Simplistic nem rossz, de találsz tőle jobbat is.
Az akksi merülés nálad eléggé nagy gond, előfordulhat hogy az akksi kalibrálás sem fogja megoldani, mert ennyire egyik ROM sem merült még nálam.
A teló ébredésnél 1mp nem vészes, de mondjuk MoonRom volt talán az első amiben nem tapasztaltam. És elég pofás is.
Merules...
Elsonek volt fent ugye a Simplistic 2.0. Ugy komolyabb gondom nem volt vele, viszont bekapcsolt kijelzovel szivta az akksit, mint az allat.
Masodjara megprobalkoztam egy Broodrom RC5-el. Ezzel mar voltak bajaim, mint pl. el-elvesztette a GPS lockot, volt par random kiakpcsolodas es az akksit is kb. ugyanannyira ette, mint a Simplistic.
Most harmadszorra MoonRom 4.2. Eddig nyero darab es az akksi kozel sem merul ugy, mint eddig
Ugy nagyjabol 600mA korul evett az elso ketto, mig ez beeri 350-el is.
Hangsulyoznam, hogy ez Nalam igy volt.
Lehet, hogy masnal semmi gond nincs az akksi evessel, ill. siman lehet, hogy mivel elso flasheleseim voltak valamit felre csinaltam, nem jo radiot tettem melle, nem tudom. Full wipe mindig volt, ezt mar a Heron is mindig megcsinaltam.
Es akkor az autos tolto, amiert tulajdonkeppen elkezdtem irni:
Alap, hogy ha az embert nem gyari autos toltot hasznal, akkor az legalabb 1A-es legyen.
Tovabba egyeb trukk is van, amit en nem szurtam ki egybol. Gyanus volt, hogy mikor onnan toltottem a telefont AC charge helyett USB-t irt ki. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lassan tolt a telefon, mintha pl. laptopra lenne dugva, ahol a szabvany a 500mA es ennek megfeleloen csak kb. 450-el tolti magat. Ha AC charge van, akkor feltetelezi, hogy "falba" van dugva es nem eszkozre es csak ilyenkor szivja magaba a maximumot (kb. 750mA?)
Ez a toltom Heron teljesen jo volt a Samsunggal mar nem szuperalt jol, mert USB-nek erzekelte.
Van megoldas: a toltot szetszeded, es az USB ket kozepso, adat labat siman osszeforrasztod egymassal. Az okos telefon innen mar ugy gondolja, hogy falba van dugva es szivja a Zenergiat.
Most mar boldogsag van, autozas kozben toltom a telefont, navigalok es ennek ellenere nem forr fel az egesz akksi, mint a viz.
Persze ezt mindenki csak sajat felelossegere vegezze el, en semmit nem vallalok, ha elfustol valami
o/