2024, 12 01, 02:02:43

Szerző Téma: Galaxy Note - Rom, ROOT  (Megtekintve 116606 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Galaxy Note - Rom, ROOT
« Reply #1775 Dátum: 2012, 09 16, 15:28:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Helo! Rootolni akarom telefont.

Így csináltam:

"En ugy csinaltam, hogy lementesz minden kepet, fontos dolgot mem kartyara, kulso mem katyat levalasztod a tarhelyek menupontban. Tarcsazoba beirod a *2767*3588# (vagy 3855 a vége, nem tudom pontosan. Egyikre semmit nem csinál) kódot. Ez csinal egy factory resetet ezzel azt ered el, hogy full alapra rakja a telefonodat. Minden nem gyari konyvtarat, programot, szemetet torol a telefonrol (gyari alap beallitasra). Ez utan ujra indilul a telefonod. Megcsinalod a indulo beallitasokat. Eztan kikapcsolod. Hangerő fel + home lenyom, majd nyomvatartas kozben bekapcs gomb. Tartod lenyomva addig a 3 gombot mig masodszor fel nem villan a samsung note logo... ekkor elengeded. Bejon a CWM.  Itt wipe dactory, utana wipe ca, majd az advanced menuben a wipe dalvik cache. Eztan install zip from sd card. Kivalasztod a criskelo***.zip file-t." ---->

---> ezutan ezt az üzenettt kapom ha rámegyek a  criskelo***.zip fájlra:

E:Short write of /tmp/sideload/package.zip (No space left on device)

Valakinél már volt iylen probléma? Illetve ezt a résdz nincs bent a recoveryben nálam vagy csak én nem találom:"advanced menuben a wipe dalvik cache"

Választ előre is köszi!
Meg szabad kérdezni, hogy hol találtad ezt és hogy ki volt az, aki ezt rootnak nevezte el, mégis mi alapján akarsz így rootolni??? És legvégül, hogy minek egy roothoz 3x-osan resetelni mindent???

Nem lehet, hogy még nagyon nem vagy felkészülve a telefonbuherálásra, és még sokat kéne olvasgatni inkább előtte?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető nelzon83

• Navigáció / Navigation: Navi
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: Android 2.3.6(most teszek újat)
Re: Re: Galaxy Note - Rom, ROOT
« Reply #1776 Dátum: 2012, 09 19, 08:59:09 »
Hali!

Én a Wifit csak elvétve használom, mert van 3GB netem. Ennek ellenére még így is szipákolja, ha be van pipálva ez a menüpont? Megpróbálom, mert könnyebb mint egy Rom csere aztán majd meglássuk!
Köszi!
Üdv

Szia! Nekem ugyanez volt a problémám. A wifi volt a ludas, mégpedig úgy, hogy ICS alatt, ha belépsz a wifi menübe, nem látsz egy Speciális menüpontot. Ezt a készülék menü gombjával (menü a menüben...) hozod elő. Kapcsold ki az értesítés nyitott hálózat pontot. Ez alapértelmezetten be van kapcsolva. Nekem mindjárt csak 10%-ot merült egy este alatt, szemben az addigi kb 50-60% helyett... Amúgy szerintem ezt érdemes lenne beírni a GYIK-hoz, hasznos infó, mert alapból nem látszik, és Gingerbread után azt hiheti az ember, hogy kivették ezt a speciális menüpontot, mert ott alapból látszik. De ahogy gondoljátok. :)

Sent from my Samsung Galaxy S3

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #1777 Dátum: 2012, 09 20, 21:41:05 »
Eddig minden galaxym egyszer csak elérkezett ahhoz a ponthoz, mikor nem kellett többzsör a gyári romon kívül semmit feltenni rá... Azt hiszem ez a pillanat nekem most jött el az LRT-vel...  :)
Két napja van fönt és nem kell már a hydracore sem rá, hogy jobb legyen!... elég gyors (quadrant:3800-4100; antutu:6700-7000) és minden pöpecül működik... ma egész nap azon gondolkodtam, hogy rátoljam-e a hydracore-t, de nem fogom... nincs szüksége rá, a CWM nem kell most semmire és a hydracore-al pl. amikor bluetooth-on megy a zene a fülembe és hívnak, akkor legtöbbször nem indult újra a zene automatikusan.... a gyári romokkal meg elhalkul, majd fokozatosan visszahangosodik a hívás után... :)  a hydracore-al az USB kapcsolat sem üzemelt rendesen.... :hmm:
Apróságok de így, hogy ilyen jól viselkedik a gyári rom, már nem érdemes elveszíteni ezeket a kis szolgáltatásokat... :)

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1778 Dátum: 2012, 09 20, 21:46:14 »
Eddig minden galaxym egyszer csak elérkezett ahhoz a ponthoz, mikor nem kellett többzsör a gyári romon kívül semmit feltenni rá... Azt hiszem ez a pillanat nekem most jött el az LRT-vel...  :)
Két napja van fönt és nem kell már a hydracore sem rá, hogy jobb legyen!... elég gyors (quadrant:3800-4100; antutu:6700-7000) és minden pöpecül működik... ma egész nap azon gondolkodtam, hogy rátoljam-e a hydracore-t, de nem fogom... nincs szüksége rá, a CWM nem kell most semmire és a hydracore-al pl. amikor bluetooth-on megy a zene a fülembe és hívnak, akkor legtöbbször nem indult újra a zene automatikusan.... a gyári romokkal meg elhalkul, majd fokozatosan visszahangosodik a hívás után... :)  a hydracore-al az USB kapcsolat sem üzemelt rendesen.... :hmm:
Apróságok de így, hogy ilyen jól viselkedik a gyári rom, már nem érdemes elveszíteni ezeket a kis szolgáltatásokat... :)
Én is hasonlóan voltam Veled, de nekem hiányzott a VooDoo (amikor még nem volt a Hydrában újra).
És kipróbáltam a 13-as speedmodot.
Elég az hozzá, hogy azóta is az van rajta.
eMMC biztos (ez a legfontosabb, merthogy a gyári ROM az nem az!!!) és nem mellesleg gyorsabb, mint a hydra és a gyári. Valamint egymás után jönnek a 48 óra feletti készenléti időim...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1779 Dátum: 2012, 09 20, 21:56:47 »
Én is hasonlóan voltam Veled, de nekem hiányzott a VooDoo (amikor még nem volt a Hydrában újra).
És kipróbáltam a 13-as speedmodot.
Elég az hozzá, hogy azóta is az van rajta.
eMMC biztos (ez a legfontosabb, merthogy a gyári ROM az nem az!!!) és nem mellesleg gyorsabb, mint a hydra és a gyári. Valamint egymás után jönnek a 48 óra feletti készenléti időim...
Nekem az elején hiányzott a voodoo, de mióta az Awesome BEATS 2.0 megvan, minden ok!  :ok: ... ja, meg a BeatsAudio!! :)
Viszont azt mondod, hogy a speedmodot érdemes feltolni?... USB-je rendben van?... visszajön a zene automatikusan a hívás vége után?

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1780 Dátum: 2012, 09 20, 22:08:04 »
Nekem az elején hiányzott a voodoo, de mióta az Awesome BEATS 2.0 megvan, minden ok!  :ok: ... ja, meg a BeatsAudio!! :)
Viszont azt mondod, hogy a speedmodot érdemes feltolni?... USB-je rendben van?... visszajön a zene automatikusan a hívás vége után?
Szerintem próbáld ki, baj nem lehet belőle. Mégis egy eMMC Safe kernel!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1781 Dátum: 2012, 09 20, 22:09:35 »
Szerintem próbáld ki, baj nem lehet belőle. Mégis egy eMMC Safe kernel!
Végülisja!... Megy is föl... :)

Nem elérhető nelzon83

• Navigáció / Navigation: Navi
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: Android 2.3.6(most teszek újat)
« Reply #1782 Dátum: 2012, 09 21, 16:26:23 »
Tudsz nekem linket a letöltéshez? Meg egy jó rootot? thx

Végülisja!... Megy is föl... :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1783 Dátum: 2012, 09 22, 03:14:39 »
Tudsz nekem linket a letöltéshez? Meg egy jó rootot? thx

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1784 Dátum: 2012, 09 22, 13:31:54 »

Nem láttam, hogy írtál volna, amióta kipróbáltad az SM kernelt. Hogyan érzed?
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1785 Dátum: 2012, 09 22, 13:49:01 »
Nem láttam, hogy írtál volna, amióta kipróbáltad az SM kernelt. Hogyan érzed?
Mert ennek is adok annyi időt, mint az eredetinek... ez ma járt le... :)
Az a helyzet, hogy működésben nem veszek észre semmi különbséget.... de... a sebességmérőkben rosszabb eredményeket produkál, mint a gyári kernellel... :hmm:
A gyárival két napig használtam és szerintem tökéletes volt... :)
Szóval asszem tényleg az van, hogy az ICS a Note-ra elérte a "minek ezt már fejlesztgetni?" állapotot... :)

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1786 Dátum: 2012, 09 22, 14:16:10 »
Mert ennek is adok annyi időt, mint az eredetinek... ez ma járt le... :)
Az a helyzet, hogy működésben nem veszek észre semmi különbséget.... de... a sebességmérőkben rosszabb eredményeket produkál, mint a gyári kernellel... :hmm:
A gyárival két napig használtam és szerintem tökéletes volt... :)
Szóval asszem tényleg az van, hogy az ICS a Note-ra elérte a "minek ezt már fejlesztgetni?" állapotot... :)
Az igazság az, hogy gyári kernellel én nem próbáltam, a NoteCore kernelhez hasonlítottam. Annál jobb eredményeket mutatott. És van Voodoo is.
No mindegy, köszi, hogy kipróbáltad...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1787 Dátum: 2012, 09 22, 14:33:27 »
Én szeretem a speedmodot már az SGS óta... csak az utóbbi időben úgy éreztem kicsit leállt a fejlesztéssel... volt pár hét note- meg hydracore és most a gyári is ugyanolyan gyors, bár így valóban figyelni kell, hogy wipe előtt egy biztonságos kernelt fel kell tenni!!... de sebaj, mert pár ebből is ott figyel a külső SD-n... ;)
Viszont amit meg én ajánlok kipróbálásra, az a BeatsAudió installer!... :ok:... a PLay-ről letölthető és azután amikor beindítod felinstallálja a progit... hallani fogod a változást!!!!... szerintem erősebb fejlesztés, mint a voodoo!!! :)

Most fogom kipróbálni a Player-jét is!!.... beszámolok! :)

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #1788 Dátum: 2012, 09 22, 17:37:57 »
Az igazság az, hogy gyári kernellel én nem próbáltam, a NoteCore kernelhez hasonlítottam. Annál jobb eredményeket mutatott. És van Voodoo is.
No mindegy, köszi, hogy kipróbáltad...
Én is kipróbáltam, igaz LRQ-val, de nálam látványosan gyorsított a gépen, és az aksiidő is jelentősen megnövekedett... nekem eddig bejövős. +1 a Speedmod-nak.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1789 Dátum: 2012, 09 23, 11:57:10 »
Én is kipróbáltam, igaz LRQ-val, de nálam látványosan gyorsított a gépen, és az aksiidő is jelentősen megnövekedett... nekem eddig bejövős. +1 a Speedmod-nak.
Én kifejezetten az LRT-ről beszélek, mikor ennyire dicsérem...  :)
Visszatettem a gyári romot és egyértelműen jobb minden eddiginél... rendesen elalszik mélyen ha kell, pörög rendesen, gördülékeny,... mi kell még?
Szóval ez marad így érintetlenül most egy darabig biztosan... :D

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
  • PDA: galaxy note
« Reply #1790 Dátum: 2012, 09 24, 09:14:10 »
Én szeretem a speedmodot már az SGS óta... csak az utóbbi időben úgy éreztem kicsit leállt a fejlesztéssel... volt pár hét note- meg hydracore és most a gyári is ugyanolyan gyors, bár így valóban figyelni kell, hogy wipe előtt egy biztonságos kernelt fel kell tenni!!... de sebaj, mert pár ebből is ott figyel a külső SD-n... ;)
Viszont amit meg én ajánlok kipróbálásra, az a BeatsAudió installer!... :ok:... a PLay-ről letölthető és azután amikor beindítod felinstallálja a progit... hallani fogod a változást!!!!... szerintem erősebb fejlesztés, mint a voodoo!!! :)

Most fogom kipróbálni a Player-jét is!!.... beszámolok! :)

helló én feltettem ezt a beatsaudiot de nem történt semmi lehet hidrakernelel nem müködik?

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #1791 Dátum: 2012, 09 24, 09:37:52 »
helló én feltettem ezt a beatsaudiot de nem történt semmi lehet hidrakernelel nem müködik?

Detto, hiába telepítem a beállításnál azt mondja, hogy a driver nincs telepítve. Ergo nem is működik :)
Megnéztem több kernellel (gyári, notecore, cf), de egyikkel sem megy.

rstwingo

• Vendég
« Reply #1792 Dátum: 2012, 09 24, 10:19:21 »
Azért, mert Szkita nem beatsaudiot, hanem Awesome BEATS 2.0-t tett fel
A kettő nem ugyan az.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1793 Dátum: 2012, 09 24, 10:52:01 »
Azért, mert Szkita nem beatsaudiot, hanem Awesome BEATS 2.0-t tett fel
A kettő nem ugyan az.
Lehet, rosszul fogalmaztam... :oops: én vagy-vagy alapon gondoltam....
Az AwesomeBEATS az egyik, ami szerintem nagyon jó és van a másik, amit most használok, ez a BeatsAudio.... :ok:
Le kell tölteni a play-ről a BeatsAudio installert és mikor elindítod, és csinálja amit kell... engeded, hogy újrainduljon és kész... :)
Én általában bluetooth fülesen hallgatok zenét, sokszor motoron és én rendesen hallom a különbséget hangminőségben és hangerőben is... :)
KB. azt csinálja a hanggal, mint a voodoo,... szerintem  :hmm:

Nem elérhető Mordon

« Reply #1794 Dátum: 2012, 09 24, 10:55:03 »
Lehet, rosszul fogalmaztam... :oops: én vagy-vagy alapon gondoltam....
Az AwesomeBEATS az egyik, ami szerintem nagyon jó és van a másik, amit most használok, ez a BeatsAudio.... :ok:
Le kell tölteni a play-ről a BeatsAudio installert és mikor elindítod, és csinálja amit kell... engeded, hogy újrainduljon és kész... :)
Én általában bluetooth fülesen hallgatok zenét, sokszor motoron és én rendesen hallom a különbséget hangminőségben és hangerőben is... :)
KB. azt csinálja a hanggal, mint a voodoo,... szerintem  :hmm:

Indítsd el a Settings-ét, ki fogja írni, hogy nincs telepítve a driver.
Tartok tőle, hogy csak placebo, hogy különbséget hallasz.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1795 Dátum: 2012, 09 24, 11:12:39 »
Indítsd el a Settings-ét, ki fogja írni, hogy nincs telepítve a driver.
Tartok tőle, hogy csak placebo, hogy különbséget hallasz.
Minek a settigsét?... az installer, amikor elindítod, akkor pár lépésben csak telepít, majd a végén pipákkal jelzi, hogy minden ok és engedélyt kér a készülék újraindítására... ezután bootolásnál mindig megjelenik egy másodpercre a BeatsAudio logó... itt nincs settigs... :hmm:
Amit hallok az egyértelmű... amikor zenét hallgatok olyan szélsőséges körülmények között, mint motoron sustorgó sisakban, elég egyértelmű az, amikor sokkal lejjebb kell vennem a hangerőt az addig megszokottról, mert kirepeszti a dobhártyámat, vagy amikor állítgatnom kell az EQ-t a lejátszóban(pedig nem szoktam), mert olyan tiszta és éles minden freki, hogy ki kell keverne belőle a nekem megfelelőt... :hmm:

Nem elérhető Mordon

« Reply #1796 Dátum: 2012, 09 24, 11:15:39 »
Minek a settigsét?... az installer, amikor elindítod, akkor pár lépésben csak telepít, majd a végén pipákkal jelzi, hogy minden ok és engedélyt kér a készülék újraindítására... ezután bootolásnál mindig megjelenik egy másodpercre a BeatsAudio logó... itt nincs settigs... :hmm:
Amit hallok az egyértelmű... amikor zenét hallgatok olyan szélsőséges körülmények között, mint motoron sustorgó sisakban, elég egyértelmű az, amikor sokkal lejjebb kell vennem a hangerőt az addig megszokottról, mert kirepeszti a dobhártyámat, vagy amikor állítgatnom kell az EQ-t a lejátszóban(pedig nem szoktam), mert olyan tiszta és éles minden freki, hogy ki kell keverne belőle a nekem megfelelőt... :hmm:

Amikor bedugod a fülest felül megjelenik az ikonja, a notify bart lehúzva ott a jelzés, hogy a beállításokhoz kattints ide. Ha megteszed, akkor közli, hogy sajnos nem elérhetők a beállítások, mert a driver nincs telepítve és felajánlja újra telepítést, ami ismét lefut, mindenhova kirakja a pipát, de reboot után ismét csak azt mondja, hogy nincs telepítve.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1797 Dátum: 2012, 09 24, 11:29:37 »
Amikor bedugod a fülest felül megjelenik az ikonja, a notify bart lehúzva ott a jelzés, hogy a beállításokhoz kattints ide. Ha megteszed, akkor közli, hogy sajnos nem elérhetők a beállítások, mert a driver nincs telepítve és felajánlja újra telepítést, ami ismét lefut, mindenhova kirakja a pipát, de reboot után ismét csak azt mondja, hogy nincs telepítve.
Valahogy nem ugyanarról beszélünk... most nézem... bedugtam a fülest és szól, mint a barom, de a notiban és sehol máshol sem jelenik meg semmilyen ikon... :hmm:
Letöltötted a Google Play-ről a Beats Audio Installert, telepítetted és arról beszélsz??  :hmm:

Mondjuk megvettem és feltoltam a Beats Audio Playert is, de azt nem tudom, mit csinál... azon is csak egy startot lehet nyomni és kész, azt már tényleg nem hallom, mit csinál... :hmm:

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #1798 Dátum: 2012, 09 24, 11:54:00 »
Sztem sejtem, hogy mire gondolsz, nálam lehet állítani a notif-et, alatta meg azt írja szürkével, hogy Beats driver - disable beats(Currently not available). Ha erre gondolsz, ez nem azt jelenti, hogy nincs telepítve, hanem hogy nem tudod kikapcsolni a Beats drivert (gondolom még nem támogatott a feature, de később valsz benne lesz ez az opció is). De mikor telepítetted írta is, hogy uninstallal is csak az ikont tudod leszedni, a driver fent marad. Az a háttérben teszi a dolgát.

Ha neked mást ír ki, akkor nemtom...

Nem elérhető Mordon

« Reply #1799 Dátum: 2012, 09 24, 12:33:11 »
Sztem sejtem, hogy mire gondolsz, nálam lehet állítani a notif-et, alatta meg azt írja szürkével, hogy Beats driver - disable beats(Currently not available). Ha erre gondolsz, ez nem azt jelenti, hogy nincs telepítve, hanem hogy nem tudod kikapcsolni a Beats drivert (gondolom még nem támogatott a feature, de később valsz benne lesz ez az opció is). De mikor telepítetted írta is, hogy uninstallal is csak az ikont tudod leszedni, a driver fent marad. Az a háttérben teszi a dolgát.

Ha neked mást ír ki, akkor nemtom...

Igazad van, ez az. Akkor félreértettem.

Viszont én nem sok különbséget hallok :(