MIUI V.4 You are not allowed to view links.
Register or Login
Erről van valakinek valamilyen tapasztalata? Ha netán egy magyar nyelvű telepítést is leírna valaki azt nagyon megköszönném
Szia! Én már régóta szemeztem vele, mígnem tegnap melóban gyorsan fel is tettem próbaként. Első benyomásom rendkívül pozitív. Qva szép. Egyszerűen nagyon jól meg van csinálva, rengeteg témát lehet leszedni stb. Az alap MIUI launcher kicsit primitív, de nem rossz. Persze ezt le tudod cseréni. Mivel ICS alapú (Cyanogen mod) ezért pár dolog másképp működik vagy egyeltalán nem (pl. FM Radio).
Alapvetően gyorsnak tűnt, de miután visszapakoltam Titaniummal a programokat (szigorúan csak az utólagosan telepítetteket), lassan akar reagálni néhány gombnyomásra, app indításokra. Meg kellene próbálni natúrba feltenni és pár napig tesztelni backup mentesen...
Telepítés nem (annyira) bonyolult. Lépések:
Mindenek előtt vagy Titanium Backup-al (javasolt) vagy valamilyen mentő progival ments mindent. FONTOS!
Amúgy Recovery-ből is tudsz backupot csinálni. Leírás: You are not allowed to view links.
Register or
Login0. Először is az XDA-s oldalon található linkről letöltött a MIUI féle zip-et (innen: You are not allowed to view links.
Register or
Login (XDA-s link) és felmásolod az SD-dre (belsőre vagy külsőre mindegy.)
1. Recovery módba lépsz (Kikapcsolat állapotból indulva:
Hangerő FEL+ középső gomb + Bekapcs gomb). Wipe Data/Factory Reset, aztán wipe cahce. Ezután kikapcsolod a telót.
3. Szedd le innen a 6.0.1.2-es CWM fájlt. You are not allowed to view links.
Register or
Login4. Szedd le ha még nincs az ODIN-t és az AriesVE.ops-t. Itt megtalálod a linkeket: You are not allowed to view links.
Register or
Login5. Utána kikapcs. Majd Download módba tedd a telót (
Hangerő LE+ középső gomb + Bekapcs gomb) /Ez nem ugyanaz, mint a Recovery mód!!/
6. Összekötöd USB-vel a gépet és a telót. Elindítod ODIN-t és az oldalon írt módon felteszed/flasheled az előzőleg letöltött CWM-et.
7. Újra belépsz - immár az újonnan feltett 6-os verziójú - CWM-be a Hangerő FEL + középső gomb + Bekapcs. gomb kombóval. )Recovery mód)
8. Kikeresed az
install zip from sd card-->choose zip from sd opciót, kiválasztjuk a ROM fájlt (SD-re feltett miui-4-2.8.10-multi-ariesve-rc4.zip nevű fájlt), megerősítjük és felmegy.
8 Reboot és élvezzük a dolgot.
Ezt a fent leírtakat majdnem minden Custom ROM esetén tudod alkalmazni. Remélem világos, érthető voltam. Gondod van írj vagy böngészd a leírásokat.
Üdv, Péter