Ezt nem értem! Ha egy legális inesoft (pl.) áthelyezhető egyik meghajtóról a másikra, akkor egy szintén legális igo miért nem, hiszen a készülék mint tudjuk legálisan bővíthető!! Ezek után kérdem miért is nem lehet egy ennyire legális dolgot kitárgyalni, ráadásul a saját topicjában?? Ezen felül nem minden omniát árultak igo-val, tehát akinek nem volt az kénytelen volt megvenni! Innentől már az illetőre van bízva,Hogy hova telepítt nem? Elnézést a kirohanásomért, csak úgy érzem kicsit túl lett reagálva ez az ügy.
Igen, látom, hogy nem érted. Én meg azt nem értem, hogy ha nyilvánvalóan nem néztél utána, akkor miért győzködsz másokat a témában.
Azt, hogy mi legális egy szoftver használatával kapcsolatban, nem te, és nem én döntöm el, hanem az, aki valamilyen feltételekkel eladja a használati jogát. Ha anélkül, hogy elolvasnád a liszensz feltételeket, jössz, és vered itt az asztalt, hogy az áthelyezés "ennyire legális", az nem fog segíteni senkinek a tisztánlátásban. Az iGO az adott memóriakártyához kötött, törés nélkül nem is fut máshonnan. Gondold át, hogy mennyire legális a liszensz szerződés elfogadása után azzal homlokegyenest elllentétes dolgot csinálni (letöltött, tört, gyakran PNA-ra készült verziót futtatni valahonnan). Más kérdés, hogy ha van legális szoftvered, mekkora anyagi vagy erkölcsi kárt okozol, ha ugyanazt a verziót (törten ugyan) máshonnan futtatod azonos térképekkel, de ettől még nem leszel teljesen tiszta. Félre ne érts, én is csinálok hasonlót (nagyobb kártya használata miatt), csak nem jövök a fórumba a mellem döngetni, hogy ez legális, és márpedig én ezt itt akarom kibeszélni, hanem tartom a pofám, és az előzőek tudatában lelkiismeretfurdalás nélkül használom megelégedéssel...