Az Igo Amigo könnyebben kezelhető mint a sima Igo8 8.3.2-es. Sokkal gagyibb az amigo. Aki megszokta a simát, és tudja kezelni egy nagy csalódás az amigo.
khömm, khömm. Elemezve az írásodat - érdekes.
"Az Igo Amigo könnyebben kezelhető mint a sima Igo8 8.3.2-es." - ez így van, és van akinek PONT ez a lényeg. Pl. Barátnőmet veri a víz, ha arról van szól, hogy egyedül kellene mennie bárhová IGO-val, pedig szereti, de nem tudja -/ és nők esetében nem meglepő, elnézést a kivételektől
/- NEM IS AKARJA megtanulni.
Nos - egy Amigo-t a kezébe mernék adni, mert egyszerű, de minden benne van. Valamint - a 8,3-tól bejött az ún. körforgalom hiba - nekem is van teszt köröm, ahol MINDÍG a 2. kijáratot mondja a 3. helyett - nos az Amigo ebben is hibátlan.
De szerintem SAJNOS ez még mindíg
az Omniánál, ezért hagyjuk...
Más:
Aki megszokta a simát, és tudja kezelni egy nagy csalódás az amigo. sose felejtem el, amikor a DOS és a 3,1-es Win után az XP és később a Vista bejött, az emberek java része úgy vélekedett az XP-ről és a következő lépcsős Vistáról, ahogy Te most, de én mindíg is szerettem a kihívásokat...
Az egy más kérdés, hogy pont azért mert egyszerű, viszonylag védett a "buhera" ellen is. Pl. *.GRO kiterjesztést kapott a data és a másik zip, nem is nagyon lehet belenyúlni. Ráadásul - pont ezért a felbontást is nehezebb megállapítani, és a miénkre még nem tökéletes... ( de azért találkoztunk már vele.. talán....)