0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Joreggelt.Na csak info, hogy megvolt a 36 ora. Tegnap este 7 kor tettem fel tolteni, mert hisztizett, hogy 14% -on van es tolteni kellene. Szombat reggel 6 ota gyepaltam. Marad ez a combo, most mar egeszen biztos.
Nálam is nagyon szépen teljesít.Reggel 6-kor vettem le a töltőröl,minden fut aminek futnia kell és most is még 86%.SOHA semmi nem bírta így!!!
Nem bírom tovább, elcsaklizom a fiamtól az sgs-t és felteszem este
Nézd meg az ellenőrzőjét biztos lehet találni benne valami okot hogy, visszavedd a kütyüt
Azt hiszem jómagam is a hétvégére beütemezem ennek a romnak a főpróbáját.
Ez a "Rofl-kopter" haláli... Amúgy én is kipróbáltam a ROM-ot, de sajnos eléggé meggyűlt vele a bajom... Első installnál nem tudtam a belső SD-re fájlokat telepíteni. Másodjára minden elkezdett FC-zni. Harmadjára már "csak" a SetCPU és a Beautiful Widgets mondta be az unalmast, úgyhogy én visszatértem a Tiramisu EVO-ra. Lehet, hogy a hétvégén adok neki mégegy esélyt, de most jól megvagyok a "sütis" ROM-mal! A Damian kernelt viszont mindenképp kipróbálom, mert nagyon jókat olvastam róla!
Hay!én most akarom fel telepíteni!csak miert kisebb a Darky romnál,kevesebb cuccot tartalmazhat?
Nem sikerült megszerezned?
De:) Tegnap feltettem, ma mire hazaért a suliból 7,30-16-ig, lemerült úgy, hogy egyáltalán nem használta. Töltési ciklusokat várunk, még kb kettőt, aztán másik rom következik.
Bevontad a tesztelésbe?
Én pedig nyúzom eléggé 1200MHz-en, de nagyon jól bírja, eddig nekem ez bírja a legjobban. Mitől lehetnek ilyen eltérések üzemideileg?
Hogy állitod a gyorsaságát? Lagfix lehetőség? Ez a sony ericsson screen kivehető? Nekem nem tűnik gyorsnak. Recoveryben nincs lehetőség állitani semmit.
A kernel ad rá lehetőséget, recoveryben lehet választani 800, 1000, 1200 MHz között. Lagfix van, ext2, ext4 támogatás. ADW-t használok jelenleg, Anzo témával, ha érdekel a quadrant, az 1750 átlagban. Üzemidő meg csodás
Felraktam Anzot. A Launcher(Anzoé) nem rakodott fel sajna, és nem tudom az okát. Recoveryben hol tudom állitani a procit és mi az ajánlott?
Sajnos nekem hiányzik belöle a gyári samu billentyűzet.Nem tudja vki h honnan tudnám beszerezni?