2024, 12 18, 11:00:44

Szerző Téma: Optimus 4X HD általános beszélgetés  (Megtekintve 134948 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Mosquito

• Nem: Férfi
    • Maxirobogók, Aprilia-Atlantic
  • Navigáció / Navigation: igo8,Sygic,Navigon
  • PDA: LG Optimus 4x , Samsung Galaxy Tab P6800 , Huawei Ideos s7
Re: Optimus 4X HD általános beszélgetés
« Reply #50 Dátum: 2012, 11 17, 18:48:48 »
Láttam. A többiről inkább. :-X Melyik soft van rajta? Mert a régebbi verziónál tény és való nem úgy muzsikált a kamera. Most a V10F. Ill. más országokban a V10G van már.  Fotózáshoz meg ne automatán használd.  Amúgy megnézhetnél egy SGS3,Iphone 5 kamerát. ;) Ott sem 100-as. :oops:

Nem elérhető quint

• Navigáció / Navigation: iGO + Holux M1000 GPS
  • PDA: LG Optimus 4x ; Samsung i8000 ; Nokia E51 ; HP HX4700
  • PDA ROM: Android 4.0.3
« Reply #51 Dátum: 2012, 11 19, 00:31:18 »
V10B van rajta, épp most küldtem el frissítést keresni, de azt közölte, hogy nuku :( Remélem, hogy egy frissítés javít a kamerán, mert ez most nem viszonylag rossz, hanem teljesen  :shock:

Nem elérhető quint

« Reply #52 Dátum: 2012, 11 19, 11:43:33 »
Firmware update:
- wifin ráküldtem, közölte, hogy nincs újabb (most ugyebár V10B van rajta)...
- sebaj, maj az LGMobile Support Tool megoldja... talált frissebbet... felrakta... V10C lett  :shock:
- majd kézzel! V10F letöltve, KDZ_FW_UPD és környezete élesítve, minden a leírások szerint, látszólag csinálja is, de 20 perc múlva is csak szürkeség  >:(
Kapják be!  :ok:

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia Z2 & LG G2
« Reply #53 Dátum: 2012, 11 29, 20:30:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Firmware update:
- wifin ráküldtem, közölte, hogy nincs újabb (most ugyebár V10B van rajta)...
- sebaj, maj az LGMobile Support Tool megoldja... talált frissebbet... felrakta... V10C lett  :shock:
- majd kézzel! V10F letöltve, KDZ_FW_UPD és környezete élesítve, minden a leírások szerint, látszólag csinálja is, de 20 perc múlva is csak szürkeség  >:(
Kapják be!  :ok:
rakd be az akkut miután az S/W Upgrade Please wait while upgrading... megjelent és felismerte a gép.(EZ A 4-es PONT KIEGÉSZÍTÉSE)You are not allowed to view links. Register or Login ezt kövesd.

Nem elérhető quint

« Reply #54 Dátum: 2012, 12 01, 15:56:04 »
Köszi, még aznap délután én írtam az aksis figyelmeztetést a logout cikkéhez...

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
« Reply #55 Dátum: 2012, 12 02, 13:11:14 »
Köszi, még aznap délután én írtam az aksis figyelmeztetést a logout cikkéhez...
ténnleg :oops:  én csak olvasgattam a különböző fórumokat és mindenkinek válaszoltam.Akkor ezek szerint te már rendben vagy...

Nem elérhető nodok

• PDA: LG optimus 4x hd
  • PDA ROM: android 4.0.3.
« Reply #56 Dátum: 2012, 12 04, 23:47:54 »
Kis segítség kéne! Hogy lehet beállítani azt, hogy az alap képernyő is elforduljon. Előre is köszönöm. Nodok

Nem elérhető cbdevil84

• PDA: LG Optimus 4X HD P880
  • PDA ROM: 4.0.4 V10F
« Reply #57 Dátum: 2012, 12 14, 18:44:53 »
Hello mindenki!

4X tulajokat kérdeznék hogy nekik sikerült-e rootolni a készüléküket. Hogy volt-e valami probléma vagy minden ment ahogy mennie kell?! (Még csak tervezem hogy veszek egy ilyet, de fontos lenne a reklámmentesség miatt!)
Ezt fontos lenne tudnom!

Köszönöm előre is a választ!  Üdv!

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
« Reply #58 Dátum: 2012, 12 15, 20:07:20 »
Hello mindenki!

4X tulajokat kérdeznék hogy nekik sikerült-e rootolni a készüléküket. Hogy volt-e valami probléma vagy minden ment ahogy mennie kell?! (Még csak tervezem hogy veszek egy ilyet, de fontos lenne a reklámmentesség miatt!)
Ezt fontos lenne tudnom!

Köszönöm előre is a választ!  Üdv!
Minden rendben van vele,és ha eljutsz odáig akkor nincs szükség parancssorra csak rá kell kattintanod a Root/Bat fájl-ra és úgy is lemegy a folyamat.You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető cbdevil84

« Reply #59 Dátum: 2012, 12 17, 10:31:09 »
Minden rendben van vele,és ha eljutsz odáig akkor nincs szükség parancssorra csak rá kell kattintanod a Root/Bat fájl-ra és úgy is lemegy a folyamat.You are not allowed to view links. Register or Login

Köszönöm a hasznos infót! :taps:
Végigolvastam a linkelt leírást és világos is ami ott van, de lenne még egy kérdésem!
Az első androidos telefonom GT540 volt (1.6) Kijött rá egy frissítés (2.1 Update-1) amit rá akartam tenni az LG szofttal de meghalt a teló. Végül találtam egy leírást amivel fel lehetett támasztani a készüléket (kdz-s verzió), de a leírásban olyat olvastam hogy ha akku nélkül rakom usb-re a telót és nem telepít drivert akkor valószínűleg teljesen meghalt a készülék, és alaplapcserére lehet számítani.
Az lenne a kérdésem hogy ennél a készüléknél tudtok-e hasonló problémáról?!Lehet belőle téglát csinálni?Ez a kdz-s frissítés kicsit olyan nekem mint samsungnál a download mód, vagy nagyon rosszul gondolom? Most Galaxy S-t használok, volt rajta legalább 20 rom :D romolásoknál többször bootloop vagy még annyi se, de a download mód mindig ott volt utolsó esélyként és soha nem volt problémám!
Itt van több esély? :D

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
« Reply #60 Dátum: 2012, 12 17, 12:59:24 »
Köszönöm a hasznos infót! :taps:
Végigolvastam a linkelt leírást és világos is ami ott van, de lenne még egy kérdésem!
Az első androidos telefonom GT540 volt (1.6) Kijött rá egy frissítés (2.1 Update-1) amit rá akartam tenni az LG szofttal de meghalt a teló. Végül találtam egy leírást amivel fel lehetett támasztani a készüléket (kdz-s verzió), de a leírásban olyat olvastam hogy ha akku nélkül rakom usb-re a telót és nem telepít drivert akkor valószínűleg teljesen meghalt a készülék, és alaplapcserére lehet számítani.
Az lenne a kérdésem hogy ennél a készüléknél tudtok-e hasonló problémáról?!Lehet belőle téglát csinálni?Ez a kdz-s frissítés kicsit olyan nekem mint samsungnál a download mód, vagy nagyon rosszul gondolom? Most Galaxy S-t használok, volt rajta legalább 20 rom :D romolásoknál többször bootloop vagy még annyi se, de a download mód mindig ott volt utolsó esélyként és soha nem volt problémám!
Itt van több esély? :D

aksi nélkül dugod fel a kábelra és miután felrakott pár szükséges drivert még és befejezte akkor rakd vissza az aksit.Nincs veszély semmi,az elsőnél izzad a tenyered de a következő már rutin művelet lesz.Ha nem sikerül a frissítés akkor sem tégla mert marad rajta a régi rom.Szóval csak nyugodtan csináld.A Samu az más tészta mert ott a download mod az recovery menü volt és zip-es telepítés.(nekem SII-m volt amit most az asszonyom használ)Itt még nincs olyan.You are not allowed to view links. Register or Login  gyere nézz át ide itt nagyobb a forgalom...

Nem elérhető cbdevil84

« Reply #61 Dátum: 2012, 12 17, 22:46:41 »
aksi nélkül dugod fel a kábelra és miután felrakott pár szükséges drivert még és befejezte akkor rakd vissza az aksit.Nincs veszély semmi,az elsőnél izzad a tenyered de a következő már rutin művelet lesz.Ha nem sikerül a frissítés akkor sem tégla mert marad rajta a régi rom.Szóval csak nyugodtan csináld.A Samu az más tészta mert ott a download mod az recovery menü volt és zip-es telepítés.(nekem SII-m volt amit most az asszonyom használ)Itt még nincs olyan.You are not allowed to view links. Register or Login  gyere nézz át ide itt nagyobb a forgalom...

Igen, itt is rendszeres olvasó vagyok(kb 5 napja :) ) de még nem regeltem.
Ha valóban így van ahogy leírtad akkor az nagyon jó!!! :D Valószínűleg nem fogom használni soha az OTA-t.  :D (KDZ után azt hiszem már nem is lehet)
Nagyon köszönöm a segítséget!  :ok:

Nem elérhető norbert6612

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: N7100xxdlk7
« Reply #62 Dátum: 2012, 12 19, 18:40:29 »
Segítségeteket szeretném kérni.
Telefont szeretnék venni és a galaxy s3 versus opimus 4x között vacillálok.A problémám az,hogy sehol sem udom kipróbálni az lg termékét.Emiatt elég nehéz döntenem.Az lg ára kb 27000 forinttal kevesebb.....kevesebbet is tud mint az s3?Javaslatokat várok pro-kontra.

Köszi.

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
« Reply #63 Dátum: 2012, 12 19, 21:00:31 »
Segítségeteket szeretném kérni.
Telefont szeretnék venni és a galaxy s3 versus opimus 4x között vacillálok.A problémám az,hogy sehol sem udom kipróbálni az lg termékét.Emiatt elég nehéz döntenem.Az lg ára kb 27000 forinttal kevesebb.....kevesebbet is tud mint az s3?Javaslatokat várok pro-kontra.

Köszi.
elég ha megnézed,hogy mennyien válnak meg a Samutol és a HTC-töl és vesznek ilyet.Fentebb linkeltem egy másik  topikot ott is olvasgass,ott beszélnek a hibákrol is és az LG akadás mentes működéséröl is.  JB még nincs ,a Samunál már van.Ide az 1/4 évben érkezik.

Nem elérhető norbert6612

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: N7100xxdlk7
« Reply #64 Dátum: 2012, 12 27, 22:04:37 »
Székesfehérváron nincs véletlenül valakinek 4x hd telója?Megmutathatná milyen élőbe.....sehol sem tudom megnézni sajna.

Nem elérhető rx7tomy

• PDA: LG 4X HD P880
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #65 Dátum: 2013, 01 16, 11:30:18 »
Sziatok.
Én is boldog tulaja lettem egy ilyen kis csodának, kb 1 hete.
Nem új, de csak 2 hónapos a készülék, de tökéletesen meg vagyok elégedve mindennel amit tud, szép a képe.
Gyors, tényleg akadásmentes, minden pörög rajta, és még jobban is néz ki mint az S3.
A főnökömnek S3 van így tudom hasonlítgatni, nekem jobban tetszik, elegánsabb is így feketében.
És embertelen milyen vékony.

Nem elérhető sadiseko

• PFC Fan
  • PDA: LG Optimus P880 4X HD
  • PDA ROM: V10d
« Reply #66 Dátum: 2013, 01 24, 01:46:14 »
Sziasztok. Nincs egy hónapja hogy megvettem a 4X-et. Az lenne a kérdésem, hogy a V10D lenne a legfrissebb szoftver rá? Mert ahányszor próbálom frissíteni akár gépen, akár direkt azt a választ kapom, hogy a legfrissebb OS van a gépen. Egyébként Szerbiából írok, lehet hogy befolyásolja az ország is a szoftverelérhetőséget? Köszönöm a választ előre is!

Nem elérhető cbdevil84

« Reply #67 Dátum: 2013, 01 26, 21:16:53 »
Sziasztok. Nincs egy hónapja hogy megvettem a 4X-et. Az lenne a kérdésem, hogy a V10D lenne a legfrissebb szoftver rá? Mert ahányszor próbálom frissíteni akár gépen, akár direkt azt a választ kapom, hogy a legfrissebb OS van a gépen. Egyébként Szerbiából írok, lehet hogy befolyásolja az ország is a szoftverelérhetőséget? Köszönöm a választ előre is!

V10H ami eddig a legfrissebb! Valószínűleg azért nem talál a telefonod frissebb szoftvert mert nem európai piacra szánták, de KDZ-s frissítéssel mehet rá újabb rom!! (KDZ után OTA nincs többé..) Csak olyat kell rátenni amiben van magyar nyelv!
Itt találod a romokat.

Nem elérhető focuskoma

• PDA: LG 4X HD
« Reply #68 Dátum: 2013, 02 01, 00:38:51 »
Halihó mindenkinek! Vettem egy LG 4X HD-t 3 hónapja, és már akkor láttam ezt a youtube videót egy CM10-ről.

Most ez a videó fake, vagy tényleg van már CM10? Mert sajnos még nem találtam meg sehol, ahonnan le lehetne tölteni. Hátha itt tud valamelyikőtök adni nekem erre választ. :) Gondoltam várok pár hónapot, de már kezd kicsit fura lenni, mert ez a videó még nyáron készült.

Nem elérhető cbdevil84

« Reply #69 Dátum: 2013, 02 02, 21:57:20 »
Halihó mindenkinek! Vettem egy LG 4X HD-t 3 hónapja, és már akkor láttam ezt a youtube videót egy CM10-ről.
Most ez a videó fake, vagy tényleg van már CM10? Mert sajnos még nem találtam meg sehol, ahonnan le lehetne tölteni. Hátha itt tud valamelyikőtök adni nekem erre választ. :) Gondoltam várok pár hónapot, de már kezd kicsit fura lenni, mert ez a videó még nyáron készült.

Üdv!

Nem tudom hogy a videó fake vagy se, de létezik CM10! :D
Itt találod: You are not allowed to view links. Register or Login
Vagy itt: You are not allowed to view links. Register or Login
De úgy tudom hogy ez erősen béta verzió, nem szabad tőle sokat várni. JB-vel elvileg érkezik a nyitott bootloader, akkor talán elkezdődik a főzés.. :)

Nem elérhető TTTotya

• PDA: LG P880 Optimus 4x HD
  • PDA ROM: stock ICS 4.0.3 V10h
« Reply #70 Dátum: 2013, 02 04, 15:40:45 »
Sziasztok!

Látom itt nem annyira pörög az élet a témában mint más oldalakon.

Nos, én ma rendeltem egy 4x-et és már nagyon várom, hogy holnap kézbe kapjam. HTC Desire HD-ról váltok. Az enyém is ázsiai régiós lesz, úgyhogy majd KDZ-zek a többi hasonszőrűvel. :)

Találtam is egy oldalt ahol van leírás + a legfrissebb firmware országonként.

Leírás: You are not allowed to view links. Register or Login

Firmware-k: You are not allowed to view links. Register or Login

Megnézné valaki, hogy ezen leírás alapján ezekkel a firmware-kkel műxik-e? + az Europe Open és a Hungary-s romok közöttt van különbség?

Köszi

Nem elérhető sadiseko

• PFC Fan
« Reply #71 Dátum: 2013, 02 06, 20:40:40 »
A minap frissítettem a telefonom KDZ-vel V10H-ra, és minden szép és jó, de a gyári kameraszoftver, valamint a Polaris Office nem fut. A kamera hibaüzenetet dob ki, a Polaris pedig akkor áll le, mikor megpróbálok vele valamit megnyitni. Valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?

Nem elérhető TTTotya

« Reply #72 Dátum: 2013, 02 07, 08:57:37 »
A minap frissítettem a telefonom KDZ-vel V10H-ra, és minden szép és jó, de a gyári kameraszoftver, valamint a Polaris Office nem fut. A kamera hibaüzenetet dob ki, a Polaris pedig akkor áll le, mikor megpróbálok vele valamit megnyitni. Valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?

Én tegnap lettem V10H-s de nálam minden működik. Csináltál a ROM csere után hard resetet? Van 1-2 dolog ami akadhat ha nem csinálsz gyári beállítások visszaállítását. :) Ha az sem oldja meg akkor szerintem próbáld meg még egyszer rátolni a V10H-t. Vagy először downgrade-eld le régebbi verzióra, nézd meg működik-e után mehet rá megint a V10H.

Nem elérhető sadiseko

• PFC Fan
« Reply #73 Dátum: 2013, 02 07, 14:33:45 »
Köszönöm válaszod, tényleg csak egy hard reset hiányzott. :)

Nem elérhető TTTotya

« Reply #74 Dátum: 2013, 02 08, 16:16:24 »
Köszönöm válaszod, tényleg csak egy hard reset hiányzott. :)

Nem tesz semmit!  :)