Van térerő sőt full a kijelző szerint. Az bosszant, hogy a nyers teló csinálja, és nem állandóan. A SIM kártya 2,5 éves. Szervizben nem igazán bízom. Láttam őket dolgozni. Amikor a szervizes S pluszra 4.0 ás "gyári" romot akar tenni. Én közlöm vele, hogy ilyen nincs. Akkor azt mondja akkor ráteszem a 2012 decemberi magyar T-Mobile-os friss romot Hát nem tudom? A fórumot olvasva többet tanultam tőletek mint, hogy szervizben legyen a készülék hetekig a semmiért
Hasonló cipőben jártam, de az egy Nokia E71-es volt. Megállapították, hogy három cella határán voltam, és a teló nem tudta kiválasztani a megfelelő cellát. Főpanel csere lett a vége.
A SIM-nél inkább gondolnék tapasztalatom alapján a kártya régi voltára, mint a foglalatra.
Többször is cserélték a SIM kártyámat. Ingyen csak akkor cserélik, ha a szervizes azt mondja, hogy rossz a kártya. Nekem volt olyan, hogy eltűntek róla a kontaktok, elletve volt, hogy csak az A betűseket megduplázta, megnyolcszorozta! Természetesen cserélték.
Ha valamelyiket bevállalod, nem fogják azt mondani hogy nem rossz! Kapsz egy új SIM-et 6.000 Ft.- helyett!
Még, ha nem igaz akkor is
Ennyi szerintem jár