2024, 12 18, 10:44:49

Szerző Téma: Optimus 4X HD általános beszélgetés  (Megtekintve 134947 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Optimus 4X HD általános beszélgetés
« Dátum: 2012, 02 29, 11:35:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető xedamen

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
Re: Optimus 4X HD általános beszélgetés
« Reply #1 Dátum: 2012, 03 03, 15:14:38 »
Nekem tetszik... Főleg, hogy ha filmet nézel rajta, vagy mondjuk FullHD videót, bele tudsz nagyítani lejátszás közben :)
Azért az nem semmi :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mikkamakka-old

• PDA: Note
  • PDA ROM: 4.3 bougmk3
« Reply #2 Dátum: 2012, 06 12, 22:33:53 »
No meg a kellemes akku, plusz ha le tudok tiltani 1-2 magot......és még menügomb is van rajta :ok:
Go-go HTC.

Nem elérhető clayman

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: 1+1
« Reply #3 Dátum: 2012, 06 18, 12:12:39 »
nem lehet tudni, mikor jelenik meg? és kb mennyiért?

Nem elérhető Thauren

• Support-ER
  • Google Fan & PFC Fan
  • PDA: LG Optimus Black ( Hamarosan Nexus 7 )
« Reply #4 Dátum: 2012, 07 13, 11:35:07 »
Szerintem cserélem a blackemet erre

Nem elérhető Thauren

• Support-ER
  • Google Fan & PFC Fan
« Reply #5 Dátum: 2012, 07 16, 19:45:41 »
Clayman 150 000 kártyafüggetlenül , a többit meg nem tudom.

Nem elérhető Wagneristvan

• PDA: Gakaxy SIII
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #6 Dátum: 2012, 07 21, 07:37:49 »
Sziasztok!

Én nem teljesen értem miért van az, hogy ez a szerintem remek készülék szinte semmi figyelmet nem kap.
A Samsung SGSIII-nál csak a csoportos vásárlás lehetősége 10X ennyi embert vonzott ez vicc szerintem....
Egyébként aki nem tudná You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsit fel kellene pörgetni a dolgokat ha valaki vásárolt azonnal próbálja megosztani a tapasztalatait.
Ha a Telenor következő héten kiadná én azonnal vevő leszek rá persze normális ár esetében, a T-mobil szerintem nagyon drágán adja a független árhoz képest.

Hajrá LG 4X HD

« Reply #7 Dátum: 2012, 07 21, 07:53:23 »
Sziasztok!

Azért van ahol alakul valami....You are not allowed to view links. Register or Login
Ja azért nem gyenge készülék ez sem:) [email]

Nem elérhető Thauren

• Support-ER
  • Google Fan & PFC Fan
« Reply #8 Dátum: 2012, 07 21, 09:57:47 »
Figyelj , én már az LG-nél lekötöttem maga ma Blacknél mikor megvettem , és még most is csodálatos , a napokba fogom rootolni csak még egyéb dolgaim vannak , aztán sztem én megvárom míg kijön az LG optimus pad vagy mi a neve és akkor ezt is meg azt is megveszem , mivel ennek lejjebb megy az ára addig remélem. :D

« Reply #9 Dátum: 2012, 07 21, 12:39:50 »
Hát én reménykedem a Telenor-ban remélem mihamarabb kidobják ott én tuti megveszem mert lejár a hűségidőm eladom az S 2-őt ami van hozzáteszek picit és elhozom előfizetéssel....
Csak jönne már a Telenor-nál...
Az viszont elég furcsa "senkinek nincs" 4X-e legalábbis fórumokon senki nem írta, hogy vett volna 145 körül már függetlenül is lehet kapni ami nem rossz ár szerintem ezért a készülékért.
Bezzeg az S3 abból van dögivel nekem nem jön be annyira pedig most S2-őm van ami jó készülék...

« Reply #10 Dátum: 2012, 07 21, 12:46:37 »
Attól félek, hogy az LG a 2X rossz támogatása miatt sok vevőt veszített pedig nekem volt 2X-em és főzött rommal hasított:) nem volt az sem rossz készülék kíváncsian várom a fejleményeket...

Nem elérhető Thauren

• Support-ER
  • Google Fan & PFC Fan
« Reply #11 Dátum: 2012, 07 21, 14:18:18 »
Figyelj , én egy átlagos femliből származok , eddig SE-m volt , tesóm vett egy sgs 2-t nekem a 4x sokkal jobban bejön , csak én azt izélem hogy a tablet is bejöjjön MO-ra mert akkor megveszem mindkettőt.

Nem elérhető gumimokus

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.664792.(76641)WWE
« Reply #12 Dátum: 2012, 07 23, 12:10:45 »
Sziasztok! Múlt pénteken vettem egy feketét a Partnero Gsm-nél 134eFt-ért,jó áron beszámították az SII-met.Nagyon tettszik,szép,elegáns,gyors/nem kicsit:-)/ és ami jó, hogy jön rá 4.1!

« Reply #13 Dátum: 2012, 07 23, 19:22:40 »
Sziasztok! Múlt pénteken vettem egy feketét a Partnero Gsm-nél 134eFt-ért,jó áron beszámították az SII-met.Nagyon tettszik,szép,elegáns,gyors/nem kicsit:-)/ és ami jó, hogy jön rá 4.1!

Na végre :ima:  :)
kicsit bővebben S2 után tapasztalatok kijelző, sebesség, kamera bocs de rá vagyok "indulva" a készülékre...
összeszerelés stb. :)

Nem elérhető gumimokus

« Reply #14 Dátum: 2012, 07 23, 20:02:27 »
Hali István!Előzetesen annyit,58 éves vagyok,nem tudok/szoktam/belenyúlni szoftverbe,megelégszem a gyárival.első tapasztalataim(az SII-höz képest:kiljelző:élethübbek a színei ez vonatkozik a kamerára is,nincs pirosas színe mint az SII-nek.A kemera minősége megfelelő,érdekes pillanatokmegörökítésére jó,más célra fényképezőt haználok. Összeszerelés:kifogástlan,semmi recsegés-ropogás,a hátlap fogása kellemes,jó fogást bíztosít,szerintem a körbefutó csík jól mutat a fekete telón(papné effektus).Gyorsaság:szerintem aböngészőben,appok megnyitásában nagyon gyors.Filmnézés akadás-mentes volt,ennyi jut eszembe...És nem bántam meg a cserét!

Nem elérhető gumimokus

« Reply #15 Dátum: 2012, 07 23, 20:22:30 »
Sziasztok!majd elfelejtettem:telelfonálásra is kíváló,hangja nem halk,hagszorója nem recseg.Zenehallgatáshoz a gyári  füles helyett kell venni egy jót!Nekem Sennheiserem van,azzal  jól szól.

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #16 Dátum: 2012, 07 23, 20:29:04 »

Szia!

Ha nem titok, mennyiért számították be az S2-öt?
Igazából a fényképező részére lennék kíváncsi, mert eddig azt tűnt gyenge láncszemnek...
A többivel szerintem nem lesz gond.
Ami még kérdéses, az a support, ill. hogy a főzelékek milyen minőségűek, és mennyire lesz nagy a választék.
De ezt úgyis az idő  dönti el. 1-2 hónap múlva ki fog derülni hogy a rommerek mennyire ugrottak rá a főzőcskére...
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #17 Dátum: 2012, 07 23, 20:30:21 »
Sziasztok!majd elfelejtettem:telelfonálásra is kíváló,hangja nem halk,hagszorója nem recseg.Zenehallgatáshoz a gyári  füles helyett kell venni egy jót!Nekem Sennheiserem van,azzal  jól szól.
Szia
koszonom a gyors valaszt a tapasztalataid csak megerositettek a valasztasban:)

Nem elérhető gumimokus

« Reply #18 Dátum: 2012, 07 23, 20:48:09 »
Más fórumon kérdezték az  akkumlátort.Eddig tapasztalat kb. másfél napig bírja a "belakás"-sal együtt+átlagos használattal.4szer töltöttem eddig.Azért kicsit többet nyomkodom-gyönyörködöm!

Nem elérhető Zack

« Reply #19 Dátum: 2012, 07 23, 21:22:04 »
Más fórumon kérdezték az  akkumlátort.Eddig tapasztalat kb. másfél napig bírja a "belakás"-sal együtt+átlagos használattal.4szer töltöttem eddig.Azért kicsit többet nyomkodom-gyönyörködöm!

A 1,5 napot úgy érted, hogy 36h? Mert az nagyon baráti, főleg mivel belakás alatt, azért igénybe van véve a proci.
Mondjuk az átlagos használat nem túl konkrét... Wifi? GPS? 3G? Mobilnet? Sync? kijelző fényereje?
Próbálj ne ennyire nagy általánosságban fogalmazni, mert ez igen csalóka is lehet akár.
Mindenkinek más az "átlagos". Nálam pl. fullon megy mindig a Wifi,sync, 3G, adathasználat, auto fényerővel, átlag 30 perc GPS-szel. Nálam ez az átlagos.
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gumimokus

« Reply #20 Dátum: 2012, 07 23, 21:48:47 »
A másfél nap igazából kb.30 óra25%-os fényerőn(így is jól látom pedig szemügés vagyok)persze nem tűző napsütésben,2gés hálózaton kb. 1óra Wifivel,úgy 10 percGps-sel,tíz perc játék/kártya/.

Nem elérhető Zack

« Reply #21 Dátum: 2012, 07 23, 21:54:01 »
A másfél nap igazából kb.30 óra25%-os fényerőn(így is jól látom pedig szemügés vagyok)persze nem tűző napsütésben,2gés hálózaton kb. 1óra Wifivel,úgy 10 percGps-sel,tíz perc játék/kártya/.

Ez akkor csak töredékét bírná készenléti időben nálam. :hmm:
Sajnos ez a 1,5 nap így nagyon kevéske. 3G-n sokkal többet fogyaszt, ahogy auto fényerőn is, folyamatos wifi kapcsolattal.

Nem elérhető gumimokus

« Reply #22 Dátum: 2012, 07 23, 22:12:02 »
Nem tudom,lehet hogy igazad van.Olvasva  HTC,az SIII tapasztalatait azok se produkálnak jobbat,nekem a sense nem jön be,az SIII-nak formája nem tetszik.Ennél fagyást lassulást eddig nem tapasztaltam.

Nem elérhető gumimokus

« Reply #23 Dátum: 2012, 07 23, 22:24:56 »
Kedves Zack! Te kérdeztél én válaszoltam.Tudom hogy nem vagyok olyan PROFI felhasználó mint Te!Én csak egy júzer vagyok...

Nem elérhető Zack

« Reply #24 Dátum: 2012, 07 24, 01:21:13 »
Kedves Zack! Te kérdeztél én válaszoltam.Tudom hogy nem vagyok olyan PROFI felhasználó mint Te!Én csak egy júzer vagyok...

Felesleges gúnyolódnod...Mivel egyelőre itt mindenki a te véleményezésedre van hagyatkozva, fontos szerepe van az objektivitásnak ill. a körülmények pontos leírásának. Ez úgy gondolom alap. Nem azt mondom, hogy állítsd be úgy, ahogy én használnám, de ha leírod részletesen te hogy használod, abból már következtetni lehet sok mindenre. Szép a másfél nap, de nem 2G-n minimális Wifi-vel és minimum fényerőn. Bár a kijelzőhasználatot még mindig nem tudjuk a 1,5 napos készenléthez viszonyítva, pedig az aksi menüpontnál gondolom írja a telefon...