2024, 11 26, 21:40:35

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607335 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Imhotep

• Vendég
Re: iGo8
« Reply #1175 Dátum: 2009, 05 29, 13:43:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na most én azért vagyok kénytelen ilyen megoldáshoz folyamodni, mert akciósan vettem az Omniát, a T-mobilenál, és így nem adták hozzá a Gps szoftvert.
Akkor szerintetek mi a megoldás? Vegyek 50 ezerért egy szoftvert bele vagy mi? :'(
Várom az ötleteket. :hmm:
Ez a szemét T ha már aláiratott veled X évet adhatott volna iGO-t is hozzá :D

Nem elérhető soolyom

• Navigáció / Navigation: 8.3.2.71378
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: DXID1
« Reply #1176 Dátum: 2009, 05 30, 10:41:58 »
Sziasztok!
A mai nap szomorúan konstatáltam, hogy hiányzik a környéken egy körforgalom a térképről, pár hónapja csinálták (8.0.0 a verzióm).....

A topmap.hu oldalán a térképszerkesztő alatt lehet ilyen térképhibákat bejelenteni, aztán hogy mennyi idő alatt kerül be a térképbe az már más kérdés.

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: sl4+j720+note3
« Reply #1177 Dátum: 2009, 05 31, 09:56:15 »
Na most én azért vagyok kénytelen ilyen megoldáshoz folyamodni, mert akciósan vettem az Omniát, a T-mobilenál, és így nem adták hozzá a Gps szoftvert.
Akkor szerintetek mi a megoldás? Vegyek 50 ezerért egy szoftvert bele vagy mi? :'(
Várom az ötleteket. :hmm:
milyen akcióban vetted? a szolgáltatós omniákhoz jár az igo...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1178 Dátum: 2009, 05 31, 14:06:17 »
milyen akcióban vetted? a szolgáltatós omniákhoz jár az igo...
Sajnáltatja magát, pedig párhuzamosan árulják a kettőt. Az iGO8 nélküli talán 10 ezerrel olcsóbb, megspórolta. Nincs is ezzel gond, amíg nem itt akarják velünk rábuheráltatni az illegálisat...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1179 Dátum: 2009, 06 01, 00:31:12 »
Egy kérdésem lenne: Szereztem egy 8.3.2  64029 buid (2008 nov.7) teljes európát és gondolkodom, hogy minden frissítési procedúra nélkül egyszerűen feltenném ezt a 8.0.0 -ás "csökkentett tartalmú" eredeti eu-s helyett amivel a voda adta.
Ha egyszerűen uninstalálom a saját ikonjával, majd kiveszem a kártyát és mondjuk egy másik (ráadásul nagyobb mint 2 GB-os) kártyával visszatolnám már a 8.3.2-eset akkor ez így fog működni vagy valamit kihagytam a számításból?

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #1180 Dátum: 2009, 06 01, 00:51:58 »
Egy kérdésem lenne: Szereztem egy 8.3.2  64029 buid (2008 nov.7) teljes európát és gondolkodom, hogy minden frissítési procedúra nélkül egyszerűen feltenném ezt a 8.0.0 -ás "csökkentett tartalmú" eredeti eu-s helyett amivel a voda adta.
Ha egyszerűen uninstalálom a saját ikonjával, majd kiveszem a kártyát és mondjuk egy másik (ráadásul nagyobb mint 2 GB-os) kártyával visszatolnám már a 8.3.2-eset akkor ez így fog működni vagy valamit kihagytam a számításból?
Sztem fog nekem is működött mikor lecseréltem! Ha nem kell telepíteni akkor küldj egy short cut-ot a programok közé, ha meg települ akkor meg már oda is beteszi autómatikusan.
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1181 Dátum: 2009, 06 01, 01:11:47 »
Sztem fog nekem is működött mikor lecseréltem! Ha nem kell telepíteni akkor küldj egy short cut-ot a programok közé, ha meg települ akkor meg már oda is beteszi autómatikusan.
Köszi.
Te is ezt a 8.3.2-eset használod? Ez a legújabb?

Imhotep

• Vendég
« Reply #1182 Dátum: 2009, 06 01, 08:44:57 »
Köszi.
Ha nem települős iGO-t teszel fel akkor nem kell külön kártya rakhatod a My Storage-ra is, nekem is ott van, csak a sys.txt-ben kell átírnod az elérési útvonalat.

[folders]
app="My Storage/iGO8"

Nem elérhető Gaben 2000

• Navigáció / Navigation: Samsung Omnia
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #1183 Dátum: 2009, 06 01, 09:54:15 »
Félre értés ne essék én nem sajnáltatom magam. És nem akarom senkivel illegálisan "felbuheráltatni". Én csupán megkérdeztem mi az útja módja a feltelepítésének. Az egy külön story, hogy nekem nem gyári van meg most. De lehet hogy meg tudom venni olcsón a gyárit, ezáltal valószínű, hogy az lesz telepítve. Ergo nem kell olyan helyzeteket elemezni ami még nem áll fönn.
Köszönöm a türelmet, és az válaszokat. Engem lehet is innen törölni. A további üziket nem olvasom úgyhogy ne küldjetek.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #1184 Dátum: 2009, 06 01, 10:01:56 »
Csak érdeklődnék, hogy nem  :warez:  az előző pár hozzászólás?  :hmm:
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Imhotep

• Vendég
« Reply #1185 Dátum: 2009, 06 01, 10:05:23 »
Félre értés ne essék én nem sajnáltatom magam. És nem akarom senkivel illegálisan "felbuheráltatni". Én csupán megkérdeztem mi az útja módja a feltelepítésének. Az egy külön story, hogy nekem nem gyári van meg most. De lehet hogy meg tudom venni olcsón a gyárit, ezáltal valószínű, hogy az lesz telepítve. Ergo nem kell olyan helyzeteket elemezni ami még nem áll fönn.
Köszönöm a türelmet, és az válaszokat. Engem lehet is innen törölni. A további üziket nem olvasom úgyhogy ne küldjetek.
Nem kell megsértődni most ezen, rosszul tetted fel a kérdést és tudhatod hogy  :warez: -zel itt nem lehet foglalkozni.

Imhotep

• Vendég
« Reply #1186 Dátum: 2009, 06 01, 10:08:50 »
Csak érdeklődnék, hogy nem  :warez:  az előző pár hozzászólás?  :hmm:
Szerintem hogy hova pakold az IGO-t az nem  :warez: , ha igen akkor a modik kitörlik  ;)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1187 Dátum: 2009, 06 01, 10:12:30 »
Szerintem hogy hova pakold az IGO-t az nem  :warez: , ha igen akkor a modik kitörlik  ;)
Minden, 2 GB-nál nagyobb kártyáról értekezés :warez:, mivel olyat eddig nem árult a szoftver késztője. Emellett a build számból is tökéletesen látszik, hogy PDA-ra vagy PNA-ra való... Az ilyesmit intézzétek privátban, vagy máshol.

Imhotep

• Vendég
« Reply #1188 Dátum: 2009, 06 01, 10:16:27 »
Minden, 2 GB-nál nagyobb kártyáról értekezés :warez:, mivel olyat eddig nem árult a szoftver késztője. Emellett a build számból is tökéletesen látszik, hogy PDA-ra vagy PNA-ra való... Az ilyesmit intézzétek privátban, vagy máshol.
:ok: :ok: :ok:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1189 Dátum: 2009, 06 01, 10:20:17 »
Nem esett félreértés, világosan leírtad, hogy nem az iGO-s változatot vetted, hanem az olcsóbbat, és letöltött ( :warez: ) verziót akarsz telepíteni. Az iGO-t csak memóriakártyán árulják, nem lehet letölteni. Ezzel a helyzetet te teremtetted, és utána próbálsz maszatolni, másokra kenni a vázolt illegális cselekmény ötletét.

Törölni tudod magad, ha ez a szándékod, én még nem adtam fel a reményt, hogy egyszer gerinces ember lesz belőled, aki vállalja a tetteiért a felelősséget. Azt is írhattad volna ugyanis, hogy bocs, nem tudtam, pontosan hogyan kellene ezt előadni, és gondolkodok a vásárláson, stb. ;)

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1190 Dátum: 2009, 06 01, 10:47:51 »
Egy rossz hír azoknak, akik most akartak Omnia-iGO8 párost venni a "T"-től. Viszont júni 1-el olcsóbb lett a készülék!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #1191 Dátum: 2009, 06 01, 11:22:18 »
Köszi.
Épp nem. volt fennt az is de visszacseréltem. A sd kártyán van, én csak a mo. térképet szoktam rátenni, és ha megyek valahova akkor csak rámásolom azt az országot(kat) ami kell:) Így nem is foglal annyi helyet.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #1192 Dátum: 2009, 06 01, 11:31:46 »
Ezt nem értem! Ha egy legális inesoft (pl.) áthelyezhető egyik meghajtóról a másikra, akkor egy szintén legális igo miért nem, hiszen a készülék mint tudjuk legálisan bővíthető!! Ezek után kérdem miért is nem lehet egy ennyire legális dolgot kitárgyalni, ráadásul a saját topicjában?? Ezen felül nem minden omniát árultak igo-val, tehát akinek nem volt az kénytelen volt megvenni! Innentől már az illetőre van bízva,Hogy hova telepítt nem? Elnézést a kirohanásomért, csak úgy érzem kicsit túl lett reagálva ez az ügy. ;)

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #1193 Dátum: 2009, 06 01, 11:52:19 »
Ezt nem értem! Ha egy legális inesoft (pl.) áthelyezhető egyik meghajtóról a másikra, akkor egy szintén legális igo miért nem, hiszen a készülék mint tudjuk legálisan bővíthető!! Ezek után kérdem miért is nem lehet egy ennyire legális dolgot kitárgyalni, ráadásul a saját topicjában?? Ezen felül nem minden omniát árultak igo-val, tehát akinek nem volt az kénytelen volt megvenni! Innentől már az illetőre van bízva,Hogy hova telepítt nem? Elnézést a kirohanásomért, csak úgy érzem kicsit túl lett reagálva ez az ügy. ;)
Már párszor volt róla szó: az iGO nem kérdezi, hova szeretnéd telepíteni, nem működik a saját kártyája nélkül, hiszen az a hardverkulcsa a szoftvernek, nem lehet legálisan másolgatni, áthelyezgetni, mert akkor nem működik, hiszen kell hozzá a kártya, ergo minden más buhera illegális. Nem beszélgetünk illegális dolgokról sem az oldalon, sem a fórumon, mivel nem ér annyit az egész. Mindenki, aki a sötét oldalt választja, legalább annyira legyen leleményes, hogy nem nyilvánosan teszi, nem beszélve arról, hogy máshol millió helyen ki van tárgyalva, hogy lehet megoldani a kérdéses dolgot, tehát keressen.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1194 Dátum: 2009, 06 01, 11:59:28 »
Igen, látom, hogy nem érted. Én meg azt nem értem, hogy ha nyilvánvalóan nem néztél utána, akkor miért győzködsz másokat a témában.

Azt, hogy mi legális egy szoftver használatával kapcsolatban, nem te, és nem én döntöm el, hanem az, aki valamilyen feltételekkel eladja a használati jogát. Ha anélkül, hogy elolvasnád a liszensz feltételeket, jössz, és vered itt az asztalt, hogy az áthelyezés "ennyire legális", az nem fog segíteni senkinek a tisztánlátásban. Az iGO az adott memóriakártyához kötött, törés nélkül nem is fut máshonnan. Gondold át, hogy mennyire legális a liszensz szerződés elfogadása után azzal homlokegyenest elllentétes dolgot csinálni (letöltött, tört, gyakran PNA-ra készült verziót futtatni valahonnan). Más kérdés, hogy ha van legális szoftvered, mekkora anyagi vagy erkölcsi kárt okozol, ha ugyanazt a verziót (törten ugyan) máshonnan futtatod azonos térképekkel, de ettől még nem leszel teljesen tiszta. Félre ne érts, én is csinálok hasonlót (nagyobb kártya használata miatt), csak nem jövök a fórumba a mellem döngetni, hogy ez legális, és márpedig én ezt itt akarom kibeszélni, hanem tartom a pofám, és az előzőek tudatában lelkiismeretfurdalás nélkül használom megelégedéssel...

Nem elérhető tothjanos

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: samsung i 900 omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #1195 Dátum: 2009, 06 01, 12:03:13 »
Üdv mindenki. Mitől van az, hogy nem talál műholdat az igo?

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1196 Dátum: 2009, 06 01, 12:06:10 »
Üdv mindenki. Mitől van az, hogy nem talál műholdat az igo?

Itt elég részletesen le van írva, hogy mit-hogyan You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető tothjanos

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: samsung i 900 omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #1197 Dátum: 2009, 06 01, 12:43:09 »
A telepítéssel nincs gondom. Eddig működött most frissítettem romot újra felraktam és nem talál jelet. Beállítom az uticélt és ahol eddig piros,sárga meg zöld pötyik voltak ami mutatja a holdakat most az teljesen üres

Mod:Használd a 'Válasz erre" gombot a válaszoknál!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #1198 Dátum: 2009, 06 01, 12:48:07 »
A telepítéssel nincs gondom. Eddig működött most frissítettem romot újra felraktam és nem talál jelet. Beállítom az uticélt és ahol eddig piros,sárga meg zöld pötyik voltak ami mutatja a holdakat most az teljesen üres

Elolvastad amit linkeltek????
És abból ezt megcsináltad?
" Intézővel töröld az SD/iGO8/save könyvtár tartalmát."

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #1199 Dátum: 2009, 06 01, 13:06:58 »
Igen, látom, hogy nem érted. Én meg azt nem értem, hogy ha nyilvánvalóan nem néztél utána, akkor miért győzködsz másokat a témában.

Azt, hogy mi legális egy szoftver használatával kapcsolatban, nem te, és nem én döntöm el, hanem az, aki valamilyen feltételekkel eladja a használati jogát. Ha anélkül, hogy elolvasnád a liszensz feltételeket, jössz, és vered itt az asztalt, hogy az áthelyezés "ennyire legális", az nem fog segíteni senkinek a tisztánlátásban. Az iGO az adott memóriakártyához kötött, törés nélkül nem is fut máshonnan. Gondold át, hogy mennyire legális a liszensz szerződés elfogadása után azzal homlokegyenest elllentétes dolgot csinálni (letöltött, tört, gyakran PNA-ra készült verziót futtatni valahonnan). Más kérdés, hogy ha van legális szoftvered, mekkora anyagi vagy erkölcsi kárt okozol, ha ugyanazt a verziót (törten ugyan) máshonnan futtatod azonos térképekkel, de ettől még nem leszel teljesen tiszta. Félre ne érts, én is csinálok hasonlót (nagyobb kártya használata miatt), csak nem jövök a fórumba a mellem döngetni, hogy ez legális, és márpedig én ezt itt akarom kibeszélni, hanem tartom a pofám, és az előzőek tudatában lelkiismeretfurdalás nélkül használom megelégedéssel...
Azt azért te is láthatod, hogy nem győzködtem senkit! Kénytelen voltam belemászni a navigációs témába néhány hete és azt láttam, hogy navi softvereket árulnak pl. cd-n is.
Ebből vontam le a következtetést arra vonatkozólag,hogy miért lenne ez illegális. Ha félreértettem valamit akkor sry. Egyszerűen csak kíváncsi voltam mi is a baj ezzel a témával amit tárgyaltak, ugyanis a fentiek tükrében nem tűnt warez-nak.És hidd el nincs lelkiismeret furdalásom egy percig sem és nem is akarom itt megtárgyalni ezt.Ez az egy apróság okozta a félreértést, hogy az igo-t kizárólag memkártyán árulják.Köszi a kiigazítást! Részemről lezártam a témát.