2024, 11 26, 23:15:01

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607337 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
Re: iGo8
« Reply #1200 Dátum: 2009, 06 01, 13:27:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
.Ez az egy apróság okozta a félreértést, hogy az igo-t kizárólag memkártyán árulják.Köszi a kiigazítást! Részemről lezártam a témát.
OK, nincs harag. :ok:
Amit bizonyos boltok hirdetnek, hogy 10e-ért full EU iGO-t tesznek a készülékedre, vagy hogy elküldik CD-n, az mind illegális.

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #1201 Dátum: 2009, 06 01, 15:05:43 »
Félre értés ne essék én nem sajnáltatom magam. És nem akarom senkivel illegálisan "felbuheráltatni". Én csupán megkérdeztem mi az útja módja a feltelepítésének. Az egy külön story, hogy nekem nem gyári van meg most. De lehet hogy meg tudom venni olcsón a gyárit, ezáltal valószínű, hogy az lesz telepítve. Ergo nem kell olyan helyzeteket elemezni ami még nem áll fönn.
Köszönöm a türelmet, és az válaszokat. Engem lehet is innen törölni. A további üziket nem olvasom úgyhogy ne küldjetek.

OFF

Kicsit túlzásnak érzem ezt a sértődöttséget.Kérdeztél,válaszoltak.Ha nem tetszik a válasz illetve nem vagy megelégedve velük akkor azt írd.Egy sajnálom elég lett volna.A fórumszabályzatot biztos elolvastad és láthattad tilos a  :warez: .Márpedig amit akartál az  :warez: de ezzel te is tisztába voltál.És mégis....... szerinted mi lennénk a gonoszak???
Töröltetheted magad,de nem velünk b.........szol ki.
Ha körülnézel láthatod segíteni szeretnénk mindenkinek,de ehez kell a másik fél részéről is egy bizonyos hozzá állás.És nem ez amit te csinálsz.
Részemről ennyi.
Remélem azért meggondolod még egyszer ezt a dolgot és maradsza "közösség" tagja.

ON
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető tothjanos

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: samsung i 900 omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #1202 Dátum: 2009, 06 01, 15:23:11 »
Elolvastad amit linkeltek????
És abból ezt megcsináltad?
" Intézővel töröld az SD/iGO8/save könyvtár tartalmát."

Elolvastam de nem ez volt a baj. A com 3 helyett com 5 volt beállítva. De mostmártökéletes. Köszi

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1203 Dátum: 2009, 06 01, 20:31:04 »
Ha nem települős iGO-t teszel fel akkor nem kell külön kártya rakhatod a My Storage-ra is, nekem is ott van, csak a sys.txt-ben kell átírnod az elérési útvonalat.

[folders]
app="My Storage/iGO8"
Nem autorun-os. Köszi a tippet.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1204 Dátum: 2009, 06 01, 20:39:44 »
Épp nem. volt fennt az is de visszacseréltem. A sd kártyán van, én csak a mo. térképet szoktam rátenni, és ha megyek valahova akkor csak rámásolom azt az országot(kat) ami kell:) Így nem is foglal annyi helyet.
Ja ez is jó. Annak idelyén én is így csináltam az n300-asommal amibe csak SD slot volt és az is max 2GB-osig tudott fogadni, szóval kellet a hely, ha filmeket is akartam rárakni. (Ja és az eredeti M.O. IGO-m, mert meg vettem akkor is, az egy 256 MB-os kártyán volt, egy csak is 1 SD slotots PDA-val ez nagyon király volt, na ezért kerestem más megoldást nem a lóvé miatt!)
Gondolom az egyértelmű, hogy amit adtak az omniához az uninstal, bekavarhatná a másikat nem?
Gabes én veled vagyok!

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #1205 Dátum: 2009, 06 01, 22:23:53 »
Ok én is befejeztem a  :warez: témát.
 :-X

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #1206 Dátum: 2009, 06 02, 19:51:50 »
Most volt a híradóban....érdekes.
Ha isi vagy ovi közelében vagy,jelez és kiírja,hogy gyerekek léphetnek az útra.
"a sulizebra állományok ún. speedcamként működnek, másolásuk azokkal megegyező.
(Másolja a speedcam.txt állományt az /iGO8/content/speedcam vagy az IGO/POI/Speedcam könyvtárba. Indítsa újra a készüléket
Engedélyezze a traffipaxok használatát. A speedcam.txt állomány konverziója készüléktől függően több percet is igénybevehet,
ezért hosszabb tétlenség esetén se kapcsolja ki a készüléket"

Ingyenes.

Nem elérhető r3dsnake

• PDA: Samsung i900 Omnia (16GB)
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #1207 Dátum: 2009, 06 03, 06:25:03 »
sziasztok! elég érdekes problémám van, és nem találom rá a megoldást. kétféle szoftvert használtam Omnai-n GPS-hez, a GPS Tuner és az iGo. mindkettő tökéletesen működött, semmi gond nem volt vele. viszont tegnap elindítottam a GPS Tuner-t és kiírta, hogy a GPS vevő nincs configurálva, akarom-e most? (pedig amikor feltettem a progit már meg lett csinálva). mindegy, megcsináltam újra, megtaláltam 3-as COM porton, eddig minden stimm volt. viszont nem talál műholdat. se a GPS Tuner, se az iGo. soft reset után sem. mi lehet a gond?

előre is köszi

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #1208 Dátum: 2009, 06 03, 08:58:57 »
sziasztok! elég érdekes problémám van, és nem találom rá a megoldást. kétféle szoftvert használtam Omnai-n GPS-hez, a GPS Tuner és az iGo. mindkettő tökéletesen működött, semmi gond nem volt vele. viszont tegnap elindítottam a GPS Tuner-t és kiírta, hogy a GPS vevő nincs configurálva, akarom-e most? (pedig amikor feltettem a progit már meg lett csinálva). mindegy, megcsináltam újra, megtaláltam 3-as COM porton, eddig minden stimm volt. viszont nem talál műholdat. se a GPS Tuner, se az iGo. soft reset után sem. mi lehet a gond?

előre is köszi
Nem használsz véletlenül TMC-t is hozzá? Nem tudom nálad is ez -e a gond de nekem mikor mind a három progi fennt volt, folyton eldobálta a holdakat.Akkoriban volt azután egy HR- em
és már csak az Igo ment vissza, azóta tökéletes! Ezzel a rommal pedíg gyorsabban fog holdat mint ahogy én  felteszem a tartójára! :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető r3dsnake

• PDA: Samsung i900 Omnia (16GB)
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #1209 Dátum: 2009, 06 03, 14:00:08 »
fenn van a TCM, de csak kipróbálásra tettem fel. működött is, de amúgy azóta nem indítottam el. mégis utána még csomó ideig ment. szóval nem hiszem, hogy ez lenne a gond

Nem elérhető egresij

• Egresi János - Kastélyok
  • Navigáció / Navigation: iGo8.3.2.138649 All Európa
  • PDA: i900-Win 6.5
  • PDA ROM: i900-DXID1 WM 6.5 (Romovics, angol)
« Reply #1210 Dátum: 2009, 06 03, 19:28:11 »
Hello, ha rádugom az autós töltőt, akkor elkezdi tölteni, de amint elindul az iGo akkor már nem. Ezt mondjuk nem látom, csak azt tudom, hogy hosszabb utakon lemerül ha iGo-t használok, vagy ha nem is merül le, de nem töltődik föl hanem kevesebb lesz az akuban mint elinduláskor... na ezt jól megaszondtam.

Ami még érdekes, hogy hiába teszem le háttérbe, az iGo-t, akkor sem tudom visszahozni mert nem találom a futó programok között. Ez mindenkinek így van?

Ezzel a problémával küzdöttem 1/2 évet, mire megkaptam a Samsung Márkaszerviztől a választ:
A készülék tartós terhelése setén (folyamatos videó lejátszás, GPS használat) felmelegszik, az akkumulátor védelme érdekében a készülékbe került egy védelmi rendszer amely a tőltést leveszi a készülékről hömérséklet határok között (-20 - +45 fok). Ez egy előre beépített védelmi funkció, melyell a készülék tartozékait és az akkumulátort védik. Ez nem hiba, ilyenkor szünetet kell tartani a készülék használatban (ezt javasoltják).
Az információ a Samsung gyártástól tudta meg a szerviz.

Azaz ha azt veszed észre, hogy használat során (töltőre dugva), a töltést nem veszi fel, nos akkor működésbe lépett a beépített védelmi rendszer, viszont ez NEM HIBA, ez egy normális védelmi rendszer.
Egresi János

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #1211 Dátum: 2009, 06 03, 20:35:55 »
Szia Mindenkinek !
Sokat olvastam már itt a fórumon főleg IGO használat közben erről a túlmelegedés problémáról. Nos jelzem korábban nálam is előfordult az hogy a gyári töltő nem töltötte , melegedett stb.
Most a hosszú hétvégén gondoltam kipróbálom egy igazán hosszú úton , hogy is viselkedik a technika. A hosszú út Erdélyből (Tusnádfürdő) Miskolcra. Igaz a nap nem sütött és meleg sem volt de kb. 13 órán keresztül volt a Samika a gyári autós töltőn és gond nélkül tette a dolgát. Hosszabb navi előtt szerintem illik feltölteni, mert  tényleg nem megy feljebb még egy ilyen hosszú úton sem az akkuszint, igaz nem is csökkent. Ugyanúgy 60 %-on vettem le itthon a töltőről mint amikor elindultam.
Most direkt a 8.0-ás verziót próbáltam hisz mindenki ezt kapta ajándékba :D.
Nálam ez a melegedés még az anyósülésen is előfordult korábban, amíg a toolboxon nem frissítettem. Én nem a szélvédőn tartom, hanem a középső szellőzőnyíláson. Közben folyamatosan világított a led egy pindurkát melegedett de folyamatosan figyeltem, hogy nem akar-e túlhevülni. 
Azt is tapasztaltam, hogy a madártávlat funkció is jót tett a korábbi beállításhoz képest.

Elnézést a hosszú HSZ-ért, ha unalmas vagy nem idevaló dobjátok ki nyugodtan.  :)

Üdv:

M.70

Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1212 Dátum: 2009, 06 03, 20:40:10 »
Szia Mindenkinek !
Sokat olvastam már itt a fórumon főleg IGO használat közben erről a túlmelegedés problémáról. Nos jelzem korábban nálam is előfordult az hogy a gyári töltő nem töltötte , melegedett stb.
Most a hosszú hétvégén gondoltam kipróbálom egy igazán hosszú úton , hogy is viselkedik a technika. A hosszú út Erdélyből (Tusnádfürdő) Miskolcra. Igaz a nap nem sütött és meleg sem volt de kb. 13 órán keresztül volt a Samika a gyári autós töltőn és gond nélkül tette a dolgát. Hosszabb navi előtt szerintem illik feltölteni, mert  tényleg nem megy feljebb még egy ilyen hosszú úton sem az akkuszint, igaz nem is csökkent. Ugyanúgy 60 %-on vettem le itthon a töltőről mint amikor elindultam.
Most direkt a 8.0-ás verziót próbáltam hisz mindenki ezt kapta ajándékba :D.
Nálam ez a melegedés még az anyósülésen is előfordult korábban, amíg a toolboxon nem frissítettem. Én nem a szélvédőn tartom, hanem a középső szellőzőnyíláson. Közben folyamatosan világított a led egy pindurkát melegedett de folyamatosan figyeltem, hogy nem akar-e túlhevülni. 
Azt is tapasztaltam, hogy a madártávlat funkció is jót tett a korábbi beállításhoz képest.

Elnézést a hosszú HSZ-ért, ha unalmas vagy nem idevaló dobjátok ki nyugodtan.  :)

Üdv:

M.70
Én is teszteltem, de csak másfél órás úton, 8.3.2-es igoval  :oops:, folyamatos töltéssel. Utángyártott, "behúzza a madzagot" töltővel, folyamatos világítással, madártávlat természetesen volt, nem melegedett túl és nem csökkent az akku.  :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #1213 Dátum: 2009, 06 03, 20:45:28 »
Én is teszteltem, de csak másfél órás úton, 8.3.2-es igoval  :oops:, folyamatos töltéssel. Utángyártott, "behúzza a madzagot" töltővel, folyamatos világítással, madártávlat természetesen volt, nem melegedett túl és nem csökkent az akku.  :ok:
Akkor mi a szerencsés változatból valót fogtuk ki a Samikából :D :taps: :taps:
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető csuri_92

• Navigáció / Navigation: I900
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1/Omnia WM6.5
Re: Működő igo8 beállítások
« Reply #1214 Dátum: 2009, 06 03, 21:05:54 »
hali, nekem nem jó az omnián a nav n go és az lenne a kérdésem hogy mi lehet a gondja,Ezt irja ki:A newer version off the program is avalibe on the storage card.do you want to upgrade now? és ez után kérdi hogy igen vagy nem ha az igenre megyek akkor mindig ujra kiirja. remélem tudtok segiteni köszi

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1215 Dátum: 2009, 06 03, 23:58:08 »
Akkor mi a szerencsés változatból valót fogtuk ki a Samikából :D :taps: :taps:
Hali! Nekem a legújabb iGo-val kb: 30 perc után majdnem elolvad a sami úgy felmelegedik.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1216 Dátum: 2009, 06 04, 08:17:44 »
hali, nekem nem jó az omnián a nav n go és az lenne a kérdésem hogy mi lehet a gondja,Ezt irja ki:A newer version off the program is avalibe on the storage card.do you want to upgrade now? és ez után kérdi hogy igen vagy nem ha az igenre megyek akkor mindig ujra kiirja. remélem tudtok segiteni köszi
Első olvasatra  :warez:

Uninstalláld, majd tedd fel mégegyszer az eredeti kártyáról >:(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #1217 Dátum: 2009, 06 04, 09:09:26 »
Azaz ha azt veszed észre, hogy használat során (töltőre dugva), a töltést nem veszi fel, nos akkor működésbe lépett a beépített védelmi rendszer, viszont ez NEM HIBA, ez egy normális védelmi rendszer.

Akkor ezek szerint vettem 1 navigációs képességekkel felvértezet készüléket, aminek ezt a funkcióját 20 percig tudom használni (SR után persze megint) normális körülmények között. Nekem ennyi idő kell a felforrósodáshoz. Nekem a szervizpapíron volt, hogy ez 1 ilyen készülék.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #1218 Dátum: 2009, 06 04, 09:25:43 »
Akkor ezek szerint vettem 1 navigációs képességekkel felvértezet készüléket, aminek ezt a funkcióját 20 percig tudom használni (SR után persze megint) normális körülmények között. Nekem ennyi idő kell a felforrósodáshoz. Nekem a szervizpapíron volt, hogy ez 1 ilyen készülék.

A Te romoddal már valószínűleg nem produkálja ezt a hibát, csak az eredetiekkel. Próba-cseresznye.
Nekem is volt ilyen gondom, de talán megoldódott a rom cserével. Azért talán, mert azóta nem volt olyan meleg, mikor használtam a navit, mint előtte. De többen írták már, hogy jó lett a romcsere után.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1219 Dátum: 2009, 06 04, 09:28:19 »
Hali! Nekem a legújabb iGo-val kb: 30 perc után majdnem elolvad a sami úgy felmelegedik.
Igen én is ezt tapasztaltam úgy hogy ment is vissza az Ápr. 03.-ai verzió. :(

Nem elérhető simontibi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Galaxy SII
  • PDA: Galaxy SII
  • PDA ROM: Mindig más
« Reply #1220 Dátum: 2009, 06 04, 09:49:44 »

Ez nem  :warez:. Nekem is csinálta régebben. A frissítéssel volt gondom, de aztán az i900.eoldalon leírt frissítési eljárással lefrissítettem, és azóta nem írja ki.

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #1221 Dátum: 2009, 06 04, 11:54:10 »
Igen én is ezt tapasztaltam úgy hogy ment is vissza az Ápr. 03.-ai verzió. :(

Mi a különbség a TeleAtlas és a TopMap térképei között?

Részletesség, pontosság, naprakészség általában.
Ha jól emlékszem a TA vezet (?)

Nem elérhető (613)Spawn_;)

• PDA: Galaxy s9
  • PDA ROM: UAE Factory 8.0.0, AP: G960FXXU2BRI3 CP: G960FXXU2BRHA CSC: G960FOXM2BRHA
« Reply #1222 Dátum: 2009, 06 04, 13:45:19 »

Hali

nekem is volt ilyen problémám. sajnos nekem nem mükődöt a frissítési leírással de remélem neked menni fog, amennyiben te is így járnál akkor be kell vinni az RRC-hez és ott csinálnak majd 1 részleges helyre állítást és akkor minden ok lesz.

Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!!!

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #1223 Dátum: 2009, 06 04, 14:09:54 »
A Te romoddal már valószínűleg nem produkálja ezt a hibát, csak az eredetiekkel. Próba-cseresznye.
Nekem is volt ilyen gondom, de talán megoldódott a rom cserével. Azért talán, mert azóta nem volt olyan meleg, mikor használtam a navit, mint előtte. De többen írták már, hogy jó lett a romcsere után.

Teljesen mindegy milyen rommal. Szobában, hálózati töltővel, berepülés módban; autóban, autós töltővel, navi közben. Teljesen mindegy melyik igo verzió (tudom  :warez:). 20 perc, és tovább nem bírja a sami.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető csuri_92

• Navigáció / Navigation: I900
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1/Omnia WM6.5
« Reply #1224 Dátum: 2009, 06 04, 14:27:10 »

Hali: már sokszor uninstalálltam meg feltettem ujra,meg harver ujrainditást is csináltam és utána se lett jó.ha valakinek van valami jó ötlete akkor várom:D