Ahogy Monk írja, én frissítettem többször is gyári szoftvert (bár most MoonROM van a telefonomon). Bár ettől még nem lettem tudósa a témának...
Ugye tudod, hogy a dologban benne van a garanciavesztés lehetősége
(ha nem tudod visszaállítani az eredetire), meg elvileg a téglásításra is van esély
(bár az előző androidos telómat is állandóan babráltam, de sem azon a fórumon, sem ezen, sem angol nyelvű fórumokon nem találtam soha senkit, akinek tényleg téglává lett volna a telefonja).
Szóval, én azt javasolom, hogy ha betartod mindazt, amit pl ezen fórum nyitóoldalán olvashatsz, hogy miként csináld, akkor nyugodtan fogj bele.
(A T-Mobile soha a büdös életben nem fogja frissíteni a ROM-ot, nyilván nem érnek rá.) Kicsit gyorsabb, jobb lesz általa a mobilod, új feature-k lesznek rajta a Value Pack-kal. A Sammobile oldaláról You are not allowed to view links.
Register or
Login kell letölteni a svájci vagy az osztrák ROM-ot. Én a svájcit használtam, az OK, az osztrák One Pack-os: most azt raknám fel.
Olyan kérdésem lenne ,hogy T-mobil függő Galaxy S Plus-t frissített e már valaki hivatalos Samsung firmware-el és milyen tapasztalatai vannak ezügyben. Próbálom gyűjteni az infókat ,de még nem minden részlet világos. Biztosra szeretnék menni.