Szia! Elmondanád te melyik szoftverrel érted el ezt az eredeményt? A telefonomat már sikerúlt rootolni! A gyári szoftverrel nem vok megelégedve, szép meg minden de tudom sokkal tóbbet ki lehetnehjozni a gépből. Légyszives irde le mi a szoftver amit használsz és, hogy hogyan kell feltelepíteni. Korábban sgs-em volt szal nem vok teljesen tökkel ütött ezekhez, de ehez valahogy nem tudok neki állni! Ja fő broblémám az, hogy a masina pörög rendesen, de pl a fifa14 kicsit laggol wtf?! Szóval ki szeretném hozni a maximumot a masinából és látom te jobban csinálod ezt, ezért fordultam hozzád ez ügyben!
Segítséged előre köszönöm!
Hali! ohhh persze segítek szívesen!
első lépésben tegyél fel 1 recovery-t vagy CWM vagy TWRP-t ezzel a progival:
You are not allowed to view links.
Register or
Login( itt a recovery.img fájl, letöltöd és a belső sd fő-mappájába másolod )
közben letöltöd innen a romot,és a gappsokat:
Register or
Login (pl.: nuclearmistake nightlies,és a legfrissebbet)
és a kernelt:
Register or
Loginez mind felmásolod a mirco-sd-re mert az adatok elvesznek,plusz elötte csinálj biztonsági mentést minden dolgaidról!
....utána telo kikapcsolod, hangerő fel+power gomb és mikor bejön az lg logo,és rezeg 1et akk felengeded a power gombot,nos....,wipe data factory,wipe cache,utána mount&storage format system,data,cache,és media data(ez leformázza a belső memót!)...,s advanced azon belűl a wipe dalvik cache....végzett akk install zip from sdcard/és kiválasztod a choose zip from external azon belűl a romot ahova tetted,utána gapps,s a kernel és reboot system...,és voálá,kicsit sokáig tölt,de émn így szoktam mindig és oké volt minden!
ha vmi kérdés van még akk nyugodttan...!
Pacsiii szioooka