2024, 11 25, 18:23:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM][CM7.2] Kyrillos' ROM v10.6 (Frissítve: 2013.04.07.)  (Megtekintve 96078 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető aty063

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Gt-i5800
  • PDA ROM: I5800XVJI1
Üdv köszönet e rom-okért
Ha lehet lenne pár kérdésem saját hangokat hogy tudnám beállítani csengő ill. jelzőhangnak, nekem is fekete fehér a kamerám -miért? -a 3g-t hol lehet kikapcsolni (nem kell)
előre is köszönöm

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv köszönet e rom-okért
Ha lehet lenne pár kérdésem saját hangokat hogy tudnám beállítani csengő ill. jelzőhangnak, nekem is fekete fehér a kamerám -miért? -a 3g-t hol lehet kikapcsolni (nem kell)
előre is köszönöm
A saját hangokért hozd létre ezeket a mappákat a kártyán:
media/audio/alarms,
media/audio/notifications,
media/audio/ringtones,
media/audio/ui
Értelem szerűen másold bele amit szeretnél, majd restart.
A mobilnet hozzáférést itt tudod kikapcsolni: Beállítások / Wifi és hálózati beállítások / Mobilhálózatok / Adatok engedélyezése. Ha semmilyen szinten nincs szükséged a 3G-re akkor ugyan itt bepipálhatod, hogy Csak 2G hálózatok használata, vagy pedig szintén a mobilhálózatok beállításainál a GSM/UMTS hálózati preferenciákon belül válaszd ki a Csak GSM-et. Így kevesebbet fogyaszt a kütyü.
A kamera problémára nem nagyon tudok okosat mondani, nálam is fekete fehéren jeleníti meg, de a kép amit elkészít az színes.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető lemcsi

• Navigáció / Navigation: Sygic - HOX
  • PDA: Note Edge / HTC One X / SGS3
  • PDA ROM: Stock / ViperX 3.3.5 / S5 Mini 11 Lite
Fel kéne tennem, de úgy nincs kedvem...
lemcsi

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Fel kéne tennem, de úgy nincs kedvem...
:D Kérj meg akkor valakit rá :D Amúgy érdemes, az egyik legjobb rom most (az új CM7.2 mellett).
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető lemcsi

:D Kérj meg akkor valakit rá :D Amúgy érdemes, az egyik legjobb rom most (az új CM7.2 mellett).

Egyedül vagyok... :D

Most tartok az elsö indulásnál, még az update van hátra. :ok:
lemcsi

Nem elérhető lemcsi

Olyankor mi a helyzet ha nem tudom USB tárként használni a telefont?
Van amikor nem is mutatja, van amikor jelzi a számitógép, de kapcsolódni nem tud.

Adatforgalom be van kapcsolva, viszont internet ennek ellenére sincs.
Ez miért van?

Hirtelen ennyi :D
lemcsi

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Olyankor mi a helyzet ha nem tudom USB tárként használni a telefont?
Van amikor nem is mutatja, van amikor jelzi a számitógép, de kapcsolódni nem tud.

Adatforgalom be van kapcsolva, viszont internet ennek ellenére sincs.
Ez miért van?

Hirtelen ennyi :D
Hát ez jó kérdés :D Az adatforgalmat alkalmam sem volt kipróbálni, mert azon az előfizun nincs net amivel a G3-at használjuk, az USB tár nálam is produkált néha ilyeneket, de többségében működött.

Nem elérhető lemcsi

Hát ez jó kérdés :D Az adatforgalmat alkalmam sem volt kipróbálni, mert azon az előfizun nincs net amivel a G3-at használjuk, az USB tár nálam is produkált néha ilyeneket, de többségében működött.

Adatforgalomnál engedélyezni kellett a barangolást, viszont az USB még egyszer sem müködött.
Most is rá van dugva, a gép viszont abszolút nem jelzi...
Hogy lesz igy update????  :shock:
lemcsi

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Adatforgalomnál engedélyezni kellett a barangolást, viszont az USB még egyszer sem müködött.
Most is rá van dugva, a gép viszont abszolút nem jelzi...
Hogy lesz igy update????  :shock:
Töltsd le netről közvetlenül a G3-ra a fájlt.

Nem elérhető lemcsi

Töltsd le netről közvetlenül a G3-ra a fájlt.

box.com-ra feltöltöm... oda egyszerübb :D :D
lemcsi

Nem elérhető padiboy

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 3
  • PDA ROM: jpm
Hello!Ti észleltetek játékkal való inkompatibilitást???angry birds space el se indul hibaval kilep,pirates of the carribian a játék közbe kilép!!

Ötlet valakinek?

Köszi!!

Nem elérhető pebito

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy 3
  • PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: I5800XXJPU
Sziasztok! Akksival hogy bánik a ROM? Még amikor az XDA-n kijött, én fel is tettem, viszont pillanatok alatt leharapta az akkut, néhány óra alatt. Vagy már ennyire szétlenne a telepem? Másfél éves a teló, naponta kell tölteni.

Nem elérhető lemcsi

Sziasztok! Akksival hogy bánik a ROM? Még amikor az XDA-n kijött, én fel is tettem, viszont pillanatok alatt leharapta az akkut, néhány óra alatt. Vagy már ennyire szétlenne a telepem? Másfél éves a teló, naponta kell tölteni.

Nekem is lassan másfél éves, adatforgalommal, wifivel elmegy 1 napot, egyébkét akár 5 napot is simán, ha csak telefonálok néha...

Viszont ma figyeltem, hogy a töltést furcsán jelzi...
fél10-kor felraktam töltöre, teljesen lemerült az éjszaka...
Már kiirta, hogy feltöltve. Lehúztam töltöröl, és egyböl 92%-ra esett vissza...
Valamint nekem a %-os kijelzésnél nem jelzi a töltést, csak a Lock Screen-en irja, hogy töltés...
lemcsi

Nem elérhető Bandi003

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: I5800XWJPL
Imádom ezt a Rom-ot! Azonban vannak még hibái! PL.: az enyémen a Viber nevezetű program nem működik (ami szívás mert nagy szükségem lenne rá), a kamera szórakozik( szürkén mutat mindent + az elkészített képet nem mutatja normálisan), és néhány program sem működik(go wheather). Remélem, hogy lesz vmi frissítés amivel megszűnnek ezek a hibák!

Nem elérhető Zsonto

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: i5800
  • PDA: samsung i5800
Hello!

Én már jó ideje használom ezt a ROM -ot és a legtöbb hiba előbb utóbb kiírásra kerül itt a fórumon.
Amivel még nem találkoztam, de nálam előjött, az az, hogy mikor telefonálok nem tudm halkítani esetleg hangosítani közben a beszéd hangerejét.
Tudd valaki erre valami megoldást?

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
asszonynak 20 megat elhasznalt par nap alatt a tarcsazo. 100 megas kis csomagja van. Ez gaz. Megoldas?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Hello!Ti észleltetek játékkal való inkompatibilitást???angry birds space el se indul hibaval kilep,pirates of the carribian a játék közbe kilép!!

Ötlet valakinek?

Köszi!!
Túl sok dolgot erre nem lehet sajnos mondani, a final-ben a driver még túl tökéletes a gpu-hoz. A friss verziókban már ez javítottak ezen, a játék elindul, de játszani ugyanúgy nem nagyon lehet vele, mert háttér nincsen, csak a madarakat látod :)
Ha néhány óra alatt leszedte akkor ott már nálad volt inkább a gond. Ha mondjuk Titanium Backup-ot használsz, és visszaállításnál ez általános probléma, akkor lassan érdemes készítened egy friss szűz mentést :)
Nekem is lassan másfél éves, adatforgalommal, wifivel elmegy 1 napot, egyébkét akár 5 napot is simán, ha csak telefonálok néha...

Viszont ma figyeltem, hogy a töltést furcsán jelzi...
fél10-kor felraktam töltöre, teljesen lemerült az éjszaka...
Már kiirta, hogy feltöltve. Lehúztam töltöröl, és egyböl 92%-ra esett vissza...
Valamint nekem a %-os kijelzésnél nem jelzi a töltést, csak a Lock Screen-en irja, hogy töltés...
Akku kalibrálás?
Imádom ezt a Rom-ot! Azonban vannak még hibái! PL.: az enyémen a Viber nevezetű program nem működik (ami szívás mert nagy szükségem lenne rá), a kamera szórakozik( szürkén mutat mindent + az elkészített képet nem mutatja normálisan), és néhány program sem működik(go wheather). Remélem, hogy lesz vmi frissítés amivel megszűnnek ezek a hibák!
Én ugyan nem a Final-t használom, hanem a CM7.2-t, de nálam ilyen hibák nincsenek. A kamera képét szürkén mutatja, de az elkészült kép mondhatni tökéletes, illetve a Viber is teszi a dolgát.
Hello!

Én már jó ideje használom ezt a ROM -ot és a legtöbb hiba előbb utóbb kiírásra kerül itt a fórumon.
Amivel még nem találkoztam, de nálam előjött, az az, hogy mikor telefonálok nem tudm halkítani esetleg hangosítani közben a beszéd hangerejét.
Tudd valaki erre valami megoldást?

Szerintem erre is az új verzió lesz a megoldás.
asszonynak 20 megat elhasznalt par nap alatt a tarcsazo. 100 megas kis csomagja van. Ez gaz. Megoldas?
Ezt kicsit bővebben? Esetleg azt meg tudod csinálni, hogy keresel egy app-ot, amivel le tudod tiltani bizonyos programok hozzáférését. De nem igazán tudom a tárcsázó mire használ 20 mega adatforgalmat, főleg pár nap alatt  :hmm:

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Kint van a frissebb változat, délután frissítem a linkeket és az első hozzászólást. Addig is:

Changelog
Base: CM7.2 alpha8 (Marcellusbe's port) [Open FIMG, Camera Preview fixed, Screen off/Screen on/Rotation animations work, New sensors library, Wpa Supplicant v6, Viber should work]
Kernel: CM7 kernel 1.4 OC (by Marcellusbe) [CWM 5.0.2.8, backup & restore fixed]
Fixed random fc's
New Wallpaper/Ringtone [Surprise]
Updated Kyrillos' rom tweaks [Updated minfree values: 8,12,26,28,30,32 MB instead of: 6,8,28,30,32,50 MB, plus a few kernel vm values changes, More Multitasking]
Updated v6_supercharger/kickasskernel/3g_turbocharger installers
Added an optimization script [It optimizes sqlite databases & zipaligns the applications. You should run it once a week. To run it open terminl emulator and type: su (enter), optimize (enter)]
Updated Hosts file
Updated Google Play [v3.5.16]
Updated QuickPic [v2.2.3]
Fixed Tts service bug
Added Sim Toolkit [Many people did need it]
Tweaked Build.prop [Corrected OpenGl version (v1.1), Disabled Fast Dormancy, Removed a few duplicate lines]
Fixed USB Mass Storage bug (hope so!)
Fixed "very slow Google Play" bug
Removed S2E. I read somewhere that it doesnt work in CM7.2. -Confirmed-

Nem elérhető KölyökGSi

Re: [ROM][CM7.2] Kyrillos' ROM v10.1 (Frissítve: 2012.04.14.)
« Reply #43 Dátum: 2012, 04 16, 15:01:52 »
Nyomtam rebootot recoverybe update zipbol felraktam azt a verziot ami melle ez van irva, hogy innen kell telepiteni, 10 perces i5800 kep bambulas. Aztan meguntam akku ki , vissza ugyanez. Rec nincs. DL van, gyari mehet vissza MEGINT aztan a 9.5 ami legalabb mukodik. Odinbol nem lehet felrakni a 10.1 et mert nem tar a kiterjesztes es lecrashel.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #44 Dátum: 2012, 04 16, 15:08:45 »
Nyomtam rebootot recoverybe update zipbol felraktam azt a verziot ami melle ez van irva, hogy innen kell telepiteni, 10 perces i5800 kep bambulas. Aztan meguntam akku ki , vissza ugyanez. Rec nincs. DL van, gyari mehet vissza MEGINT aztan a 9.5 ami legalabb mukodik. Odinbol nem lehet felrakni a 10.1 et mert nem tar a kiterjesztes es lecrashel.
Kyrillos v10 Final-re raktad az update-et? Ha igen akkor nem tudom mi lehetett a gondja, lehet hogy full wipe kell előtte, bár nem írják. Odinból fel tudod rakni, csak ki kell csomagolni a .rar fájlt előbb és utána megkapod az odinhoz a .tar-t.

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #45 Dátum: 2012, 04 16, 15:13:11 »
Kyrillos v10 Final-re raktad az update-et? Ha igen akkor nem tudom mi lehetett a gondja, lehet hogy full wipe kell előtte, bár nem írják. Odinból fel tudod rakni, csak ki kell csomagolni a .rar fájlt előbb és utána megkapod az odinhoz a .tar-t.

Nem az update ment fel csak a sima 10. De most a gyarival sem bootol be. Samsung feliratnal megall. Felraktam a jpu-t

Leszedek valami masik gyari romot. Csak nem lett tegla

Csak neha villan a samsung logo. Semmi mas nem tortenik

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #46 Dátum: 2012, 04 16, 15:16:59 »
Nem az update ment fel csak a sima 10. De most a gyarival sem bootol be. Samsung feliratnal megall. Felraktam a jpu-t
A Galaxy 3 ebből a szempontból iszonyatosan hülye sajnos, én is rengetegszer kerültem már ilyen bootloop-ba, pedig mindent jól csináltam elvileg. Full wipe mániás a kicsike, az megvolt a kyrillos felrakása után a recoveryben? Ha a gyárit akarod visszarakni csináld úgy, hogy az odinban belövöd a debug only/pda format részt, frissítéskor így formázza a kütyüt előtte. Újra is indul frissítés közben egyszer, ne ijedj meg.

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #47 Dátum: 2012, 04 16, 15:18:48 »
A Galaxy 3 ebből a szempontból iszonyatosan hülye sajnos, én is rengetegszer kerültem már ilyen bootloop-ba, pedig mindent jól csináltam elvileg. Full wipe mániás a kicsike, az megvolt a kyrillos felrakása után a recoveryben? Ha a gyárit akarod visszarakni csináld úgy, hogy az odinban belövöd a debug only/pda format részt, frissítéskor így formázza a kütyüt előtte. Újra is indul frissítés közben egyszer, ne ijedj meg.

Azt megprobalom! S-hez vagyok szokva :D

Nem jon be a download mod :O

Visszajott! Debugos jpu megy most

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #48 Dátum: 2012, 04 16, 15:22:55 »
Azt megprobalom! S-hez vagyok szokva :D

Nem jon be a download mod :O
Az gáz :-X hangerő le + home + bekapcsolás kombóval próbálod gondolom.

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #49 Dátum: 2012, 04 16, 15:25:23 »
Az gáz :-X hangerő le + home + bekapcsolás kombóval próbálod gondolom.

Miutan bootol a telo az odin meg ezt irja:  Close serial port and wait until rebooting. Par percig marad igy. Ez mi?

Feléledt ez a majom :DDDD Factory reset is kell majd a 10 es kyrillos elott?

most egybol jpu-ra tolom odinnal.