2024, 11 26, 09:40:27
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288882 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Monk

• Vendég
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1100 Dátum: 2012, 10 12, 21:48:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia Monk,

ez You are not allowed to view links. Register or Login nem oldja meg a problémádat?

Szia!

Most már nem fogom meg tudni, mivel hajnali éjjel egykor ROM frissítés lett a móka vége, de evidenciában tartom, és köszönöm!

Nem elérhető vanni

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #1101 Dátum: 2012, 10 13, 15:01:30 »
Sziasztok, két kérdésem lenne:

1.) Melyik Wi-Fi menedzserről van jó tapasztalatotok? Olyat keresek, amelyik kimutatja a legjobb jelerősségű free wi-fit (ha lehet, automatikusan kapcsol rá), de előnyben részesíti az általam előzetesen csatlakoztatott, jelszóval védett wi-fiket, s én dönthetem el, hogy adott esetben mégis a mobil adatforgalmamat használom, s nem a wi-fit, bár esetleg éppen rendelkezésre állna a wi-fi.
 :hmm:
2.) Családtag állítja, hogy a távolsági buszon a buszon utazók mobiljára (nem a buszéra!) wi-fivel rá tud csatlakozni. Hogyan lehetséges ez? Lehet, hogy a mobil adatforgalmunkat külön le kéne védeni, mert mások szipkázhatják az előfizetésünket? Vagy álmodott?
 :'(
Kösz a válaszokat!

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1102 Dátum: 2012, 10 13, 15:36:56 »
Sziasztok, két kérdésem lenne:

1.) Melyik Wi-Fi menedzserről van jó tapasztalatotok? Olyat keresek, amelyik kimutatja a legjobb jelerősségű free wi-fit (ha lehet, automatikusan kapcsol rá), de előnyben részesíti az általam előzetesen csatlakoztatott, jelszóval védett wi-fiket, s én dönthetem el, hogy adott esetben mégis a mobil adatforgalmamat használom, s nem a wi-fit, bár esetleg éppen rendelkezésre állna a wi-fi.
 :hmm:
2.) Családtag állítja, hogy a távolsági buszon a buszon utazók mobiljára (nem a buszéra!) wi-fivel rá tud csatlakozni. Hogyan lehetséges ez? Lehet, hogy a mobil adatforgalmunkat külön le kéne védeni, mert mások szipkázhatják az előfizetésünket? Vagy álmodott?
 :'(
Kösz a válaszokat!

A Wifi Manager Premiumot használom régóta, átlátható és könnyen kezelhető. Plusz az Y5 nevű progit, ami azokat a free wifiket jegyzi meg, ahol már jártam (Meki, ilyesmi), és automatikusan bekapcsolja a wifit ezeknél, illetve kikapcsolja, ha nem kell.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #1103 Dátum: 2012, 10 13, 16:27:28 »
Köszi szépen!

A Wifi Manager Premiumot használom régóta, átlátható és könnyen kezelhető. Plusz az Y5 nevű progit, ami azokat a free wifiket jegyzi meg, ahol már jártam (Meki, ilyesmi), és automatikusan bekapcsolja a wifit ezeknél, illetve kikapcsolja, ha nem kell.

Nem elérhető mcpeet10

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: CM10 by Ivendor Release 2.5 + CastagnaIT v11.0
« Reply #1104 Dátum: 2012, 10 13, 18:56:35 »
Sziasztok!

Nem tudom, hogy kérdezte-e már ezt valaki, kérlek ne szóljatok le rögtön...

Felmerült bennem, hogy esetleg sikerülhet-e feltelepíteni egy sima Galaxy S-es romot az S Plusomra.
Egyszer próbáltam egy zippelhetőset recoveryből, de Installation aborted.

Esetleg egy kis build.prop átírással vagy valamivel sikerülhet?

Tudtommal nem sok belső különbség van a két teló közt a procin kívül, az meg talán nem lehet probléma.

Ha valaki válaszol, előre is köszönöm!

Nem elérhető Atteee

• PFC Fan
  • PDA: I9001xxkf8
  • PDA ROM: I9001tmhke2
« Reply #1105 Dátum: 2012, 10 13, 19:18:00 »
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy már több képen is láttam hogy galaxy s plus-on android 4.1 volt telepítve. Ezt hogy lehetne megoldani? Vagy nem telepíthető rá?

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #1106 Dátum: 2012, 10 13, 19:24:34 »
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy már több képen is láttam hogy galaxy s plus-on android 4.1 volt telepítve. Ezt hogy lehetne megoldani? Vagy nem telepíthető rá?
Itt találod: You are not allowed to view links. Register or Login
Azért még sokat ne várj tőle. ;)

"Sent from my SGS+ using tapatalk 2"
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #1107 Dátum: 2012, 10 13, 20:07:15 »
Szerintem ne próbáld, többen írták már: tégla lehet a telefonból!

Sziasztok!

Nem tudom, hogy kérdezte-e már ezt valaki, kérlek ne szóljatok le rögtön...

Felmerült bennem, hogy esetleg sikerülhet-e feltelepíteni egy sima Galaxy S-es romot az S Plusomra.
Egyszer próbáltam egy zippelhetőset recoveryből, de Installation aborted.

Esetleg egy kis build.prop átírással vagy valamivel sikerülhet?

Tudtommal nem sok belső különbség van a két teló közt a procin kívül, az meg talán nem lehet probléma.

Ha valaki válaszol, előre is köszönöm!

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #1108 Dátum: 2012, 10 14, 06:59:03 »
Sziasztok. Lehet hogy volt már szó róla, de nem nekem van ilyen készülékem így csak kérdeznék. Adott két galaxy s+, mókolatlanul, teljesen gyári állapotban mindkettő. A baj hogy hiába próbálnak bármit is, nem küldi el a hosszú sms-eket. Ha 2 vagy annál több üzenet lenne, akkor csak az 1-t küldi el, ha egyáltalán annyira hajlandó. Tudtok erre valami megoldást esetleg? Romot biztos hogy nem fognak frissíteni, programot pedig nem találtam ami segítene a dolgon. A handcent SMS-t is próbáltam, azzal sem ment el nekik.
Erre valami?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető Atteee

• PFC Fan
« Reply #1109 Dátum: 2012, 10 14, 10:48:41 »
Idézetet írta: robee19 link=topic=3811.msg528608#msg528608 date :)=1350190743
Erre valami?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nekem is ez volt a problémám. A tmobilba annyit mondtak hogy adjam be a szervizükbe és frissítik. Inkább megcsináltam magamnak az itt leírtak alapján és azóta semmi gondom a telefonnal. :-)

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #1110 Dátum: 2012, 10 14, 17:31:36 »
Nekem is ez volt a problémám. A tmobilba annyit mondtak hogy adjam be a szervizükbe és frissítik. Inkább megcsináltam magamnak az itt leírtak alapján és azóta semmi gondom a telefonnal. :-)
Értem. Csak azt nem , hogy hogyan frissítik, ha nincs rá újabb hivatalos frissítés? Mert ugye KIES nem ajánl fel ;) Bratyesz meg nem olyan mint én, ő nem fog vele mókolni :D

Nem elérhető Atteee

• PFC Fan
« Reply #1111 Dátum: 2012, 10 15, 14:09:46 »
MIUI V.4 You are not allowed to view links. Register or Login
Erről van valakinek valamilyen tapasztalata? Ha netán egy magyar nyelvű telepítést is leírna valaki azt nagyon megköszönném :)

Nem elérhető Jetko

• PFC Fan
  • PDA ROM: I9001XXKQB
« Reply #1112 Dátum: 2012, 10 16, 10:34:20 »
MIUI V.4 You are not allowed to view links. Register or Login
Erről van valakinek valamilyen tapasztalata? Ha netán egy magyar nyelvű telepítést is leírna valaki azt nagyon megköszönném :)

Szia! Én már régóta szemeztem vele, mígnem tegnap melóban gyorsan fel is tettem próbaként. Első benyomásom rendkívül pozitív. Qva szép. Egyszerűen nagyon jól meg van csinálva, rengeteg témát lehet leszedni stb. Az alap MIUI launcher kicsit primitív, de nem rossz. Persze ezt le tudod cseréni. Mivel ICS alapú (Cyanogen mod) ezért pár dolog másképp működik vagy egyeltalán nem (pl. FM Radio).
Alapvetően gyorsnak tűnt, de miután visszapakoltam Titaniummal a programokat (szigorúan csak az utólagosan telepítetteket), lassan akar reagálni néhány gombnyomásra, app indításokra. Meg kellene próbálni natúrba feltenni és pár napig tesztelni backup mentesen...

Telepítés nem (annyira) bonyolult. Lépések:

Mindenek előtt vagy Titanium Backup-al (javasolt) vagy valamilyen mentő progival ments mindent. FONTOS!
Amúgy Recovery-ből is tudsz backupot csinálni. Leírás: You are not allowed to view links. Register or Login

0. Először is az XDA-s oldalon található linkről letöltött a MIUI féle zip-et (innen: You are not allowed to view links. Register or Login (XDA-s link) és felmásolod az SD-dre (belsőre vagy külsőre mindegy.)
1. Recovery módba lépsz (Kikapcsolat állapotból indulva: Hangerő FEL+ középső gomb + Bekapcs gomb). Wipe Data/Factory Reset, aztán wipe cahce. Ezután kikapcsolod a telót.
3. Szedd le innen a 6.0.1.2-es CWM fájlt. You are not allowed to view links. Register or Login
4. Szedd le ha még nincs az ODIN-t és az AriesVE.ops-t. Itt megtalálod a linkeket: You are not allowed to view links. Register or Login
5. Utána kikapcs. Majd Download módba tedd a telót (Hangerő LE+ középső gomb + Bekapcs gomb) /Ez nem ugyanaz, mint a Recovery mód!!/
6. Összekötöd USB-vel a gépet és a telót. Elindítod ODIN-t és az oldalon írt módon felteszed/flasheled az előzőleg letöltött CWM-et.
7. Újra belépsz - immár az újonnan feltett 6-os verziójú - CWM-be a Hangerő FEL + középső gomb + Bekapcs. gomb kombóval. )Recovery mód)
8. Kikeresed az install zip from sd card-->choose zip from sd opciót, kiválasztjuk a ROM fájlt (SD-re feltett miui-4-2.8.10-multi-ariesve-rc4.zip nevű fájlt), megerősítjük és felmegy.
8 Reboot és élvezzük a dolgot.  :taps:

Ezt a fent leírtakat majdnem minden Custom ROM esetén tudod alkalmazni. Remélem világos, érthető voltam. Gondod van írj vagy böngészd a leírásokat.

Üdv, Péter

Nem elérhető Jetko

• PFC Fan
« Reply #1113 Dátum: 2012, 10 16, 12:43:30 »
Korrigálnom kell. A Recovery mód -már- nem a 3 gombos módszerrel érhető el (tehát a Hangerő FEL+ középső gomb + Bekapcs gomb), hanem kikapcsolt állapotban a Hangerő FEL + Bekapcs gomb , majd amikor a SAMSUNG logó megjelenik közben 2 mp-re elengeded, majd újra lenyomod egyszerre amíg be nem lép a Recoverybe.. Remélem még nem verted földhöz emiatt a készüléket. :D

Nem elérhető Atteee

• PFC Fan
« Reply #1114 Dátum: 2012, 10 16, 13:29:50 »
Szia! Én már régóta szemeztem vele, mígnem tegnap melóban gyorsan fel is tettem próbaként. Első benyomásom rendkívül pozitív. Qva szép. Egyszerűen nagyon jól meg van csinálva, rengeteg témát lehet leszedni stb. Az alap MIUI launcher kicsit primitív, de nem rossz. Persze ezt le tudod cseréni. Mivel ICS alapú (Cyanogen mod) ezért pár dolog másképp működik vagy egyeltalán nem (pl. FM Radio).
Alapvetően gyorsnak tűnt, de miután visszapakoltam Titaniummal a programokat (szigorúan csak az utólagosan telepítetteket), lassan akar reagálni néhány gombnyomásra, app indításokra. Meg kellene próbálni natúrba feltenni és pár napig tesztelni backup mentesen...

Telepítés nem (annyira) bonyolult. Lépések:

Mindenek előtt vagy Titanium Backup-al (javasolt) vagy valamilyen mentő progival ments mindent. FONTOS!
Amúgy Recovery-ből is tudsz backupot csinálni. Leírás: You are not allowed to view links. Register or Login

0. Először is az XDA-s oldalon található linkről letöltött a MIUI féle zip-et (innen: You are not allowed to view links. Register or Login (XDA-s link) és felmásolod az SD-dre (belsőre vagy külsőre mindegy.)
1. Recovery módba lépsz (Kikapcsolat állapotból indulva: Hangerő FEL+ középső gomb + Bekapcs gomb). Wipe Data/Factory Reset, aztán wipe cahce. Ezután kikapcsolod a telót.
3. Szedd le innen a 6.0.1.2-es CWM fájlt. You are not allowed to view links. Register or Login
4. Szedd le ha még nincs az ODIN-t és az AriesVE.ops-t. Itt megtalálod a linkeket: You are not allowed to view links. Register or Login
5. Utána kikapcs. Majd Download módba tedd a telót (Hangerő LE+ középső gomb + Bekapcs gomb) /Ez nem ugyanaz, mint a Recovery mód!!/
6. Összekötöd USB-vel a gépet és a telót. Elindítod ODIN-t és az oldalon írt módon felteszed/flasheled az előzőleg letöltött CWM-et.
7. Újra belépsz - immár az újonnan feltett 6-os verziójú - CWM-be a Hangerő FEL + középső gomb + Bekapcs. gomb kombóval. )Recovery mód)
8. Kikeresed az install zip from sd card-->choose zip from sd opciót, kiválasztjuk a ROM fájlt (SD-re feltett miui-4-2.8.10-multi-ariesve-rc4.zip nevű fájlt), megerősítjük és felmegy.
8 Reboot és élvezzük a dolgot.  :taps:

Ezt a fent leírtakat majdnem minden Custom ROM esetén tudod alkalmazni. Remélem világos, érthető voltam. Gondod van írj vagy böngészd a leírásokat.

Üdv, Péter

Köszönöm valami ilyesmire gondoltam :)
Még annyi hogy  CWM fájlt Odinba hova kell rakni? Gondolom One Package -> kipipálni és oda kell tallózni? Még nagyon kezdő vagyok bocsi :)

Nem elérhető Jetko

• PFC Fan
« Reply #1115 Dátum: 2012, 10 18, 10:26:47 »
Köszönöm valami ilyesmire gondoltam :)
Még annyi hogy  CWM fájlt Odinba hova kell rakni? Gondolom One Package -> kipipálni és oda kell tallózni? Még nagyon kezdő vagyok bocsi :)

Ahamm. Pipa One Package-re, becsatolod az AriesVe.ops-t is és mehet a flash-elése. De itt: You are not allowed to view links. Register or Login ez jól követhetően le van írva, illusztrálva..
Hajrá! :taps:

Nem elérhető Foldhazi Gergo

• PFC Fan
  • PDA: Samsung GT-i 9001
  • PDA ROM: Android 2.3.3
« Reply #1116 Dátum: 2012, 10 18, 20:59:59 »
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Samsung Galaxy S Plus-omon jelenlegn android 2.3.6 van alapsáv I9001XXXKPG Kernek: 2.6.35.7-FeaCore_Phoenix mischu@breath #1 rom: broodRom RC2 kb már egy éve így használom a készüléket rootolva van és sajnos azt vettem észre kilép játékokból lefagy és újra kell indítani pl: Gta 3 vagy Backstab valamint a rendszer nagyon szaggat játékokban pillanatokra befagy. Cpu turner fut a telefonon de ezt kikapcsolva sem oldódik meg a probléma. Ha tud valaki megoldást kérem segítsen!

Nem elérhető Jetko

• PFC Fan
« Reply #1117 Dátum: 2012, 10 18, 23:33:09 »
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Samsung Galaxy S Plus-omon jelenlegn android 2.3.6 van alapsáv I9001XXXKPG Kernek: 2.6.35.7-FeaCore_Phoenix mischu@breath #1 rom: broodRom RC2 kb már egy éve így használom a készüléket rootolva van és sajnos azt vettem észre kilép játékokból lefagy és újra kell indítani pl: Gta 3 vagy Backstab valamint a rendszer nagyon szaggat játékokban pillanatokra befagy. Cpu turner fut a telefonon de ezt kikapcsolva sem oldódik meg a probléma. Ha tud valaki megoldást kérem segítsen!
Sok minden okozhatja,  szerintem legjobb ha feltolsz egy újabb ROM-ot. Fentebb írtam be pár linket. Nézz ott körül! Elötte backup pl. Titanium Backuppal.

Nem elérhető Jetko

• PFC Fan
« Reply #1118 Dátum: 2012, 10 19, 09:03:20 »
Sok minden okozhatja,  szerintem legjobb ha feltolsz egy újabb ROM-ot. Fentebb írtam be pár linket. Nézz ott körül! Elötte backup pl. Titanium Backuppal.

Itt találsz mindenféle ROM-ot listába szedve: You are not allowed to view links. Register or Login

Gingerbread-ek közül (broodROM helyett) ajánlom: You are not allowed to view links. Register or Login vagy ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Ennél a Titanium teljes backup, ill. visszahelyezés csont nélkül megy.

ICS alapú ROM-ok közül ajánlom: You are not allowed to view links. Register or Login vagy ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Itt a Titaniummal történő teljes visszaállítás nem fog menni, mivel a rendszer app-ok nem kompatibilisek, viszont a telepített applikációkat, játékot ettől függetlenül vissza tudod állítani Titaniummal.

Nem elérhető --lac

• PFC Fan
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S Plus
  • PDA ROM: i9001xkqb
« Reply #1119 Dátum: 2012, 10 19, 19:54:59 »
Hello,

Új S+ tulaj vagyok, ez talán kiderül majd a kérdéseimből is. Az android rendszer nem ismeretlen számomra, csupán a készülék.
Egy hónap használat után felmerült néhány kérdésem amikre várhatóan itt választ kapok Tőletek:

- Van video kábelem a készülékhez (jack-RCA) szépen át is megy a kép, fut minden a TV-n is. Viszont a video lejátszásnál a feliratok nem jelennek meg a TV-n. A telefonon látszik, de a TV-n mégsem. Eddig bármelyik lejátszóval próbáltam, nem volt felirat.
Van erre megoldás, vagy ez ilyen?

- Igaz-e, hogy, ha ICS ROM-ot teszek fel akkor müködni fog az OTG kábel (bármilyen USB tároló felismerése)?

- Van valami igazán működő megoldás a GPS-re? Rettenetesen nehezen talál műholdakat, és azokat gyakran eldobja. Néha 20 perc is kell neki 3-4 műholdhoz! Próbáltam az AGPS adatok letöltésével javítani, de nem lett gyorsabb/jobb. A Fasterfix programmal se látok nagy javulást... Más megoldás van erre?

- Eléggé hangos helyen dolgozom, így maximum hangerőn se hallom néha a csörgést. Hogyan lehet mégis hangosabbbá tenni a csengőhangokat?

Hirtelen ennyi kérdésem lenne így elsőre... :)

Válaszaitokat előre is köszönöm,

lac

Nem elérhető Zotya329

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.1.2 I9300XXEMG4
« Reply #1120 Dátum: 2012, 10 21, 15:14:40 »
SOS!!! Már az idegbaj kerülget.  ;)

2.3.6
alapsáv: I9001XXKPL
kernel: 2.6.35.7-perf dpi@DELL176 #1
bulid: GINGERBREAD.XXKQB

Na szval...
Akárhányszor elrendezem az alkalmazásokat, ha kikapcsolom a telefont bekapcsolás után újra ABC sorrendbe rakja őket.
Már széttép az ideg...
Van erre valami megoldás, vagy másnál is ezt csinálja?
Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #1121 Dátum: 2012, 10 21, 15:20:56 »
SOS!!! Már az idegbaj kerülget.  ;)

2.3.6
alapsáv: I9001XXKPL
kernel: 2.6.35.7-perf dpi@DELL176 #1
bulid: GINGERBREAD.XXKQB

Na szval...
Akárhányszor elrendezem az alkalmazásokat, ha kikapcsolom a telefont bekapcsolás után újra ABC sorrendbe rakja őket.
Már széttép az ideg...
Van erre valami megoldás, vagy másnál is ezt csinálja?

Nekem is ezt csinálta gingerbread alatt, meg szerintem mindenkinek. :)

Nem elérhető Zotya329

• PFC Fan
Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1122 Dátum: 2012, 10 21, 15:27:49 »
Nekem is ezt csinálta gingerbread alatt, meg szerintem mindenkinek. :)

És mi lett a megoldás?

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
Re: Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1123 Dátum: 2012, 10 21, 15:36:40 »
És mi lett a megoldás?

ICS, név szerint MIUI. Annyira jó, hogy legközelebb akkor nyúlok hozzá, ha kész lesz a JB-s MIUI S Plusra. ;)

Nem elérhető Zotya329

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1124 Dátum: 2012, 10 21, 15:51:37 »
ICS, név szerint MIUI. Annyira jó, hogy legközelebb akkor nyúlok hozzá, ha kész lesz a JB-s MIUI S Plusra. ;)

Van erről valami magyar nyelvű leírás? Csak az xda-n találtam infót. De nem beszélek ángliussul. :))