You are not allowed to view links.
Register or Login
Erről halott már valaki valamit? Mert én még semmit,> kivéve a linkelt oldalon olvasottakat. Nem tudom mit tudhat, de azért izgatja a fantáziámat. (Most jól belaktam a romom, ezért csak tuti jobbra cserélném.) 2.3.6-os GB. Véletlenül nem dobta fel valamelyikőtök?
Tőled hallok róla először
Nekem nincs időm belakni a romokat, mert mindig jön valami új. Valami különleges belső hang arra késztet, hogy ha látok egy újat azt azonnal ki kell próbálnom.
Meg hát munkaidőben mi mást csináljon az ember, mint rom cserét...
Most ezt nyüstölöm: You are not allowed to view links.
Register or
Logineddig nincs baja, gyors, tetszetős. Egy probléma volt vele, hogy ha "elfogy" a ram, akkor újraindul a teló. Érdekes megoldás, nem tudom hogyan csinlták meg, de újraindulásnál nem kér PIN-t, és valahogy nagyon hamar újra használható. Tök véletlenül vettem észre a restartot. Én a sokak által nem kultivált Adv Task Killer Pro-t használom faintosan beállítva auto kill-el. Mióta beállítottam azóta nem volt restart. (mivel nem fogy el a ram)
Azért lite, mert nem sok alkalmazás van benne gyárilag. Mondjuk amiket én használok azok benne vannak. És ebbe belerakták a fejlesztők a Think Free Office-t is, ami általában a speckó romokból kimarad.
Mielőtt valaki azt hinné hogy ez már ICS, el kell mondanom hogy FAKE ICS
A Myth-esek csak átírták a verziószámot a telefon névjegyében. A 2.3.5 az alapja, csak ICS kinézete van. 2.3.* -ra lehet felpakolni.
Tegnap raktam fel, hibát nem találtam eddig. Éjjel csapattam neki battery calibrations-t, majd ma kiderül mit bír.
Quadrant 1720-at adott rá.