Sziasztok!
[CM7.2] Kyrillos' ROM v10.5 re frissítettem nemrég, lenne néhány kérdésem.
1.
Korábban hívások után feldobta az újrahívás, és az sms küldés lehetőségét.
Én hülye helyen lakom, a házban elég gatya a voda térerő, és gyakran szakad a hívás, úgyhogy használtam/haaználnám, de ebben az új verzióban még nem találtam a lehetőségét, hogy a Beállítások/CyanogenMod beállításoknál , vagy bárhol előjöjjön. (9.6-os Kyrillos' ROM -ról frissítettem, úgyhogy nem tudom, hogy a fejlesztés során ez kikerült a lehetőségek közül, vagy hogy esetleg valahova elbújtatták... / egy kék sáv egy pillanatra feltűnik hívás vége után, de nincs ott semmi, lehet ez is egy bug, mint a kameránál?? - és elvileg ott lenne???/
2.
9.5 vagy 6 körül még megtaláltam a hívásbeállításoknál, hogy a középső gombbal is tudjak hívást fogadni. Lehet, én vagyok láma, de ezt se találom sehol...
Ezt a két dolgot hiányolom, vagy nem találom, egyébként meg vagyok elégedve ezzel a pakkal.
Nálam a Kamera megy, - bár fotó után nem mutatja meg az elkészült képet, de működik amúgy rendesen
( videó nem
) . BT-t még azóta nem próbáltam, úgyhogy nem tudom, mizu vele.
A legjobb része - nekem újdonság a 9.65 höz képest, sok- sok egyebek közt az értesítési energia sáv ikonvariálhatósága- bővíthetősége, és az értesítési terület gyors törölhetősége, meg még néhány egyéb apró trüki.
Előre is köszi, ha tudtok valami okosságot:)
Szép estét: Panka