2024, 11 27, 01:47:04

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607344 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
Re: iGo8
« Reply #1275 Dátum: 2009, 06 15, 08:11:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kísérleteztem a dologgal egy darabig, aztán feladtam.

Kár :( Valami fincsi új design-nal vagy valami dimka féle skin-nel ha előrukkolnál... :P Egyáltalán nem tiltakoznék... :)
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy s3 Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXDLID 4.1.1
« Reply #1276 Dátum: 2009, 06 15, 10:33:26 »
Ha hivatalosan vásároltál, akkor microsd-s(átalakítókkal) vagy normál sd.

Tényleg :D, csak a Speedshopban rakták bele és nem is tudtam, hogy alapból microSD, köszi :ok:

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
« Reply #1277 Dátum: 2009, 06 15, 12:35:30 »
Sikerült felrakni az eredeti IGO 8-t aZ Omniára, mivel nem tölti ki az egész képernyőt letöltöttem hozzá spéci skin-t, oda másoltam be ahol a régi pda-n is kellett és ott működött de az új skin nem jelenik meg az IGO-ban?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1278 Dátum: 2009, 06 15, 13:47:36 »
Sikerült felrakni az eredeti IGO 8-t aZ Omniára, mivel nem tölti ki az egész képernyőt letöltöttem hozzá spéci skin-t, oda másoltam be ahol a régi pda-n is kellett és ott működött de az új skin nem jelenik meg az IGO-ban?
Frissítsd a szoftvert a naviextras.com-on keresztül (regisztrálj, majd töltsd le a Toolbox-ot). Nem a skin ad új felbontást a szoftvernek, hanem új data.zip.

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
« Reply #1279 Dátum: 2009, 06 15, 14:07:25 »
Frissítsd a szoftvert a naviextras.com-on keresztül (regisztrálj, majd töltsd le a Toolbox-ot). Nem a skin ad új felbontást a szoftvernek, hanem új data.zip.
Köszönöm a választ, de szerencsére időközben sikerült megbuherálni, azonban ebből :D, természetesen újabb gondom keletkezett: felkerült a dimka_wert_1.1.11.7-es skin, azonban ezen nincs kint a nagy némító gomb. Melyik skin az amelyen ez ki van rakva nagyba a navigációs főoldalra?

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
« Reply #1280 Dátum: 2009, 06 15, 14:32:47 »
Ezt is megoldottam :D

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #1281 Dátum: 2009, 06 15, 15:06:50 »
"A You are not allowed to view links. Register or Login portál és a naviextras.com portál együttműködésének köszönhetően TESZT jelleggel a mai naptól elérhetőek a naviextras.com-ról letölthető, rendszeresen frissített üzemanyagár-adatok az iGO navigációs szotfvert használó készülékekhez és az iGO 8 PDA-szoftverhez."

Figyelmetekbe ajánlom ezt az oldalt:

:ok:

Imhotep

• Vendég
« Reply #1282 Dátum: 2009, 06 15, 18:35:45 »
Sziasztok
Melyik mappába kell tennem parancs ikont hogy, ki tudjam tenni a todayra ???

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1283 Dátum: 2009, 06 15, 18:38:48 »
Sziasztok
Melyik mappába kell tennem parancs ikont hogy, ki tudjam tenni a todayra ???

Magától kiteszi, ha települős változatot használsz...

Ha nem telepíted, csak az exe-vel indítod: You are not allowed to view links. Register or Login

Így a nagy iGo ikon nem tehető ki a todayre a megszokott módon.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Imhotep

• Vendég
« Reply #1284 Dátum: 2009, 06 15, 18:43:17 »
Magától kiteszi, ha települős változatot használsz...

Ha nem telepíted, csak az exe-vel indítod: You are not allowed to view links. Register or Login

Így a nagy iGo ikon nem tehető ki a todayre a megszokott módon.
Köszi a gyors választ, Mio-ra raktam fel. Akkor marad a start menü.

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1285 Dátum: 2009, 06 16, 08:28:43 »
Sziasztok, még mindig a frissitéssel bajlódom... :S Megcsináltam a Pati féle sys fájlos dolgot, feltelepítettem a patch-t és igy már elérhetővé vált a csodálatos Aranyoldalak... ami tényleg nagyon hasznos de ettől még nem lesz friss térképem! Viszont! Ha kitörlöm a licens-ből a 3 fájlt akkor "Potenciális kompatibilis navigácót" (hibát) dob fel a naviextras... ha visszamásolom akkor megy de térképek még mindig sehol. Tipp?

Nem elérhető costco

Re: iGo8 & Igo Amigo
« Reply #1286 Dátum: 2009, 06 16, 09:28:06 »
Sziasztok! Sikerült összeraknom egy kiváló IGO AMIGO navigációs szoftvert. Nekem elöbb talál müholdat, mint az igo 8.3.2. Kezelhetösége nehezebb, de többet tud mint az Igo. Csak profi GPS felhasználóknak ajánlanám.

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #1287 Dátum: 2009, 06 16, 09:39:35 »
Sziasztok! Sikerült összeraknom egy kiváló IGO AMIGO navigációs szoftvert. Nekem elöbb talál müholdat, mint az igo 8.3.2. Kezelhetösége nehezebb, de többet tud mint az Igo. Csak profi GPS felhasználóknak ajánlanám.
Szia!
Az igo amigo pna-ra való termék, úgyhogy ha ezt itt írod, az végülis  :warez:
Egyébként meg pont azt olvasni róla, hogy egyszerűbb kezelhetőség jellemzi, könnyebben el lehet igazodni rajta. Az igo 8 alapja, ezt egyszerűsítették le...
:D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1288 Dátum: 2009, 06 16, 11:54:17 »
Sziasztok!

Lehet hogy buta kérdést fogok feltenni és sokan kinevettek... de... csak meg kérdezem... felvettem a kapcsolatot a naviextras-szal és mindenfél license adatokat, és egyéb dolgokat fájlokat kérnek mailben... ezeket ki lehet, kell adni nekik? nem lesz belőle gond? Más is csinált már ilyet? (A frissités nem működik ugye még mindig :S) Előre is köszi

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1289 Dátum: 2009, 06 16, 12:10:46 »
Sziasztok!

Lehet hogy buta kérdést fogok feltenni és sokan kinevettek... de... csak meg kérdezem... felvettem a kapcsolatot a naviextras-szal és mindenfél license adatokat, és egyéb dolgokat fájlokat kérnek mailben... ezeket ki lehet, kell adni nekik? nem lesz belőle gond? Más is csinált már ilyet? (A frissités nem működik ugye még mindig :S) Előre is köszi
Végül is ők a gyártók/részben forgalmazók.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1290 Dátum: 2009, 06 16, 15:12:51 »
felvettem a kapcsolatot a naviextras-szal és mindenfél license adatokat, és egyéb dolgokat fájlokat kérnek mailben... ezeket ki lehet, kell adni nekik? nem lesz belőle gond?
Nyugodtan küldd el nekik, de csak azt, ami gyárilag volt a kártyán... :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1291 Dátum: 2009, 06 16, 16:10:26 »
Nyugodtan küldd el nekik, de csak azt, ami gyárilag volt a kártyán... :D

hát a kártyáról csak a license mappa kell nekik... abba elvileg nem került semmi ugye?

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #1292 Dátum: 2009, 06 16, 16:16:39 »
hát a kártyáról csak a license mappa kell nekik... abba elvileg nem került semmi ugye?

Abba nem lehet elvileg semmi.
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #1293 Dátum: 2009, 06 16, 16:49:18 »
Hali !
Én ezt végig játszottam velük kb 4 email váltás a vége egy nagy semmi. Pati belinkelt egy email ide a topicba azt keresd vissza és azokkal a trükökkel nekem is sikerült. Kitartás....
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1294 Dátum: 2009, 06 16, 20:15:43 »
Hali !
Én ezt végig játszottam velük kb 4 email váltás a vége egy nagy semmi. Pati belinkelt egy email ide a topicba azt keresd vissza és azokkal a trükökkel nekem is sikerült. Kitartás....

azokon a sys módositásokon meg frissitésen meg törlésen már túl vagyok... és semmi :S nem tom mi az ég van... azért köszi küzdök!

Nem elérhető GenT

• Navigáció / Navigation: iGo 8, Sygic 10
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: eredeti 2.3.5
« Reply #1295 Dátum: 2009, 06 17, 08:32:36 »
Az Igo Amigo könnyebben kezelhető mint a sima Igo8 8.3.2-es. Sokkal gagyibb az amigo. Aki megszokta a simát, és tudja kezelni egy nagy csalódás az amigo.
Ppc:  HTC HD2, HTC Desire HD

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #1296 Dátum: 2009, 06 17, 09:52:58 »
Az Igo Amigo könnyebben kezelhető mint a sima Igo8 8.3.2-es. Sokkal gagyibb az amigo. Aki megszokta a simát, és tudja kezelni egy nagy csalódás az amigo.

khömm, khömm. Elemezve az írásodat - érdekes. "Az Igo Amigo könnyebben kezelhető mint a sima Igo8 8.3.2-es." - ez így van, és van akinek PONT ez a lényeg. Pl. Barátnőmet veri a víz, ha arról van szól, hogy egyedül kellene mennie bárhová IGO-val, pedig szereti, de nem tudja -/ és nők esetében nem meglepő, elnézést a kivételektől  O->-/- NEM IS AKARJA megtanulni.

Nos - egy Amigo-t a kezébe mernék adni, mert egyszerű, de minden benne van. Valamint - a 8,3-tól bejött az ún. körforgalom hiba - nekem is van teszt köröm, ahol MINDÍG a 2. kijáratot mondja a 3. helyett - nos az Amigo ebben is hibátlan.

De szerintem SAJNOS ez még mindíg  :warez: az Omniánál, ezért hagyjuk...

Más: Aki megszokta a simát, és tudja kezelni egy nagy csalódás az amigo. sose felejtem el, amikor a DOS és a 3,1-es Win után az XP és később a Vista bejött, az emberek java része úgy vélekedett az XP-ről és a következő lépcsős Vistáról, ahogy Te most, de én mindíg is szerettem a kihívásokat...

Az egy más kérdés, hogy pont azért mert egyszerű, viszonylag védett a "buhera" ellen is. Pl. *.GRO kiterjesztést kapott a data és a másik zip, nem is nagyon lehet belenyúlni. Ráadásul - pont ezért a felbontást is nehezebb megállapítani, és a miénkre még nem tökéletes... ( de azért találkoztunk már vele.. talán....)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1297 Dátum: 2009, 06 17, 12:06:58 »
Kedves "Maci70"!

Igazad volt... végigjátszottam vélük én is a mail-ezést... semmi eredmény... ill ugyanazt irták le mint amit Pati... megcsináltam mégegyszer de semmi. ill deh már nem lehet kilépni a progiból... "kilépés folyamatban, kérem várjon" és kifagy úgy nézem :S Egyre rosszabb.... :(

Nem elérhető GenT

Re: Működő igo8 beállítások
« Reply #1298 Dátum: 2009, 06 17, 13:22:00 »
van igen az intézőből tudom elinditani a telepitést,ott van egy olyan nevü mappa hogy "2577" és abba van egy autorun és azzal indul el. (788 mega az egész Igo)
A TopMap magyar cég s pontosabbak a magyar térképei, mint a TeleAtlaszé. Nem is ide akartam hozzászólni. Bocsi majd legközelebb. :) Idézetet írta: anzo - 2009, 06 04, 09:28:19 -re reagáltam.

Nem elérhető GenT

« Reply #1299 Dátum: 2009, 06 17, 13:32:05 »
khömm, khömm. Elemezve az írásodat - érdekes. "Az Igo Amigo könnyebben kezelhető mint a sima Igo8 8.3.2-es." - ez így van, és van akinek PONT ez a lényeg. Pl. Barátnőmet veri a víz, ha arról van szól, hogy egyedül kellene mennie bárhová IGO-val, pedig szereti, de nem tudja -/ és nők esetében nem meglepő, elnézést a kivételektől  O->-/- NEM IS AKARJA megtanulni.

Nos - egy Amigo-t a kezébe mernék adni, mert egyszerű, de minden benne van. Valamint - a 8,3-tól bejött az ún. körforgalom hiba - nekem is van teszt köröm, ahol MINDÍG a 2. kijáratot mondja a 3. helyett - nos az Amigo ebben is hibátlan.

De szerintem SAJNOS ez még mindíg  :warez: az Omniánál, ezért hagyjuk...

Más: Aki megszokta a simát, és tudja kezelni egy nagy csalódás az amigo. sose felejtem el, amikor a DOS és a 3,1-es Win után az XP és később a Vista bejött, az emberek java része úgy vélekedett az XP-ről és a következő lépcsős Vistáról, ahogy Te most, de én mindíg is szerettem a kihívásokat...

Az egy más kérdés, hogy pont azért mert egyszerű, viszonylag védett a "buhera" ellen is. Pl. *.GRO kiterjesztést kapott a data és a másik zip, nem is nagyon lehet belenyúlni. Ráadásul - pont ezért a felbontást is nehezebb megállapítani, és a miénkre még nem tökéletes... ( de azért találkoztunk már vele.. talán....)

Hagy ne mondjam, hogy az amigot sem olyan nehéz "buherálni". Egy kis olvasgatás és kész. Sok jó funkciót hagytak ki az amigóból, amit használok a simán.