2024, 11 26, 07:44:37
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288880 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető mcpeet10

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: CM10 by Ivendor Release 2.5 + CastagnaIT v11.0
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1150 Dátum: 2012, 11 12, 15:00:43 »
Tegnap indítottam egy Galaxy S Plussal foglalkozó Facebook oldalt, még nincs rajta különösen semmi, viszont majd programokat, játékokat, információkat, észrevételeket fogok majd kirakni, amik talán segítségetekre is lehet.
Te is besegíthetsz a munkámban, ha esetleg van hasznos információd, vagy akár eladó, használt telefonodat is meghirdetheted, persze az én beleegyezésemmel.

Várom a likeolókat... :)

You are not allowed to view links. Register or Login

Monk

• Vendég
« Reply #1151 Dátum: 2012, 11 13, 00:36:03 »
Tegnap indítottam egy Galaxy S Plussal foglalkozó Facebook oldalt, még nincs rajta különösen semmi, viszont majd programokat, játékokat, információkat, észrevételeket fogok majd kirakni, amik talán segítségetekre is lehet.
Te is besegíthetsz a munkámban, ha esetleg van hasznos információd, vagy akár eladó, használt telefonodat is meghirdetheted, persze az én beleegyezésemmel.

Tetszik, csak így tovább! Én így tudom lájkolni - igaz ezzel ott nem mész semmire - mert nincs Facebook profilom.

Nem elérhető mcpeet10

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: CM10 by Ivendor Release 2.5 + CastagnaIT v11.0
« Reply #1152 Dátum: 2012, 11 13, 16:33:05 »
Tetszik, csak így tovább! Én így tudom lájkolni - igaz ezzel ott nem mész semmire - mert nincs Facebook profilom.

Köszi az elismerést! Hát, én gondoltam több értelme van Facebookon létrehozni egy oldalt, mintha egy weblapot készítenék... Mégiscsak többen néznék, nem? :)

Monk

• Vendég
« Reply #1153 Dátum: 2012, 11 14, 10:36:18 »
Nekem tetszik a kezdeményezés amivel természetesen még nem lesz hűtlen az ember ehhez oldalhoz!
Már szóltam a lányomnak, hogy csinálhatja a profilomat, így lesz majd igazi like is :)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #1154 Dátum: 2012, 11 14, 11:41:17 »

szerintem is jó ötlet, de én se vagyok fent fészen.
szóval, ha bírja még a lelkesedésed, akkor ide is postolhatsz pár érdekes dolgot.
persze a fórum keretein belül :)
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1155 Dátum: 2012, 11 14, 16:08:26 »
lehet, hogy vér láma kérdés, de eddig még nem volt google wallet-om, és már unom az ilyen olyan helyről beszerzett teljes verziós app-okat.

kérés:
1. tudna valaki adni, vagy linkelni egy leírást, hogyan kell regisztrálni és használni, stb?

kérdés:
2. van telefonom és tablet-em is. ha egyszer kifizetek egy progit, akkor mindkettőn használhatom, ha ugyanazzal a fiókkal vagyok bejelentkezve?

3. ha esetleg telefont/tabot váltok, akkor azon is tudom majd használni, mert a fiókom által azonosítb be?

4. ha megveszek egy progit, akkor akármeddig kijön belőle egy újabb verzió, akkor csak frissítek? tehát nincs az, hogy egy vásárlással csak bizonyos idegig veszem meg a "licence-t"?

u.i.: bocsi, de google play fizetés terén még kezdő vagyok! :)

Nem elérhető r.zozoka

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: jm2
« Reply #1156 Dátum: 2012, 11 21, 00:37:18 »
Udv behalt a telo romfrissites kozben...szuksegem lenne egy 3 vagy tobb file-os romra, mivel az egy file-os romot nem engedi feltenni....kerestem rengeteget de eddig nem talaltam. Vkinek nincscveletlenul egy mukodo linkje?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1157 Dátum: 2012, 11 21, 08:42:26 »
Udv behalt a telo romfrissites kozben...szuksegem lenne egy 3 vagy tobb file-os romra, mivel az egy file-os romot nem engedi feltenni....kerestem rengeteget de eddig nem talaltam. Vkinek nincscveletlenul egy mukodo linkje?

mire frissítettél, és melyik folyamatnál halt be?

roach

• Vendég
« Reply #1158 Dátum: 2012, 11 21, 18:09:21 »
Helló!
Előre is bocsi, ha rossz helyre írok!
Pár hónapja vettem egy SGS+ telefont a T-nél, de csak 1-2 hete kezdtem el használni. Az a problémám vele, hogy a hívás elég halk... A többi telefonomnál minden oké, de ennél elég halkan hallom a másik félt! :'( Ha utcán beszélek, akkor szinte semmit nem értek. Raktam rá 2-3 gyári romot is, de egyiknél sem volt jó. Most JB van rajta, de ennél is halk! Beállításokban sem találtam semmi olyasmit amitől ez megoldódna. Amikor hívok valakit max.-ra veszem a hangerőt, de más beállítást nem találok. Ebbe nincs pl. voice quality beállítás, mint pl. egy motorolában?
Nem örülnék ha hardveres hiba lenne :(
Előre is köszi a segítséget!

Nem elérhető Bertya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s plus
  • PDA ROM: I9001XXKF8
« Reply #1159 Dátum: 2012, 11 22, 18:52:45 »
Sziasztok!

Segítség kell :)   
ROM telepítésnél az odin nem vált sárgára, a számítógép nem ismeri fel a telefont. Mi lehet a baj?

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Sony Xperia M2
  • PDA ROM: [ROM] Xperia Z5 STYLE 4.6 (LOCKED / UNLOCKED BL)
« Reply #1160 Dátum: 2012, 11 22, 19:06:49 »
Sziasztok!

ROM telepítésnél az odin nem vált sárgára, a számítógép nem ismeri fel a telefont. Mi lehet a baj?

Ha kies fenn van töröld.Csak a samu usb drivert -http://hotfile.com/dl/144755170/cb81082/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe.html?lang=hu-telepítsd,ha kész akkor a gépeden hátulra az alaplapi usb portra dugd a samudat.Úgy mennie kell. ;)

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1161 Dátum: 2012, 11 22, 19:19:48 »
Sziasztok!

Próbáld meg másik usb portra dugni, lehetőleg ne előlapira.

Bocs, megelőztek. :)

Sent from my MIUI powered GT-I9001.

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Sony Xperia M2
  • PDA ROM: [ROM] Xperia Z5 STYLE 4.6 (LOCKED / UNLOCKED BL)
« Reply #1162 Dátum: 2012, 11 22, 19:49:10 »
Próbáld meg másik usb portra dugni, lehetőleg ne előlapira.

Bocs, megelőztek. :)

Sent from my MIUI powered GT-I9001.

Nyem lennyi sémmi báj! :D

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #1163 Dátum: 2012, 11 24, 14:04:18 »
Helló!

Feltelepítettem egy "új" ROM-ot (You are not allowed to view links. Register or Login), tök jó minden, ennél szeretnék maradni.
Telepítés után, miután beállítottam a Google accountomat, a Play Store-ban rendesen láttam a korábban már megvásárolt appokat "Purchased" jelzéssel.
Aztán mától már nem "Purchased" egyik sem, az árakat írja ki, újra meg kellene vennem, ha vissza akarom telepíteni. Talán ez összefüggésben lehet azzal, hogy az egyik app -- No-Frills CPU --, ami a ROM-mal együtt települt fel, valamilyen superuser jogot kért, én meg megadtam neki. Ettől mintha a Play Store más user-nek látna.
Ez ellen mit tudok tenni? Hogyan lehet visszatérni ahhoz az állapothoz, amikor még jó érzékelt a Play Store? Nem szívesen vásárolgatnám meg újra, azokat a dolgokat amiket egyszer már kifizettem.
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Monk

• Vendég
« Reply #1164 Dátum: 2012, 11 24, 18:28:25 »
Helló!

Feltelepítettem egy "új" ROM-ot (You are not allowed to view links. Register or Login), tök jó minden, ennél szeretnék maradni.
Telepítés után, miután beállítottam a Google accountomat, a Play Store-ban rendesen láttam a korábban már megvásárolt appokat "Purchased" jelzéssel.
Aztán mától már nem "Purchased" egyik sem, az árakat írja ki, újra meg kellene vennem, ha vissza akarom telepíteni. Talán ez összefüggésben lehet azzal, hogy az egyik app -- No-Frills CPU --, ami a ROM-mal együtt települt fel, valamilyen superuser jogot kért, én meg megadtam neki. Ettől mintha a Play Store más user-nek látna.
Ez ellen mit tudok tenni? Hogyan lehet visszatérni ahhoz az állapothoz, amikor még jó érzékelt a Play Store? Nem szívesen vásárolgatnám meg újra, azokat a dolgokat amiket egyszer már kifizettem.

Szerintem valami gond lehet a Play-jel, mert nekem az ingyenes letöltéseknél pl. a vásárlás tovább folytatását írja ki. Ez kb. pár napja, max. egy hete jelentkezik.
Volt már korábban más jellegű probléma is vele, frissítették és megjavult. Más okosság nem jut az eszembe.
Max. egy factory reset és akkor egy igen csak régi angol felületű Marketed lesz, talán az megoldás lehet amíg frissítik, javítják.
De ez sem garancia, csak egy ötlet.

Monk

• Vendég
« Reply #1165 Dátum: 2012, 11 24, 18:40:13 »
Most nézem, hogy a legutóbbi verzió a 3.9.16-os, időközben 3.10.9-re változott. Visszatettem az előzőt, és minden rendben. Ha gondolod és adsz egy e-mail címet, akkor átküldöm a működő verziót. Ennyit tudok segíteni. Mint írtam, nálam most már rendben működik.

Monk

• Vendég
« Reply #1166 Dátum: 2012, 11 25, 14:18:18 »
Helyesbítek: A korábbi verzióval rendesen működik, de ahogy netet kap újra frissül a Play, így nálam is a legutóbbi verzió van újra. Viszont nekem nem kell újra megvennem a cuccokat, mert a megvásárolva felirat van mindegyik mellett.
Talán, ha törlöd, majd újra hozzáadod a fiókodat...

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1167 Dátum: 2012, 11 25, 14:34:29 »
Szerintem valami gond lehet a Play-jel, mert nekem az ingyenes letöltéseknél pl. a vásárlás tovább folytatását írja ki. Ez kb. pár napja, max. egy hete jelentkezik.
Volt már korábban más jellegű probléma is vele, frissítették és megjavult. Más okosság nem jut az eszembe.
Max. egy factory reset és akkor egy igen csak régi angol felületű Marketed lesz, talán az megoldás lehet amíg frissítik, javítják.
De ez sem garancia, csak egy ötlet.
a vásárlás folytatása csak annyit jelent, hogy böngészheted tovább az appokat, nem kell back-kel visszalépkedned.Ez feature, nem bug.

Sent from SGS III GT-I9300

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #1168 Dátum: 2012, 11 26, 23:14:54 »
Szép estét mindenkinek!

Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mitől lehet az hogy a telefonom magától egyszerűen csak újra indul. A telefonon 2.3.6 van rootolt és skyhigh kernel proci 1497en pörög. Jó ideje így használom már és eddig semmi bajom nem volt vele. Úgy vettem észre hogy véletlenszerű a kikapcsolasa. Múltkor tarcsazas közben most meg böngészés közben indult újra. Valakinek valami ötlet? Köszönöm a lehetséges megoldásokat!!

Üdv mindenkinek!!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető Michele

« Reply #1169 Dátum: 2012, 11 27, 00:49:59 »
Szép estét mindenkinek!

Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mitől lehet az hogy a telefonom magától egyszerűen csak újra indul. A telefonon 2.3.6 van rootolt és skyhigh kernel proci 1497en pörög. Jó ideje így használom már és eddig semmi bajom nem volt vele. Úgy vettem észre hogy véletlenszerű a kikapcsolasa. Múltkor tarcsazas közben most meg böngészés közben indult újra. Valakinek valami ötlet? Köszönöm a lehetséges megoldásokat!!

Üdv mindenkinek!!

Azért indul újra mert nem gyári a kernel.
A módosított cuccokal mindig gond van. Próbálj ki egy másik kernelt. ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én Galaxy Nexus-ről

★Android 10.0★

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #1170 Dátum: 2012, 11 27, 01:42:25 »
Köszi a segítő válaszokat! Végülis az idő megjavította: frissült a Play app és utána rendben volt már, és azóta is.
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1171 Dátum: 2012, 11 27, 09:39:42 »
Azért indul újra mert nem gyári a kernel.
A módosított cuccokal mindig gond van. Próbálj ki egy másik kernelt. ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én Galaxy Nexus-ről
szóval akkor nem kell megijedni olyan mint a pc, néha nem árt neki egy rendszer csere vagy hasonló. Köszönöm a választ sztem nem aprozom úgy is szerettem volna új rendszert mostmár az indok is megvan a miértre

Nem elérhető devilg

• PDA: samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950F
« Reply #1172 Dátum: 2012, 11 28, 17:38:15 »
Üdv!Valaki sos felraktam megnézni a TeamWin Recovery Project Recovery-t és mindíg az jönbe nem a rendszer mit tegyek?köszönet!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1173 Dátum: 2012, 11 28, 19:36:29 »
Üdv!Valaki sos felraktam megnézni a TeamWin Recovery Project Recovery-t és mindíg az jönbe nem a rendszer mit tegyek?köszönet!

válaszoltam a twrp-s fórumban...folytassuk ott.

Nem elérhető hazai

• PFC Fan
  • PDA: ddd
  • PDA ROM: ffff
« Reply #1174 Dátum: 2012, 11 30, 10:07:28 »
Samsung Galaxy S Plus i9001
sziasztok
létezik valamilyen megoldás esetleg tudnátok ajánlani mert teljesen lekopott róla a króm és így nagyon ronda.
galaxy króm keret.
vagy menyibe kerülne a javítása kerettel együtt.