"Tegnap este le volt merülve a telefonom kb 10 - 15 %-ra. Elfelejtettem felrakni töltőre, reggelre 1-2 %on volt. Kicsit nyomkodtam, majd felakartam rakni töltőre, de magától egyszercsak kikapcsolt. Gondolom azért mert teljesen lemerült. Azonnal futottam felrakni a töltőre de csak az akkumulátor ikon jött be, de nem érzékelte a töltést. Hagytam 1- másfél órát rajta hátha de azóta semmi.
...
Az egész a teljes lemerülés miatt van... szerintem
Tegnap délután romot frissítettem a SmoothICS v1-et cseréltem le a v2-re. Ez merült le reggelre teljesen!"
Nem okoskodom, csak segíteni próbálok!!
Azt hiszem az egyik alap dolog, hogy lemerült akkuval nem állunk neki ROM-ot cserélni. Ha jól értettem amiket leírtál, neked egyáltalán nem is töltődik a telód!
Amikor az alaplapi USB-ra csatlakoztatod akkor sem indul el a töltés?
Ha nincs benne szufla és sehonnan sem kap áramot, akkor szerintem nem tudja végig csinálni!
Ha töltődik az USB-n akkor szerintem várd meg, amíg 100%-os lesz, majd a olvasd el a Gyári visszaállítás topicban leírtakat és próbáld meg azt!
Gyakorlatilag neked a gyári állapotba kellene visszaállítanod a készüléket és utána kellene majd újra variálni a rajta valókat!
Ha egyáltalán nem töltődik, akkor tényleg szerviz, és reménykedj, hogy ők sem tudják életre kelteni, mert akkor bukta lesz és annyi a garinak!
Ha már egyszer szerviz, akkor javaslom a Telemaxot Budaörsön. Ez a központi szerviz, csak regisztrálni kell a készüléket előtte a mysamsung oldalon, van szerviz futár szolgáltatás. Nem vettem észre, hogy itt bármibe is belekötöttek volna az elmúlt javítgatások alkalmával, sőt amíg egyik Samu szervizben sem akartak a 2.3.3-as GB-nél frissebb ROM-ot telepíteni a telómra, ők hivatalból rárakták ezt: You are not allowed to view links.
Register or
LoginÉn ezzel próbálkoznék, hiába a VDH megjelölés, nincs benne semmi vodás, sikeres telepítés után német nyelven induló független ROM-ot kapsz, ha minden jól megy, és ez az utolsó VPU nélküli magyar ROM.
Amíg van download mód, addig van remény a helyreállításra is. Ezt már sok topicban leírták. Ha tévedek szabadgy, majd kijavít! Ramdump mód nálam is volt a kezdeteknél, de csak akkor, ha a Galaxy S-hez hasonlóan a három gombos download módot próbáltam! Nem ettől beteg a készülék.