Mindenkinek köszi a választ.
Szóval otthon tuti eldobálja a wifit, máshol még nem próbáltam, de megnézem. A HD2-m nem prüsszögött a routerre, ment vele rendesen.
Igazából én használni szeretem a telefonjaimat, ha mindene megy rendesen, akkor nincs miért belenyúlnom (nem is értek hozzá).
Pl arról sincs tippem milyen rom verzióm lehet, de a névjegyben a következők állnak:
Firmware 2.3.5
Alapsáv I9001XXKPF
Kernel 2.6.35.7-perf root@dell146#1 (ezek szerint ez rootolt teló?
)
A telót függetlenül vettem, 2 év Samsung garival újonnan. Nem rootoltam, nem nyúltam bele semmit. Nekem pl a BT a kezdeti problémák után megoldódott, a lényeg, hogy legyen bekapcsolva a telón a Bt, mielőtt a verdát beindítom és ezáltal bekapcsol a kihangosítós alpine-om, akkor magától kapcsolódik. Ha később kapcsolom be a telón, akkor rá kell bökni a kapcsolatoknál, hogy kapcsolódjon, magától nem teszi.
Update: Ezt találtam a routerem böngészve, ez lehet a bibi, mert a kb 5 perc stimmel.
"Disconnect after X...
The Disconnect feature is used to automatically disconnect the router from your ISP when there is no activity for a specified period of time. For instance, placing a checkmark next to this option and entering 5 into the minute field will cause the router to disconnect from the Internet after 5 minutes of no Internet activity. This option should be used if you pay for your Internet service by the minute."
De a DHCP időbeállításánál FOREVER van beállítva, tehát nem itt kapcsol szét. Még keresem hol lehet ez az 5 perc beállítva...