0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Most próbáltam valamit és már ezt írja ki:SERROR: Program application database cannot be found. Please insert original application SD card. MI lehet ez??
Ellenőrizted a kártya tartalmát? Az iGO8 könyvtárban van sys.txt fájl? Ha igen, első körben töröld ki a Save könyvtár tartalmát, és úgy próbálkozz (ha voltak kedvenc úticélok megadva, a favorites.dat-ot meghagyhatod).
Új frissítések elérhetőek a naviextras toolbox-szal. Egy igo patch (8.0.0.88902), és a 4 szokásos térkép legújabb verziója (Magyarország, Románia, Szlovákia, Lengyelország).
Már akinek 4 térkép, nekem tán 9.
üdv mindenki. olvasgattam többmindent a frissítésről de fogalmam sincs rólla, hogy kell csinálni.tud valaki segíteni? előre is köszi
You are not allowed to view links. Register or LoginMinden le van szépen írva, regisztrálsz, letöltöd.. és huss..
Most próbáltam valamit és már ezt írja ki:SERROR: Program application database cannot be found. Please insert original application SD card. MI lehet ez?? Köszi
üdv.kérdésem az lenne, hogy lehet pl benzinkutak szines logóit beépíteni a naviba. meg még milyen poik szines képeit lehet esetleg.
Itt választ kapsz kérdéseidre:You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy még régebben vásároltam a régi PDA-mra ( HP Ipaq rx 5940) egy IGO 8-t hivatalost. Mivel az MiniSD kártyás az Omnia meg MicroSD-s ha jól tudom , érdeklődnék, hogy megoldható-e a futtatása? Pl: simán átmásolható-e egy microSD-re?
Hogy lehet a legegyszerűbben eltávolítani az egér nyílat az igo-ból? Thx
Úgy hogy letiltod az egeret a windowsban.
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy Szeszo régebben csinált egy színsémát a 8.3-hoz (ezt: You are not allowed to view links. Register or Login )Nem lehet ezt valahogy ráheggeszteni 8.0-ra is??? vagy valami hasonló készül azóta?