2024, 11 28, 10:40:44
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Romok általános beszélgetés  (Megtekintve 128210 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető fercsi007

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: 4.4.2 D80220b-216-70
Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2011, 11 29, 12:08:24 »
De amúgy romcserénél állítólag megváltozhat az IMEI ugyan is Poc-OK(Tibi) barátommal csinálgattuk az utóbbi napokban és neki is volt mikor elszállt az IMEI de egyébb romok feltelepítésével vissza tudta rá varázsolni.

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #301 Dátum: 2011, 11 29, 12:33:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De ez tutira nem volt használt ez a telefon vacsi újként kaptam meg. De akkor most nyugodtan használhatom? Pufi te mit gondolsz?

Errol olvastam egy masik forumon, de az egy sgs keszulek volt, otthon megkeresem aztan leirom, h mit csinaltak vele. De tanacstalan vagyok en is.. Nem tudom,hogy lehetne visszacsinalni.
Sent from my GT-S5830
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fercsi007

• PFC Fan
« Reply #302 Dátum: 2011, 11 29, 12:36:31 »
Errol olvastam egy masik forumon, de az egy sgs keszulek volt, otthon megkeresem aztan leirom, h mit csinaltak vele. De tanacstalan vagyok en is.. Nem tudom,hogy lehetne visszacsinalni.
Sent from my GT-S5830

Köszönöm szépen és szerinted használhatom akkor a telót és nem ütközik törvénybe vagy nem fogják letiltani a telómat azaz ha használom akkor semmilyen következménnyel nem jár csak a garancia elvesztéssel?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #303 Dátum: 2011, 11 29, 15:37:21 »
Köszönöm szépen és szerinted használhatom akkor a telót és nem ütközik törvénybe vagy nem fogják letiltani a telómat azaz ha használom akkor semmilyen következménnyel nem jár csak a garancia elvesztéssel?

Ezt találtam: You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz SGS-hez van, de az enyémen talált efs mappát a root explorer. Nem tudom, hogy működik-e...
Nem hiszem, hogy letiltják. De ha ellopják, te sem tudod letiltatni. Sztem megérné visszavinned a boltba.
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fercsi007

• PFC Fan
« Reply #304 Dátum: 2011, 11 30, 19:50:40 »
Sajnos semmi nem használt eddig nincs valakinek valamilyen ötlete hogyan lehetne ezt megoldani?

A választ köszi előre is

Nem elérhető Pydy

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Mindig más =)
« Reply #305 Dátum: 2011, 12 02, 19:24:59 »
Valaki megtudná mondani, hogy mit kell szerkesztenem a rom telepítőt ? (Olyanokat szeretnék, hogy az alap beállítások mások legyenek). Cyanogen 7.2t kicsit megpiszkálom (Kikaptam néhány alap progit, meg pár kiegészítő is belekerült). Na meg ha lenne ötletetek mi kéne még bele írjátok meg :).

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #306 Dátum: 2011, 12 06, 18:04:15 »
Erről halott már valaki valamit? Mert én még semmit,>:D kivéve a linkelt oldalon olvasottakat. Nem tudom mit tudhat, de azért izgatja a fantáziámat. (Most jól belaktam a romom, ezért csak tuti jobbra cserélném.) 2.3.6-os GB. Véletlenül nem dobta fel valamelyikőtök?

Nem elérhető Wortex

• PDA: Xperia Z / Galaxy S Advance
  • PDA ROM: MIUI 4.8.15 / Pure Vanilla 4.1.2
« Reply #307 Dátum: 2011, 12 07, 07:04:18 »
Erről halott már valaki valamit? Mert én még semmit,>:D kivéve a linkelt oldalon olvasottakat. Nem tudom mit tudhat, de azért izgatja a fantáziámat. (Most jól belaktam a romom, ezért csak tuti jobbra cserélném.) 2.3.6-os GB. Véletlenül nem dobta fel valamelyikőtök?

Tőled hallok róla először :)
Nekem nincs időm belakni a romokat, mert mindig jön valami új. Valami különleges belső hang arra késztet, hogy ha látok egy újat azt azonnal ki kell próbálnom.
Meg hát munkaidőben mi mást csináljon az ember, mint rom cserét... :p

Most ezt nyüstölöm: You are not allowed to view links. Register or Login
eddig nincs baja, gyors, tetszetős. Egy probléma volt vele, hogy ha "elfogy" a ram, akkor újraindul a teló. Érdekes megoldás, nem tudom hogyan csinlták meg, de újraindulásnál nem kér PIN-t, és valahogy nagyon hamar újra használható. Tök véletlenül vettem észre a restartot. Én a sokak által nem kultivált Adv Task Killer Pro-t használom faintosan beállítva auto kill-el. Mióta beállítottam azóta nem volt restart. (mivel nem fogy el a ram)
Azért lite, mert nem sok alkalmazás van benne gyárilag. Mondjuk amiket én használok azok benne vannak. És ebbe belerakták a fejlesztők a Think Free Office-t is, ami általában a speckó romokból kimarad.
Mielőtt valaki azt hinné hogy ez már ICS, el kell mondanom hogy FAKE ICS :) A Myth-esek csak átírták a verziószámot a telefon névjegyében. A 2.3.5 az alapja, csak ICS kinézete van. 2.3.* -ra lehet felpakolni.
Tegnap raktam fel, hibát nem találtam eddig. Éjjel csapattam neki battery calibrations-t, majd ma kiderül mit bír.
Quadrant 1720-at adott rá.

Nem elérhető Pinting

• PDA ROM: Cyanogen
« Reply #308 Dátum: 2011, 12 07, 21:38:53 »
Tőled hallok róla először :)
Nekem nincs időm belakni a romokat, mert mindig jön valami új. Valami különleges belső hang arra késztet, hogy ha látok egy újat azt azonnal ki kell próbálnom.
Meg hát munkaidőben mi mást csináljon az ember, mint rom cserét... :p

Most ezt nyüstölöm: You are not allowed to view links. Register or Login
eddig nincs baja, gyors, tetszetős. Egy probléma volt vele, hogy ha "elfogy" a ram, akkor újraindul a teló. Érdekes megoldás, nem tudom hogyan csinlták meg, de újraindulásnál nem kér PIN-t, és valahogy nagyon hamar újra használható. Tök véletlenül vettem észre a restartot. Én a sokak által nem kultivált Adv Task Killer Pro-t használom faintosan beállítva auto kill-el. Mióta beállítottam azóta nem volt restart. (mivel nem fogy el a ram)
Azért lite, mert nem sok alkalmazás van benne gyárilag. Mondjuk amiket én használok azok benne vannak. És ebbe belerakták a fejlesztők a Think Free Office-t is, ami általában a speckó romokból kimarad.
Mielőtt valaki azt hinné hogy ez már ICS, el kell mondanom hogy FAKE ICS :) A Myth-esek csak átírták a verziószámot a telefon névjegyében. A 2.3.5 az alapja, csak ICS kinézete van. 2.3.* -ra lehet felpakolni.
Tegnap raktam fel, hibát nem találtam eddig. Éjjel csapattam neki battery calibrations-t, majd ma kiderül mit bír.
Quadrant 1720-at adott rá.
Az akku hogy bírja, és a power menüben van csomagkapcsolat ki/be kapcsoló? :)

Nem elérhető Wortex

« Reply #309 Dátum: 2011, 12 08, 06:47:30 »
Az akku hogy bírja, és a power menüben van csomagkapcsolat ki/be kapcsoló? :)

Akku 1 napot kibírt reggel 5től este 10ig aktív használat mellett. (3G, wifi, bluetooth headsettel zenehallgatás 2 óra, kocsiban zene 2 óra, telefonálás kb 20 perc volt). Csomagkapcsolat kapcsoló van.

...de nem ajánlom (még) ezt a romot.
1. Az újraindulgatás mégiscsak megmaradt ami kissé idegesítő tud lenni.
2. A wifi hajlamos elfelejteni kapcsolódni, holott azt írja hogy kapcsolódva.

Majd lesem, hogy mikor dobnak ki valami javítást.

Nem elérhető djapor96

« Reply #310 Dátum: 2011, 12 09, 21:10:40 »
Sziasztok.

Egy kollegám kért meg, hogy frissítsem neki a telefont.

Letöltve:
Odin,
egyfájlos stock rom You are not allowed to view links. Register or Login
OPS fájl

Az odinba a megfelelőhelyre belinkelem a két fájlt és start? Vagy kell a multi-csc? [urlhttp://www.4shared.com/file/8PWvtUxC/Samsung_Galaxy_Ace_MULTI_CSC.html?][/url]

Ha kell azt egy 2. körben tegyem fel?  Nem akarnám téglásítani....

Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, SonyEricsson Xperia X10i, T-mobile Vairy Touch II, Samsung Galaxy S2,  T-mobile Move, Huawei U8500, SonyEricsson Live with Walkman, Alcatel OT-995, Samsung Galaxy Note

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #311 Dátum: 2011, 12 10, 06:25:53 »
Sziasztok.

Egy kollegám kért meg, hogy frissítsem neki a telefont.

Letöltve:
Odin,
egyfájlos stock rom You are not allowed to view links. Register or Login
OPS fájl

Az odinba a megfelelőhelyre belinkelem a két fájlt és start? Vagy kell a multi-csc? [urlhttp://www.4shared.com/file/8PWvtUxC/Samsung_Galaxy_Ace_MULTI_CSC.html?][/url]

Ha kell azt egy 2. körben tegyem fel?  Nem akarnám téglásítani....
Olvass utana itt a forumon. Az "egy fajl" elott be kell illesztened meg az ops-t.
Sent from my GT-S5830

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #312 Dátum: 2011, 12 10, 17:34:51 »

Ki próbáltad már ezt a 2.3.6 os romot?Tudsz már róla valami bővebb infót?
Android 2.3.6
Idő közben ezt az írományt találtam egy másik fórumon:
S5830XXKPP - SER, tehát orosz... Nem tudom már mi volt, de mondván nagyon új, felteszek egy SER-es romot kíváncsiságképp... Hát, csalódtam benne, mert az alapvetően kevesebb funkció volt benne (Kikapcsolás menüben talán nem volt 2g/3g kapcsoló, asszem a framework egy picivel másabb dizájnú volt)... Nem tetszett, ezért ezt a romot se tettem fel... Úgy vagyok vele, hogy megvárok egy hivatalos EU-s 2.3.6-ot... Csábító a verziószám, és akinek van kedve és már 2.3.5-öt használ kipróbálhatja és elmondhatja a tapasztalatait... Egy CWM-es mentést javaslok előtte! 

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #313 Dátum: 2011, 12 10, 19:22:44 »
Ki próbáltad már ezt a 2.3.6 os romot?Tudsz már róla valami bővebb infót?
Android 2.3.6
Idő közben ezt az írományt találtam egy másik fórumon:
S5830XXKPP - SER, tehát orosz... Nem tudom már mi volt, de mondván nagyon új, felteszek egy SER-es romot kíváncsiságképp... Hát, csalódtam benne, mert az alapvetően kevesebb funkció volt benne (Kikapcsolás menüben talán nem volt 2g/3g kapcsoló, asszem a framework egy picivel másabb dizájnú volt)... Nem tetszett, ezért ezt a romot se tettem fel... Úgy vagyok vele, hogy megvárok egy hivatalos EU-s 2.3.6-ot... Csábító a verziószám, és akinek van kedve és már 2.3.5-öt használ kipróbálhatja és elmondhatja a tapasztalatait... Egy CWM-es mentést javaslok előtte!

Nem próbáltam még, csak tervezem. Én pont azt olvastam róla, hogy nem rossz. :) Ha lesz tapasztalat, megosztom.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #314 Dátum: 2011, 12 10, 21:42:29 »
Sziasztok! Nem tud valaki véletlenül olyan helyet, ahonnan a BUKPE vagy BUKS2-es VDH vodás rom letölthető?

Nem elérhető Wortex

« Reply #315 Dátum: 2011, 12 11, 09:09:13 »
[ROM]Gingercruzt V2.3, CM7.2 - You are not allowed to view links. Register or Login

Ennek a rom-nak az elődjét raktam fel először kb 2 hete, de nem tetszett, bugos volt, le is szedtem.
Aztán pár napja vettem észre, hogy javítottak rajta, és van update hozzá. Gondoltam megpróbálom.

Érdekes cucc ez, mert sonyericsson-t csinál a samsungból. Először nem voltam megbékélve vele, de mostanra megszoktam, és tetszik. Egyedül ami idegesít, hogy a boot animáció SonyEricsson. Bleehh...

Cyanogen 7.2-re alapul, van benne OC. Én 825MHz-en használom 2 napja, eddig semmi különösebb problémával nem találkoztam. Alap launcher jól néz ki, de nem módosítható a lapok száma. 5 van, érd be ennyivel. (vagy csak én vagyok béna, és nem tudok rájönni hogy is kell)

Akku kb annyit bír, mint a többi cyano-s , de nem tudok még mondani biztosat, mivel mióta felraktam a rom-ot azóta össze-vissza töltögettem.
Akinek van ideje, és kedve a telefonját kütyüzni, annak érdemes kipróbálni.

W.

Nem elérhető Wortex

« Reply #316 Dátum: 2011, 12 11, 09:12:45 »
Sziasztok! Nem tud valaki véletlenül olyan helyet, ahonnan a BUKPE vagy BUKS2-es VDH vodás rom letölthető?

Én ha eredeti vodás rom-ot akarok varázsolni a vasra, akkor gyalu az egész egy 2.2.1-es multis rom-mal.
Utána Kies, és az felpakolja az uccsó 2.3.3-as vodásat.

Nem elérhető Bala

« Reply #317 Dátum: 2011, 12 11, 09:49:40 »
Én ha eredeti vodás rom-ot akarok varázsolni a vasra, akkor gyalu az egész egy 2.2.1-es multis rom-mal.
Utána Kies, és az felpakolja az uccsó 2.3.3-as vodásat.
Van olyan 2.2.1-es amiben van VDH csc?

Nem elérhető Wortex

« Reply #318 Dátum: 2011, 12 11, 10:21:33 »
Van olyan 2.2.1-es amiben van VDH csc?

Az egyikben sincs, legalábbis amikor én vadásztam, nem találtam. Független termékkódra írtam át.

Nem elérhető Bala

« Reply #319 Dátum: 2011, 12 11, 10:24:25 »

Az egyikben sincs, legalábbis amikor én vadásztam, nem találtam. Független termékkódra írtam át.
XEH csc-vel felajánlotta a legújabb vodás romot a kies?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #320 Dátum: 2011, 12 11, 10:26:54 »
XEH csc-vel felajánlotta a legújabb vodás romot a kies?

xeh vel nem fogja ,,,csak a xeh-t

Nem elérhető Bala

« Reply #321 Dátum: 2011, 12 11, 10:30:03 »
xeh vel nem fogja ,,,csak a xeh-t
  :ok:

Nem elérhető djapor96

« Reply #322 Dátum: 2011, 12 12, 06:57:42 »
Olvass utana itt a forumon. Az "egy fajl" elott be kell illesztened meg az ops-t.
Sent from my GT-S5830

Az rendben, hogy kell az OPS, hogy felrakjam a ROM-ot, de akkor a MULTI CSC -m nem lesz. Ilyenkor ha felrakja a ROM -t meg tudom csinálni, hogy az Odinba belinkelem az előbb mellékelt multi csc-t + az OPS -t megint? Vagy ez hülye ötlet?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, SonyEricsson Xperia X10i, T-mobile Vairy Touch II, Samsung Galaxy S2,  T-mobile Move, Huawei U8500, SonyEricsson Live with Walkman, Alcatel OT-995, Samsung Galaxy Note

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #323 Dátum: 2011, 12 12, 11:04:57 »
Az rendben, hogy kell az OPS, hogy felrakjam a ROM-ot, de akkor a MULTI CSC -m nem lesz. Ilyenkor ha felrakja a ROM -t meg tudom csinálni, hogy az Odinba belinkelem az előbb mellékelt multi csc-t + az OPS -t megint? Vagy ez hülye ötlet?

Fgyelj, abba a tomoritett mappaba benne van az is. Ha bepipalod, "onepackage"-t. Akkor csak az lesz aktiv. Igy en azt mondom neked, h ugy ne csinald. Inkabb akkor frissitsd elobb a tomoritett mappaval. Majd utana ujra odin, beilleszted az ops-t s ezzel egyutt a multi csc-t. Igy jo lesz, mert ezt mar csinaltam en is. Igy csak azt fogja frissiteni.
Sent from my GT-S5830

Nem elérhető djapor96

Re: Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #324 Dátum: 2011, 12 12, 11:49:08 »
Fgyelj, abba a tomoritett mappaba benne van az is. Ha bepipalod, "onepackage"-t. Akkor csak az lesz aktiv. Igy en azt mondom neked, h ugy ne csinald. Inkabb akkor frissitsd elobb a tomoritett mappaval. Majd utana ujra odin, beilleszted az ops-t s ezzel egyutt a multi csc-t. Igy jo lesz, mert ezt mar csinaltam en is. Igy csak azt fogja frissiteni.
Sent from my GT-S5830

Köszi, én is így gondoltam. Fel is ment, de bootoláskor a SAMSUNG logónál bootloop -ol.... mit csináljak?