Talán a batterynél egyszerűbb, de érdemes átrágni magunkat rajta mivel összetettebb módosításoknál nekem ez vált be.
Mellesleg lehetne egy kicsit több időt is hagyni a téma javítására, mert zavaró, hogy ha hibát találok nem tudok mit kezdeni vele - pl: "04. A kibontást után...". Persze nem kéne hibázni, de ez nem olyan egyszerű. ^^
90%-ban változtatható minden a következő módszer segítségével, ha százalékos akkut akarunk az eredeti helyett, akkor az xml-fájlokba is bele kell nyúlni, de ezt kiküszöbölve ott az UOT-konyha ahol lehet főzni akkut egyszerűbben, szinte minden más változtatható xml piszkálás nélkül...
1. A kívánt apk-t (framework-res vagy systemui) megnyitjuk total commander-el,
de nem csomagoljuk ki!
2. megkeressük a
drawable-mdpi mappát/kat, és a változtatni kívánt png-ket kicseréljük(felülírjuk) az újakkal.
3. Amint megvagyunk, a módosított apk-kat bemásoljuk egy előre elkészített, cwm-ből telepíthető zip-be, amit mellékelten csatoltam.
4. a zip fájlban a két apk-t a következő helyre másoljuk: system/app- ide kell másolni a systemui.apk-t ... system/framework - ide jön a framework-res.apk
5. felmásoljuk a telefonra az elkészített zip-fájlt
6. CWM-ból készítünk egy teljes backupot a romról
7. végrehajtjuk a következő műveleteket: 1. wipe chace partition, 2. wipe dalvik chace
8. kiválasztjuk az "instal zip from sd card" opciót, betallózzuk a felmásolt zip-fájlt, telepítjük, majd újraindítjuk a készüléket.
9. nem ijedünk meg, 2-3 percig fog bootolni a telefon
Az említett clean zip-fájlt mellékelten csatoltam.