Szia Mindenkinek !
Sokat olvastam már itt a fórumon főleg IGO használat közben erről a túlmelegedés problémáról. Nos jelzem korábban nálam is előfordult az hogy a gyári töltő nem töltötte , melegedett stb.
Most a hosszú hétvégén gondoltam kipróbálom egy igazán hosszú úton , hogy is viselkedik a technika. A hosszú út Erdélyből (Tusnádfürdő) Miskolcra. Igaz a nap nem sütött és meleg sem volt de kb. 13 órán keresztül volt a Samika a gyári autós töltőn és gond nélkül tette a dolgát. Hosszabb navi előtt szerintem illik feltölteni, mert tényleg nem megy feljebb még egy ilyen hosszú úton sem az akkuszint, igaz nem is csökkent. Ugyanúgy 60 %-on vettem le itthon a töltőről mint amikor elindultam.
Most direkt a 8.0-ás verziót próbáltam hisz mindenki ezt kapta ajándékba
.
Nálam ez a melegedés még az anyósülésen is előfordult korábban, amíg a toolboxon nem frissítettem. Én nem a szélvédőn tartom, hanem a középső szellőzőnyíláson. Közben folyamatosan világított a led egy pindurkát melegedett de folyamatosan figyeltem, hogy nem akar-e túlhevülni.
Azt is tapasztaltam, hogy a madártávlat funkció is jót tett a korábbi beállításhoz képest.
Elnézést a hosszú HSZ-ért, ha unalmas vagy nem idevaló dobjátok ki nyugodtan.
Üdv:
M.70