Csak a "tapasztaltaknak"
felraktam Intika romját és hát ......
nagyon sok romot tettem eddig fel ... Ez nagyon tetszik . idáig . Természetesen aksiidőről nem lehet beszámolni ilyen rövid idő alatt de elképesztő ez a srác amit kihozott egy cyanogenmod 9.1 stabil romból.
Minden elismerésem az övé. Nagyon sok alkalmazás van rajta alapból .
You are not allowed to view links.
Register or
Loginezen a linken van vagy 10 fotó a képernyőről. Minden alkalmazás látható és semmit nem tettem még fel idáig . Go Launchert használom mert az is rajta van de átalakította azt is a saját szája íze szerint , nem is hasonlít arra amit le lehet tölteni a playről. Nekem nagyon tetszik .
Nincs alkalmazás ami fagyna a romban . a C9.1 ben van vagy 2 azt hiszem de ezeket nem is telepíti fel és nem is fontosak .
Ne kérdezzetek a romról nekem is új még . Mintha nem is notom lennne vagyis nem android .. Elképesztő ez a srác amit kihozott az androidból . Érdemes megnézni a fotókat
Sokkal szebb persze élőben , nem teljesen jön vissza a képekről .
paranoidandroid ICS rom . Rengeteg MŰKÖDŐ beállítási lehetőséggel . Processzor max 1704 minimum 25 mhz állítható stb, stb. Szinte minden állítható .
Néhány szó a telepítésről .
fentebbi hozzászólásban írtam az elejét ezt nem írnám le mégegyszer . mikor bent van valaki a thor kernelben / leírtam korábban hogyan / akkor fullwipe , fullformat , kivéve a format sd ... ez leszed a mikrosd-ről mindent . de a format efs az muszáj ... ez töröl a belő memóriáról ,mindent ,Fontos .
Aroma installer . itt mindig yes lehetőséget KELL választani , ha eljutsz az install lehetőséghez ott a defaultot válaszd ....
mikor kész a telepítés akkor újraindul , 2 szer magától .... jó így ahogy van nem kell megijedni
második újraindulás után a samsung felirat kicsit módosítva elég sokáig látható 2 perc biztosan vagy több ... utána végre elindul a rom .... de itt is tölt 2-4 percet biztosan amíg eljutsz a beállításokig .
mikor a beállításokat végigcsináltam és elindult volna végre a rendszer egyszer csak újra indult .
ekkor beugrott egy mondat amit telepítés közben olvastam Intika írta ... hogy egy újrainítás mindenféle beállítás előtt . emiatt kezdtem előről az egész telepítést
engem sosem zavart
újraeljutottam a fent leírtak szerint addig amíg nyelvet kellett volna választani . ekkor újraindítottam az egészet ( power gomb hosszan és reboot választva )
Újraindulva azonnal felállt a rendszer persze angolul , amit a beállításokban azonnal módosítottam .... hozzáadtam a fiókhoz a gmailt. kész ... magyar ... öröm
apróság : a készülékgombokból csak a home gomb használható . de nem is baj , hogy így van . Látni a képen mi helyettesíti a másik kettőt .
DE!!!
nem mondom , hogy ez nem egy bonyolult rom
rengeteg alkalmazás alapból , még titanium backup , skype viber és sok sok nagyon hasznos app a sok gyári felesleg helyett.... tollat használó app azt hiszem 3 vagy 4 is van aki azt szereti ....
nem jelzi ki a hívószámot alapból ... ennek a beállítása nem egyszerű helyen van
hasonló helyen mint a JB romoknál .
Nagyon ügyes a srác .... de nem istenítem tovább ... nálam csillagos 5 -ös ez a rom .