2024, 11 25, 09:45:30
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288833 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető maniaccss

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: RemICS
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1650 Dátum: 2013, 03 04, 10:21:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hm....azért majd faggasd őket ki lszi, mert érdekelne az a dolog, hogy miért nem reagált semmilyen kombóra és a JIG-re sem.

Rendben. Én interneten utána olvasgattam még ennek, és elvileg hard-bricked lett a telefon, ami azt jelenti hogy külsőleg semmilyen beavatkozásra nem reagál, belsőleg kell flashelni, közvetlen az alaplapon.

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1651 Dátum: 2013, 03 04, 10:26:53 »
Még az se gáz, ha mondjuk a javítási költsége ezek miatt felmenne 10ezerft környékére... még ennyit megér nekem. Csak működjön.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #1652 Dátum: 2013, 03 04, 10:27:12 »
Rendben. Én interneten utána olvasgattam még ennek, és elvileg hard-bricked lett a telefon, ami azt jelenti hogy külsőleg semmilyen beavatkozásra nem reagál, belsőleg kell flashelni, közvetlen az alaplapon.

én látatlanben nem mertem/akartam ilyen kifejezéssel dobálózni! inenn nehézebb megítélni, de az, hogy mindent kipróbáltál és semmire sem reagált....nah igen ez már gyanus.

ha ez valóban "tégla effektus", akkor ennek a oka érdekelne. az, hogy neked volt fent egy gyári rom és egy cwm az nem indokolná.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1653 Dátum: 2013, 03 04, 10:30:50 »
én látatlanben nem mertem/akartam ilyen kifejezéssel dobálózni! inenn nehézebb megítélni, de az, hogy mindent kipróbáltál és semmire sem reagált....nah igen ez már gyanus.

ha ez valóban "tégla effektus", akkor ennek a oka érdekelne. az, hogy neked volt fent egy gyári rom és egy cwm az nem indokolná.

A cwm recovery volt utoljára felrakva a telefonra, én rá gyanakodok hogy az ölhette meg. Bár nem pont telepítés után egyből adta meg magát, hanem utána vagy két nappal. Eredeti szoftver nem hiszem hogy meggyilkolja magát. a cwm recovery pedig felelős a bootolásért is. Szóval ezért mondom azt hogy ő lehet a gyanús.

Monk

• Vendég
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1654 Dátum: 2013, 03 04, 11:55:25 »
korábban én is az "occsó" verziókat kerestem. de meguntam őket.
most van 1-2 app, amire már beruháztam.

régen BW használtam, de nem volt annyira dizájnos, de ahogy látom most sokat fejlődött.

köszi, az infót, kezdesz meggyőzni. Ne egyen sokat, ha nem muszáj  :ok: ;)
HD widget-et használok, de az utóbbi 1-2 hétben nekem nagyon nem tetszik az időjárás pontossága!

ma reggel úgy sütőtt nálunk a nap, hogy alig láttam vmit, HD widget szerint pedig esett! :D  >:(

A pontosságban igazad van, néhányszor észleltem én is, hogy nem azt mutatja ami éppen kint van.
Igaz a lokális helymeghatározás mellett volt ilyen, és bizony a XVIII. kerület helyett hol Gyálon, hol Rákoshegyen laktam :) Viszont, ha fix Bp. van beállítva, akkor szinte pontos!
A BW tényleg sokat fejlődött, pontos is, és nagy előnye az óránkénti kijelezhetőség is, de, mint írtam a 40 MB körüli memória használat az nagyon sok! Még nagyobb RAM mellett is!
Bocs az OFF-ért, csak reagáltam, ezért ne nyiss szerintem BW topicot :)
Tudom legközelebb, majd priviben :)

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #1655 Dátum: 2013, 03 04, 12:08:11 »
A cwm recovery volt utoljára felrakva a telefonra, én rá gyanakodok hogy az ölhette meg. Bár nem pont telepítés után egyből adta meg magát, hanem utána vagy két nappal. Eredeti szoftver nem hiszem hogy meggyilkolja magát. a cwm recovery pedig felelős a bootolásért is. Szóval ezért mondom azt hogy ő lehet a gyanús.
Azért kispénzben sem fogadnék arra hogy a CWM a hibás.  :p (de majd kiderül)
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1656 Dátum: 2013, 03 04, 12:46:50 »
A pontosságban igazad van, néhányszor észleltem én is, hogy nem azt mutatja ami éppen kint van.
Igaz a lokális helymeghatározás mellett volt ilyen, és bizony a XVIII. kerület helyett hol Gyálon, hol Rákoshegyen laktam :) Viszont, ha fix Bp. van beállítva, akkor szinte pontos!
A BW tényleg sokat fejlődött, pontos is, és nagy előnye az óránkénti kijelezhetőség is, de, mint írtam a 40 MB körüli memória használat az nagyon sok! Még nagyobb RAM mellett is!
Bocs az OFF-ért, csak reagáltam, ezért ne nyiss szerintem BW topicot :)
Tudom legközelebb, majd priviben :)

ugyan már pont erre (is) van ez a topik! :)  :ok:  /főleg, ha egy "szomszédról" van szó! :D/
azért ez is sokat számít....ok, hogy fut a telefonon, de nem mindegy hogy hogyan!! meggyőztél annyira, hogy most még ne használjak BW-t. egyelőre marad a HD widget! de ez a pontosság akkor is zavar

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1657 Dátum: 2013, 03 04, 13:03:37 »
Azért kispénzben sem fogadnék arra hogy a CWM a hibás.  :p (de majd kiderül)

Majd kiderül :) holnap bemegyek es megkérdezem hogy mizu vele. Türelmetlen vagyok  :D

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1658 Dátum: 2013, 03 04, 13:13:34 »
Majd kiderül :) holnap bemegyek es megkérdezem hogy mizu vele. Türelmetlen vagyok  :D

megmondom a frankót, hogy én is! :D
tudom, hogy ez neked gáz, és nem jó, és még pénzbe is kerül, de az ilyen jellegű hibák megoldásai engem nagyon tudnak érdekelni! nyomozás, utána járás a dolgoknak......sajnos a te esetedben nem tudtam rápörögni a témára, tekintettel, hogy vasárnap este volt. de ettől függetlenül tényleg érdekel, hogy mi lesz a vége.

Monk

• Vendég
« Reply #1659 Dátum: 2013, 03 04, 17:27:02 »
ugyan már pont erre (is) van ez a topik! :)  :ok:  /főleg, ha egy "szomszédról" van szó! :D/
azért ez is sokat számít....ok, hogy fut a telefonon, de nem mindegy hogy hogyan!! meggyőztél annyira, hogy most még ne használjak BW-t. egyelőre marad a HD widget! de ez a pontosság akkor is zavar

Nos, ha szabad a gazda, akkor:
én is gondolkodtam a váltáson, de a HD-t azt hiszem 55 Ft-ért vettem akcióban, így némi túlzással akármi is lehetne a lokalizáció és az időjárás. DE!
Nyilván nem ezért vettem meg, így zavar mindkettő. A BW jó választásnak tűnik, lecseréltem volna az általad írtak miatt is a HD-t, de nem a teljesítmény terhére.
Egyelőre marad itt is a HD, legalább a változatos lakóhelyem miatt ad egy pluszt is az app, olyan, mintha én is hypervándor lennék. Az időjárás miatt meg max ezután az ablakon is kinézek :)
Remélem azért javítják, mindkettőt! Bár a legfurább az, hogy az Accu Weather szerverét használja mind a kettő és így van eltérés!

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #1660 Dátum: 2013, 03 05, 11:29:12 »
Sziasztok,

tavaly óta nem cseréltem ROM-ot, mert minden működött (MoonROM), de most döglődik a mobil + hardvercsere is lesz rajta. Kicsit időközben lemaradtam a tájékozódásban.

Kérem szépen, írjátok meg, melyik a legmegbízhatóbb ROM jelenleg, amin minden kipróbáltan megy, s hogy hol érhetem el. Köszönöm szépen! :ima:

Nos, ha szabad a gazda, akkor:
én is gondolkodtam a váltáson, de a HD-t azt hiszem 55 Ft-ért vettem akcióban, így némi túlzással akármi is lehetne a lokalizáció és az időjárás. DE!
Nyilván nem ezért vettem meg, így zavar mindkettő. A BW jó választásnak tűnik, lecseréltem volna az általad írtak miatt is a HD-t, de nem a teljesítmény terhére.
Egyelőre marad itt is a HD, legalább a változatos lakóhelyem miatt ad egy pluszt is az app, olyan, mintha én is hypervándor lennék. Az időjárás miatt meg max ezután az ablakon is kinézek :)
Remélem azért javítják, mindkettőt! Bár a legfurább az, hogy az Accu Weather szerverét használja mind a kettő és így van eltérés!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1661 Dátum: 2013, 03 05, 12:57:58 »
Sziasztok,

tavaly óta nem cseréltem ROM-ot, mert minden működött (MoonROM), de most döglődik a mobil + hardvercsere is lesz rajta. Kicsit időközben lemaradtam a tájékozódásban.

Kérem szépen, írjátok meg, melyik a legmegbízhatóbb ROM jelenleg, amin minden kipróbáltan megy, s hogy hol érhetem el. Köszönöm szépen! :ima:

nem tudom, hogy a minden kipróbált alatt mit értesz. De kamera, gps, stb működik.

JB romok:

Szerintem azokat érdemesebb kipróbálni, ahol már az alap kernel 3.X verzió számú.

ICS romok

Itt csak egy rom van, ami 3-as kernel alatt működik jelenleg. Ezek közül a két CM9-et az invendor és az arcot félét használtam, és mindkettővel elégedett voltam.

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #1662 Dátum: 2013, 03 05, 13:30:10 »
Köszi a tanácsokat - tényleg nem fogalmaztam meg elég pontosan a kérdést. Mivel a custom ROM-ok némelyikével időről-időre valami zűrt tapasztaltam (rejtélyes Bluetooth leszakadások, órapörgetésből adódó túlmelegedés, fagyás, ilyesmi), ezért nem szeretnék kalandos megoldásokat, mint a CM...
:shock:
Gondoltam, hátha van valamilyen custom ROM, ami hosszú hónapok óta hibátlanul működik a fórumtagoknak, akkor azt megpróbálnám. Amúgy tökéletesen megfelel egy 2.3.6-os, amit csak dizájnban akarok a magam képére szabni. Maradjak egy T-Mobile ROM-nál és azt rootoljam?

nem tudom, hogy a minden kipróbált alatt mit értesz. De kamera, gps, stb működik.

JB romok:

Szerintem azokat érdemesebb kipróbálni, ahol már az alap kernel 3.X verzió számú.

ICS romok

Itt csak egy rom van, ami 3-as kernel alatt működik jelenleg. Ezek közül a két CM9-et az invendor és az arcot félét használtam, és mindkettővel elégedett voltam.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1663 Dátum: 2013, 03 05, 13:46:27 »
Köszi a tanácsokat - tényleg nem fogalmaztam meg elég pontosan a kérdést. Mivel a custom ROM-ok némelyikével időről-időre valami zűrt tapasztaltam (rejtélyes Bluetooth leszakadások, órapörgetésből adódó túlmelegedés, fagyás, ilyesmi), ezért nem szeretnék kalandos megoldásokat, mint a CM...
:shock:
Gondoltam, hátha van valamilyen custom ROM, ami hosszú hónapok óta hibátlanul működik a fórumtagoknak, akkor azt megpróbálnám. Amúgy tökéletesen megfelel egy 2.3.6-os, amit csak dizájnban akarok a magam képére szabni. Maradjak egy T-Mobile ROM-nál és azt rootoljam?

akkor sammobile-n keress rá a legutolsó T-s romra és tedd fel. Sajna ebben most nem nagyon tudok állást foglalni.
Az tuti, hogy mivel az GB főzött romok supportja megszűnt, ezért én ha GB-t tennék fel, akkor csak gyárit.

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #1664 Dátum: 2013, 03 05, 13:48:35 »
Kösz, úgy teszek. Legeslegutolsó kérdés: mi az a GB? :'(

akkor sammobile-n keress rá a legutolsó T-s romra és tedd fel. Sajna ebben most nem nagyon tudok állást foglalni.
Az tuti, hogy mivel az GB főzött romok supportja megszűnt, ezért én ha GB-t tennék fel, akkor csak gyárit.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
« Reply #1665 Dátum: 2013, 03 05, 13:58:44 »
GB-ből szerintem az egyik legjobb a You are not allowed to view links. Register or Login
Sokáig használtam, aroma telepítős és a mai napig van supportja.!
Galaxy S6 Edge

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1666 Dátum: 2013, 03 05, 14:01:50 »
Kösz, úgy teszek. Legeslegutolsó kérdés: mi az a GB? :'(

Gingerbread = GB.... bocsi :)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1667 Dátum: 2013, 03 05, 14:05:29 »
GB-ből szerintem az egyik legjobb a You are not allowed to view links. Register or Login

support alatt én leginkább az értem, hogy nem lesz vagy nem igazán várható újabb fejlesztés, optimalizálás...magyarul update-elni nem fogják a romot.

Ahogy láttam ez is final verzió, nyílván minden működik benne!!

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #1668 Dátum: 2013, 03 05, 15:00:42 »
Köszi! Most ott tartok, hogy T-Mobile ROM, rootolva, átszabva, hogy az anyja sem ismeri meg.

Viszont két dolog nagyon hiányozna :'(: az egyik - nem tudom a nevét - a konfigurálható, lehúzható értesítési sáv, a másik, hogy a ki-bekapcsoló gombot nyomva előtűnik egy menü, amiből elérem többek között a CWM-et, reboot-ot, screenshotot tudok csinálni.

Ezeket nem lehet valahogy önálló applikációként feltenni?

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
« Reply #1669 Dátum: 2013, 03 05, 15:14:25 »
Köszi! Most ott tartok, hogy T-Mobile ROM, rootolva, átszabva, hogy az anyja sem ismeri meg.

Viszont két dolog nagyon hiányozna :'(: az egyik - nem tudom a nevét - a konfigurálható, lehúzható értesítési sáv, a másik, hogy a ki-bekapcsoló gombot nyomva előtűnik egy menü, amiből elérem többek között a CWM-et, reboot-ot, screenshotot tudok csinálni.

Ezeket nem lehet valahogy önálló applikációként feltenni?
Ezeknek lennie kell, nézd meg sceenshot-okat.
Galaxy S6 Edge

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #1670 Dátum: 2013, 03 05, 15:23:29 »
Látom, de én rootolt T-Mobile ROM-ra szeretném csak ezeket, magukban felrakni :-X. Szerinted lehetséges?

Ezeknek lennie kell, nézd meg sceenshot-okat.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1671 Dátum: 2013, 03 05, 15:29:53 »
Látom, de én rootolt T-Mobile ROM-ra szeretném csak ezeket, magukban felrakni :-X. Szerinted lehetséges?

olyan régóta használok főzött romot, hogy nem tudom, hogy gyári 2.3.6 romban lehet-e variálni az értesítési sávot.
Viszont olyan biztos nincs, hogy a bekapcsoló gombbal recovery módban vagy download módban tedd.

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1672 Dátum: 2013, 03 05, 15:49:45 »
Sziasztok! Ma voltam bent a szervizben hogy megkérdezzem mizu a telefonommal, azt mondták még nincs kész, még a sötétben tapogatóznak, nem szoftverhiba lesz. Majd mennyek vissza holnap vagy holnapután. Félek hogy nem fogják tudni megcsinálni. De akkor meg beviszem hivatalos samsung szervizbe....

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1673 Dátum: 2013, 03 05, 15:54:45 »
Sziasztok! Ma voltam bent a szervizben hogy megkérdezzem mizu a telefonommal, azt mondták még nincs kész, még a sötétben tapogatóznak, nem szoftverhiba lesz. Majd mennyek vissza holnap vagy holnapután. Félek hogy nem fogják tudni megcsinálni. De akkor meg beviszem hivatalos samsung szervizbe....

reméljük nem vmi komoly hardware-s bibi lesz.

de ha nincs kész, akkor valószínű ők sem tudták bekapcsolni, download-ba tenni, stb.....mert amúgy 3-4 perc az egész művelet.

kíváncsian várom mi lesz a vége

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #1674 Dátum: 2013, 03 05, 16:08:17 »
Ezt keresem, Extended Power Menu with Screenshot Function: You are not allowed to view links. Register or Login
meg ezt, EXTENDED STATUS BAR [14 buttons]: You are not allowed to view links. Register or Login
csak hát nem egy custom ROM-ba olvasztva, hanem önállóan szeretném felrakni a gyári ROM-ra. :'(

olyan régóta használok főzött romot, hogy nem tudom, hogy gyári 2.3.6 romban lehet-e variálni az értesítési sávot.
Viszont olyan biztos nincs, hogy a bekapcsoló gombbal recovery módban vagy download módban tedd.