2024, 11 27, 09:31:45
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288997 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Monk

• Vendég
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #525 Dátum: 2012, 05 19, 18:17:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, családtag utazására készülődve most vettem észre, hogy a MoonROM-ból hiányzik a gyári "Kettős óra", ami pedig világóraként sokkal jobb, mint a Play Áruházból letölthetőek.
:shock:
Meg tudna valaki dobni egy gyári "Kettős óra apk-val"? Kérdés persze, hogy bele lehet-e hegeszteni... Köszönöm!

Ment az emiledre, ha ide hamarabb benéznél. Remélem tudod telepíteni, bár még mindig nem világos, hogy egy gyári alkalmazás miért nem integrálható egy főzött ROM-ba????

Nem elérhető vanni

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #526 Dátum: 2012, 05 20, 14:09:42 »
Köszönöm, megkaptam! Sajnos ez sem mászott fel a mobilra :-X, úgyhogy kénytelen voltam helyette az amúgy egyébként jól működő PolyClock-ot felrakni.

Őszintén szólva gőzöm nincs, hogy a főzött ROM-ból valahogy kipiszkált, a gyári ROM-ban még meglévő alkalmazást (lásd ugyanezt a Jegyzet.apk-val), miért nem lehet felrakni... Úgy nézem, tudomásul kell vennem, ez az ára, hogy az amúgy remekül muzsikáló MoonROM-ot használom.

Ment az emiledre, ha ide hamarabb benéznél. Remélem tudod telepíteni, bár még mindig nem világos, hogy egy gyári alkalmazás miért nem integrálható egy főzött ROM-ba????

Nem elérhető pandrasz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 3
  • PDA ROM: 4.1.2. XXELLA
« Reply #527 Dátum: 2012, 05 23, 20:06:58 »
Olyan kérdésem lenne ,hogy T-mobil függő Galaxy S Plus-t frissített e már valaki hivatalos Samsung firmware-el és milyen tapasztalatai vannak ezügyben. Próbálom gyűjteni az infókat ,de még nem minden részlet világos. Biztosra szeretnék menni.

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
« Reply #528 Dátum: 2012, 05 23, 20:24:11 »
Olyan kérdésem lenne ,hogy T-mobil függő Galaxy S Plus-t frissített e már valaki hivatalos Samsung firmware-el és milyen tapasztalatai vannak ezügyben. Próbálom gyűjteni az infókat ,de még nem minden részlet világos. Biztosra szeretnék menni.
Tapasztalatom nincs, de kaptam infókat a Samsungtól. A 2.2.6-ot nem adja ki nekünk a T-mobile, de a value pack-ot megkapjuk, mert abba nem szól bele a szolgáltató. Azt nem tudta megmondani az ügyintéző, hogy mikor érkezik. Erről van infója valakinek?

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS Plus
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2
« Reply #529 Dátum: 2012, 05 23, 20:36:20 »
Tapasztalatom nincs, de kaptam infókat a Samsungtól. A 2.2.6-ot nem adja ki nekünk a T-mobile, de a value pack-ot megkapjuk, mert abba nem szól bele a szolgáltató. Azt nem tudta megmondani az ügyintéző, hogy mikor érkezik. Erről van infója valakinek?

A ValuePack is 2.3.6 ;-)
"Lényemből őrült sikoly árad szét mindenfelé...
Már látom magam.
Kívülről az idő által szétcincálva..."

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #530 Dátum: 2012, 05 23, 20:38:13 »
A ValuePack is 2.3.6 ;-)
Ezt nem tudtam  :-X

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #531 Dátum: 2012, 05 24, 06:36:39 »
Azt nem lehet beállítani, hogy a hívó képe ne ilyen kicsi legyen? Nem fontos a teljes képernyős hívókép, de ez így elég vicces, hogy ekkora kijelzőn ilyen pici a kép. Ha nem lehet beállítani, akkor mit ajánlatok?

Nem elérhető Zsocy155

• PDA: Huawei P10 Lite
  • PDA ROM: WAS-LX1C02B114
« Reply #532 Dátum: 2012, 05 24, 08:17:16 »
Azt nem lehet beállítani, hogy a hívó képe ne ilyen kicsi legyen? Nem fontos a teljes képernyős hívókép, de ez így elég vicces, hogy ekkora kijelzőn ilyen pici a kép. Ha nem lehet beállítani, akkor mit ajánlatok?

Szia!
Ezt próbáld meg.

Monk

• Vendég
« Reply #533 Dátum: 2012, 05 25, 00:07:43 »

Nem akarlak ráuszítani vannira, de ő már frissített Magentás-s Samut. Segítőkész ugyan úgy, mint a többiek, csak türelem, mert ahogy nézem nem mindenkinek van ideje minden nap benézni!

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #534 Dátum: 2012, 05 25, 10:56:51 »
Ahogy Monk írja, én frissítettem többször is gyári szoftvert (bár most MoonROM van a telefonomon). Bár ettől még nem lettem tudósa a témának...

Ugye tudod, hogy a dologban benne van a garanciavesztés lehetősége (ha nem tudod visszaállítani az eredetire), meg elvileg a téglásításra is van esély (bár az előző androidos telómat is állandóan babráltam, de sem azon a fórumon, sem ezen, sem angol nyelvű fórumokon nem találtam soha senkit, akinek tényleg téglává lett volna a telefonja).

Szóval, én azt javasolom, hogy ha betartod mindazt, amit pl ezen fórum nyitóoldalán olvashatsz, hogy miként csináld, akkor nyugodtan fogj bele. (A T-Mobile soha a büdös életben nem fogja frissíteni a ROM-ot, nyilván nem érnek rá.) Kicsit gyorsabb, jobb lesz általa a mobilod, új feature-k lesznek rajta a Value Pack-kal. A Sammobile oldaláról You are not allowed to view links. Register or Login kell letölteni a svájci vagy az osztrák ROM-ot. Én a svájcit használtam, az OK, az osztrák One Pack-os: most azt raknám fel.
:)

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
« Reply #535 Dátum: 2012, 05 25, 17:49:19 »

Nyugodtan tehetsz rá akármilyen /i9001/ rom-ot.  Recovery-t kell cserélni mindenek előtt, és a gyári T-mobile-os romot lementeni. Megőrizni a garancia miatt. 

You are not allowed to view links. Register or Login nyálazd át, és utána jöhet  a Rom-ok közti válogatás- döntés. ;-)

Ám bármit is lépsz és nem vagy biztos a dolgodban, inkább kérdezz előtte, nehogy utólag késő legyen. Ugyanakkor azért eléggé nehéz téglát varázsolni  a telefonból, de NEM lehetetlen. !!!!
Már látom magam.

Nem elérhető pandrasz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 3
  • PDA ROM: 4.1.2. XXELLA
« Reply #536 Dátum: 2012, 05 25, 21:01:44 »
Először is köszönöm a segítőkész és építő jellegű hozzászólásokat. SGS Plus előtt Defy-m volt és ott nem merültek fel a szolgáltatói függőséggel kapcsolatos aggodalmak. Viszont ott a gyári szoft. mentését-visszarakását nem a CWM-el végeztem hanem az ODIN-nak megfelelő RSD Lite-al. Persze nem is kellett menteni, mivel megvolt készen. Szóval ha jól értelmezem az olvasottakat ,az új recovery-vel mentem a T-mobilos szoftot (jól elrakom baj esetére) és nekikezdhetek a romolásnak.       

Monk

• Vendég
« Reply #537 Dátum: 2012, 05 25, 21:50:44 »

Megírnád, hogy pontosan honnan származik ez az infó? Nem nagyon értem, hogyan kaphatunk VP-t szolgáltató függő telefonra, ha a szolgáltató nem szólhat bele, hiszen éppen azért tojik ránk a T-Mobile, mert nem hajlandó fizetni a 2.3.3-nál frissebb szoftverek liszenszéért. Az ügyfélszolgálattól és az összes Samsung szerviztől kapott információ alapján nem rakhatnak gyári szoftvert hálózatfüggő telefonra, csak a hálózatnak megfelelőt!
Ebből logikusan az következik, következne, ha a T-Mobile nem fizet a VP-s liszenszért, akkor sem náluk, sem a Samsung szervizekben soha az életben nem jutsz hozzá!
Csak az fórumban leírtak alapján!

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #538 Dátum: 2012, 05 29, 19:02:09 »
Megírnád, hogy pontosan honnan származik ez az infó? Nem nagyon értem, hogyan kaphatunk VP-t szolgáltató függő telefonra, ha a szolgáltató nem szólhat bele, hiszen éppen azért tojik ránk a T-Mobile, mert nem hajlandó fizetni a 2.3.3-nál frissebb szoftverek liszenszéért. Az ügyfélszolgálattól és az összes Samsung szerviztől kapott információ alapján nem rakhatnak gyári szoftvert hálózatfüggő telefonra, csak a hálózatnak megfelelőt!
Ebből logikusan az következik, következne, ha a T-Mobile nem fizet a VP-s liszenszért, akkor sem náluk, sem a Samsung szervizekben soha az életben nem jutsz hozzá!
Csak az fórumban leírtak alapján!
A Samsung ügyfélszolgálattól van az infó. Még várnom is kellett míg kiderítette. Amúgy nekem kifogástalan volt az ügyfélszolgálat  :ok: (nem úgy, mint máshol)

Monk

• Vendég
« Reply #539 Dátum: 2012, 05 30, 23:36:30 »
A Samsung ügyfélszolgálattól van az infó. Még várnom is kellett míg kiderítette. Amúgy nekem kifogástalan volt az ügyfélszolgálat  :ok: (nem úgy, mint máshol)

Ez tök jó! Ahány ügyintéző, annyi válasz! Amit írtam nekem is a Samsungnál mondták, illetve az összes budapesti szervizben. Azt mondom inkább neked legyen legyen igazad, és engem informáljanak félre, bár nehéz elképzelni, hogy CSAK úgy jótékonykodjon a Samsung liszensz fizetés nélkül.
Bár az még elképzelhető, de Sci-Fi szaga van, hogy a VP-t megveszi a T-Mobile. A megjelenése óta ugyanis semmit sem fejlesztettek a Gingerbread-en.

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #540 Dátum: 2012, 06 05, 15:52:08 »
Sziasztok,

próbált már valaki SGS+ -on telefonbeszélgetést (ki- be hang) rögzítő app-ot?  :ima:
Nekem nem működnek, max mikrofonról, kihangosítva. Egy tipp? Köszi!

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #541 Dátum: 2012, 06 06, 00:45:28 »
Szép estét mindenkinek!

Segítsen valaki... Nagyon beparáztam, remélem nem rontottam el valamit... A telefont letöltés módba állítottam a leírtak szerint odint és mindent feltelepítettem a megfelelő fájlt töltöttem és tallóztam... Na hát feldugtam a telót usbre kiírta hogy 1 (COM 27) sárga start... 34mp alatt végzett kiírta hogy PASS  a teló nem indult újra download módban van még mindig az idő az odinban már nem megy látszólag nem csinál semmit... Kérdés mit lehet ilyenkor tenni? mit csináljak? Valaki segítsen... szegény kis készülékem nincs még két hónapos...  :(

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
« Reply #542 Dátum: 2012, 06 06, 00:48:59 »
Szép estét mindenkinek!

Segítsen valaki... Nagyon beparáztam, remélem nem rontottam el valamit... A telefont letöltés módba állítottam a leírtak szerint odint és mindent feltelepítettem a megfelelő fájlt töltöttem és tallóztam... Na hát feldugtam a telót usbre kiírta hogy 1 (COM 27) sárga start... 34mp alatt végzett kiírta hogy PASS  a teló nem indult újra download módban van még mindig az idő az odinban már nem megy látszólag nem csinál semmit... Kérdés mit lehet ilyenkor tenni? mit csináljak? Valaki segítsen... szegény kis készülékem nincs még két hónapos...  :(

Akksi ki be!!

Vagy tartsd hosszan a bekapcsoló gombot!!

Auto reboot be volt pipálva odin-ba??
Már látom magam.

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #543 Dátum: 2012, 06 06, 00:49:42 »
és utána?

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
« Reply #544 Dátum: 2012, 06 06, 00:50:14 »
és utána?

Bekapcs, értelemszerűen.
Már látom magam.

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #545 Dátum: 2012, 06 06, 00:51:18 »
nem kapcsol be... :ima: egy ilyen ikon jelenik meg hogy teló felkiáltó jel Pc...

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
« Reply #546 Dátum: 2012, 06 06, 00:52:38 »
nem kapcsol be... :ima: egy ilyen ikon jelenik meg hogy teló felkiáltó jel Pc...

Csináld újra, és figyelj rá hogy ODIN-ba az auto reboot legyen bepipálva. És ha van rá mód másik USB portot-ot használj.

KIES ugye nem fut közben?
Már látom magam.

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #547 Dátum: 2012, 06 06, 00:53:24 »
megpróbálom...

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #548 Dátum: 2012, 06 06, 00:55:54 »
Hát csinálja bár semmit nem szeretnék elszólni... Nem szeretnék halott készüléket belőle...

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #549 Dátum: 2012, 06 06, 00:57:17 »
Hát merész voltam... Nagyon új vagyok az android világában de gondoltam megpróbálom és itt találtam a legjobb leírást... lehet elszúrtam valamit de nagyon köszönöm az eddigi segítséget! Remélem megoldódik a probléma... :S