott a teló és csak akku ki-be segített.
You are not allowed to view links.
Register or
Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginA másodikat még nem próbáltam, de ígéretesnek tűnik. Ez egy tegra3 fix a telóhoz és több visszajelzés alapján használ.
egyelőre nem csináltam vele semmit, de vállalkozó kedvűek kipróbálhatják és akkor írják le véleményüket. Meg azt, hogy hogyan kell telepíteni, mert össze vissza írnak mindent. Annyira nem értek az ilyenekhez, hogy magam találjam ki és próbálkozzak.
You are not allowed to view links.
Register or
Login