2024, 11 25, 16:44:04
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM][CM7.2] Kyrillos' ROM v10.6 (Frissítve: 2013.04.07.)  (Megtekintve 96076 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
(XDA-s topikhoz katt a képre!)

A főzött romokat kedvelő Galaxy 3 tulajok számára ismerősen cseng a Kyrillos' név. Legújabb munkájuk a (még) alfa fázisban lévő CyanogenMod7 romon alapszik, kiegészítve mindenféle hasznos dologgal amiket már megszokhattunk a Kyrillos' romoktól.

Odin-nal való frissítés után amikor a telefon Recovery módba lép, Factory Reset (Wipe data) elvégzése kötelező!

Ami nem működik:
  • Bluetooth (részben működik, fájl küldés-fogadás megy)
  • Videó rögzítés (néhány embernél működik)

Jellemzők:
  • Based on Marcellusbe's CM7.2 Alpha8 port for Galaxy3. [Android 2.3.7]
  • PreRooted with Busybox 1.19.4-cm7 installed.
  • Intergrated Custom Kernel [CM kernel 1.4]
  • - CWM Recovery 5.0.2.8
  • - CPU Governors: Lulzactive, Lagfree, Ondemand, Userspace, Powesave, Conservative, Performance. [To configure it go to Settings => CyanogenMod Settings => Performance => CPU settings, or use Setcpu]
  • - Overclock support up to 1000MHz! [To configure it go to Settings => CyanogenMod Settings => Performance => CPU settings, or use Setcpu to configure]
  • - 1% Battery Mod
  • Zipaligned
  • Optional Memory Manager! v6 Supercharger by zeppelinrox. [How to enable: open terminal emulator and type: su (enter), v6_supercharger (enter) and enable option 2!]
  • Integrated Video Drivers!!
  • Integrated Beats Audio Engine
  • Full APN file for instant internet / MMS access
  • Adfree! [No more ads :P]
  • Ultra fast GPS lock!! [Locks within a minute]
  • Tweaked Build.prop
  • - Disabled adb nofity
  • - Battery tweaks!
  • - Proximity Sensor tweaks
  • - More In-Call Volume steps
  • - Performance tweaks!
  • - Swype Keyboard v3.26 with 28 Languages!
  • - Android 2.3.7 Keyboard with all languages and many dictionaries!
  • 5 Launchers to choose from:
  • - Touchwiz30 [For the people who miss it]
  • - AOSP Gingerbread
  • - ADW.Launcher
  • - LauncherPro
  • - Xperia Arc Launcher [Thanks to Slither2006]
  • Custom BootAnimation!
  • Replaced some system apps with better ones!
  • - Tape-a-talk voice recorder [High quality record at cd quality instead of voice recorder]
  • - QuickPic instead of Gallery3D
  • Latest fonts by google!
  • Updated all Google Apps [Market, Gmail, Talk]
  • 2 Themes [Android 2.3 theme, ICS Black build 031]
  • Added Kyrillos-tweaks script [Swap, faster partition mounts, Memory & Kernel tweaks, Default governor: Ondemand (with some tweaks), SQlite db optimization (off), Zipalign (off)]
  • Removed Apps [Gallery3D, Voice Dialer, Development, Spare Parts, Protips, RomManager, Sound Recorder, Download Provider, Html viewer, Latin Ime Tutorial, Livewallpapers]
  • Added binaries [SQlite3, Zipalign]
  • Added Voodoo Control App [To configure voodoo sound driver. Note: You must firstly check the /Settings/Device_Settings/Sound_Settings/Enable_WM8994_Control box. (Also turn off the rest two ticks and the stereo expansion gain.)]
  • App2sd [Added S2E app. To enable it: Open S2E, go to its settings, Tick the "Mount as ext4" option, reboot, open the app again, tick "Appications" & "Dalvik cache", reboot & enjoy!]

Letöltés:

Kyrillos' rom v10.6 [06/09/12]

DOWNLOAD
Update.zip (Recovery) => You are not allowed to view links. Register or Login 117.13 MB
One-package.tar (Odin) => You are not allowed to view links. Register or Login 148.12 MB

Add-ons
-Flashplayer 11.0 for stock browser => You are not allowed to view links. Register or Login 4.45 MB
-Titanium Backup => You are not allowed to view links. Register or Login & You are not allowed to view links. Register or Login

Changelog
  • Base: CM7.2 RC3 alpha8.3 port by Marcellusbe
  • Kernel: Latest OC kernel by Marcellusbe (#889)
  • Added Speaker Output from FMradio
  • Droidwall fix
  • New ringtone/wallpaper
  • Updated: Voodoo, Holo Launcher MiFileExplorer, Playstore, Quickpic, host file, etc
  • Removed: default cm's filemanager
  • Switched Superuser to SuperSU
  • Fixed: Play Store FC bug
  • Layout fixes: Keyboard size, Device Settings alignment, Music Player, USB storage, Blurry effect enabled on power menu. [Thanks to twinky444]
  • Improved GPS [secgps.conf]
  • Improved Video Playback [audio/video]

Telepítés:
A szokásos módon Odin-nal. A letöltött fájlt kicsomagoljuk, majd a .tar fájlt One package részhez betallózva telepítjük a telefonra. Ha lefutott a frissítés a telefon automatikusan recovery módba lép, ahol a wipe data-t kell elvégeznünk. Ezután használhatjuk a készüléket! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v10 Beta2 [GB/CM7] (Frissítve: 2012.02.28.)
« Reply #1 Dátum: 2012, 02 28, 21:57:49 »
Én ma tettem fel, érzésre eddig messze ez a leggyorsabb rom amit próbáltam. Csináltam teszteket is:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető dani

• Navigáció / Navigation: sdfasd
  • PDA: note II
« Reply #2 Dátum: 2012, 02 29, 18:38:03 »
Ezer köszi én most dobom fel ebbe na pillanatban :-D

Nem elérhető dani

« Reply #3 Dátum: 2012, 02 29, 19:00:24 »
Na feltettem! Első látásra háát.. leesett az állam. :-D Nagyon durva remélem a hasznáalata is ilyen jó lesz :-D

Nem elérhető dani

« Reply #4 Dátum: 2012, 02 29, 19:21:31 »
Viszont nem mutatja %-ban az aksi-t ami engem zavar. Hol lehet beállítani h mutassa? Vagy ha nme lehet gyárilag beállítani akkor milyne megoldás van erre?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
You are not allowed to view links. Register or Login
Viszont nem mutatja %-ban az aksi-t ami engem zavar. Hol lehet beállítani h mutassa? Vagy ha nme lehet gyárilag beállítani akkor milyne megoldás van erre?
Itt tudod beállítani: beállítások / cyanogenmod beáll / felület / állapotsor tuningolása / akkumulátor állapot.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk

Nem elérhető dani

« Reply #6 Dátum: 2012, 03 01, 18:49:12 »
Így 1 nap hasnálat után nem is olyan lenyűgöző ez a cuc :-D Már fagyott is, meg a zenelejátszással vannak némi problémáim. Esetleg tudsz olyan romot ami leginkább a zenei dolgokra van ráhangolva? :-D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Így 1 nap hasnálat után nem is olyan lenyűgöző ez a cuc :-D Már fagyott is, meg a zenelejátszással vannak némi problémáim. Esetleg tudsz olyan romot ami leginkább a zenei dolgokra van ráhangolva? :-D
Nálam eddig nem volt gond igazából, vagyis most 1, hogy nem megy az Uno :( Nálam a zene nem nyom annyira sokat a latba, próbálj ki egy másik romot akkor :)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk

Nem elérhető MaxFecky

• PFC Fan
Sziasztok!

Nem tartozik a topic-hoz, de gondoltam megosztom veletek, amit az  xda-n találtam. Cm7 és Cm9-en működik. A hangot tuningolja, állítólag nagyon jó, főleg aki sokat hallgat zenét. Tisztább basszus stb.
Samsung Galaxy S4 i9505
Samsung Galaxy S Plus i9001

Nem elérhető proximus

• PFC Fan
  • PDA: galaxy3
  • PDA ROM: XXJPM
« Reply #9 Dátum: 2012, 03 08, 21:18:47 »
Sziasztok!

Köszönet a ROM - ért jó főztetek  :D

A kérdésem a következő a közeljövőben létezik hogy a bt probléma meg fog oldódni? kihangosítóval szeretném használlni de egyelőre fasírt :'(

köszönet előlre is a választ...

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #10 Dátum: 2012, 03 08, 21:28:55 »
Sziasztok!

Köszönet a ROM - ért jó főztetek  :D

A kérdésem a következő a közeljövőben létezik hogy a bt probléma meg fog oldódni? kihangosítóval szeretném használlni de egyelőre fasírt :'(

köszönet előlre is a választ...
Üdv!
A szakácsok fejébe sajnos nem látunk bele. Igazából mivel (tudtommal) a CM7 és CM9 portolásában résztvevők nagyjából ugyan azok, így valószínűleg a két romból a CM9 az előbbre való. Amennyiben olyan akadályba ütköznek a CM9 rom portolása közben amit nem tudnak megoldani erre a hardverre, előfordulhat hogy újra inkább a CM7-et helyezik előtérbe. Amikor már az ICS romok jönnek más készülékekre is lassan, nem biztos hogy érdemes a Gingerbread romért törniük magukat, mikor az ICS port is ennyire 'jó' stádiumban van. Persze ez az én véleményem, aztán majd kiderül mi lesz belőle :)

Nem elérhető vigoca

• Navigáció / Navigation: samsung
  • PDA: samsung corby
  • PDA ROM: *#1234#corby
« Reply #11 Dátum: 2012, 03 08, 21:43:36 »
fekete-fehér a kamerám :S valami camera drivert tudna valaki linkelni?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #12 Dátum: 2012, 03 09, 00:44:34 »
fekete-fehér a kamerám :S valami camera drivert tudna valaki linkelni?
A kamera nálam is fekete-fehér, viszont a kép amit készít az színes. Ez is egy bug a romban, ami remélhetőleg valamikor megoldódik.

Nem elérhető kissgabi90

• PFC Fan
  • PDA: galaxy 3
  • PDA ROM: I5800XXJPS
« Reply #13 Dátum: 2012, 03 10, 02:34:43 »
Eddig szépen muzsikál. Napi 6-7 óra wifi mellet is meg maradt a 40% közelhez. ( 8 órában be kapcsolt wifi és legalább 2-3 vagy több óra nyomkodás )

Mondjuk a video lejátszás elég gázos hogy nincs.   :ima: Remélem meg tudják oldani hamarosan.
Gmail... Youtube... sztem már már alap alkalmazás mindőnknél. Nem nagy kaland bár... nem haltam bele a telepitésébe.

Személy szerint titanium-mal szinte minden feleslegesnek vélt app-ot leszedtem. ( Számomra felesleges PL: térkép. )
800mhz-en ketyegve zökkenő mentes minden kisseb nagyobb oldalbetöltése. Ráadásul sokkal gyorsabb mind először tapasztaltam.

Am ha valaki 1ghz en használja irja már le mennyire stabil ill. melegszik-e?? Melegnek mondható helyen dolgozom. Ha nem kezembe akkor zsebemben ketyeg. Ami nem biztos hogy előnyös ha melegszik.

Nem elérhető MaxFecky

• PFC Fan
« Reply #14 Dátum: 2012, 03 10, 05:03:47 »
Ha a videó driverre gondoltál, itt van: You are not allowed to view links. Register or Login
Samsung Galaxy S4 i9505
Samsung Galaxy S Plus i9001

Nem elérhető vigoca

• Navigáció / Navigation: samsung
  • PDA: samsung corby
  • PDA ROM: *#1234#corby
« Reply #15 Dátum: 2012, 03 11, 09:08:33 »
ez a video driveres kinek szól? :P

a screenshot(billentyűzár gomb hosszan, képmentése) csak nekem nem működik?
ezt írja:

" Hiba: Error running exec(). command:[/system/bin/screenshot] Working
Directory: null environment null "

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #16 Dátum: 2012, 03 11, 10:42:31 »
ez a video driveres kinek szól? :P

a screenshot(billentyűzár gomb hosszan, képmentése) csak nekem nem működik?
ezt írja:

" Hiba: Error running exec(). command:[/system/bin/screenshot] Working
Directory: null environment null "
Nekem működik tökéletesen, most próbáltam ki. Egyébként ilyen fogyasztást produkál most a kütyü ezzel a rommal :shock:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ebből a beszélgetés 2 óra 10 perc, a bekapcsolt kijelző peidg 2 óra 26 perc.

Nem elérhető kissgabi90

• PFC Fan
  • PDA: galaxy 3
  • PDA ROM: I5800XXJPS
« Reply #17 Dátum: 2012, 03 12, 12:42:30 »
Azt mire tudjuk fogni hogy random módon lefagy a teló. Példa rá: youtube zene indit... és lefagy nem reagál semmire vagy simán zsebre dugva kikapcsolt képernyőnél nem reagál semmire ujboli használatnál. Próbáltam hogy várok vele de nem hatotta meg. Egyedül aksi kivétellel sikerült ujra müködésre birni. utána szépen fut.
Picit necces lenne ha ezt hivás közben játszaná el.
Már ez alatt a 6 nap alatt eljátszotta 4x. Cpu beállt. nem módositgattam csak megjelenést.  :(

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #18 Dátum: 2012, 03 12, 12:56:30 »
Hát ilyenkor azt szokták javasolni, hogy lejjebb kell venni az órajelen kicsit. Ha nem módosítottál rajta akkor elvileg 1000mhz-en van, elvileg az nem lenne sok. Próbáld meg pl. a Set CPU-val, vagy bármelyik hasonló programmal kicsit lejjebb húzni. Nálam nem produkál ilyen hibát.

Nem elérhető kexjocy

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy3
  • PDA ROM: kyrillos rom v10 GWK74 BETA
« Reply #19 Dátum: 2012, 03 14, 20:47:37 »
Szerintem is a leggyorsabb rom amit használtam. Nekem nagyon bejön. Annyi hibát találtam h nekem nem akar a wifi hálózathoz csatlakozni csak nagyon neheze. Ettől eltekintve nagyon jó kis rom.

Nem elérhető Bandi003

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: I5800XWJPL
« Reply #20 Dátum: 2012, 03 18, 10:22:18 »
Nagyon jó lett ez a Rom, várom már a teljes változatot!
Sajnos nekem sokszor lefagyott és nekem úgy tűnt, hogy a beszélgetés közben is halkabb lett a telefon!

Nem elérhető kexjocy

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy3
  • PDA ROM: kyrillos rom v10 GWK74 BETA
« Reply #21 Dátum: 2012, 03 22, 19:11:55 »
Már kintvan a final változata is szóval ajánlom mindenkinek!!!  :D

Nem elérhető proximus

• PFC Fan
« Reply #22 Dátum: 2012, 03 23, 05:30:59 »
kexjocy jó testvérem és azt honnan lehet letölteni azt is elárulod ?   :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #23 Dátum: 2012, 03 24, 17:55:53 »
kexjocy jó testvérem és azt honnan lehet letölteni azt is elárulod ?   :)
One-Package.tar (Odin) => You are not allowed to view links. Register or Login [Password: kyrillos13]
Update.zip (Recovery) => You are not allowed to view links. Register or Login [It won't wipe your data. After flashing this, you should wipe dalvik-cache & cache partition]
Hogy mennyire Final, azt sajnos még nem tudtam kipróbálni. Az alap rom még nem frissült amiből készült ez is, szóval valami egyéni munka lehet. Egyébként rövidesen kint lesz a CM7-ből a 8-as verzió. Ahogy időm engedi frissítem a topikot majd :ok:

Nem elérhető proximus

• PFC Fan
« Reply #24 Dátum: 2012, 03 24, 19:38:22 »
One-Package.tar (Odin) => You are not allowed to view links. Register or Login [Password: kyrillos13]
Update.zip (Recovery) => You are not allowed to view links. Register or Login [It won't wipe your data. After flashing this, you should wipe dalvik-cache & cache partition]
Hogy mennyire Final, azt sajnos még nem tudtam kipróbálni. Az alap rom még nem frissült amiből készült ez is, szóval valami egyéni munka lehet. Egyébként rövidesen kint lesz a CM7-ből a 8-as verzió. Ahogy időm engedi frissítem a topikot majd :ok:

köszönöm szépen