Sziasztok.
Sajnos eladom holnap a Note-omat. (Átmenetileg!!)
Viszont most kérnék segítséget és ha lehet akkor aki frankón képben van, az segítsen.
T-s a készülék. V-n használná az ember. Én feltenném az álltalatok javasolt legjobb ICS romot. Root nem kell, ne buheráljon bele az ember. (Az csak a függetlenités miatt kell, ha jol tudom, de csak arra az időre, utána unroot...)
Röviden irja le valaki, mit es hogy csinaljam. És ha lehet linkekkel, hogy egyertelmü legyen. Az a vállalkozó szellem irja le a menetet, aki tudja is mit ir és szivesen segít. Ezzel nem azt akarom irni, hogy sokan csak irkalnak, de annyi mindent olvastam mar itt chip rongalasrol, lock-rol, jo es rossz rootrol. Nem most szeretnem kinyirni a telefont. Eddig mindent meg tudtam csinalni a telefonon, sosem hibaztam, alapfogalmak bőven megvannak, 1,5 eve romolok heti rendszerességgel...
Köszönöm előre is valaki(k) gyors segítségét!!!
Valamint, mire hivjam fel az ember figyelmét? Mivel a Note gyárilag T-s, ő V-s kártyával fogja használni, gondolom a netes frissitest hanyagolja, mert az LOCK-olni fogja, ha jol olvastam az utobbi ket honapban a forumot...
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről