2024, 11 26, 01:30:57
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288870 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1300 Dátum: 2013, 01 03, 21:26:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ok.
vagy nem lenne jobb, ha egy gyári visszaállítást csinálnék egyből?

Flak88!
a fix permission-nál mit csinálsz?
mert az nálam elmaradt (sem s1-nél, sem s2-nél, sem s3-nál nem kell semmit sem ott csinálni...)

javasolnám, hogy egyszerre csak egy! először próbáld meg ezt!
akkor után ráérsz azzal
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető HUTCHDB

• PDA: LG G4
Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1301 Dátum: 2013, 01 03, 21:29:03 »
Hopp, eszembe jutott még valami. Ha a legújabb miuit teszed fel, van hozzá - ugyanott az xda-s oldalán - egy javító fájl, bootloop zip, vagy ilyesmi, az mindenképpen kell hozzá.

I9001 powered by MIUI

melyik is az pontosan?
én nem látom :oops:

szabadgy!
sajnos hiába tettem fel odinnal a bootlop elleni tar-t, a miui logonál áll a dolog kb. 3-4 perce....

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1302 Dátum: 2013, 01 03, 21:33:38 »
melyik is az pontosan?
én nem látom :oops:

kicsit kavarodás van.
Először oldjuk meg a bootloop-os dolgot....

szóval...erről van szó?

[Multi-Lang] [ICS 4.0.4] MIUI v.4 Final [25.12.2012]

ott ezt írják:
Fix Bootloop for Latest MIUI 2.8.10 Final French and Multi-Lang :
Az ehhez kapcsolódó fájlt pedig a lenti linken éred el!

de azért először próbáld meg lszi az odin-os cuccot, amit fent írtam

Nem elérhető HUTCHDB

« Reply #1303 Dátum: 2013, 01 03, 21:40:45 »
kicsit kavarodás van.
Először oldjuk meg a bootloop-os dolgot....

szóval...erről van szó?

[Multi-Lang] [ICS 4.0.4] MIUI v.4 Final [25.12.2012]

ott ezt írják:
Fix Bootloop for Latest MIUI 2.8.10 Final French and Multi-Lang :
Az ehhez kapcsolódó fájlt pedig a lenti linken éred el!

de azért először próbáld meg lszi az odin-os cuccot, amit fent írtam

no SIKER!
odinnal a bootlop "elleni" tart-t telepítettem.
aztán nem indult a mi logónál megállt.
recovery, full wipe, majd ismét flash-eltem a miui romot.
bebootolt, működik!  :taps:

NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!

egyébként melyik miui jobb?
én most az utolsó ics-t tettem fel:

a korábbi GB-s miui jobb?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1304 Dátum: 2013, 01 03, 21:47:46 »
no SIKER!
odinnal a bootlop "elleni" tart-t telepítettem.
aztán nem indult a mi logónál megállt.
recovery, full wipe, majd ismét flash-eltem a miui romot.
bebootolt, működik!  :taps:

NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!

egyébként melyik miui jobb?
én most az utolsó ics-t tettem fel:

a korábbi GB-s miui jobb?

Szuper!  :ok:

a lényeg, és ezt mindenkinek tanácsolni tudnám. Ha nem jön össze vmi, akkor nyugi, vissza az alapokhoz, és ha nem megy, akkor kérdezni, nem pedig telepíteni mindent egyszerre! Megkíméled magad a fölös stressztől! :)

GB-t én már nem ajánlok! nem rossz, csak hát mégis csak GB! idejét múlt! Ettől még nem rossz, de ICS-vel új dimenziók nyílnak meg!

ICS romok már kiforrottak, de bármelyiket is telepíted, azelőtt nézz körbe XDA-n. Itt csak maga a telepítés menete van leírva.

De ha ICS romokat tárgyaltok, akkor menjetek lszi az ICS rom topikba: /bármilyen segítés, kérdés, stb a többieket is segíti, és ha már ICS-t néznek, akkor remélhetőleg ott fognak olvasgatni./ :)

Nem elérhető HUTCHDB

« Reply #1305 Dátum: 2013, 01 03, 21:52:02 »
Szuper!  :ok:

a lényeg, és ezt mindenkinek tanácsolni tudnám. Ha nem jön össze vmi, akkor nyugi, vissza az alapokhoz, és ha nem megy, akkor kérdezni, nem pedig telepíteni mindent egyszerre! Megkíméled magad a fölös stressztől! :)

GB-t én már nem ajánlok! nem rossz, csak hát mégis csak GB! idejét múlt! Ettől még nem rossz, de ICS-vel új dimenziók nyílnak meg!

ICS romok már kiforrottak, de bármelyiket is telepíted, azelőtt nézz körbe XDA-n. Itt csak maga a telepítés menete van leírva.

De ha ICS romokat tárgyaltok, akkor menjetek lszi az ICS rom topikba: /bármilyen segítés, kérdés, stb a többieket is segíti, és ha már ICS-t néznek, akkor remélhetőleg ott fognak olvasgatni./ :)

van valami nagyon gyors és stabil rom amit ajánlani tudtok?
(egy a lényeg, ne "google  kinézet" legyen! pl.: tw-re alapuló lenne a legjobb, mert úgy látom a miui itt elég lessúcska  :'()

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1306 Dátum: 2013, 01 04, 09:09:10 »
(egy a lényeg, ne "google  kinézet" legyen! pl.: tw-re alapuló lenne a legjobb, mert úgy látom a miui itt elég lessúcska  :'()

Lassúcska....nem tudom. Ne az SIII-odhoz nézd! :D
Egyébként, akik régóta használták ezt a telefont GB-vel, azoknál az ICS elég nagy ugrás volt. Nekem is jobban bejön minden szempontból.

A kinézetet szerintem könnyen megoldhatod launcher-rel.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1307 Dátum: 2013, 01 04, 10:47:55 »

Én Holo launcherrel használom.

I9001 powered by MIUI

Nem elérhető HUTCHDB

« Reply #1308 Dátum: 2013, 01 04, 18:09:11 »
Én Holo launcherrel használom.

I9001 powered by MIUI

ezt a romot tettem fel:

szerintem a lehetőségekhez képest jó!
én nagyon miui párti vagyok, már lassan 2 éve csak azt használom, de ezen a telefonon szerintem az ICS alapú nem az igazi.
lehet rápróbálok a JB alapúra, ami ugyan itt-ott-amott hibás, de kíváncsi vagyok rá, hogy a scrollozáson sikerült-e valamit javítani, mert az egy nagyon fájó pont.
a kinézetet már launcherrel nem "rontanám" el, így marad az mi ui.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1309 Dátum: 2013, 01 04, 20:55:12 »

ezt a romot tettem fel:

szerintem a lehetőségekhez képest jó!
én nagyon miui párti vagyok, már lassan 2 éve csak azt használom, de ezen a telefonon szerintem az ICS alapú nem az igazi.
lehet rápróbálok a JB alapúra, ami ugyan itt-ott-amott hibás, de kíváncsi vagyok rá, hogy a scrollozáson sikerült-e valamit javítani, mert az egy nagyon fájó pont.
a kinézetet már launcherrel nem "rontanám" el, így marad az mi ui.

Nincs összehasonlítási alapom, ez életem csúcstelója, ezelőtt egy vodkafon 858 volt (a szolgáltató is és az a telefon is csalódás - legalábbis nekem). Ahhoz képest ez a gyöngyszem nem kicsi lépés volt. A tárcámnak sem! :)

Bocs az off-ért!

I9001 powered by MIUI

Nem elérhető HUTCHDB

« Reply #1310 Dátum: 2013, 01 04, 22:46:23 »
Nincs összehasonlítási alapom, ez életem csúcstelója, ezelőtt egy vodkafon 858 volt (a szolgáltató is és az a telefon is csalódás - legalábbis nekem). Ahhoz képest ez a gyöngyszem nem kicsi lépés volt. A tárcámnak sem! :)

Bocs az off-ért!

I9001 powered by MIUI

ha nem is magasabb kategóriákhoz hasonlítom, hanem az elvileg alatta lévő s1-hez (i9000), akkor is valami nem stimmel szerintem miui fronton. (ics alapú)
nincs optimalizálva véleményem szerint.
anno mikor s1-re feltettem (még 2011. tavaszán) a GB - cm7 alapú miui-t, leesett az állam, hogy mennyivel gyorsabb, jobb memóriahasználatú rom, mint az akkori bármely más custom GB-s rom, nem is beszélve a stockról.

nekem az a sebesség most is elég lenne, de nincs erre a telefonra GB-s miui.
legalább is én nem találok.
anno a felrakása sem volt egyszerű egy miui-nak, a cm7 miatt, de most azt látom, mindenki fél az odintól (na nem itt, hanem a fejlesztőkre gondolok, akik attól tartanak, hogy ha nem cwm-es a telepíthetőség, elpártolnak tőlük) marad a sok "szemét",  "temp" , mert tapasztalatból mondom, hogy egy full wipe sem elég néha, de egy particionálással végzett full gyalu, majd úgy cwm-ből egy full wipe + egy format emmc minden gondot megoldott s1-en.

de miről is beszélek.....ami először itt meglepett, hogy ehhez a telefonhoz "való" odin pl. nem is tartalmaz repartitional funkciót.

később (ekkor már s2-őm volt) jött az ics, ami szerintem nem egy jól sikerült dolog SZERINTEM, már ami a scrollozást illeti. minden telefonon még az s3-an is akad, vagy nem is tudom, hogy hogyan írjam le, nehezen indul meg, vagy visszapattan, vagy nem is tudom mi történik a lapozásnál, de engem nagyon zavar....és minden telefonra próbálják erőltetni....
ez itt az s+-nál (MIUI-nál) nagyon is jelen van, teljesen zavaró volt tegnap.
maga az ics amúgy jó lenne, mert a programok indulása, egyes alkalmazások gyorsasága, sebessége jobb, ez kétségtelen!

a JB már nagyon szuper, panasz nem lehet rá, főleg a 4.1.2-es verzió, szerintem az erre a telefonra portólt cm10-es romok biztos szuperül mennek.

sajnos azt olvasom az xda-n, hogy a JB alapú miui ugyan van, de sok hibával működik, így a lányom azt mondta, hogy ne tegyem fel, mert most elégedett a telefonnal.

bocsánat a sok off-ért, de végül is ehhez a telefonhoz tartozó dolgokról és az első benyomásokról írtam.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1311 Dátum: 2013, 01 04, 23:12:47 »

ha nem is magasabb kategóriákhoz hasonlítom, hanem az elvileg alatta lévő s1-hez (i9000), akkor is valami nem stimmel szerintem miui fronton. (ics alapú)
nincs optimalizálva véleményem szerint.
anno mikor s1-re feltettem (még 2011. tavaszán) a GB - cm7 alapú miui-t, leesett az állam, hogy mennyivel gyorsabb, jobb memóriahasználatú rom, mint az akkori bármely más custom GB-s rom, nem is beszélve a stockról.

nekem az a sebesség most is elég lenne, de nincs erre a telefonra GB-s miui.
legalább is én nem találok.
anno a felrakása sem volt egyszerű egy miui-nak, a cm7 miatt, de most azt látom, mindenki fél az odintól (na nem itt, hanem a fejlesztőkre gondolok, akik attól tartanak, hogy ha nem cwm-es a telepíthetőség, elpártolnak tőlük) marad a sok "szemét",  "temp" , mert tapasztalatból mondom, hogy egy full wipe sem elég néha, de egy particionálással végzett full gyalu, majd úgy cwm-ből egy full wipe + egy format emmc minden gondot megoldott s1-en.

de miről is beszélek.....ami először itt meglepett, hogy ehhez a telefonhoz "való" odin pl. nem is tartalmaz repartitional funkciót.

később (ekkor már s2-őm volt) jött az ics, ami szerintem nem egy jól sikerült dolog SZERINTEM, már ami a scrollozást illeti. minden telefonon még az s3-an is akad, vagy nem is tudom, hogy hogyan írjam le, nehezen indul meg, vagy visszapattan, vagy nem is tudom mi történik a lapozásnál, de engem nagyon zavar....és minden telefonra próbálják erőltetni....
maga az ics amúgy jó lenne, mert a programok indulása, egyes alkalmazások gyorsasága, sebessége jobb, ez kétségtelen!

a JB már nagyon szuper, panasz nem lehet rá, főleg a 4.1.2-es verzió, szerintem az erre a telefonra portólt cm10-es romok biztos szuperül mennek.

sajnos azt olvasom az xda-n, hogy a JB alapú miui ugyan van, de sok hibával működik, így a lányom azt mondta, hogy ne tegyem fel, mert most elégedett a telefonnal.

bocsánat a sok off-ért, de végül is ehhez a telefonhoz tartozó dolgokról és az első benyomásokról írtam.

nem akarok vitába menni, mivel jókat írsz, de nem értek veled mindennel egyet!

Én azért 1 évig használtam GB-t ezen a telefonon. Volt gyári, néhány főzött rom, de akkor se érnek fel egyik ICS-vel sem. /MIUI-t nem próbáltam, de másik 3-at igen. Nálam bőven verik a GB-t/
Biztos a JB is hoz vmi újat, de az még nem tökéletes.

Azért is javasoltam neked a laucher-t, mert ha csak a MIUI-t próbálod, akkor nagyon szűk a keresztmetszet.

CWM vs. ODIN erről is lehetne sokat vitázni. CWM-nél sok szemét igaz, mert nem véletlenül kell orrba-szájba wipe-olni. Viszont ez a fajta telepítés sokak számára könnyebb, biztonságosabb, akik nem mozognak annyira az okostelefonok világában, de kicsivel többet szeretnének kihozni a vasból.

Nem tudom, hogy sima S-nél, SII-nél vagy III-nál milyen tapasztalatok voltak, de bármelyik ODIN-os romnál tucatnyian írták, hogy 5-ből 4 telepítés nem futott le ODIN-ba. Csak a számláló futott a "végtelenségig".

szóval jó, hogy leírtad, mert ez is egy vélemény. Az enyém meg egy másik. Mindenkinek igaza van.  :)
Nincs két egyforma felhasználó! /szerencsére/  :D

Nem elérhető HUTCHDB

« Reply #1312 Dátum: 2013, 01 04, 23:33:34 »
nem akarok vitába menni, mivel jókat írsz, de nem értek veled mindennel egyet!

Én azért 1 évig használtam GB-t ezen a telefonon. Volt gyári, néhány főzött rom, de akkor se érnek fel egyik ICS-vel sem. /MIUI-t nem próbáltam, de másik 3-at igen. Nálam bőven verik a GB-t/
Biztos a JB is hoz vmi újat, de az még nem tökéletes.

Azért is javasoltam neked a laucher-t, mert ha csak a MIUI-t próbálod, akkor nagyon szűk a keresztmetszet.

CWM vs. ODIN erről is lehetne sokat vitázni. CWM-nél sok szemét igaz, mert nem véletlenül kell orrba-szájba wipe-olni. Viszont ez a fajta telepítés sokak számára könnyebb, biztonságosabb, akik nem mozognak annyira az okostelefonok világában, de kicsivel többet szeretnének kihozni a vasból.

Nem tudom, hogy sima S-nél, SII-nél vagy III-nál milyen tapasztalatok voltak, de bármelyik ODIN-os romnál tucatnyian írták, hogy 5-ből 4 telepítés nem futott le ODIN-ba. Csak a számláló futott a "végtelenségig".

szóval jó, hogy leírtad, mert ez is egy vélemény. Az enyém meg egy másik. Mindenkinek igaza van.  :)
Nincs két egyforma felhasználó! /szerencsére/  :D

az ics jobb mint a GB.
ezt írtam én is:

szóval ebben közös nevezőn vagyunk!  ;)

hidd el nem szűk a keresztmetszet.
sIII-an napi 4-5 flash az biztos.
kipróbálgatom a tw és a cm alapú romokat is, ráadásul itt már egyes kernelek lehetőséget biztosítanak dual bootra, így egyszerű a csere, próba.

nem "szűkülünk" mi ennél a telefonnál sem be, hiszen most is az s+-ra tw alapú romot tettem, mint amit linkeltem is fentebb.
a kinézet ízlés kérdése, ahhoz, hogy azt megváltoztassuk a launcherek szerintem csak részben nyújtanak megoldást.
ami nekem a miui-ban a témázhatóságán kívül a legjobban tetszik a híváskezelője, annak kinézete, (kövezzetek meg, de az ios-ról "lopott" dolog esztétikailag nekem kulturáltabbnak tűnik, mint az android) a telefonálás közbeni jegyzetelési lehetőség, a beépített hívásrögzítő és a miui böngésző.

szóval, ha esetleg talál valaki normálisan működő GB alapú miui-t s+-ra, az ne tartsa magában az információit.... :D

odinról meg annyit, hogy nekem egyszer állt meg s1-nél, de akkor is azért, mert nem volt stabil az usb kapcsolat, egyébként soha.
szóval szerintem igen is jó dolog, mert én nagyon sokat használtam és nem "téglacsinálásra" :-)

Nem elérhető janesz081gal

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Plusz I9001 & Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: Gingerbread 2.3.6
« Reply #1313 Dátum: 2013, 01 09, 12:19:27 »
Srácok, jelenleg létezik nem beta és jól működő Android 4.0 vagy nagyobb számú rendszer S pluszra?
Válaszotokat előre is köszönöm.

Nem elérhető pajzi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #1314 Dátum: 2013, 01 09, 12:56:40 »
Srácok, jelenleg létezik nem beta és jól működő Android 4.0 vagy nagyobb számú rendszer S pluszra?

Hivatalos, Samsung nincs, nem is lesz.
Nagy custom ROM gyartok (Cyanogen, AOKP, ...) kinalataban hivatalosan nincs, valoszinu nem is lesz.

Maradnak a custom ROM-ok, melyeket CM-bol, AOKP-bol, AOSP-bol, ... portolnak lelkes es tehetseges emberkek.
Vannak ezek kozott stabil es jo darabok ICS (4.0) es JB (4.1) egyarant. En JB-t javallanek, ivendor CM 10-e jo (CyanogenMod 10 by ivendor), sokan dicserik az ehndoix-ot ([ROM][i9001][OTA] ~¤ EHNDROIX), ez is CM alapu, ill. en SlimBean-t ([ROM][4.1.2][JZO54K] Unofficial SlimBean 3.1.0) hasznalok, ez is hibatlan.
(En speciel Diablo performance kernellel hasznalom, mert kell a tobb RAM, csere lemondtam a 720p videorol, de a sajat kernellel sem volt semmi komoly problema)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1315 Dátum: 2013, 01 09, 13:21:38 »

Választ Pajzi kolléga nagyon jól megadta.  :ok:
Igazából ICS-ből bármelyik lehet, JB szinten mostanság a Pajzi által felsorolt 3, ami nagyon népszerű, és jók a visszajelzések. Ez nem azt jelenti, hogy a többi rossz, csak arról még kevesebb infónk van.

Nem elérhető Zotya329

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.1.2 I9300XXEMG4
« Reply #1316 Dátum: 2013, 01 09, 14:04:14 »
Nos... Ma erőt vettem magamon és leküzdve a hányingert, amit a "tisztelt szolgáltató" iránt érzek, bementem "megszervizeltetni" a készülékem...
Mivel már itt szó volt a 2.3.6-os "Tré" ROM-ról, gondoltam legalább annyi haszna lesz.
Nem lett... :hmm:

Miután visszakaptam a készüléket, ugyanaz a 2.3.3-as vigyorgott rajta, mint ami előtte is...
(nem akartam mondani a fazonnak, hogy ezt én is meg tudtam volna csinálni...)

Szóval akkor most van "új" "Tré"-s ROM, vagy nincs?
Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1317 Dátum: 2013, 01 09, 14:10:58 »
Nos... Ma erőt vettem magamon és leküzdve a hányingert, amit a "tisztelt szolgáltató" iránt érzek, bementem "megszervizeltetni" a készülékem...
Mivel már itt szó volt a 2.3.6-os "Tré" ROM-ról, gondoltam legalább annyi haszna lesz.
Nem lett... :hmm:

Miután visszakaptam a készüléket, ugyanaz a 2.3.3-as vigyorgott rajta, mint ami előtte is...
(nem akartam mondani a fazonnak, hogy ezt én is meg tudtam volna csinálni...)

Szóval akkor most van "új" "Tré"-s ROM, vagy nincs?

Én hivatalos Samu forrásból csak azokat találtam.
Vki itt említette, hogy ő kapott 2.3.6 romot a magentás szolgáltatótól, de én azt nem találtam meg neten.

Egyébként mi volt a baja, hogy szerviz kellett?

Nem elérhető mcpeet10

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: CM10 by Ivendor Release 2.5 + CastagnaIT v11.0
« Reply #1318 Dátum: 2013, 01 09, 15:08:21 »
Na, szabadgy, és még akit érdekel a téma...

Tegnap kaptam az infót, hogy kész a telefon. Ma el is mentem érte. JTAG cserét végeztek el rajta, fogalmam sincs, hogy mi ez. :) Gondolom akkor a procihoz lehet köze van.
Most már tökéletesen megy!

Szerkesztve:
Most nézem youtube videón, ezt házilag is meg lehet csinálni egy erre való adapter segítségével?! :O

Nem elérhető Zotya329

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.1.2 I9300XXEMG4
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1319 Dátum: 2013, 01 09, 15:10:27 »
Én hivatalos Samu forrásból csak azokat találtam.
Vki itt említette, hogy ő kapott 2.3.6 romot a magentás szolgáltatótól, de én azt nem találtam meg neten.

Egyébként mi volt a baja, hogy szerviz kellett?

Lassul... Begolyózik néha... :)
De legfőképpen az, hogy valamiért zabálja az akksit.
Pedig még nincs egy éves... :-

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1320 Dátum: 2013, 01 09, 15:13:56 »
Na, szabadgy, és még akit érdekel a téma...

Tegnap kaptam az infót, hogy kész a telefon. Ma el is mentem érte. JTAG cserét végeztek el rajta, fogalmam sincs, hogy mi ez. :) Gondolom akkor a procihoz lehet köze van.
Most már tökéletesen megy!

Szerkesztve:
Most nézem youtube videón, ezt házilag is meg lehet csinálni egy erre való adapter segítségével?! :O

JTAG-ot nem cserélhetnek, mert az csak egy "usb kábel féleség"...ezek szerint ők is csak a végső megoldással tudták megcsinálni. tanulságos.

remélem nem szegte kedved a romolástól :)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1321 Dátum: 2013, 01 09, 15:14:58 »

ha most van rajta gyári rom, és még mindig zabálja az aksit, akkor az valszeg meghalt. de viszonylag olcsón beszerezhető.
szerintem mielőtt felraksz másik romot, teszteld az aksit!!

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #1322 Dátum: 2013, 01 09, 16:17:52 »

És ezekre a bajokra mit mondtak? Ezek elég kérdéses dolgpk. Nézőpont függő mindegyik. Sztem elő se vették a zacsiból.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #1323 Dátum: 2013, 01 09, 16:57:44 »
És ezekre a bajokra mit mondtak? Ezek elég kérdéses dolgpk. Nézőpont függő mindegyik. Sztem elő se vették a zacsiból.

Éppen ezt akartam mondani, ha azt vesszük, mindegyikünk (gondolom én :P ) vasa begolyózik néha - pláne mert folyamatosan bizgeréljük ;) - és az akksimerülés is, ugye... hát az nagyon relatív. Ha egész nap a kezemben van, és nyomkodom, akkor 16 óra körül magától elindul a töltő felé. :D

I9001 powered by MIUI

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1324 Dátum: 2013, 01 09, 17:02:45 »
Éppen ezt akartam mondani, ha azt vesszük, mindegyikünk (gondolom én :P ) vasa begolyózik néha - pláne mert folyamatosan bizgeréljük ;) - és az akksimerülés is, ugye... hát az nagyon relatív. Ha egész nap a kezemben van, és nyomkodom, akkor 16 óra körül magától elindul a töltő felé. :D

I9001 powered by MIUI

te az kvázi teljesen normális. amiket mutogatnak 2-3 napos aksi időt, az parasztvakítás kb. annyi, hogy 2-3 óránként ránéz a telóra. nekem mail, zene, hívás, de este felé már kell neki a töltő.
akkor bír bő 1,5 napot, ha hétvégén otthon vagyok, és pár hívás van csak