2024, 11 25, 07:23:55
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288831 alkalommal)

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában

Monk

• Vendég
Re: Update
« Reply #1700 Dátum: 2013, 03 16, 12:09:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Időközben áthelyezték másik helyre.
a rom telepítési útmutató fórumban javítottam linkeket.

köszi, hogy szóltál.  :ok:

Úú, ne viccelj, én köszönöm és ez most nem az agyon udvariaskodás helye!
Nekem ez életmentő info!
Jó 7végét!

Monk

• Vendég
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1701 Dátum: 2013, 03 17, 12:11:01 »
Ha már általános témakörben vagyok. A TB-t használók közül megnézné nekem valaki, hogy a gyári böngésző átkonvertálható-e felhasználói alkalmazássá, vagy csak én vagyok a béna? Az "új" T-mobile-os GB-ben "origo" névre hallgat a böngésző, ezért érdekelne, gondoltam, hátha ez a gond!

Ha nem, akkor tudtok ajánlani alternatívát? Tudom ott a Play, de ahány böngésző annyi féle "fícsőr", stb.
gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi, hadd ne telepítsem az összes szóba jöhetőt! Nekem elég volna a beépített is, de csak a MyBackup Pro tudta a könyvjelzőket visszaállítani, a TB és a Super Backup sem boldogult vele! Az SB a független vodás 2.3.6-oson gond nélkül visszaállította!

Most se időm, se kedvem újra a független vodás ROM felrakásához, ezét kérek segítséget, nem pedig lustaság miatt.

Az a kérdés is teljesen jogos, hogy miért nem ICS vagy JB? A JB 4.1.2-öt tegnap felraktam a használati útmutató szerint. A rendszer felállása után viszont nem tudtam sem hozzáadni a gmail-es accountomat, sem tovább lépni a hozzáadás nélkül. A ROM és a gapps.zip telepítése is rendesen lefutott, volt szabályszerű wipe-olás is!

Maradt Odin istenünk és GB, mivel a telót meg használnom kellett, így csak 8 és félperc maradt ki az életemből.

Üdv!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #1702 Dátum: 2013, 03 17, 12:33:30 »
Ha már általános témakörben vagyok. A TB-t használók közül megnézné nekem valaki, hogy a gyári böngésző átkonvertálható-e felhasználói alkalmazássá, vagy csak én vagyok a béna? Az "új" T-mobile-os GB-ben "origo" névre hallgat a böngésző, ezért érdekelne, gondoltam, hátha ez a gond!

Ha nem, akkor tudtok ajánlani alternatívát? Tudom ott a Play, de ahány böngésző annyi féle "fícsőr", stb.
gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi, hadd ne telepítsem az összes szóba jöhetőt! Nekem elég volna a beépített is, de csak a MyBackup Pro tudta a könyvjelzőket visszaállítani, a TB és a Super Backup sem boldogult vele! Az SB a független vodás 2.3.6-oson gond nélkül visszaállította!

Most se időm, se kedvem újra a független vodás ROM felrakásához, ezét kérek segítséget, nem pedig lustaság miatt.

Az a kérdés is teljesen jogos, hogy miért nem ICS vagy JB? A JB 4.1.2-öt tegnap felraktam a használati útmutató szerint. A rendszer felállása után viszont nem tudtam sem hozzáadni a gmail-es accountomat, sem tovább lépni a hozzáadás nélkül. A ROM és a gapps.zip telepítése is rendesen lefutott, volt szabályszerű wipe-olás is!

Maradt Odin istenünk és GB, mivel a telót meg használnom kellett, így csak 8 és félperc maradt ki az életemből.

Üdv!

a kérdésed első felére sajnos nem tudom a választ. :(

a második résznél pedig szerintem a rom-mal volt bibi. Véletlenül nem a JellyTime_Nexus próbáltad? mert azzal volt hasonló probléma.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Monk

• Vendég
« Reply #1703 Dátum: 2013, 03 17, 12:47:33 »
a kérdésed első felére sajnos nem tudom a választ. :(

a második résznél pedig szerintem a rom-mal volt bibi. Véletlenül nem a JellyTime_Nexus próbáltad? mert azzal volt hasonló probléma.

A CM10-et beta2 verzióban próbáltam. Pont ezért csodálkoztam, látom, hogy nálad is ez fut, és nem panaszkodtál rá. Sajnálom! Kicsit bonyolult a GB után, de jó lett volna :(
Nem tudom mikor lesz időm kísérletezgetni :(
A TB-vel kapcsolatban meg egy lábon kihordott virtuális infarktuson vagyok túl, a szemeim előtt lebeg az 1.300-1.400.- Ft és nem müxik a könyvjelző visszaállítás!!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1704 Dátum: 2013, 03 17, 13:03:25 »
A CM10-et beta2 verzióban próbáltam. Pont ezért csodálkoztam, látom, hogy nálad is ez fut, és nem panaszkodtál rá. Sajnálom! Kicsit bonyolult a GB után, de jó lett volna :(
Nem tudom mikor lesz időm kísérletezgetni :(
A TB-vel kapcsolatban meg egy lábon kihordott virtuális infarktuson vagyok túl, a szemeim előtt lebeg az 1.300-1.400.- Ft és nem müxik a könyvjelző visszaállítás!!

Szerintem aki már bütykölt így vagy úgy telefont az már kihordott 1-2 infarktust lábon :D

CM10  :shock:  Ha lesz időd/kedved, akkor mindenképpen ugorj neki még1x. hátha csak vmi elszigetelt esetről volt szó. 
ilyet én még nem tapasztaltam, és olvasni se olvastam....de utána járunk ;)

Monk

• Vendég
« Reply #1705 Dátum: 2013, 03 17, 13:10:59 »
Szerintem aki már bütykölt így vagy úgy telefont az már kihordott 1-2 infarktust lábon :D

CM10  :shock:  Ha lesz időd/kedved, akkor mindenképpen ugorj neki még1x. hátha csak vmi elszigetelt esetről volt szó. 
ilyet én még nem tapasztaltam, és olvasni se olvastam....de utána járunk ;)

OK, és természetesen köszönöm!
Sajnos nem tudom mikor lesz időm, és ez nem tiszteletlenség az általad felajánlott segítséggel kapcsolatban!!!!
Engem is érdekelne a dolog, de... a fentiek :(
Sajna most arra a pár percre sem tudom nélkülözni a telót, amíg TWRP-ből lezongorázom :(

Az infarktussal sem lenne gondom, ha nem kellene fizetni érte :D
Ami bosszant, hogy az egyik legalapvetőbb visszaállítást nem tudtam TiBi-vel megcsinálni, pedig nekem
fontos lett volna! Még inkább bosszantó, hogy ezen apró hibák miatt van kb. 3 db backup-oló app a telómon.
Az egyik csak jó lesz alapon :)

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #1706 Dátum: 2013, 03 18, 14:50:09 »
Telepítés után a telón rajta maradtak az előző rendszerrel használt alkalmazások mappái. Ezt hogy tudom legyalulni?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1707 Dátum: 2013, 03 18, 15:04:05 »
Telepítés után a telón rajta maradtak az előző rendszerrel használt alkalmazások mappái. Ezt hogy tudom legyalulni?

twrp-ben a wipe internal storage

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #1708 Dátum: 2013, 03 18, 15:15:45 »
twrp-ben a wipe internal storage

Ahham... Köszi!! Jó tudni! Akkor a másik a memókártyáról törli ugyan ezt?

Monk

• Vendég
« Reply #1709 Dátum: 2013, 03 19, 11:23:34 »
Ahham... Köszi!! Jó tudni! Akkor a másik a memókártyáról törli ugyan ezt?

Nem akarom szabadgy "kenyerét elvenni", de most éppen van időm "beleszólni". Az internal wipe-nál a belső memória "kártya" tartalmát törlöd, az external-nál pedig a külső, azaz a valódi micro SD tartalmát. Ez ugye nem ajánlott :) Alap esetben!
Az internal is csak akkor, ha nem tárolsz rajta pótolhatatlan adatokat! Szerintem!
Az internal-belső mem kari törlését a a factory reset-tel/gyári beállítások visszaállítása menü pontban is megteheted, ha elé biggyesztesz egy pipát.

Egyszer már feltettem a kérdést, de szabadgy nem tudott segíteni, hátha valaki más!
Aki TB-t használ nézze már meg "plíz", hogy a gyári böngésző átkonvertálható-e felhasználói appra, ha igen megtenné-e, és elküldené-e?
Ha sokat kérnék kövezzetek meg, de csak folyami kaviccsal. Köszi!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1710 Dátum: 2013, 03 19, 11:57:47 »
Nem akarom szabadgy "kenyerét elvenni", de most éppen van időm "beleszólni". Az internal wipe-nál a belső memória "kártya" tartalmát törlöd, az external-nál pedig a külső, azaz a valódi micro SD tartalmát. Ez ugye nem ajánlott :) Alap esetben!
Az internal is csak akkor, ha nem tárolsz rajta pótolhatatlan adatokat! Szerintem!
Az internal-belső mem kari törlését a a factory reset-tel/gyári beállítások visszaállítása menü pontban is megteheted, ha elé biggyesztesz egy pipát.

Egyszer már feltettem a kérdést, de szabadgy nem tudott segíteni, hátha valaki más!
Aki TB-t használ nézze már meg "plíz", hogy a gyári böngésző átkonvertálható-e felhasználói appra, ha igen megtenné-e, és elküldené-e?
Ha sokat kérnék kövezzetek meg, de csak folyami kaviccsal. Köszi!

dehogy veszed el....sőt inkább jó, ha megoszthatom a kenyeremet :)
pont azért vagy itt mindenki, hogy megmondja az okosat! ;)

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: RemICS
« Reply #1711 Dátum: 2013, 03 20, 11:47:18 »
Sziasztok! Bocsi a késői helyzetjelentésért, de sokminden történt azóta.
Ugye még odáig jutottam, hogy az SGS plus-omat elvittem gsm szervizbe, ahol azt mondták hogy nem szoftveres probléma lesz, és még nem tudják mi a gondja. igy ment egy hétig, mindennap jártam be hogy megkérdezzem mizu vele, és mindig azt mondták hogy még nemtudják.
Na de itt jö na fordulópont:
A telefont nem rég vettem kéztől, amire elvileg volt garancia is meg stb, de nemtudta átadni a telefon vételekor. De mivel a közelembe lakik a tulaj, és jóba van egy kedves barátommal, igy nem kellett messzire mennem érte amikor elromlott. Kértem tőle hogy akkor adja ide mert elromlott a telefon, de ő erre azt mondta hogy nem találja... Mondom  censored a.... Nagyon ideges voltam miatta, és ezek után döntöttem ugy hogy akkor elviszem gsm szervizbe. A telefont nem vettem drágán, elég olcsó áron kaptam meg, igy most hogyha esetleg a szervizben 10ezerftot kértek volna a javitásért, még azt megadtam volna érte....
És mikor már egy hetet volt bent a szervizben, a régi tulaj (hozzáteszem hogy ez a patkány egy csaj!!!! ..már elnézést a kifejezésért...) szól nekem hogy megtalálta a papirjait... hát na mondom oké, elmegyek a szervizbe a telefonért, reméltem hogy még nem nyúltak bele, szerencsére nem, és elvittem samsung szervizbe... Ez volt előző hét hétfőn, elvileg holnap jön vissza..
És még igy sincs vége a sztorinak, kiderült még mielőtt elvittem volna gariba, hogy a telefonon van még tartozás! négy havi elmaradás van rajta, ami kb 20ezerft !!! Nos ekkor kerestem fel ujra a csajt, hogy ez igy nem fog menni, inkább adja vissza a pénzem és visszaadom a telefont... "De hát ő most nincs olyan helyzetbe hogy visszafizesse az árát, meg ő ezzel nem akar foglalkozni meg stb..." ...Utána még pár napos átbeszélések után ugy döntött hogy visszaadja a telefon árát ha visszajött a gariból... És most hétvégén azt irta nekem, hogy csak akkor adja vissza az árát, ha megcsinálták a telefont a gariban... Szerintem el se kellett volna adnia hogyha tartozás van a telefonon, de bár azt úgy is behajtják rajta... És úgy gondolom hogy a telefon visszavásárlását nem folyásolja be a garancia, mert a tartozás nagyobb probléma mint az hogy elromlott... "De hát ő csak akkor adja vissza ha tényleg működőképes lesz a telefon..." (Azaz igazság hogy én ezek után már nem bizok semmiben. Abban se, hogy garanciában egyáltalán megcsinálják, vagy nem e találnak olyan dolgot rajta ami kifogásolható... De hát egyszerűen a telefont senki nem tudta életre kelteni, nem tudom hogy mit tudnának csinálni vele a garanciában...)
Szóval elvileg holnap értesiteni fognak hogy miújság van a telóval... Kicsit ideges is vagyok miatta, de szerintem félnem meg nem nagyon kellene, mert úgy is a csaj jár rosszul minden esetben... Ha ESETLEG vagy VÉLETLENÜL nem foglalkoznak vele a garanciában és nem fogja visszaadni a pénzem, akkor egy rendőr ismerősömhöz fordulok...

Nektek mi a véleményetek sztorimról?

Köszi válaszotokat, és bocsi hogy későn írtam vissza.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1712 Dátum: 2013, 03 20, 13:17:31 »
Nektek mi a véleményetek sztorimról?

Köszi válaszotokat, és bocsi hogy későn írtam vissza.

előttem egy magyar népmesés hang van, aki azt mondja ..."legyen ez tanulság mindenki számára...." :)
ezek után ha telefont veszel, akkor most már tudod mire kell figyelni....

az, hogy a telefonon összes részlete nincs kifizetve azzal ne foglalkozz. te csak telefont vettél, ha jól vettem ki nem volt semmi papír a csaj és közted. "szerződésben" a szolgáltatóval a csaj van. őt zaklatják majd a fizetés miatt.

az, hogy nincs még kifizetve az összes részlet attól még javítania kell a szerviznek, ha van rajta érvényes garancia. ... ha elromlik a telefon, akkor is ki kell fizetnie a csajnak az szolgáltató felé a pénzt! vagy ilyenkor van az, hogy a vásárló beviszi, és ha a szolgáltató se tud életet lehelni bele, akkor kapsz másik telefont.

nyílván az XY GSM szervizben nem volt meg az a tudás, hogy életre keltsék, ez még nem jelent semmit. ilyenkor tényleg jobb egy nagyobb szervizbe menni, sőt, ha lehet, akkor egyből a Samsunghoz. nekik azért nagyobb a specifikus tudás a kezükben.

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1713 Dátum: 2013, 03 20, 13:29:31 »

nyílván az XY GSM szervizben nem volt meg az a tudás, hogy életre keltsék, ez még nem jelent semmit. ilyenkor tényleg jobb egy nagyobb szervizbe menni, sőt, ha lehet, akkor egyből a Samsunghoz. nekik azért nagyobb a specifikus tudás a kezükben.

Na de nekem a vételkor nem szólt arról hogy részlet van rajta, csak a garanciáról beszélt. A másik pedig az hogy már kb két hónapja kellett volna befizetni az utolsó havi tartozást, igy összesen 4havi befizetés torlódott fel. Azért ez elég bunkóság volt, hogy erről nem szólt, és később derült ki. Igy nem hiszem hogy megvettem volna. Meg amit leművelt a papírjaival az se volt normális. És ez a második ok, amiért utólag bánom a vételt. És mindezek miatt szerintem jogosan "zaklathatom" a visszavásárlással. 

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1714 Dátum: 2013, 03 20, 13:34:00 »
És a tartozás miatt nem tilthatják le a telefont?

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1715 Dátum: 2013, 03 20, 13:35:47 »

Dehogynem.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1716 Dátum: 2013, 03 20, 13:39:06 »
Dehogynem.

Na ez a harmadik ok, amiért visszaszeretném kapni a pénzemet :)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1717 Dátum: 2013, 03 20, 13:40:11 »

hát sajnos erre nem tudok okosat mondani.
nem tudom, hogy ilyen esetben mit tesz a szolgáltató?! ilyenkor az ÁSZF-ben kéne utána járni.

egy biztos, azzal fölösleges menned a szolgáltatóhoz, hogy te vettél egy telefont, és a csaj nem fizette ki, és nálad be...rt a telefon. ez őket nem fogja érdekelni.

de egyelőre szerintem várd meg, hogy a hivatalos samu szervizben mit mondanak!

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1718 Dátum: 2013, 03 20, 13:41:52 »
hát sajnos erre nem tudok okosat mondani.
nem tudom, hogy ilyen esetben mit tesz a szolgáltató?! ilyenkor az ÁSZF-ben kéne utána járni.

egy biztos, azzal fölösleges menned a szolgáltatóhoz, hogy te vettél egy telefont, és a csaj nem fizette ki, és nálad be...rt a telefon. ez őket nem fogja érdekelni.

de egyelőre szerintem várd meg, hogy a hivatalos samu szervizben mit mondanak!

Azt mondták hogy most csütörtökön jön vissza Pestről, telefonon fognak értesiteni, hát kiváncsi leszek.

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1719 Dátum: 2013, 03 20, 15:59:17 »
Dehogynem.

sztem a telót nem zaklatják. Sztem végrehajtó azt cső. Van egy ismerősöm ő is tartozik. Végrehajtóhoz került az ügy de nem tudtak rajta semmit behajtani. Elő azóta is megy. Az ügy nem Tom hol tart most de....

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Monk

• Vendég
« Reply #1720 Dátum: 2013, 03 21, 00:13:52 »
Nos, mind fogyasztóvédelmi, mind rendőri vonalról megvizsgálva az ügyet. Játszunk TV ügyvédjét, vagy kék fényt, ingyenes jogi tanácsadással :)
Ahogy fentebb nagyon helyesen leírták a havi tartozás a szolgálató felé van, a csaj csak a készüléket adta el, a tartozást nem!
A tartozás, azaz a felhalmozódott részlet, most már a Ptk. szerinti kamatokkal együtt a telefonszámhoz tartozik, melyre a vállalt hűség nyilatkozat mellett vette a leányzó, így ő az adós!
Neked ezzel semmi gondod, a telót, ha javítható használhatod, illetve a gari jeggyel és az érvényes adás-vételi szerződéssel együtt, ha nem javítható akkor elballagsz és kapsz egy másikat, mivel a tiéd!

Nénósági szempontból nézve: Alapesetben ilyenkor a Btk. 318. §. (1). bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő csalás vétségét (alapeset) követné el a csaj! A jogosulatlan haszonszerzés, a tévedésbe ejtéssel és tévedésben tartással szerintem megvalósult, ugyanígy a károkozás is, ha nem kapod vissza a pénzed, és a teló sem javítható, valamint a gari jegy hiányában nem is cserélhető!
DE! Mivel Gondolom 50 rugó alatt vetted, így ez csak szabálysértés lesz, ha indul eljárás!
Feljelentést tehetsz, abban polgárjogi igényt jelölhetsz meg, ami annyit jelent, hogy az eljárás során kérheted a keletkezett kár megtérítését az eljárás alá vont személytől! Mellesleg a Ptk. szerint aki másnak kárt okoz, az köteles megtéríteni, vagy az eredeti állapotot helyreállítani.

Ha van a csajnak jövedelme, zárolható vagyona, akkor egyszer csak, mint a mesékben visszakapod a pénzed!
Ha nincs akkor... jobb bele sem gondolni!
Talán célszerű a fentieket vázolni neki, és egyezségre jutni, természetesen úgy, hogy nem legyen belőle önbíráskodás!
Ha mégis eljárás lenne belőle, akkor jó tudni, hogy a 2012. április 15-én hatályba lépett 2012. évi II. törvény (nevezzük szabálysértési tv-nek az egyszerűség kedvéért) egyik újítása, hogy addig csak meghatalmazás alapján közeli hozzátartozó vagy jogvégzett személy lehetett a védő, illetve jogi képviselő. Jelenleg meghatalmazás alapján, képviselő lehet bárki, aki nagykorú!! Értelemszerűen cselekvőképes személyről beszélek. Lásd rendőr ismerősöd (ha vállalja) ;)
Bár ez nem ide tartozik, nem a reklám helye, csupán a hiteles forrás érdekében: láttam már el ilyen képviseletet... ;)

Remélem az utolsó mondatot szabadgy megértően moderálja :)

P.S. Szerintem legközelebb ne vegyél használt telót! Minden kedvező árúnak tűnő ügylet mögött sejthető (áll) valami nem oda illő, nem életszerű dolog.
Ezt a tapasztalat mondatja velem, én is egy olyan ismerőse vagyok sokaknak, mint a az általad említett kolléga.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1721 Dátum: 2013, 03 21, 10:29:24 »
Nos, mind fogyasztóvédelmi, mind rendőri vonalról megvizsgálva az ügyet. Játszunk TV ügyvédjét, vagy kék fényt, ingyenes jogi tanácsadással :)
.............

le a kalappal!  :ok:

melóhelyen lépten nyomon jogászokban botlok, ők szoktak hasonló beszélgetésekbe elegyedni egymással!  :D

a lényeg, hogy tényleg nagyon körültekintően kell eljárni, hogy kitől mit és mennyiért veszel.... :(

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1722 Dátum: 2013, 03 21, 10:33:05 »

P.S. Szerintem legközelebb ne vegyél használt telót! Minden kedvező árúnak tűnő ügylet mögött sejthető (áll) valami nem oda illő, nem életszerű dolog.
Ezt a tapasztalat mondatja velem, én is egy olyan ismerőse vagyok sokaknak, mint a az általad említett kolléga.

Köszi Monk a hozzászólást, most már én is okosabb lettem !  :)

Nem elérhető maniaccss

• PFC Fan
« Reply #1723 Dátum: 2013, 03 21, 10:36:03 »
le a kalappal!  :ok:

melóhelyen lépten nyomon jogászokban botlok, ők szoktak hasonló beszélgetésekbe elegyedni egymással!  :D

a lényeg, hogy tényleg nagyon körültekintően kell eljárni, hogy kitől mit és mennyiért veszel.... :(

Igen tudom, de mivel az egyik legjobb barátom ajánlotta a csajtól a telefont, igy megbíztam az egészben. A csajjal pedig nagyon jóba volt, úgy gondoltuk hogy nem lesz semmi gond akkor....
De mindketten csalódtunk, a barátom szerintem jobban bánja az egészet mint én, mivel ő ajánlotta a dolgot. De hát nem tehet róla, ő is csak át lett verve.... Na meg a bizalom...........

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1724 Dátum: 2013, 03 21, 10:39:47 »
Igen tudom, de mivel az egyik legjobb barátom ajánlotta a csajtól a telefont, igy megbíztam az egészben. A csajjal pedig nagyon jóba volt, úgy gondoltuk hogy nem lesz semmi gond akkor....
De mindketten csalódtunk, a barátom szerintem jobban bánja az egészet mint én, mivel ő ajánlotta a dolgot. De hát nem tehet róla, ő is csak át lett verve.... Na meg a bizalom...........

mindegy, ezen már kár rágódni....

apropó, szervizből szóltak?