Sziasztok!Párom telóján szeretnék romot cserélni és az lenne a kérdésem hozzátok hogy melyik romot tegyem fel!Gyárira gondoltam mert nem használ mást és neki az is megfelel!T-mobilos a kütyü!
Tehát ezek közül melyiket ajánlanátok!You are not allowed to view links.
Register or Login
Még valami!Mit mentsek ki a készülékről ha gond adódna?Gondolok itt olyan fájlokra amik esetleg az imei számot tartalmazzák mint pl:SGS-nél az efs mappa!Itt viszont ilyet nem találtam!
Esetleg ajánlhattok főzött rom-at is!Hátha rá tudom venni hogy azt tegyem fel a kütyüre!
Még annyit segítsetek már hogy ebbe az Odin Multi Downloader v4.38-ba ha 3-om fájlos és 1 fájlos akkor mit hova kell be illeszteni és hogy mi legyen ill. ne legyen ki pipálva!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Ha körülnézel a többi topikban, megtalálod Pufi nagyon részletes és pontos (respect
) leírását a rom telepítéséről, cseréjéről. Ha aszerint jársz el, akkor nem lesz gond.
Én most már jó ideje a DDKQ5 "nevű" 2.3.4-es romot használom (az Ázsiára kiadottak között találod), stabil, megbízható rom. Most készülök váltani 2.3.6-ra, ami Észak Európának készült, a betűkódjára most nem emlékszem. Más fórumokon azt írják, hogy gyorsan, szépen működik.
Lementened semmit nem kell romcsere előtt, ha a leírás szerint intézed akkor rendben lesz.