2024, 11 26, 07:22:27

Szerző Téma: Ultimate Froyo JS8 ROM  (Megtekintve 22610 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Ultimate Froyo JS8 ROM
« Reply #75 Dátum: 2011, 04 10, 21:47:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Javítsatok ki, ha hülyeséget írtam :)
Meglesz ::)
A noled a kijelzőt használja az értesítésekhez,a bln a két odanyúlós funkciógombot,a kettőnek nincs köze egymáshoz.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Gejzaba

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS
« Reply #76 Dátum: 2011, 04 10, 21:55:38 »
Meglesz ::)
A noled a kijelzőt használja az értesítésekhez,a bln a két odanyúlós funkciógombot,a kettőnek nincs köze egymáshoz.

Jól éreztem akkor,  hogy hülyeséget írok,  köszi a választ! :)

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #77 Dátum: 2011, 04 11, 19:08:44 »
Még mindig meg vagyok vele elégedve.... :)
Gyors, nem gondolkozik annyit a programok megnyitásánál és kezelése közben, a GPS istenkirály. 15 mp-et akkor kell válnom a jelfogásra, ha az A-GPS adatokat is le kell töltenie. A MIO navim se ilyen gyors. :)

Most a Launcher proval használom, nagyon tuti. :)

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető jimbo

« Reply #78 Dátum: 2011, 04 11, 19:16:54 »
Azt viszont nem értem, hogy a mi, kelet-európai zónánk az miért a GTM+2? :)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #79 Dátum: 2011, 04 11, 20:04:09 »
Na ez egy jó kérdés!Ezt én is néztem,de amíg az időt jól mutatja addig nem izgat annyira!Lehet hogy elírás?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #80 Dátum: 2011, 04 11, 20:13:09 »
Azt se tudod hol laksz? ;D Mi közép Európában élünk. ;) Bár tény és való hogy az is csak +1 órát jelentene a Greenwichi középidőhöz képest,szóval ez egy nagy talány.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető jimbo

« Reply #81 Dátum: 2011, 04 11, 21:29:10 »
Azt se tudod hol laksz? ;D Mi közép Európában élünk. ;) Bár tény és való hogy az is csak +1 órát jelentene a Greenwichi középidőhöz képest,szóval ez egy nagy talány.

Helyes, legalább valaki figyel, ha már Ultimate. :D
Szóval ez más romnál nincs így?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #82 Dátum: 2011, 04 11, 21:37:06 »
Helyes, legalább valaki figyel, ha már Ultimate. :D
Szóval ez más romnál nincs így?
Az az igazság hogy ezt eddig sose figyeltem de a mai tapasztalatok után lehet hogy hamar megválok az ultimate-től,még adok neki esélyt erre a hétre.

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #83 Dátum: 2011, 04 11, 21:55:43 »
Az az igazság hogy ezt eddig sose figyeltem de a mai tapasztalatok után lehet hogy hamar megválok az ultimate-től,még adok neki esélyt erre a hétre.

Na erre.ràêrdeklödnêk..ha nemgond  mi az ami.miat àsod a sirjàt..???

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #84 Dátum: 2011, 04 11, 22:02:44 »
Na erre.ràêrdeklödnêk..ha nemgond  mi az ami.miat àsod a sirjàt..???
És meg is mondom,nem tudom kinek mi az átlagos használat de én nem csináltam semmi különöset és délelőtt 10 órakor 46%-on állt az aksi kijelző.Olyan 4 óra felé értem haza 12%-al.Hogy a rom okozza vagy a kernel által adott extra beállítási lehetőségek azt passzolom,de majd ki fog derülni.Az igazság az hogy most nem a gyári aksi van benne hanem egy utólag vett és nem volt sokszor használva de ez az egy napig sem megy dolog nekem nem tetszik.

Nem elérhető rubi91

« Reply #85 Dátum: 2011, 04 11, 22:20:09 »
És meg is mondom,nem tudom kinek mi az átlagos használat de én nem csináltam semmi különöset és délelőtt 10 órakor 46%-on állt az aksi kijelző.Olyan 4 óra felé értem haza 12%-al.Hogy a rom okozza vagy a kernel által adott extra beállítási lehetőségek azt passzolom,de majd ki fog derülni.Az igazság az hogy most nem a gyári aksi van benne hanem egy utólag vett és nem volt sokszor használva de ez az egy napig sem megy dolog nekem nem tetszik.

Maximàlisan érthetö...ez az üzemidö. Mindig kérdêses  elöàlhatnànak màr 1 ujj aku projectel ..:/ minden feklödik csak az aku nem akar..:/..

Nekem a.romom.oat csinàl...néha h (petsze.perülökk mint àllat) ..de ha.kikapcsolt.àllapotban teszem töltöre....ahogy feltettem..màr 45 %  | 37% | 27% azonnal ahogy bekapcsolom ennyit.mutat... nagy nagy kérdöjelek... :S   ???? ( bocs h ideirtam  :$)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #86 Dátum: 2011, 04 11, 22:34:56 »
Maximàlisan érthetö...ez az üzemidö. Mindig kérdêses  elöàlhatnànak màr 1 ujj aku projectel ..:/ minden feklödik csak az aku nem akar..:/..

Nekem a.romom.oat csinàl...néha h (petsze.perülökk mint àllat) ..de ha.kikapcsolt.àllapotban teszem töltöre....ahogy feltettem..màr 45 %  | 37% | 27% azonnal ahogy bekapcsolom ennyit.mutat... nagy nagy kérdöjelek... :S   ???? ( bocs h ideirtam  :$)
Nincs itt semmi kérdőjel,az természetes dolog hogy a töltési idő és ezzel a töltési szintje eltér kikapcsolt illetve bekapcsolt állapotban lévő telefonnál.Én azt javaslom hogy mindig bekapcsolt állapotban tölts,mert kikapcsolva csak az akkumulátor saját elektronikája figyeli hogy mennyi az annyi míg bekapcsolva a rendszer dönti el hogy tele van és akkor lekapcsolja a töltőt.
Amúgy vannak fejlesztések aksi ügyben,elég komoly szinten csak az mire eljut az átlag halandó néphez..... ;)

Nem elérhető rubi91

« Reply #87 Dátum: 2011, 04 11, 23:05:42 »
Nincs itt semmi kérdőjel,az természetes dolog hogy a töltési idő és ezzel a töltési szintje eltér kikapcsolt illetve bekapcsolt állapotban lévő telefonnál.Én azt javaslom hogy mindig bekapcsolt állapotban tölts,mert kikapcsolva csak az akkumulátor saját elektronikája figyeli hogy mennyi az annyi míg bekapcsolva a rendszer dönti el hogy tele van és akkor lekapcsolja a töltőt.
Amúgy vannak fejlesztések aksi ügyben,elég komoly szinten csak az mire eljut az átlag halandó néphez..... ;)

Àà kösszönöm..azêrt ezt énis igy gondolom ês ha.igy lenne..nemis.ortam.volna...de ezt ugyêrtsd h kopp.lenerült telot.ràdugom a.töltöre....ês ahogy.bejön a töltést jelzö kis aksi màr a.negyede.tele.van..:o
ês röktön  ezekutàn kapcs is be tehàth kb.. fél.perce vam töltön....ês màr az aksi is.negyed.tele  meg belapcs.utàn a baterry.is mikor.milyen kedve vam irja h màris 45% vagy 32% 24%   mikor.mit ês   1  perce van töltön  jo.legyen  1.5 perce :D..

Na.ideêrhetne.az az.aksi.igazàn..

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #88 Dátum: 2011, 04 12, 00:09:18 »
hy!
Quadrant 988
1000mhz
-50uV

jobb beállítás esetleg?
Úgy hogy ne merüljön le fél nap alatt, viszonylag sok használat mellet, wifi, zene, bt, játék(legkevesebb)!
köszi
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető gunyo

• Navigáció / Navigation: IGO / IGO primo
  • PDA: Samsung Galaxy S2 / S4
  • PDA ROM: CM10.1 spitya mod / Torrente777 v.3.0
« Reply #89 Dátum: 2011, 04 12, 05:29:19 »
Sziasztok,

Akksi ugyileg a tapasztalataimat osztanam meg Veletek.

Eloszor is a kernel beallitasok: 1200MHz, 0UV.
A szabad memoriat figyelem es, ha 100 MB ala megy, akkor torlom az 1 es 2 szintet is. Utana 180 MB korul van.

Eleinte nekem is furcsan mukodott az akku. Eleve nem volt hajlando 97% -nal jobban feltolteni. Bar meg igy is atlagban 36 orat kibirt. (folyamatos 3g kapcsolat, telefonalas, email, neha angry birds :) ) Erdekesen merult, volt, hogy egy telefonalas utan 10% -ot is vesztett.
Ezt megelegeltem es neki alltam ugymond formazni az akkut, amit ugy csinaltam, hogy hagytam lemerulni egeszen 2% -ig, de semmikepp addig, hogy ki is kapcsoljon! A masodik ilyen folyamat es feltoltes utan mar 100% -ig feltoltott.

Jelenleg az a helyzet, hogy vasarnap 11:30 kor vettem le a toltorol es meg most is 24% -on van. (05:25, vagyis 42 oraja megy)
Szerintem azert ez nem olyen rossz! Ugy tunik, hogy igy meglesz a 48 ora.

Nagyjabol ennyi. A battery stat -ot kell helyretenni es mennie kell ennek nagyon jol.

Remelem tudtam segiteni.

Szep napot.

Nem elérhető jimbo

« Reply #90 Dátum: 2011, 04 12, 07:16:14 »

Azt én is észrevettem, ha nem használom, akkor nem merül szinte semmit. Volt, hogy annyi melóm volt, hogy csak egy-két hívást eszközöltem és délutánra még mindig 75% felett állt.
Egy bat.stat-ot én is megejtek valamikor, azt még nem csináltam. :)

Pontosan ezért sem értem meg azokat, akik 1-2 napos használat után messzemenő következtetéseket vonnak le az adott romról. Egy rom legalább egy hetet megérdemel, ha már teszteljük.

Nem elérhető denyboygod

« Reply #91 Dátum: 2011, 04 12, 13:06:57 »
Este felraktam töltőre, reggelre kikapcsolt, és nem keltett így elkéstem a suliból. Aksi ki-be és beindult 65% volt az akksi. Ötlet?
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #92 Dátum: 2011, 04 12, 18:37:10 »
Este felraktam töltőre, reggelre kikapcsolt, és nem keltett így elkéstem a suliból. Aksi ki-be és beindult 65% volt az akksi. Ötlet?

Szellemek járkálnak a szobádban!  :D Sajnos előfordulhat, több dolog is okozhatja, de nálam is előfordult, hogy random-szerűen kikapcsolt. Figyelgesd, ha sokszor előfordul ez a jelenség, érdemes lehet újratelepíteni a ROM-odat!
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető denyboygod

« Reply #93 Dátum: 2011, 04 12, 23:32:23 »
Szellemek járkálnak a szobádban!  :D Sajnos előfordulhat, több dolog is okozhatja, de nálam is előfordult, hogy random-szerűen kikapcsolt. Figyelgesd, ha sokszor előfordul ez a jelenség, érdemes lehet újratelepíteni a ROM-odat!
úgy vettem észre hogy a skyfire böngészőtől fagyott ki többször is azóta mióta leszedtem nem jött elő a hiba.
de most ki akarok próbálni valami új romot csak nem tudom mit. ez a tiramisu érdekel de majd meglássuk.

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #94 Dátum: 2011, 04 13, 15:23:35 »
Ez a kikapcsolás nálam is előjött, de én láttam is, hogyan. Ha be volt dugva akár töltőre akár usb kábelre, akkor ha kicsit "megfeszítettem" (de tulképpen nem is kellett feszíteni, elég volt hogy mikor letettem az asztalra leért a kábel telóba csatlakozó része) rögtön kikapcsolt..
Másrészt hajlamos volt "örökös" fekvő módba tenni a ketyerét, mikor lehúztam töltőről, ezt az gyógyította meg, ha visszadugom a töltőt, majd ismét lehúzom, de áramforrás nélkül..  :o

Restart, Hard reset, rom csere, kernel csere, semmi nem segített..
Aztán clean installt nyomtam egyet, azóta egyik gonddal sem találkoztam. (pedig az első nem is szoftveresnek, inkább hardveresnek tűnt..)

Nem elérhető jimbo

« Reply #95 Dátum: 2011, 04 13, 16:02:44 »
Ez a kikapcsolás nálam is előjött, de én láttam is, hogyan. Ha be volt dugva akár töltőre akár usb kábelre, akkor ha kicsit "megfeszítettem" (de tulképpen nem is kellett feszíteni, elég volt hogy mikor letettem az asztalra leért a kábel telóba csatlakozó része) rögtön kikapcsolt..
Másrészt hajlamos volt "örökös" fekvő módba tenni a ketyerét, mikor lehúztam töltőről, ezt az gyógyította meg, ha visszadugom a töltőt, majd ismét lehúzom, de áramforrás nélkül..  :o

Aztán clean installt nyomtam egyet, azóta egyik gonddal sem találkoztam. (pedig az első nem is szoftveresnek, inkább hardveresnek tűnt..)

wow... nekem eddig ez a hiba nem jött elő.  :hmm:

Mondjuk én 3 fájlos js7-re tettem fel, gyakorlatilag clean installal, lehet, hogy ezért.
Este megpróbálom reprodukálni, hátha előjön nálam is...

Nem elérhető jimbo

« Reply #96 Dátum: 2011, 04 14, 16:56:28 »

Szóval próbálkoztam előidézni a problémát, de nem sikerült, pedig rángattam a töltőkábelt. Feszítettem is egy kicsit minden irányba, de semmi.
Lehet, hogy azért, mert én is clean installal tettem fel...

Nem elérhető jimbo

« Reply #97 Dátum: 2011, 04 15, 13:15:41 »
Tesztelésem eredménye ezidáig:

Előzmény:
Egy SM kernel CWM-es frissítése során fél tégla lett a Telenoros JS7-el felvértezett SGS.
Másik kernel és egy 1 fájlos rom odinnal sem oldotta meg a problémát.
Már nézegettem ezt az Ultimate romot, gondoltam most itt az alkalom.

Nincs viszonyítási alapom, mert eddig nálam Telenoros rom futott SM kernellel.

Telepítés:
3 fájlos JS7, 512 pit és repartition (samfirmware.csom) + FR + DamianGTO 1.2 kernel + Ultimate ROM

Tesztidő:
1 hét

Tapasztalatok:
Alapból a Sony Ericsson-os launcher fogad, ami eléggé tetszetősnek tűnt, de ez ízlés dolga. Miután kezdtem belakni, akkor vettem észre, hogy az óra, amit adott hozzá, nem magyar. Lehet, hogy még van egy-két ilyen program (nem néztem végig), de egy téma megoldja a nyelvi gondokat rom függetlenül.
Kapunk egy Ultimate addon appot, ami sok gyári samsungos appot tartalmaz, többek között egy TW launchert, órát, stb. Az innen leszedett óra már a jól megszokott kinézetű, magyarul beszélő óra volt.
Ha főzött romot teszel fel, mindig legyen legalább két launchered, mert ugye az ördög nem alszik Nekem 4 volt fent. Leszedtem a TW-t az ultimate appról és a szokásos kettőt a marketről (ADW és LauncherPro).
Szóval az első benyomásom, hogy nagyon gyors volt. Az összes használt appom gyorsabban töltődött be, nem volt gondolkodási idő. A market is gyors volt, azonnal betöltődött.
A gps valami hihetetlen. Kikapcsolt állapotból aktiválva és az A-GPS adok letöltésével együtt is 15 mp-en belül fogott legalább 8 holdat. Ha nem kell letölteni adatokat, akkor 5 mp. Ki is próbáltam Motonav-val, jelet nem dobálja, fixen tartja. Zsííííír…
Kamerát kipróbáltam, működött rendesen.
Mivel nincs wifim, így azt nem teszteltem, de máshol se olvastam olyat, hogy baj lenne vele.

Másoknál voltak olyan tapasztalatok, hogy töltés közben kikapcsol, amikor kicsit megfeszül a kábel, de ez is elmúlt, ha clean installal tette újra a romot. Mivel én eleve így jártam el, így én ezt nem tapasztaltam, hiába próbáltam elérni.
Az aksi kicsivel többet fogyaszt, mint a telenoros rom sm kernellel. Saját használatnál, a gyári rommal estére marad kb 30 %, míg ezzel az Ultimate rommal csak 10-15%. Teszem hozzá rögtön, hogy délelőttönként nem nagyon nyúlok a telefonomhoz, max 1-2 rövid hívás, délután viszont sok hívás, net, skype… és a gps folyamatosan aktív.
Talán ez az egy dolog, amiben icipicit alul teljesített a gyári romhoz képest, de viszont jóval gyorsabb lett.

Quadrant
Telenor+SM kernel: 950-1070 között (lagfix nélkül)
Ultmate+damianGTO: 1100-1200 között (lagfix nélkül) 1450-1550 (lagfixel)

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #98 Dátum: 2011, 05 02, 01:22:35 »
Erre a romra lehet valahogy gyári kinézetet varázsolni?
Nekem nagyon bejön a gyári kezelőfelület.

Nem elérhető jimbo

« Reply #99 Dátum: 2011, 05 03, 19:46:46 »
Erre a romra lehet valahogy gyári kinézetet varázsolni?
Nekem nagyon bejön a gyári kezelőfelület.

Persze, hogy lehet. Itt az alap home a sony ericssonos kinézet, de kapsz egy ultimate addon appot, amiben megtalálhatod a tw-s kinézetet „star launcher (touchwiz version)” néven.