Akkor ezek szerint vettem 1 navigációs képességekkel felvértezet készüléket, aminek ezt a funkcióját 20 percig tudom használni (SR után persze megint) normális körülmények között. Nekem ennyi idő kell a felforrósodáshoz. Nekem a szervizpapíron volt, hogy ez 1 ilyen készülék.
Ezzel a hibával küzdök kezdetek óta, de reménytelen, ez a készülék ennyit tud, tartós programhasználat (iGo, Mobil-TV), és 15 perc után beindul a védelem, hogy ne olvadjon el a készülék. Ha már konstukciósan elrontották, akkor utólag kitaláltak egy védelmet hozzá, így biztosítják, hogy ne olvadjon szét, ehhez még autóban sem kell lennie, mindössze töltéssel kell használni hozzá. A ROM-okat cserélgettem, mint más az alsóneműjét, sajna a helyzetet nem javítja meg, Én visszaálltam az eredeti szolgáltatói ROM-ra, ez van ezt kell szeretni.
iGo 8-al kapcsolatosan a következő infot kaptam a Nav N Go-tól:
Szomorúan olvasom sorait, melyben elégedetlenségét fejezi ki termékünkkel kapcsolatban.
A Samsung döntése volt az említett verzió kiadása, és piacon tartása. Mi megrendelőink igénye szerint járunk el, üzletpolitikájukba természetesen nincs beleszólásunk illetve belátásunk sem.
Kérem engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy a 8.0ás verzió is TMC képes. Az R1 verziónál, még nem kell külön licensz a TMC-s térképek megnyitására. Milyen típusú TMC vevővel kívánja használni az Omnia készülékét? A jövőben tervezzük a lehetőség biztosítását az R1-R3 frissítésre minden kedves ügyfelünknek.
A TMC-vel kapcsolatban: Az Omnia TMC nevű kis program nem a Samsung hivatalosan publikált szoftvere, ezért az ilyen jellegű programokat nem támogatjuk. Mint korábban jeleztem Önnek, az R1-es verziónak nem kell külön licensz a TMC-hez.
Egyébként ennek több oka lehet, például ha a ROM nem HJ3 feletti, stb. de hangsúlyozom ezt a programot hivatalosan nem támogatjuk.
A térképfrissítésről:
Hasonlóan a papír nyomtatású térképekhez, egy térkép megvásárlásából nem következik a friss térképek további ingyenes biztosítása.
A frissítés természetesen nem kötelező Ön dönti el, hogy milyen időközönként frissít, amennyiben szükségét érzi, mint ahogy korábban is írtam Ön egy működő navigáció tulajdonában van.
Ismételten felhívom figyelmét, hogy a fentiek ellenére cégünk jelenleg ingyenesen biztosítja a kelet-európai frissítéseket.
Ez a levél érkezett a Telemax Márkaszerviztől:
A készülék az akkumulátor védelme érdekében a töltést -20 és 45C-on kívül korlátozza. Ez egy előre programozott funkció, nem hiba. Amennyiben intenzív erőforrás igényű alkalmazás (video lejátszás, navigáció) miatt a készülék túlmelegszik, javasoljuk tartson kis szünetet.
Sajnos a jelenség nem megszüntethető, és nem minősül hibának. Mindez a tartozékok védelme érdekében történik az Ön által leírt módon.
Az I900 készülékre elérhető legutolsó T-mobile-os frissítés: BOHI1_HI2 / BSHI1_HI3
Az Ön által említett HJ3-as verzió független, szlovák I900 készülékeken található verzió, mely sem magyar, sem angol nyelvet nem tartalmaz. Szervizünk rendelkezik ezzel, azonban ez nem tölthető a Magyar T-mobile által forgalmazott készülékekre.
Sajnos szoftvereket nem adhatunk ki, így azt nem tudjuk az Ön számára nyíltan elérhetővé tenni.
Nos, mindenki hámozza ki a számára izgalmas mondatokat.
Tehát lehet burehálni, csűrni-faragni, de hát ez van ezt kell szeretni, mindenki tanuljon meg ezekkel együtt élni, ma már az Omniára esett a választása.
Egy dolgot ne felejtsetek el: a készülék jól össze van zárva, nehogy a meleg kijöjjön belőle, az áramfelvételnek valahol el kellene távoznia hő formájában, de hát nem bír, minnél intenzívebben használjuk, annál jobban melegedni fog és akkor még ehhez jön az autóban lévő üvegház hatás, megoldás, egy super kis jeges doboz, amibe el lehet helyezni a készüléket