Azt a romot nem ismerem, amit feltettél, de ha ilyen problémád van, akkor egy aksi kalibrálás szerintem megoldja.
Másik kérdésedre a válasz. Én most jelenleg BroodRom RC3 R2 romot használok, és azzal meg vagyok elégedve.
Sokféle romot eddig nem használtam, de szerintem bármit kérdézel mindenki mást fognak mondani. Kinek mi jött be.
Az eredeti gyári romon kívül bármit használtam eddig mindig volt egy kis delay, ha bakapcsoltam a kijelzőt. Én már együtt élek ezzel.
Ok, akkor kalibralok egy rendeset elso korben.
(Egyebkent Heros idok miatt kerdeztem, ott vannak a mai napig 2.3-mas ROMok, amik zabaljak az akksit, ha be van kapcsolva az LCD, amugy minden mas tokeletes lenne pedig)
A Broodrol olvasgatok, eddig tetszik, majd lesz egy proba, amint idom engedi es kedvem is lesz backup/restore mokahoz
(Ezt a topicot is mostanra fejeztem be
)
Sok-sok feature van benne, ami mindig megvolt a CM alapu Hero ROMoknal es most azert hianyolom oket pl. a szabhato notification gombok, de azt hiszem kezdek OFF lenni....
ON
Nem ertem, hogy miert nem tudtak egy villanot tenni a fenekere. Nem szoktam mobillal lovoldozni, de egeszen szep kepet csinal, ugyhogy kezdtem kedvet kapni, majd szomoru lettem rossz fenyviszonyok kozott, de ez legyen a legnagyobb baj.
A masik, hogy nagyon fura meg, hogy nincs notification led.
Fel orat googleztam, hogy mi baja lehet a ROMnak, hogy hogyan lehet helyretenni, majd rajottem, hogy nincs is led
Viszont arra is kezdtek rajonni, hogy nem is fogom lassankent hianyolni, mert ha magara hagyom/tam a telefont huzamosabb ideig ugyis mindig az volt az elso, hogy raneztem a kijelzore, akar villogott, akar nem. A villogoval max. elore tudtam, hogy lesz is ertelme ranezni, de villogas nelkul is megtettem mindig.