Először is, Boldog Karácsonyt utólag is mindenkinek, másodszor pedig: Neki fogtam egy teljes leírás készítésébe, az elejétől, a Custom ROM frissítésig. Remélhetőleg hamarosan elkészül, a saját telefonom áll a rendelkezésemre, és a leírást nem csak emlékezetből írom, hanem itt van a kezemben a telefonom, és folyamatosan dokumentálok! Úgyhogy remélem nagy sikert fog aratni a leírás, dolgozom rajta keményen
WanTeD: Én erre az egyik legjobb alkalmazást használom: Zedge, Marketből letölthető, és be tudja állítani az általa letöltött hangokat, zenéket, háttérképeket, ahova szeretnéd!
zoli77: Defy és a Defy+ kártyafüggetlen gyárilag, hiába szolgáltatónál vásárolod, a szolgáltatók nem tudják a Defy-ket függetleníteni, hálistennek. Ezt többször sikerült kipróbálni, osztálytársam vett egy Defy+ telefont, vodánál, előfizuba, és simán belerakta a T-s kártyáját és működött vele. Én mindig is úgy éreztem, és érzem is, hogy a gyári ROMok a legjobbak, legstabilabbak, ráadásul a Defy+ rendszere, ami 2.3.5, nem is cserélném le, mert a legfrissebb rendszerek között van, több sima Defy tulajdonos ismerősöm cserélte le inkább a Defy+ ROM-jára a sima Defy ROMot, mert elég friss, és még jól is néz ki, jól is teljesít. A kérdésem az, hogy miért szeretnél CM7-es romot? Mi az, ami miatt CM7 mellett döntenél? Szerintem egy Defy+ -nál értelmetlen lenne, a prociját felesleges feljebb húzni, mert 1Ghz-en simán jól fut minden játék, program, ha feljebb húzod, akkor nem nő érdemben a teljesítmény, viszont az akksiidő jelentősen romlik.