Sziasztok
Még soha nem frissítettem a telefont Odin-al és most lehet hogy el is rontottam valamit.
Először a CyanogenMod 7.2.0-RC3 (Alpha8.2-t próbáltam. Az nem tetszett mert nem volt magyar.
Így raktam egy gyárinak mondott Stock_2.1_VodafoneHU_I5800.zip(I5800XWJG6)-t. Meglepetésemre ez sem volt magyar meg ráadásul kért volna egy SIM network unlock PIN-t Valamit nagyon elronthattam.
utána megpróbáltam megint a CyanogenMod 7.2.0-RC3 (Alpha8.2-t és már az is kérte a SIM network unlock PIN-t, és mivel azt nem tudtam hogy mit kell beírni meg nem is akarom függetleníteni, mert ha jól tudom ez az, így nem találta a mobil hálózatot. (voda)
Most jelenleg ott tartok hogy bármit akarok rátenni, most pl a g3mod kernelt, mert meg akarom próbálni a Kyrillos'_rom_v9.0_JPU_OC-t odáig jut az odin hogy újraindul a telefon de nem történik semmi csak villog a samsung jel és aztán az odin kiríja kb 6 perc után hogy PASS A samsung jel meg továbbra is villog.
Lehet hogy nagyon béna vagyok de az egyik töltésnél bennmaradt a SIM. Ez okozhat ilyen gondot.
Olvastam az egyik helyen hogy amíg van Download menü addig nincs gáz, én mégsem boldogulok.
Pls help
Bocsi ha hosszú voltam.