Szerző Téma: Ultimate Froyo JS8 ROM  (Megtekintve 23923 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jimbo

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
Re: Ultimate Froyo JS8 ROM
« Reply #50 Dátum: 2011, 04 06, 12:59:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos nekem hiányzik belöle a gyári samu billentyűzet.Nem tudja vki h honnan tudnám beszerezni?

Az Ultimate addons-ban kerested?
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

R2D20208

• Vendég
« Reply #51 Dátum: 2011, 04 06, 13:02:56 »
Az Ultimate addons-ban kerested?
Ha az ember ott keresi mi a teendő vele?

Nem elérhető Gejzaba

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS
« Reply #52 Dátum: 2011, 04 06, 15:16:00 »
Ha az ember ott keresi mi a teendő vele?

Megnéztem, sajnos nincs közte. Amúgy ha ott lenne, csak az install-ra kellene kattintani :)

R2D20208

• Vendég
« Reply #53 Dátum: 2011, 04 06, 15:34:58 »
Megnéztem, sajnos nincs közte. Amúgy ha ott lenne, csak az install-ra kellene kattintani :)
Köszi , én sem találtam. Felraktam Markyyyyyy steel blue full témáját, azzal együtt felkerült  :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #54 Dátum: 2011, 04 06, 15:37:23 »
Köszi , én sem találtam. Felraktam Markyyyyyy steel blue full témáját, azzal együtt felkerült  :ok:

:ok:
Amúgy asszem, hogy a gyári SGS App-ok csomagjában is benne van, de lehet, hogy tévedek!  :oops:

Mindenesetre kipróbáltam a DamianGTO kernelt, és tényleg igen-igen jól hasít vele az SGS!  :ok: 1200MHz + (-75)UV, és jól bírja az akku (igaz, még csak egy egynapos cikluson vagyok túl), a ROM meg úgy hasít rajta, mint még soha!  :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Gejzaba

« Reply #55 Dátum: 2011, 04 06, 15:58:25 »
:ok:
Amúgy asszem, hogy a gyári SGS App-ok csomagjában is benne van, de lehet, hogy tévedek!  :oops:

Mindenesetre kipróbáltam a DamianGTO kernelt, és tényleg igen-igen jól hasít vele az SGS!  :ok: 1200MHz + (-75)UV, és jól bírja az akku (igaz, még csak egy egynapos cikluson vagyok túl), a ROM meg úgy hasít rajta, mint még soha!  :D

UV-hez még nem mertem hozzá nyúlni, de akkor, ha jól sejtem, -75-re bátran állíthatom. :)
No, kipróbálom :)

Nem elérhető cerebrolavator

• Navigáció / Navigation: WAZE (benzin), google maps (BKV és gyalog), Navitel (túra)
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: Temasek Unofficial CM11
« Reply #56 Dátum: 2011, 04 06, 16:28:50 »
UV-hez még nem mertem hozzá nyúlni, de akkor, ha jól sejtem, -75-re bátran állíthatom. :)
No, kipróbálom :)
Próbáld ki. Nálam -75-nél volt, ami akadt, nem indult (Titanium). -50-nél ezidáig problémamentes. 1200 MHz, -50 mV,  24 óra átlagos használat (1 óra cardiotrainer + GPS, 4-5 óra light wifi, egy kis játék, 2-3 óra zenehallgatás) után most jár 25%-nál.
Persze alvás alatt repülős, ez mondjuk 6 óra. Szóval, úgy összességében is jól muzsikál.

Nem elérhető Gejzaba

« Reply #57 Dátum: 2011, 04 06, 17:50:44 »
Próbáld ki. Nálam -75-nél volt, ami akadt, nem indult (Titanium). -50-nél ezidáig problémamentes. 1200 MHz, -50 mV,  24 óra átlagos használat (1 óra cardiotrainer + GPS, 4-5 óra light wifi, egy kis játék, 2-3 óra zenehallgatás) után most jár 25%-nál.
Persze alvás alatt repülős, ez mondjuk 6 óra. Szóval, úgy összességében is jól muzsikál.

Elkezdem -25-ről, és majd lépegetek felfelé :) Köszi a részletes leírást :)

Nem elérhető ChrisSmith

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA ROM: Tsunami X 2.1 + Sema JB 2.3.0s
« Reply #58 Dátum: 2011, 04 07, 08:24:50 »
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor kamerázni szeretnék, azt a hibát írja, hogy: "Fényképező hiba". Ilyenkor mi a megoldás, hogy működésre bírjam!?
Előre is köszönöm a választ! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
« Reply #59 Dátum: 2011, 04 07, 13:40:36 »
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor kamerázni szeretnék, azt a hibát írja, hogy: "Fényképező hiba". Ilyenkor mi a megoldás, hogy működésre bírjam!?
Lehet ujra kéne romoljál. Nekem másik romnál volt ilyen hibaüzenet, én mindent ujraraktam, alaprommal együtt és megoldódott. Vagy próbáld sgs toolsbol a kamera apkt telepiteni. (ezeket én tenném, nem tuti a garancia hogy rendben lesz)

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #60 Dátum: 2011, 04 07, 16:20:12 »
Szasztok

felraktam eme szépséget!!4 minden csocsi csili vili csak a programoknál llandoan fut valami sonyericssonos  valami.. Az tulajdonképpen micsoda??

R2D20208

• Vendég
« Reply #61 Dátum: 2011, 04 07, 19:19:10 »
Szasztok

felraktam eme szépséget!!4 minden csocsi csili vili csak a programoknál llandoan fut valami sonyericssonos  valami.. Az tulajdonképpen micsoda??
Az a Launcher....Én is már kilőttem adw - t használok. A ROM még mindig az eddigi legjobb amit eddig próbáltam  :ok:

Nem elérhető jimbo

« Reply #62 Dátum: 2011, 04 08, 16:46:37 »
Már ideje volt, most végre feltettem. :)

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #63 Dátum: 2011, 04 08, 17:06:07 »
Már ideje volt, most végre feltettem. :)

..Na ez a nem semmi...!!  Grat :)... mert toom ez az elsö..!!! Kivàncsi vok vêlemênyre majd.. mert naon nagy ugràs..!!! ;)

Nem elérhető jimbo

« Reply #64 Dátum: 2011, 04 09, 12:56:32 »
Sziasztok!

Kipróbáltam a fényképezőt is és a videó felvételt is. Nekem nem csinálja. Lehet tényleg újra kellene tenned.

Nem elérhető jimbo

« Reply #65 Dátum: 2011, 04 09, 13:06:36 »
..Na ez a nem semmi...!!  Grat :)... mert toom ez az elsö..!!! Kivàncsi vok vêlemênyre majd.. mert naon nagy ugràs..!!! ;)

Azért a haveromnak romoltam már egyszer-kétszer, de a sajátomon eddig tényleg ez az első. ;)
Viszont muszáj volt, mert féltégla lett egy kernelfrissítéstől és csak egy 3fájlos js7 segített rajta, utána már mindegy volt, mit teszek rá. Ez lett belőle. :)
Nem tudom, hogyan jönnek az 1400-1700-as quadrant eredmények, mert egy clean install után is csak 1080-1150 közötti értéket kapok (ennyit tudott a gyári is sm kernellel), persze lagfix nélkül.
De tényleg gyorsabb hatást érzek.
Most tettem csak vissza az appjaim, szóval még teszt időszak alatt van, de 10-kor húztam le a töltőről és most már csak 35%-on áll az aksi. Látszik, hogy nyomkodom. :)

Nem elérhető Gejzaba

« Reply #66 Dátum: 2011, 04 09, 13:50:35 »
Nem tudom, hogyan jönnek az 1400-1700-as quadrant eredmények, mert egy clean install után is csak 1080-1150 közötti értéket kapok (ennyit tudott a gyári is sm kernellel), persze lagfix nélkül.

Én átkonvertáltam a partíciókat Ext4-re, így a quadrant 1450-1550 körül mozgott, ha még a procit felhúztam1200 MHz-re, akkor 1750 körüli értéket produkált.

Nem elérhető jimbo

« Reply #67 Dátum: 2011, 04 09, 21:32:58 »
Van itt néhány icon pack. :)
Válogassatok. :)

Nem elérhető jimbo

« Reply #68 Dátum: 2011, 04 10, 17:53:02 »
Szóval a tapasztalatok...
A gps király! Még hideg indítás után is 5-7 mp alatt 8-10 zölden virító műhold a gps státusznál. Ez azért nem rossz. :)
Aksi fogyasztás viszont nem a legjobb. Direkt vártam egy teljes töltési ciklust. Pl ma reggel 7 körül levettem a töltőről, kb 2-3 rövid 1-2 perces hívás, majd pihi, mert dolgoztam, délre már 78%-on állt. Ez nem kóser, így feltettem a lagfixet (ext4), hátha jobb lesz tőle. most 59%.
Nem jó ez a %-os akku kijelzés, megbolondul tőle az ember.
Hiányosság a teljes magyarítás benne. Vannak appok, amik nem fordultak le magyarra. Már olvastam, hogy egy jó kis téma megoldja (Anzo féle), de még várok vele. A cwm-es frissítésről nincs jó tapasztalatom (lsd. sm kernel topik), pedig már többször frissítettem a haver sgs-ét cwmesen is.
Kamera műxik rendesen, szinte mindent be tudtam állítani, kivéve a homescreen hátterének mozgását lapozás közben. Azt se értem, hogyha belépek az alkalmazásokba, akkor miért csak a fél képernyőn látom a hátteret.
Nem tetszik a fekete redőny sem, de a téma ezt is orvosolja majd.
Elsőkörben röviden ennyi. :)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #69 Dátum: 2011, 04 10, 18:44:12 »
Tegnap én is feltettem,az aksi használatról nem tudok még semmi érdemlegeset,mint ahogy a quadrant eredményről sem mert hidegen hagy hogy mit írna.Annyira gyors és gördülékeny hogy felesleges a számokat bámulni.
Na azért hogy ne legyen minden szép és jó,van azért ami zavar.Ezt a sonyericsson-os launchert használom,ami mellesleg nagyon szépre sikeredet(amúgy ez tényleg a SE telefonjain megtalálható?Még sose hallottam vagy láttam ezelőtt.) azt még megbocsájtanám hogy nem függőlegesen görgethető a menü mint a launcher pro-nál(csak mert nem a kedvencem az oldalazós) de teljesen átlátszó és ezért nem használhatok bármilyen hátteret mert ha nem jó a választás akkor nem látni rendesen az ikonokat.Nagy szívfájdalom hogy a kernel nem támogatja a BLN controlt.Illetve amióta ez van fent,a beautiful widget fc-zik.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető jimbo

« Reply #70 Dátum: 2011, 04 10, 19:33:51 »
Ezt a sonyericsson-os launchert használom,ami mellesleg nagyon szépre sikeredet(amúgy ez tényleg a SE telefonjain megtalálható?Még sose hallottam vagy láttam ezelőtt.) azt még megbocsájtanám hogy nem függőlegesen görgethető a menü mint a launcher pro-nál(csak mert nem a kedvencem az oldalazós) de teljesen átlátszó és ezért nem használhatok bármilyen hátteret mert ha nem jó a választás akkor nem látni rendesen az ikonokat.Nagy szívfájdalom hogy a kernel nem támogatja a BLN controlt.Illetve amióta ez van fent,a beautiful widget fc-zik.

Én már láttam talán az x10-en vagy az x8-on, már nem tudom.
A launcher pro és az adw mellé leszedtem az ultimate addonról a se tw launcherét, ami a te szempontodból jobb, mert csak halványan látható a háttér ilyenkor, de nekem félbevágott egy galériából kivett képet, ráadásul hosszába.
A tokom miatt a bln értelmetlen, engem ezért nem zavar.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #71 Dátum: 2011, 04 10, 19:56:33 »

A tokom miatt a bln értelmetlen, engem ezért nem zavar.
Nekem is tokban van de csak lehajtom és látom hogy hiányzok valakinek vagy nem,engem pl ezért zavar egy kicsit.Ha ennél egy kicsit jobban beszélnék angolul akkor már meg is írnám Damian-nek hogy vádefákiszded? ;D ma ez már alapdolog kellene legyen.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető jimbo

« Reply #72 Dátum: 2011, 04 10, 21:20:59 »
Nekem is tokban van de csak lehajtom és látom hogy hiányzok valakinek vagy nem,engem pl ezért zavar egy kicsit.

Nekem logókás tokom van, amit ha meghúzol, kibujik a power gombik, így látom a notifin, ha kerestek és nem kell kivenni a tokból.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #73 Dátum: 2011, 04 10, 21:29:28 »
Nekem logókás tokom van, amit ha meghúzol, kibujik a power gombik, így látom a notifin, ha kerestek és nem kell kivenni a tokból.
Nekem sem. :D Flippes. ;)

Nem elérhető Gejzaba

« Reply #74 Dátum: 2011, 04 10, 21:43:17 »
Most lehet, hogy én vagyok tudatlan, de a BLN támogatásnak köszönhetően működik a noled alkalmazás, nem? Mert nekem a noled működik,  szépen jelzi a nem fogadott hívásokat, stb., most éppen az órát is beállítottam, h mutassa, próbálgatom, h így mennyire eszi az akksit. Tehát akkor támogatott a BLN támogatás. Javítsatok ki, ha hülyeséget írtam :)