2024, 11 26, 05:22:57
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288878 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető vanni

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1200 Dátum: 2012, 12 14, 13:04:59 »
Sziasztok,

ha valakinek fáj a vaku hiánya: You are not allowed to view links. Register or Login

:taps:

Monk

• Vendég
« Reply #1201 Dátum: 2012, 12 14, 19:33:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,

ha valakinek fáj a vaku hiánya: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi Vanni!
Több, mint érdekes! Elvileg vagy inkább gyakorlatilag ki van építve a NYÁK-on a vaku használat lehetősége, de mégis kihagyták belőle?!
Elvileg nem rossz az ötlet, de egy kicsit szkeptikus vagyok mivel a vakunak pont az a lényege, hogy nem állandó fényforrást biztosít, hanem az exponálás pillanatában világítja meg a fényképezni valót.
Nyilván a gyakorlati tapasztalatok után majd több véleményt lehet mondani, bár folyamatosan nyomva tartva kényelmetlennek tűnik a fotózás. Azt meg kiszámítani, hogy mikor fog a szoftver exponálni...
Nekem egyelőre 25 dolcsis zseblámpának tűnik, és ezzel nem Vanni érdemeit akarom kisebbíteni!
Minden ilyen infóért nagy-nagy köszönet!
u.i. A fentiek csak egy véleményt tükröznek, ne biztos, hogy egyet fogsz vele érteni!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #1202 Dátum: 2012, 12 14, 21:46:48 »
Sziasztok,

Ilyenkor lepődik meg az ember, hogy ez a telefon alapból is tudná, de kivették belőle, hogy "olcsóbb" legyen.

Ötletnek jó, de mire ez kijön az én telefonom már 1,5 éves lesz. Lassan új vásárlásán fogok gondolkozni, nem hogy még ezt tuningoljam.

off topic: királyi híradónk egyre színvonalasabb, hogy ilyen hírekkel is foglalkozik.  :D :taps:
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #1203 Dátum: 2012, 12 17, 17:30:20 »
Ötletnek jó, de mire ez kijön az én telefonom már 1,5 éves lesz. Lassan új vásárlásán fogok gondolkozni, nem hogy még ezt tuningoljam.

Igazad lehet, én is csak azért tűnődöm rajta, mert ha este/éjjel beletolatnak a kocsimba, vagy egyéb ilyen "örömteli" dolog történik, s kéne egy fotót készíteni az eseményről, akkor jó lenne ez a hátlap...

Mondd már, mit fogsz venni? Az SGS III például tök jól néz ki, de ahogy figyelem, a mostani mobilra rá tudok rakni mindent, ami kell, jól működik, hely is van bőven a memóriában - fáj a szívem így kiadni közel másfél százezret pusztán a jobb dizájnért... Te milyet akarsz venni, ami megéri a váltást?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1204 Dátum: 2012, 12 17, 19:24:51 »
Igazad lehet, én is csak azért tűnődöm rajta, mert ha este/éjjel beletolatnak a kocsimba, vagy egyéb ilyen "örömteli" dolog történik, s kéne egy fotót készíteni az eseményről, akkor jó lenne ez a hátlap...

Mondd már, mit fogsz venni? Az SGS III például tök jól néz ki, de ahogy figyelem, a mostani mobilra rá tudok rakni mindent, ami kell, jól működik, hely is van bőven a memóriában - fáj a szívem így kiadni közel másfél százezret pusztán a jobb dizájnért... Te milyet akarsz venni, ami megéri a váltást?

váltás még odébb lesz. 2 évente tudok a magentánál venni "olcsóbban" mobilt venni. ez nyár vége fel fog lejárni. akkor megnézem, hogy mit lehet jó áron venni.

addig biztos nem veszek másikat, úgyhogy egyelőre ebből próbálom kihozni a maximumot még egy darabig. :)
az biztos, hogy 150ért nem fogok mobilt venni. /egy laptopért se adnék annyit/ :D

Nem elérhető danielhurkecz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s plus
  • PDA ROM: andorid 2.3.3.
« Reply #1205 Dátum: 2012, 12 23, 12:02:17 »
Sziasztok! Jelenleg T-mobile függő a telefonom, rootoltam és szeretném függetleníteni viszont erre vonatkozó infot nem találok. Előre is köszi a segítséget! :)

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #1206 Dátum: 2012, 12 23, 12:19:54 »
Telefonáláskor meghal a hang, se én, se a másik nem hall, letenni nem lehet, megkukul az egész, csak kikapcsolással tudok végetvetni a dolognak. Ma csinálta először. De már 2ből 2 telefonálásom halt meg így. Vkinek hasonló?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1207 Dátum: 2012, 12 23, 12:23:28 »
Sziasztok! Jelenleg T-mobile függő a telefonom, rootoltam és szeretném függetleníteni viszont erre vonatkozó infot nem találok. Előre is köszi a segítséget! :)

Erre eddig nem volt igény, úgyhogy nem is néztem utána.  :)
Most megtettem, elolvastam néhány hozzászólást XDA-n, de I9001 esetén mindenki azt írja, hogy kipróbált ezt-azt, de egyik függetlenítés se működött! :(

Nem elérhető danielhurkecz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s plus
  • PDA ROM: andorid 2.3.3.
« Reply #1208 Dátum: 2012, 12 23, 15:09:33 »
Köszi szépen :) Hát akkor csak a szolgáltatói függetlenítés maradt... :S

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1209 Dátum: 2012, 12 23, 15:12:47 »
Telefonáláskor meghal a hang, se én, se a másik nem hall, letenni nem lehet, megkukul az egész, csak kikapcsolással tudok végetvetni a dolognak. Ma csinálta először. De már 2ből 2 telefonálásom halt meg így. Vkinek hasonló?
cserelj kernelt... nekem is volt ilyen. Se a viber se a GSM nem mukodott

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1210 Dátum: 2012, 12 23, 15:13:52 »
Erre eddig nem volt igény, úgyhogy nem is néztem utána.  :)
Most megtettem, elolvastam néhány hozzászólást XDA-n, de I9001 esetén mindenki azt írja, hogy kipróbált ezt-azt, de egyik függetlenítés se működött! :(
en azért a marketen levő progik egyiket kiprobalnam.... egy próbát megér ott volt aki sikerrel járt

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #1211 Dátum: 2012, 12 25, 10:36:31 »
Boldog karácsonyt és jó étvágyat mindenkinek!

Este lefekvéskor még megvoltak, reggelre lefagyva találtam, akku ki/be, indít… és eltűntek!
Hová tűntek az alsó ikonok? (Phone, Contacts, Messaging) Csak az Applications maradt meg, de az középen.
Ilyennel már találkozott valaki? Hogy lehet visszavarázsolni a többit?
(A képen: before/after)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1212 Dátum: 2012, 12 25, 12:13:32 »
Boldog karácsonyt és jó étvágyat mindenkinek!

Este lefekvéskor még megvoltak, reggelre lefagyva találtam, akku ki/be, indít… és eltűntek!
Hová tűntek az alsó ikonok? (Phone, Contacts, Messaging) Csak az Applications maradt meg, de az középen.
Ilyennel már találkozott valaki? Hogy lehet visszavarázsolni a többit?
(A képen: before/after)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Fokepernyon tartsd hosszan az ujjad, es akkor felugrik egy ablak, ahol ki tudod valasztani, hogy milyen appokat tegyel ki a kepernyore. Ha rajta tartod az ujjad akkor tudod mozgatni, es akkor le tudod huzni a dokk reszbe

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #1213 Dátum: 2012, 12 26, 06:42:54 »
Fokepernyon tartsd hosszan az ujjad, es akkor felugrik egy ablak, ahol ki tudod valasztani, hogy milyen appokat tegyel ki a kepernyore. Ha rajta tartod az ujjad akkor tudod mozgatni, es akkor le tudod huzni a dokk reszbe

Hát ez az! Ezt próbáltam rögtön én is. De amint az alsó dokk-részre húzok valamit, a dokk rész átvált kukára (Remove), így pont oda nem tudok húzni semmit.
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető mcpeet10

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: CM10 by Ivendor Release 2.5 + CastagnaIT v11.0
« Reply #1214 Dátum: 2012, 12 26, 14:11:24 »
Sziasztok! Remélem nem gond ha ide írok!

Tegnap egész nap nyomkodtam a telefonom, viszont elfelejtettem este töltőre rakni. Reggelre 1-2%-on állt, és mielőtt ráraktam volna, nyomkodtam egy kicsit és egyszer csak kikapcsolt magától. Ugye mivel teljesen lemerült...
Azonnal felraktam a töltőre, de a reagálása csak annyi volt, hogy kétszer a kis akkumulátor felvillant közepén a töltő ikonnal, majd kikapcsolt. Ha kiszedem az aksit majd be, akkor a samsung felirat villan fel kétszer majd szintén kikapcsol.

A DOWNLOAD MÓD BEJÖN!

Hagytam a töltőn egy jó 1-másfél órát, de semmi. Megpróbálkoztam egy gyári rom felrakásával Odinnal Download módban, az sikerült is, de ugyanez amit leírtam! Most jelenleg kikapcsolt állapotban a töltőn van!

Légyszi segítsetek!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1215 Dátum: 2012, 12 26, 14:20:08 »
Sziasztok! Remélem nem gond ha ide írok!

Tegnap egész nap nyomkodtam a telefonom, viszont elfelejtettem este töltőre rakni. Reggelre 1-2%-on állt, és mielőtt ráraktam volna, nyomkodtam egy kicsit és egyszer csak kikapcsolt magától. Ugye mivel teljesen lemerült...
Azonnal felraktam a töltőre, de a reagálása csak annyi volt, hogy kétszer a kis akkumulátor felvillant közepén a töltő ikonnal, majd kikapcsolt. Ha kiszedem az aksit majd be, akkor a samsung felirat villan fel kétszer majd szintén kikapcsol.

A DOWNLOAD MÓD BEJÖN!

Hagytam a töltőn egy jó 1-másfél órát, de semmi. Megpróbálkoztam egy gyári rom felrakásával Odinnal Download módban, az sikerült is, de ugyanez amit leírtam! Most jelenleg kikapcsolt állapotban a töltőn van!

Légyszi segítsetek!

előtte raktál rá vmit, ami megbolondíthatta a rendszert?

megmondom a frankót, hogy nem emlékszem a gyári recovery-ben milyen beállítási lehetőségek vannak, de lehet, hogy érdemes lenne ott csinálnod egy factory reset-et

Nem elérhető mcpeet10

« Reply #1216 Dátum: 2012, 12 26, 14:27:01 »
előtte raktál rá vmit, ami megbolondíthatta a rendszert?

megmondom a frankót, hogy nem emlékszem a gyári recovery-ben milyen beállítási lehetőségek vannak, de lehet, hogy érdemes lenne ott csinálnod egy factory reset-et

Nem, nemraktam rá semmit. SmoothICS v2 lett rátelepítve még tegnap délután, ami tökéletesen működött. Annyi, hogy teljesen lemerült! Csak Download módom van, recovery nincs! :(

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1217 Dátum: 2012, 12 26, 14:34:21 »
Nem, nemraktam rá semmit. SmoothICS v2 lett rátelepítve még tegnap délután, ami tökéletesen működött. Annyi, hogy teljesen lemerült! Csak Download módom van, recovery nincs! :(

Nem tudom mi lehet,de akkor odinnal fel kell tenni cwm-et vagy twrp-t. Es ha ez fent van akkor erdemes recoverybol feltenni ujra a romot

Nem elérhető mcpeet10

« Reply #1218 Dátum: 2012, 12 26, 14:38:52 »
Nem tudom mi lehet,de akkor odinnal fel kell tenni cwm-et vagy twrp-t. Es ha ez fent van akkor erdemes recoverybol feltenni ujra a romot

Most próbáltam nem jó! Odinos telepítés végén nem indul újra magától a rendszer! Hiába indítanám recoverybe ugyanígy 2szer egy pillanatra előjön a samsung felirat és kikapcsol...

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1219 Dátum: 2012, 12 26, 14:43:03 »
Most próbáltam nem jó! Odinos telepítés végén nem indul újra magától a rendszer! Hiába indítanám recoverybe ugyanígy 2szer egy pillanatra előjön a samsung felirat és kikapcsol...

A romot akarod ujra rakni? Vagy a cwm/twrp felrakas?...

Nem elérhető mcpeet10

« Reply #1220 Dátum: 2012, 12 26, 14:44:42 »
A romot akarod ujra rakni? Vagy a cwm/twrp felrakas?...

Ha Odinnal valamit felteszek nem indul újra a végén a rendszer. Ugye a végén újra kéne indulnia. Most próbáltam recoveryt felrakni de így sem megy!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1221 Dátum: 2012, 12 26, 14:49:16 »
Ha Odinnal valamit felteszek nem indul újra a végén a rendszer. Ugye a végén újra kéne indulnia. Most próbáltam recoveryt felrakni de így sem megy!

Egyelore meg korlatozottak a lehetosegeim, de tallozd mar be lszi, hogy hogy honnan es mit szedzs le

Nem elérhető mcpeet10

« Reply #1222 Dátum: 2012, 12 26, 14:56:20 »
Egyelore meg korlatozottak a lehetosegeim, de tallozd mar be lszi, hogy hogy honnan es mit szedzs le

XDA-ról leszedett Novemberi firmware-t raktam fel Odinnal. Szépen felrakta, és mikor végzett nem indult újra a telefonom, hanem kikapcsolt.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1223 Dátum: 2012, 12 26, 15:02:34 »
XDA-ról leszedett Novemberi firmware-t raktam fel Odinnal. Szépen felrakta, és mikor végzett nem indult újra a telefonom, hanem kikapcsolt.

most kicsit meg vagyok zavarodva, azt mondtad, hogy smoothics volt rajta, és most vissza akarsz rakni egy gyári romot?

a rom telepítési útmutatóban és xda-n is mindig írják, hogyha ICS vagy JB romot raksz fel, akkor cwm kell.
a baj szerintem az lehet, hogy vmi fájl elb..ott, és mivel nem tudsz bemenni recovery-be nyomni egy wipe-t.

szóval odin-nal próbáld meg feltenni cwm-et vagy twrp-t.
ha ez kész, akkor menj be a recovery-be, és wipe minden.

utána nézz itt körbe, és a megfelelő helyen megtalálsz mindent, amire szükséged lehet....

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #1224 Dátum: 2012, 12 26, 15:06:08 »
Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget. Mint korábban már írtam, T-nél kaptam friss ROM-ot (2.3.6), viszont azóta az akksim nem úgy szuperál, mint korábban. Olvastam 1-2 helyen, hogy ROM frissítés után kalibrálni kellene az akksit, amit többek között ROOT-ot is igényel.  Kérdéseim a következőek lennének:

1., You are not allowed to view links. Register or Login a módszer használható rootolásra ennél a ROM-nál?
2., Ha a kalibrálás után közvetlen unrootolom a készüléket, akkor nem száll el a garim?
3., Tud valaki valami jó akksi kalibrálós programot ajánlani (vagy valami jó módszert)?

Segítséget előre is köszönöm!