Tisztelettel jelentem hogy 2 napja nyüstölöm és tetszik. Nem szaggat, 1500 körüli quadrant pont, eléggé sok alkalmazás mellett kb 100Mb szabad memória. Kb 1 nap akksi idő. Én ajánlom! Ha esetleg valaki megmondaná hogy 2.3.6-on hogy kell képernyőmentést csinálni, azt megköszönném.
Tegnap megpróbáltam feltenni... Alapnak a DDKQ5-öt tettem fel (nekem ott volt a legjobb a fogyasztás), persze mindent wipe-oltam. Utána feltettem a GR-t, meg a Samsung apps-os kiegészítést. Itt már nem indult a készülék. Beléptem recovery-be megint mindent wipeoltam. Akkor már beindult (bár minden indulásnál tetű lassú volt), feltettem marketről a Titanoiumot, és elkezdtem visszapakolni kötegelt műveletként mindent a telóra. Érdekes módon egyszer csak megállt a visszaállítás, minden más működött csak az nem. Újraindítás, próbáltam feltenni a maradékot, de mindig megállt. Úgy néztem, hogy azokat az app-okat nem tette vissza, amik eredetileg a teló memóriájában voltak. A legnagyobb bajom az volt, hogy nem kerültek vissza a névjegyek, meg az sms-ek (ezek nálam nagyon fontosak). Ráadásul a belső memória lecsökkent kb 10 mb-ra. Ha stock romra pakolok vissza, akkor az egész folyamat végén kb. 20 mb szabad belső hely marad.
Úgyhogy legyalultam és most egy sima DDKQ5 fut. Azóta kiderült az xda-ról, hogy a samsung apps-os flash kicsit instabillá tette másoknál is a cuccot, majd megpróbálom anélkül, meg más módszerrel a visszaállítást is, csak kell hozzá majd idő.
Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?