Most ez a rom van fent: You are not allowed to view links.
Register or Login
A CWm-t az külön telepíteni kell? Nem vagyok biztos ebben a dologban olvasgattam a leírásokat de ez a CWM nem túl világos nekem.
Letudnád írni a pontos mentét a telepítésnek, nem akarok téglát csinálni belőle
Romoláshoz alapvető dolgokat mint CWM tudni kellene. Olvass GY.I.K.-ot... talalsz ennek a topiknak az elsö oldalan...
Ugyan erre a romra telepitettem én is. Most van egy rootolt romod.
En ugy csinaltam, hogy lementesz minden kepet, fontos dolgot mem kartyara, kulso mem katyat levalasztod a tarhelyek menupontban. Tarcsazoba beirod a *2767*3588# (vagy 3855 a vége, nem tudom pontosan. Egyikre semmit nem csinál) kódot. Ez csinal egy factory resetet ezzel azt ered el, hogy full alapra rakja a telefonodat. Minden nem gyari konyvtarat, programot, szemetet torol a telefonrol (gyari alap beallitasra). Ez utan ujra indilul a telefonod. Megcsinalod a indulo beallitasokat. Eztan kikapcsolod. Hangerő fel + home lenyom, majd nyomvatartas kozben bekapcs gomb. Tartod lenyomva addig a 3 gombot mig masodszor fel nem villan a samsung note logo... ekkor elengeded. Bejon a CWM. Itt wipe dactory, utana wipe cache, majd az advanced menuben a wipe dalvik cache. Eztan install zip from sd card. Kivalasztod a criskelo***.zip file-t. Elindul a telepites. Bejon az Aroma installer. Itt kivalasztod ertelem szeruen mit akarsz telepiteni (programok, modem, kernel..) vegen next es telepul... a vegen reboot es kesz is vagy. Ennyi az egesz. En igy csinaltam es tokeletesen mukodik. Akksi ido brutal jo, sebesseg tokeletes...
En igy csinaltam. Mások mit szolnak? Járható út? Vagy ezzel nekem volt csak szerencsem?
Én csináltam még a factory utan egy LC1 szűz backupot cwm-ben. Igy van egy üres LC1 mentésem. Azaz minden romolas elott LC1 restore, majd wipe-ok es uj rom flashelés. 10 perc egy szűz uj rom felrakasa...
Helyeseljetek vagy ellenezzetek hozzáértők, nehogy a kolléga téglásítson... (nekem magyar T-s készülékem van...)
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről